Balandžio 19 d., Penktadienis

SILKUS, MB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Žaliuzės, markizės, roletai, romanetės

Įmonės kodas: 304224657
PVM mokėtojo kodas:
Adresas: Šeimyniškių g. 18, LT-09312 Vilnius
Telefonas: (678) 41867
Faksas: (46) 492891
Vadovas/direktorius: Edgaras Šilkus
Svetainė: www.silkus.lt  
E.paštas: info@silkus.lt


Aprašymas:

Daugiau nei dešimtmetį dirbame užuolaidų rinkoje. Tad nesikuklindami sakome, kad esame šios srities profesionalai. Viskas, kas susiję su užuolaidomis, karnizais, jų montavimu, yra mūsų sritis.

Per ilgą laikotarpį sukūrėme neįkainojamą kontaktų tinklą. Daugumą audinių atsivežame patys tiesiai iš gamintojų, todėl galime pasiūlyti geriausias kainas. Visgi savo darbe visuomet pirmenybę teikiame kokybei, todėl už savo atliktų darbų ar parduodamų audinių kokybę GARANTUOJAME.

Mūsų vertybės – kokybė, lankstumas ir draugiškas bendravimas su klientu.

Mes įsitikinę, kad geriausio rezultato pasiekiame tuomet, kai leidžiame klientui kalbėti, klausti, siūlyti. Todėl itin vertiname betarpišką ir paprastą bendravimą.







Teikiamos paslaugos:

Viskas, kas susiję su audiniais, užuolaidomis ir karnizais, yra mūsų sritis.

  • Audinų pardavimas

  • Užuolaidų siuvimas

  • Romanečių siuvimas

  • Austrijiečių siuvimas

  • Karnizų pardavimas

  • Karnizų montavimas

  • Užuolaidų skalbimas

  • Nestandartinių sprendimų kūrimas

  • Lovatiesių, staltiesių, širmų siuvimas

  • Konsultacijos

  • Dizainerio paslaugos

  • Paslaugų paketai: nuo idėjos iki kabančių užuolaidų







Užuolaidų skalbimas

Mūsų studija teikia užuolaidų skalbimo ir cheminio valymo paslaugas. Esame pasiruošę ne tik pasiūti Jums puikias užuolaidas, bet ir jas prižiūrėti. Palikite visus užuolaidų priežiūros rūpesčius mums, o patys džiaukitės tik jų teikiamais privalumais.

Siūlome 3 užuolaidų skalbimo paketus – SUPER PREMIUM, PREMIUM ir STANDART.

SUPER PREMIUM – švarios užuolaidos tą pačią dieną! Atvažiuojame į vietą* Jums patogią dieną iš ryto, nukabiname užuolaidas, savo skalbykloje jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Tos pačios dienos pabaigoje, apie 17-19 val., atvykstame pas Jus ir vėl jas pakabiname.

SUPER PREMIUM paketo kaina:

naktinės užuolaidos – 2,5 Eur/kv. m (su pamušalu +0.50 Eur);
dieninės užuolaidos – 2 Eur/kv. m;

SUPER PREMIUM paketas taikomas iki 100 kv. m. užuolaidų. Didesnius užsakymus su SUPER PREMIUM paketu atliekame išskaidę dalimis (aukštais, kambariais ir pan.)

Romanetėms ir austrijietėms super premium paketas netaikomas.

PREMIUM – atvažiuojame į vietą** Jums patogiu metu, nukabiname užuolaidas, savo skalbykloje jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Galiausiai atvykstame pas Jus ir vėl jas pakabiname. Užsakymo įvykdymo trukmė – 2-4 darbo dienos.

PREMIUM paketo kaina:

naktinės užuolaidos – 2 Eur/kv. m (su pamušalu +0.50 Eur);
dieninės užuolaidos – 1,5 Eur/kv. m;
romanetės – 5 Eur/kv. m.
austrijietės – 6 Eur/kv. m.

