Balandžio 24 d., Trečiadienis

MICHAELSON BOUTIQUE HOTEL, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Viešbučiai, svečių namai, moteliai

Įmonės kodas: 111805372
PVM mokėtojo kodas: LT100006103713
Adresas: Žvejų g. 18A, LT-91241 Klaipėda
Telefonas: (462) 24413
Mobilus tel.: (640) 63378
Vadovas/direktorius: Vitalija Bertašius
Svetainė: www.hotelmichaelson.com  
E.paštas: reception@hotelmichaelson.com
Facebook: MICHAELSON BOUTIQUE HOTEL, UAB


Aprašymas:


„MICHAELSON boutique HOTEL“- vienas geriausiai įvertintų viešbučių Vakarų Lietuvoje, iš kurio lengvai pasieksite bet kurį Klaipėdos regiono ir Baltijos pajūrio kampelį. Atvykite pasimėgauti pilnavertišku komfortu. Pailsėkite, pasisemkite jėgų, atraskite čia įkvėpimą, o gal net lobį - 50 milijonų metų istorijos auksaspalvyje gintaro akmenėlyje, kurį galėsite parsivežti nepakartojamai praleisto laiko prisiminimui. Ypatingi žmonės pastebi ypatingus dalykus, tad kviečiame apsilankyti.

Nuo pat atidarymo esame Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos nariai. 2016 m. rugsėjo mėnesį Valstybinis turizmo departamentas suteikė mums 4*PLIUS įvertinimą ir džiaugėmės vainikavę pirmųjų metų sukaktį tapdami pirmaisiais Baltijos šalyse tarptautinio tinklo „Hôtels de Charme & de Caractère“ nariais. 2017 m. spalio mėnesį Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai įteikė mums „Veržlaus starto“ nominaciją, bei tapome finalininkais „International Hospitality Awards“ apdovanojimuose... Šiais, 2019 metais, atitikdamas visus reikalavimus, „MICHAELSON boutique HOTEL“ tampa darnaus turizmo projekto "Joint eco-sign for Lithuania's - Latvia's restaurants and hotels in cultural objects" dalyviu.

Vandenys visada įtakojo uostamiesčio architektūrą, be abejo ir mūsų charakterį bei identitetą, tad pagerbdami pirmąjį savininką, pirklį Epraheimą Michaelsoną, nuspręndėme viešbutį pavadinti jo vardu. „MICHAELSON boutique HOTEL“ įsikūręs restauruotame XVIII a. sandėlio pastate, kuriame nuolat vyko veiksmas. Šis pastatas šiuo metu - unikalus ir saugomas jūrinis paveldas, įtrauktas į Lietuvos kultūros vertybių registrą. Jis netgi lyginamas su Venecijos sandėliais, kadangi praeityje ribojosi ties Dangės upe ir laivai galėdavo priplaukti ir prisišvartuoti prie pat jo sienų. Būtent todėl, kad pastatas pastatytas ant medinių polių, simboliškai Venecijoje buvo pasirinkti registratūros baldai iš restauruotos bricole medienos, bei VENINI šviestuvai, visada įžiebiantys elegancijos... Visos kitos interjero detalės - šiuolaikinės ir tik iš natūralių medžiagų. Pakeičiant pastato paskirtį ir projektuojant modernų interjerą, išsaugojant medines konstrukcijas ir restauruojant rausvų plytų sienas, pasiekta autentiškos architektūros ir originalaus dizaino sintezė, suteikianti mums išskirtinumo ir primenanti net pačio miesto, Klaipėdos, įspūdingą praeitį, nostalgiškus dabarties siekius ir ambicingas ateities vizijas...
_______________________________________________________________________________________

VIEŠNAGĖ

„MICHAELSON boutique HOTEL“ suteikiamos aukščiausio lygio paslaugos garantuos malonią viešnagę vertinantiems kokybę ir komfortą. Siūlome 16 unikaliai jaukių kambarių. Kiekvienas jų suprojektuotas išsaugojant autentiškus balkius, kurie, nors apriboja aukštį, imponuoja išskirtinius sprendimus, kaip pačių baldų, pagamintų Lietuvoje, dizainą ir išdėstymą. Antrojo aukšto grindų danga yra natūralaus ąžuolo parketas, mansardinio aukšto kiliminė danga - iš 100% ekologiškos vilnos. Visi parinkti audiniai - natūralūs, o balta ir minkšta patalynė netgi antialergiška. Wi-Fi ryšys, seifas, TV, telefonas, geriamas vanduo ir minibaras yra visuose kambariuose. Dviviečiuose kambariuose taip pat rasite kavos aparatą. Vonios kambariuose įrengtos dušo kabinos. Juose rasite aukštos kokybės kosmetiką, plaukų džiovintuvus, šlepetes, chalatus. Iš dalies kambarių atsiveria įsimintini vaizdai į Dangės upės pusę, o iš kitos galėsite grožėtis lengvai siūbuojančiomis jachtomis uoste prie Klaipėdos Piliavietės...

