Balandžio 16 d., Antradienis

MUILO AKMUO, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Metalai, metalo gaminiai   » Židiniai, krosnys, gamyba, įrengimas

Įmonės kodas: 300592626
PVM mokėtojo kodas: LT100002594317
Adresas: Panerių g. 64, LT-03202 Vilnius
Telefonas: (698) 32184, (670) 87990
Svetainė: www.siltizidiniai.lt  
E.paštas: info@muiloakmuo.lt


Aprašymas:
Pagrindiniai mūsų veiklos principai yra nepriekaištingas klientų aptarnavimas, prekės kokybė ir inovacijos. Stengėmės patenkinti kiekvieno kliento norus ir lūkesčius pasiūlydami tik geriausius sprendimus jūsų namams.
Mūsų amatas židinių, krosnių ir krosnelių iš muilo akmens projektavimas, gamyba ir montavimas.

Kiekvienas atskiras projektas mums yra individualus, jei nerasite židinių kolekcijoje to vienintelio varianto – jūsų pageidavimu, galėsite patys dalyvauti savo židinio projektavime ir gamyboje, įnešdami savo idėjas, norus ir pasiūlymus. Svarbiausia no to neužaugs galutine prekes kaina iki neapibrėžtu lubų, vien tik už tai, kad kažkas atlikta nestandartiškai. Juk tai jūsų židinys ir kiekvienas šeimininkas stengęsi atnešti i namus individualumo ir mes puikiai tai suprantame ir toleruojame.

Jūsų namas senas ar naujas, didelis ar mažas, miestietiškas ar kaimiškas – kartu mes atrasime tą vienintelį, nepakartojamą ir geriausią variantą, kuris turės nuostabias šilumos akumuliavimo savybes, sukurs nepakartojamą aplinką ir taps tikros šilumos šaltiniu, paverčiančiu bet kokia buveinę namais.




Žemėlapis



Raktažodžiai: Židinių ir krosnių iš natūralaus akmens projektavimas, židinių ir krosnių iš natūralaus akmens gamyba, saunos krosnys (pirties krosnys), židinių ir krosnių montavimas, akmuo pirtims, individualūs akmens projektai, elektriniai 0, 5 kW šildytuvai iš akmens.


Veiklos sritis: Židiniai, krosnys, gamyba, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)