STANDART – Jūs patys atvežate mums savo užuolaidas (Šeimyniškių g. 18, Vilnius), jas išmirkome, išskalbiame, išdžioviname, išlyginame. Po visko Jūs pasiimate užuolaidas iš mūsų.

STANDART paketo kaina:

naktinės užuolaidos – 1,5 Eur/kv. m;
dieninės užuolaidos – 1 Eur/kv. m;
romanetės – 3 Eur/kv. m.
austrijietės – 4 Eur/kv. m.



CHEMINIS VALYMAS
Jeigu užuolaidų negalima skalbti, siūlome cheminio valymo paslaugą.



SUPER PREMIUM paketo su cheminiu valymu kaina:

naktinės užuolaidos – 3 Eur/kv. m (su pamušalu +0.50 Eur);
dieninės užuolaidos – 2,5 Eur/kv. m;

PREMIUM paketo su cheminiu valymu kaina:

naktinės užuolaidos – 2,5 Eur/kv. m (su pamušalu +0.50 Eur);
dieninės užuolaidos – 2 Eur/kv. m;
romanetės – 5,5 Eur/kv. m.
austrijietės – 5,5 Eur/kv. m.

STANDART paketo su cheminiu valymu kaina:

naktinės užuolaidos – 2 Eur/kv. m;
dieninės užuolaidos – 1,5 Eur/kv. m;
romanetės – 3,5 Eur/kv. m.
austrijietės – 4,5 Eur/kv. m.



UŽUOLAIDŲ LYGINIMAS

Jeigu patys namuose puikiai tvarkotės su užuolaidų skalbimu, galime pasiūlyti jas tik išlyginti. Tai kruopšus ir kantrybės reikalaujantis darbas, kuriam reikia dar ir patogios darbo vietos. Atneškite savo išskalbtas užuolaidas mums, o mes jas tiesiog išlyginsime.

LYGINIMO kaina:

naktinės užuolaidos – 1 Eur/kv. m;
dieninės užuolaidos – 0,75 Eur/kv. m;
romanetės – 1,5 Eur/kv. m.



Kodėl svarbu skalbti užuolaidas?

Dažnai nepagalvojame apie užuolaidų skalbimo svarbą. Juk per užuolaidas mes nevaikštome, jų nedėvime, o ir liečiame retai. Kam tuomet jas dažnai skalbti?

Iš tiesų ši mūsų namų puošmena tampa nebešvari ir pamažu ima atrodyti sena mums to net nepastebint. Užuolaidos veikia kaip filtras, kuris sulaiko ir kaupia mūsų namų dulkes bei nešvarumus, o tai gali tapti alergijų priežastimi ar dulkių erkučių kaupimosi židiniu.

Taip pat atminkite – užuolaidos yra vienas labiausiai pastebimų kambario akcentų. Jos atlieka svarbų vaidmenį namų interjere, suteikia grožio ir jaukumo, pagyvina namų spalvas. Kai jos ima atrodyti senos ir purvinos, imame norėti naujų. O tai kainuoja. Kainuoja kur kas daugiau nei reguliari ir profesionali jų priežiūra.

Jeigu norite, kad jūsų užuolaidos visuomet atrodytų kaip naujos, būtų švarios ir gaivios, siūlome sprendimą – užuolaidų skalbimą.

Manote, kad galite reguliariai išsiskalbti užuolaidas patys? Galbūt. Bet tai nebus taip paprasta. Pirmiausiai pagalvokite apie savo užimtumą ir pamėginkite savo darbotvarkėje atrasti laiko jų skalbimui, džiovinimui, lyginimui, kabinimui.

Jei visgi laikas jums nebus problema, tuomet apmąstykite, ar tai nebus per sunku. Juk neužtenka tik įmesti jų į skalbimo mašiną. Dar reikia jas išdžiovinti (daugumai užuolaidų netinka standartinis išsukimas). Vėliau reikia kruopščiai išlyginti ir vėl pakabinti. O jeigu dar jūsų namuose daug langų…

Tiesiog visus minėtus vargus palikite mums. Mes su užuolaidomis dirbame jau dešimtmetį, todėl galime patikinti, kad žinome, kaip jas prižiūrėti.