Žinome, kad branginate savo laiką ir kasdien siekiate tobulumo. Esame būtent ta vieta, kuriai ramiai galite patikėti savo poilsį ir iš tiesų daugiau dėmesio skirti sau.

_______________________________________________________________________________________

RESTOBARAS

„MICHAELSON boutique HOTEL“ restoranas ir baras - gurmanų oazė į kurią kviečiame pas mus viešinčius svečius, miesto gyventojus ir lankytojus. Kokybiško maisto įvairovė suteikia gyvybiškai svarbios energijos, o lėtas pusryčiavimo ritualas malonioje aplinkoje dienos startui įkvepia daugiau pozityvumo... Prasiskverbiant pirmiesiems saulės spinduliams čia ramu ir jauku, tad skirkite daugiau dėmesio sau ir užsukite pasimėgauti visaverčiais, gausiais pusryčiais. Savaitgaliais jų metu vaišiname „Prosecco“ taure. Kiekvieną dieną, nuo 11 iki 14 val., taip pat teikiame lengvuosius pusryšius.

Užsukite pas mus ir garantuojame, kad norėsite grįžti dar ne kartą. Čia malonumai pasižymi puikiai suderintais skoniais, magiški. Šiuo metu mūsų firminis patiekalas - rizotai. Klaipėdoje šis lengvai paruošiamas, o tuo pačiu išmanumo reikalaujantis patiekalas pradeda pritapti tik dabar, pasižymėdamas savo sudėties pilnavertiškumu. Kviečiame atrasti skonius, kuriamus naudojant sezoniškus ingredientus, bei pateikiamus istorijos išbandytu būdu...

Džiaugiamės galėdami Jums pasiūlyti įvairios kilmės ir rūšies vyno, o įsitikinę, kad čia rasite būtent tai, ko ieškote, netgi kviečiame tapti „MICHAELSON boutique HOTEL“ Vyno Klubo nariais. Čia rasite ir kitų išskirtinių, net vienetinių, stipriųjų gėrimų. Kviečiame į kvapų ir skonių atradimo keliones, mėgaujantis puikiai kartu praleistu laiku, bendraujant ir klausantis žavingų istorijų... Degustacijos - tai puiki galimybė sužavėti draugus, verslo partnerius, Jus lankančius svečius.

Garantuojame privatumą ir pažadame Jus nustebinti maloniomis akimirkomis, įspūdingomis patirtimis. Atsikvėpkite, besigrožėdami laiko tėkme Dangės upėje... Mes atsidarę visomis savaitės dienomis.

_______________________________________________________________________________________

RENGINIAI

Ilgą laiką buvo manoma, jog kūrybiškumas yra įgimtas, tačiau jau įrodyta, kad jam įtaką daro ne tik asmeniniai gebėjimai, o ir įgytos žinios, lankstus mąstymas, mus supanti aplinka. Čia, kartu kurdami ateitį, tikime vertybėmis. Tikime, kad sužavėsime ir Jus, ir Jūsų renginiuose dalyvaujančius, dėmesiu puoselėjamu detalėse, paslaugų kokybe ir įkvepiančia atmosfera.

Šiuolaikinėje, sparčiai besikeičiančioje, visuomenėje daug energijos reikalaujantis darbas yra labiau vertinamas nei laisvalaikis, tad tampa vis sudėtingiau skirti jam pakankamai laiko... Poilsis gali būti suvokiamas daugybe formų, tačiau tiek Jūs tiek mes žinome, kad svarbiausia yra jo kokybė.
Esame ideali vieta norintiems pasidžiaugti intymumo prabanga sukakčių, krikštynų, jubiliejų ar kitų datų, kurias Jums svarbu paminėti, metu. Skirkite laiko sau, dėmesio vieni kitiems, o mes pasirūpinsime, kad Jums nieko netrūktų. Stengdamiesi sukurti šventinę nuotaiką atinkančią atmosferą Jums leidžiant laiką kartu, pasirūpiname išskirtiniu meniu atitinkančiu Jūsų pageidavimus, gėrimais paryškinančiais skonius. Tikime, kad šie vėlyvieji pusryčiai, pietūs ar vakarienė, čia garantuojamas išskirtinis dėmesys, ilgai išliks Jūsų prisiminimuose... Pamaloninkite save nepakartojama patirtimi „MICHAELSON boutique HOTEL“. Išankstinė rezervacija ir apmokėjimas būtini.

