Balandžio 20 d., Šeštadienis

LIEŽUVĖLIS, IĮ

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Finansai, draudimas, teisė   » Vertimo paslaugos

Įmonės kodas: 302669726
PVM mokėtojo kodas: -
Adresas: Vytauto g. 1A, LT-59114 Prienai
Telefonas: (673) 93543
Vadovas/direktorius: Brigita Bendoraitytė-Vnęk
Svetainė: www.liezuvelis.lt  
E.paštas: info@liezuvelis.lt


Aprašymas:

Norite išmokti užsienio kalbą? Patobulinti jau turimus gebėjimus? Norite laisvai ir nevaržomai bendrauti užsienio kalba su draugais, kolegomis ar verslo partneriais?

Nesuklysite ir tikrai nesigailėsite pasirinkę kalbų mokyklą „Liežuvėlis". Tai šeštus metus sėkmingai gyvuojanti kalbų mokykla, įsikūrusi Prienuose bei Kaune. Ši kalbų mokykla visus žavi ne tik linksmu savo pavadinimu, bet ir gera paslaugų kokybe. Apie siūlomus užsienio kalbų kursus teigiamai atsiliepia klientai ir džiaugiasi šioje mokykloje įgyta patirtimi.


Mūsų kursuose viskas Jūsų patogumui:

- Ypač mažose grupėse , kuriose mokosi iki 6 žmonių, Jūs gausite daug asmeninio dėmesio.
- Kursai prasideda kiekvieno mėnesio pirmąją dieną, taigi Jūs prisijungti galite kas mėnesį.
- Netinkamas kursų laikas? Galime pabandyti tai išspręsti. Nes visų besimokančių patogumui, kursų laikas gali būti derinamas su grupe.


Mokantis užsienio kalbos, svarbus dalykas yra taisyklingas žodžių tarimas, todėl šioje kalbų mokykloje itin daug dėmesio skiriama kalbėjimui ir taisyklingam tarimui. Tik daug kalbėdami ir bendraudami tarpusavyje galėsite greitai išmokti norimos užsienio kalbos.

Galvą reikia sukti, o liežuvėlį treniruoti.



______________________________________________________________________________________________

Tad jei nusprendėte mokytis šioje mokykloje, jums tereikės pasirinkti norimus kalbos kursus iš šiuo metu siūlomo kalbų kursų sąrašo:

  • Anglų kalbos kursai. Pradedantiesiems siūlomi standartiniai anglų kalbos kursai A0, pažengusieji gali rinktis intensyvius anglų kalbos kursus A1 ir tobulinti jau turimas žinias;

  • Rusų kalbos kursai- pradedantiesiems A0, kurie iki šiol dar niekada nesimokė šios kalbos. Patikimi vadovėliai, kompetentingi dėstytojai;

  • Vokiečių kalbos kursai- pradedantiesiems A0. Kurso trukmė- 5 mėnesiai, kurių metu išmoksite laisvai bendrauti vokiečių kalba;

  • Ispanų kalbos kursai- pradedantiesiems ir pagrindiniai A1. Galite rinktis kalbos kryptis: bendrinę, verslo arba medicinos. Norintieji gali rinktis individualias pamokas;

  • Prancūzų kalbos kursai- pradedantiesiems, kurie nori prancūzų kalbą išmokti "nuo nulio". Kursai vaikams, moksleiviams ir suaugusiems;

  • Lenkų bendrinės kalbos kursai- pradedantiesiems A0. Užsiregistravusieji į lenkų kalbos kursus turės galimybę bendrauti su dėstytoju iš Lenkijos! Užsiėmimai vyksta mažose grupėse du kartus per savaitę;

  • Lenkų verslo kalbos kursai- pagrindiniai A1. Šie kalbos kursai naudingi jei dažnai bendraujate verslo klausimais su kaimynais iš Lenkijos. Pageidaujant, galima pasirinkti individualias pamokas;

  • Kursai „Du viename“. Kursas skirtas norintiems išmokti dvi kalbas vienu metu- lenkų, kaip pagrindinę ir anglų, kaip papildomą kalbą. Pamokos vyksta mažose grupėse, du kartus per savaitę.

  • Modern talking- šnekamosios anglų kalbos kursai, vykstantys Kaune. Šie kursai skirti tobulinti kalbėjimo įgūdžius. Kursų trukmė- 3 mėnesiai. - A1, A2, B1, B2;

  • Express- individualios kalbos pamokos akis į akį. Šie kursai itin naudingi moksleiviams, besiruošiantiems egzaminams. Kalbos lygis- nuo pradedančiųjų iki pažengusiųjų.