Išmėginkite užuolaidų skalbimo paslaugą ir įsitikinsite, kad esame profesionalai.

* Tik Vilniuje
**Vilniuje ir Kaune. Kitose vietose atvykimas apmokestinamas papildomai.


ATLIKTI DARBAI:




Žemėlapis



Raktažodžiai: MB Silkus, MB Silkus Vilnius, MB Silkus Kaunas, MB Silkus kontaktai, MB Silkus telefonas, MB Silkus adresas, MB Silkus veikla, MB Silkus paslaugos, MB Silkus teikiamos paslaugos, užuolaidų karnizai, karnizų montavimas, užuolaidų montavimas, kokybiškos užuolaidos, audinų pardavimas, audiniai pardavimui, užuolaidų audiniai, užuolaidų siuvimas, užuolaidų siuvimo paslaugos, romanečių siuvimas, siuvamos romanetės, romanetės namams, austrijiečių siuvimas, austrijietės, karnizų pardavimas, profesionalus karnizų montavimas, užuolaidų skalbimas, kokybiškas užuolaidų skalbimas, nestandartinių sprendimų užuolaidoms kūrimas, lovatiesių siuvimas, staltiesių siuvimas, širmų siuvimas, dizainerio paslaugos, užuolaidų priežiūra, cheminis valymas, užuolaidų cheminis valymas, užuolaidų lyginimas, užuolaidų karnizai Vilnius, karnizų montavimas Vilnius, užuolaidų montavimas Vilnius, kokybiškos užuolaidos Vilnius, audinų pardavimas Vilnius, audiniai pardavimui Vilnius, užuolaidų audiniai Vilnius, užuolaidų siuvimas Vilnius, užuolaidų siuvimo paslaugos Vilnius, romanečių siuvimas Vilnius, siuvamos romanetės Vilnius, romanetės namams Vilnius, austrijiečių siuvimas Vilnius, austrijietės Vilnius, karnizų pardavimas Vilnius, profesionalus karnizų montavimas Vilnius, užuolaidų skalbimas Vilnius, kokybiškas užuolaidų skalbimas Vilnius, nestandartinių sprendimų užuolaidoms kūrimas Vilnius, lovatiesių siuvimas Vilnius, staltiesių siuvimas Vilnius, širmų siuvimas Vilnius, dizainerio paslaugos Vilnius, užuolaidų priežiūra Vilnius, cheminis valymas Vilnius, užuolaidų cheminis valymas Vilnius, užuolaidų lyginimas Vilnius , užuolaidų karnizai Vilniuje, karnizų montavimas Vilniuje, užuolaidų montavimas Vilniuje, kokybiškos užuolaidos Vilniuje, audinų pardavimas Vilniuje, audiniai pardavimui Vilniuje, užuolaidų audiniai Vilniuje, užuolaidų siuvimas Vilniuje, užuolaidų siuvimo paslaugos Vilniuje, romanečių siuvimas Vilniuje, siuvamos romanetės Vilniuje, romanetės namams Vilniuje, austrijiečių siuvimas Vilniuje, austrijietės Vilniuje, karnizų pardavimas Vilniuje, profesionalus karnizų montavimas Vilniuje, užuolaidų skalbimas Vilniuje, kokybiškas užuolaidų skalbimas Vilniuje, nestandartinių sprendimų užuolaidoms kūrimas Vilniuje, lovatiesių siuvimas Vilniuje, staltiesių siuvimas Vilniuje, širmų siuvimas Vilniuje, dizainerio paslaugos Vilniuje, užuolaidų priežiūra Vilniuje, cheminis valymas Vilniuje, užuolaidų cheminis valymas Vilniuje, užuolaidų lyginimas Vilniuje


Veiklos sritys: Žaliuzės, markizės, roletai, romanetės - Interjero elementai, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)