Esame tikri, kad „MICHAELSON boutique HOTEL“ solidi aplinka idealiai atitinka šiuolaikinius Jūsų poreikius ir siekius. Laikantis šveicarų architekto Ivano Ghirlanda idėjos, įkūrta moderni multifunkcinė galerija, idealiai tinkanti įvairaus pobūdžio renginiams. Iki šiol tai nestandartinė, unikalaus koncepto, vieta Klaipėdoje, kurioje vienu metu telpa iki 30 žmonių. Čia galite organizuoti ne tik įmonių susirinkimus, bet ir didesnio formato prekių ir paslaugų pristatymus, mokymus ir seminarus, konferencijas. Rezervacijos derinamos mažiausiai 5 dienas iki pageidaujamos datos ir laiko.

Visada pasiūlome pritaikyti renginiams ir kitas erdves - krantinės terasą, barą, restoraną, kambarius. Primename, kad pas mus taip pat galite rezervuoti stalą pusryčiams, pietums ar vakarienei, suorganizuoti furšetą. Kavos pertraukų metu mėgausitės tik šviežiai malta kava ir kitais kartu iš anksto suderintais gėrimais, užkandukais ir gardėsiais. Jų paruošimas - kūrybingas porcesas, kurio metu idealus balansas atrandamas degustuojant, diskutuojant ir reikalaujant iš savęs tik paties geriausio. Jų galite užsisakyti tiek renginiams, vykstantiems „MICHAELSON boutique HOTEL“, tiek išsinešimui. Juk vis dar sugebėti kažką nustebinti - išties nuostabus jausmas...

_______________________________________________________________________________________

DOVANOS

„MICHAELSON boutique HOTEL“ suteikia galimybę įsigyti personalizuotus kvietimus ir įvairios vertės dovanas. Pradžiukinkite Jums artimus prabangiais pusryčiais puikiai dienos pradžiai, gardžiais pietumis besigrožint Dangės upe, jaukia pažintine vyno popiete, įsimintina privačia vakariene ar išskirtine stipriųjų gėrimų degustacija... Be abejo, Juos taip pat galite pamaloninti komfortišku poilsiu, nakvyne mūsų viešbutyje... Juk elegantiškiausia dovana - tai nepamirštami malonūs įspūdžiai.

Darbo laikas: I-VII 0:00-24:00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Michaelson Boutique Hotel, Michaelson Boutique Hotel UAB, Michaelson Boutique Hotel UAB įmonė, Michaelson Boutique Hotel UAB firma, Michaelson Boutique Hotel UAB kontaktai, Michaelson Boutique Hotel UAB adresas, Michaelson Boutique Hotel UAB telefonas, Michaelson Boutique Hotel UAB vadovas, Michaelson Boutique Hotel UAB projektai, Michaelson Boutique Hotel UAB Klaipėda, Michaelson Boutique Hotel UAB Klaipėdoje, nakvynė, viežbutis, kambariai, kambarių nuoma, pokylių salė, konferencijų salė, verslo pietūs, įmonių renginiai, degustacijos, parodos, ekspozivijos, asmeninės šventės, vestuvėms salės nuoma, restoranas, baras, restoranas, lėtieji pusryčiai, lengvi pusyčiai, lengvi pietūs, pusryčiai, nakvynė viežbutyje, komfortiškas poilsis, salės nuoma, nakvynė Klaipėda, viežbutis Klaipėda, kambariai Klaipėda, kambarių nuoma Klaipėda, pokylių salė Klaipėda, konferencijų salė Klaipėda, verslo pietūs Klaipėda, įmonių renginiai Klaipėda, degustacijos Klaipėda, parodos Klaipėda, ekspozivijos Klaipėda, asmeninės šventės Klaipėda, vestuvėms salės nuoma Klaipėda, restoranas Klaipėda, baras Klaipėda, restoranas Klaipėda, lėtieji pusryčiai Klaipėda, lengvi pusyčiai Klaipėda, lengvi pietūs Klaipėda, pusryčiai Klaipėda, nakvynė viežbutyje Klaipėda, komfortiškas poilsis Klaipėda, salės nuoma Klaipėda, nakvynė Klaipėdoje, viežbutis Klaipėdoje, kambariai Klaipėdoje, kambarių nuoma Klaipėdoje, pokylių salė Klaipėdoje, konferencijų salė Klaipėdoje, verslo pietūs Klaipėdoje, įmonių renginiai Klaipėdoje, degustacijos Klaipėdoje, parodos Klaipėdoje, ekspozivijos Klaipėdoje, asmeninės šventės Klaipėdoje, vestuvėms salės nuoma Klaipėdoje, restoranas Klaipėdoje, baras Klaipėdoje, restoranas Klaipėdoje, lėtieji pusryčiai Klaipėdoje, lengvi pusyčiai Klaipėdoje, lengvi pietūs Klaipėdoje, pusryčiai Klaipėdoje, nakvynė viežbutyje Klaipėdoje, komfortiškas poilsis Klaipėdoje, salės nuoma Klaipėdoje


Veiklos sritys: Viešbučiai, svečių namai, moteliai - Pobūvių organizavimas, salių, patalpų nuoma - Konferencijos, konferencijų organizavimas, įranga - Kavinės, barai, restoranai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)