  • Kursai egzaminams:
    - TOELF tau. Kursai skirti norintiems stoti į užsienio aukštąsias mokyklas.
    - TOEIC įmonėms. Jei norite laisvai bendrauti anglų kalba tarptautiniame verslo pasaulyje- šie kursai būtent Jums. Testas padeda įvertinti žinias vidutiniajame ir aukštesniajame lygmenyje.
    - CAMBRIDGE egzaminai;
    - IELTS kursai;
    - PTE Academic- testas norintiems studijuoti ir dirbti užsienyje.

Gera žinia įmonėms! Jei norite patobulinti savo užsienio kalbų įgūdžius ir išmokti laisvai bendrauti užsienio kalba verslo pasaulyje, Jums siūlomi skirtingų lygių užsienio kalbų kursai įmonėms. Galite rinkti pradedančiųjų arba pažengusiųjų lygmenį. Kursų metu didžiausias dėmesys kreipiamas į realias verslo pasaulio situacijas: pokalbius telefonu, pokalbius su partneriais, dalyvavimą konferencijose, susitikimuose. Šios pamokos padės Jums nevaržomai bendrauti su užsienio partneriais.

Visų kalbų kursų metu yra naudojami kokybiški vadovėliai, interaktyvi lenta, pamokas veda patyrę ir kompetentingi dėstytojai. Pamokų metu stengiamasi sukurti draugišką aplinką, kad mokymasis taptų lengvesnis ir malonesnis.
______________________________________________________________________________________________

Jei Jums sunku pasirinkti kalbų kursus iš mūsų sąrašo, mūsų specialistai Jums būtinai padės, nes pas mus lygio nustatymo testas nemokamas! Bet įdomumo dėlei, galite pabandyti save įsivertinti patys.

Atsižvelgiant į tai, kaip laisvai ir taisyklingai asmuo gali naudoti užsienio kalbą, kalbos mokėjimas skirtomas į lygius:


Beginner (A0). Jūs niekada nesimokėte kalbos. Nesuprantate šnekamosios kalbos arba suprantate tik keletą žodžių ar frazių.

Elementary (A1). Jūs galite vartoti ir suprasti būtiniausias frazes ir posakius. Gebate susikalbėti su kitais, jei tik pašnekovas yra pasirengęs padėti ir kalba lėtai. Perskaitote ir parašote paprastus tekstus (šventinius sveikinimus, skelbimus ir pan.).

Pre – Intermediate (A2). Jūs suprantate ir galite vartoti paprastus, dažnai vartojamus sakinius ar frazes, susijusias su šeima, darbu, pirkimu ir pan. Perskaitote ir parašote paprastus tekstus (padėkos, pastabos, žinutės ir pan.).

Intermediate (B1). Jūs suprantate paprasto pokalbio esmę, radijo ar televizijos laidas, kai kalbama aiškiai, neskubant ir nesudėtingomis temomis. Galite kalbėti arba rašyti Jus dominančiomis arba gerai žinomomis, kasdienio gyvenimo temomis.

Upper- Intermediate (B2). Jūs suprantate sudėtingų tekstų pagrindines mintis, suprantate daugumą filmų ir TV laidų. Jau galite pakankamai laisvai bendrauti , netgi su tais asmenimis, kuriems ta kalba yra gimtoji.

Advanced (C1). Jūs suprantate ilgesnius sudėtingus tekstus ir suvokiate jų potekstę, be didelių pastangų suprantate filmus, TV programas. Suprantate grožinės literatūros, sudėtingos informacijos tekstus ar technines instrukcijas. Gebate laisvai ir spontaniškai bendrauti. Sugebate rašyti laiškus, rašinius ar ataskaitas sudėtingomis temomis.

Proficiency (C2). Jūs lengvai suprantate iš esmės viską, ką skaitote ar girdite, net kai kalbama natūraliai greitu tempu. Galite be pastangų dalyvauti bet kuriame pokalbyje ir diskusijoje, laisvai reiškiate savo mintis. Galite rašyti sudėtingus, aiškaus stiliaus laiškus, straipsnius ar ataskaitas.

______________________________________________________________________________________________

Keletas patarimų, mokantis užsienio kalbos:

  • Mokykitės po truputį. Nepersistenkite bandydami įsisavinti per didelį informacijos kiekį. Suskirstykite medžiagą mažomis dalimis, taip lengviau įsiminsite.

  • Žiūrėkite filmus. Bene paprasčiausias ir įdomiausias būdas išmokti kalbų – žiūrėti filmus užsienio kalba. Filmus žiūrėkite su tos kalbos subtitrais (angliškas filmas su angliškais subtitrais). Tokiu būdu, jei konors ir nenugirdote , perskaitysite. Labai didelė tikimybė, kad Jūs šį žodį ar frazę jau žinojote, tiesiog nesupratote dėl neaiškaus tarimo.

  • Skaitykite. Vienas įdomesnių būdų mokytis – užsienio spaudos ir literatūros skaitymas. Pradėkite nuo komiksų, kai komiksus jau perkandote, pereikite prie žurnalų ir laikraščių. Ir žinoma, jokiu būdu nepamirškite knygų.

  • Daugiau bendraukite su kitakalbiais. Jei Jūs neturite galimybės bendrauti „gyvai“, susiraskite susirašinėjimo draugų. Tikriausiai neprieštarausite, kad dabar tai labai nesudėtinga. Rašymas – vienas iš mokymosi būdų, padedantis galvoti užsienio kalba. Stenkitės galvoti kita kalba kaip įmanoma dažniau, nes viena iš dažniausiai pasitaikančių klaidų mokantis, kad užuot galvoję iškart užsienio kalba, verčiame mintį iš savo kalbos.
    Pasitaiko žmonių, besidrovinčių bendrauti su kitakalbiais vien todėl, kad mano ne pakankamai gerai suprantantys/kalbantys jų kalba. Nesidrovėkite ir paprašykite savo „naujųjų draugų“, kad Jus pamokytų. Svarbiausia – nebijokite klysti.

  • Klausykitės. Bandykite kuo dažniau būti aplinkoje, kurioje girdėtumėte Jūsų besimokomą kalbą. Nepakenks, jei klausysitės užsienio atlikėjų dainų. Labai gerai, jei klausotės užsienio radijo stočių programų, stenkitės taip daryti kuo dažniau. Klausykitės kuo įvairesnių programų, įvairiomis pokalbių temomis, vedamomis skirtingų vedėjų.

  • Mokykitės ne vienas. Kompanijoje smagiau ir naudingiau. Ypač, jei tai – kalbų kursai. Jų metų sulauksite ne tik profesionalų pagalbos, bet ir turėsite kompaniją.

  • „Skubėkite lėtai“. Susiplanuokite kiek laiko per savaitę skirsite kalbos mokymuisi. Planuokite realiai ir nepersistenkite, nes kalbos mokymasis turi būti ne prievolė, o malonumas. Svarbu nesiliauti mokytis.


______________________________________________________________________________________________

„Liežuvėlis“ Jums taip pat gali pasiūlyti kokybiškas vertimo paslaugas.

Kokybiški įvairių dokumentų, tekstų, pažymų, instrukcijų, teisės aktų vertimai už prieinamą kainą. Esant poreikiui, vertimai patvirtinami notariškai. Vertimai daromi ir žodžiu- nuosekliuoju ir sinchroniniu būdu.

Nuoseklusis vertimas. Nuosekliojo vertimo metu vertėjas sėdi kartu su kalbėtojais. Pokalbio metu kalbantysis specialiai daro pauzes, kad vertėjas tuo metu galėtų išversti informaciją. Toks vertimas patogus esant nedidelėms grupėms.

Išskiriamos dvi nuosekliojo vertimo rūšys:

- Trumpalaikis. Verčiamos frazės. Dažniausiai išverčiami 2-3 sakiniai.
- Ilgalaikis. Verčiama fragmentais. Vertimas nuo 5-10 min. iki 20 minučių.

Sinchroninis vertimas. Vertėjas dirba garsui nepralaidžioje kabinoje. Vertėjas klausosi kalbėtojo ir tuo pat metu į mikrofoną verčia jo kalbą klausytojams, kurie vertimą girdi per specialias ausines, pasirinkę jiems reikiamą kanalą (kalbą). Tai pakankamai sudėtinga, nes paprastai, žmogus nėra linkęs daryti dviejų darbų vienu metu, t.y. klausytis ir kalbėti vienu metu. Todėl kabinoje būna mažiausiai du vertėjai, kurie keičiasi kas 10-30 minučių. Šis būdas dažniausiai naudojamas verčiant didelėms žmonių grupėms (tarptautinėse konferencijose, susitikimuose, kongresuose). Tai pakankamai naujas vertimo būdas, atsiradęs Antrojo pasaulinio karo metu, Niurnbergo proceso metu.


Kalbos, iš kurių ir į kurias verčiama:

  • Vertimai iš lenkų kalbos į lietuvių ir anglų kalbas;

  • Vertimai iš prancūzų kalbos į lietuvių kalbą;

  • Vertimai iš anglų kalbos į lietuvių ir lenkų kalbas;

  • Vertimai iš ispanų labos į lietuvių kalbą;

  • Vertimai iš estų kalbos į lietuvių kalbą;

  • Vertimai iš rusų kalbos į lietuvių kalbą;

  • Vertimai iš lietuvių kalbos į anglų, lenkų, ispanų, estų, rusų ir prancūzų kalbas;

Jei susidomėjote „Liežuvėlio“ teikiamomis paslaugomis- nesidrovėkite ir kreipkitės. Įmonėje dirbantys profesionalai maloniai Jums pagelbės. Tobulėkime kartu!

Taip pat galite tapti mūsų draugais socialiniame tinklalapyje


Filialai:

KAUNE

E. Ožeškienės g. 7,
LT-44001 Kaunas
TEL.: 8-673 93543


Žemėlapis



Raktažodžiai: Dokumentų, vertimas, iš, į, anglų, lenkų, kinų, vokiečių, rusų, latvių ir ispanų kalbų, skubūs vertimai, užsienio kalbų centras, vertimo, vertimų, biuras, kalbos, mokymas, kalbų, vertimai, liežuvėlis, kalbų, kursai, nuolaidos, anglų kalba pradedantiesiems, anglų kalba vidutinio lygio B1, lenkų kalba pradedantiesiems, lenkų kalba pagrindinio lygio A2, verslo lenkų kalba (A2) IELTS šeštadienio kursas anglų kalba, anglų kalba - pradedantiesiems ir vidutiniškai pažengusiems, rusų kalba - įvairių lygių grupes, vokiečių kalba – pradedantiesiems, daugiau kursų geromis kainomis. IĮ Liežuvėlis, IĮ Liežuvėlis kontaktai, kalbų kursai, kalbų kursai Kaune, kalbų kursai Prienuose, anglų kalbos kursai, anglų kalbos kursai Kaune, anglų kalbos kursai Prienuose, lenkų kalbos kursai, lenkų kalbos kursai Kaune, lenkų kalbos kursai Prienuose, rusų kalbos kursai, rusų kalbos kursai Kaune, rusų kalbos kursai Prienuose, ispanų kalbos kursai, ispanų kalbos kursai Kaune, ispanų kalbos kursai Prienuose, prancūzų kalbos kursai, prancūzų kalbos kursai Kaune, prancūzų kalbos kursai Prienuose, vokiečių kalbos kursai, vokiečių kalbos kursai Kaune, vokiečių kalbos kursai Prienuose, kalbos kursai įmonėms, kalbos kursai įmonėms Kaune, kalbos kursai įmonėms Prienuose, vertimai, vertimai Kaune, vertimai Prienuose, vertimai iš lenkų kalbos, vertimai iš lenkų kalbos Kaune, vertimai iš lenkų kalbos Prienuose, vertimai į lenkų kalbą, vertimai į lenkų kalbą Kaune, vertimai į lenkų kalbą Prienuose, vertimai iš ispanų kalbos, vertimai iš ispanų kalbos Kaune, vertimai iš ispanų kalbos Prienuose, vertimai į ispanų kalbą, vertimai į ispanų kalbą Kaune, vertimai į ispanų kalbą Prienuose, vertimai iš prancūzų kalbos, vertimai iš prancūzų kalbos Kaune, vertimai iš prancūzų kalbos Prienuose, vertimai į prancūzų kalbą, vertimai į prancūzų kalbą Kaune, vertimai į prancūzų kalbą Prienuose, vertimai iš estų kalbos, vertimai iš estų kalbos Kaune, vertimai iš estų kalbos Prienuose, vertimai į estų kalbą, vertimai į estų kalbą Kaune, vertimai į estų kalbą Prienuose, vertimai iš anglų kalbos, vertimai iš anglų kalbos Kaune, vertimai iš anglų kalbos Prienuose, vertimai į anglų kalbą, vertimai į anglų kalbą Kaune, vertimai į anglų kalbą Prienuose, vertimai iš rusų kalbos, vertimai iš rusų kalbos Kaune, vertimai iš rusų kalbos Prienuose, vertimai į rusų kalbą, vertimai į rusų kalbą, vertimai į rusų kalbą Prienuose.


Veiklos sritys: Mokymo centrai, mokymai, kursai - Vertimo paslaugos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)