Balandžio 19 d., Penktadienis

BELLA VERBA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Finansai, draudimas, teisė   » Vertimo paslaugos

Įmonės kodas: 302614765
PVM mokėtojo kodas: -
Adresas: Vytauto pr. 27, LT-44352 Kaunas
Telefonas: (655) 69981
Vadovas/direktorius: Lina Abraitienė
Svetainė: www.bellaverba.lt  
E.paštas: info@bellaverba.lt


Aprašymas:



UAB „Bella Verba“ – jau ne vienerius metus dirbanti įmonė. Didžiausias mūsų siekis – kokybiškai, greitai ir už prieinamą kainą atlikti Jūsų pageidaujamą vertimą. Šiuo tikslu subūrėme profesionalių vertėjų kolektyvą, kurių vertimo patirtis ne mažesnė kaip penkeri metai. Be to, daugeliui iš jų vertimo kalba yra gimtoji. Siekdami atitikti kliento lūkesčius, vertėjai specializuojasi versti įvairaus pobūdžio ir sudėtingumo tekstus bei dokumentus. Ypatingą dėmesį skiriame teisinio, techninio, medicininio pobūdžio dokumentams bei grožinei literatūrai. Siekiant užtikrinti vertimo kokybę, visus tekstus peržiūri antrasis vertėjas.

Teikiame šias paslaugas:
  • vertimas raštu bei sinchroninis ir nuoseklusis vertimas žodžiu;

  • lokalizavimas;

  • redagavimas;

  • vertimo tvirtinimas notaro biure ir biuro antspaudu;

  • kitos lingvistinės paslaugos.

  • kalbų kursai

Verčiame iš/į anglų, danų, estų, graikų, hebrajų, ispanų, italų, kinų, kroatų, latvių, lenkų, lotynų, norvegų, olandų, portugalų, prancūzų, rusų, serbų, suomių, švedų, vokiečių, ukrainiečių, vengrų ir kt. kalbas.

Lietuvių kalbos redaktoriai stilistai redaguoja visus vertimus į lietuvių kalbą. Siūlome ir užsakovo tekstų redagavimo paslaugas. Užsienio kalba parengtus tekstus redaguoja redaktoriai, kuriems ta kalba yra gimtoji.

Verčiame įvairaus pobūdžio ir apimties tekstus. Priimame ir skubius užsakymus. Turime didelę informacinių technologijų, grožinės literatūros, techninių, teisinių, finansinių, medicininių tekstų vertimo patirtį.

Klientui pageidaujant verčiame naudodami specializuotas vertimo programas.

Organizuojame visų lygių kalbų kursus bei individualius užsiėmimus suaugusiems, įmonėms (dėstytojai atvažiuos pas jus), studentams, mokiniams, iki mokyklinio amžiaus vaikams. Padėsime pasiruošti ne tik valstybiniam anglų kalbos egzaminui, bet ir IELTS, TOEFL egzaminams.

Darbo laikas: I-V 8.00-19.00, VI 09.00-16.00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Vertimai, vertimas, vertimo biuras Kaune, vertėjų biuras, vertėjų biuras Kaune, vertimai, vertimo paslaugos Kaune, vertimas raštu, vertimai žodžiu, teksto vertimai, dokumentų vertimai, instrukcijų vertimai, asmens tapatybės kortelės vertimas, paso vertimas, vairuotojo teisių vertimas, diplomų vertimas, charakteristikų vertimas, rekomendacijų vertimas, teisinių dokumentų vertimas, įmonių įstatų vertimas, vertimo tvirtinimas, notaro tvirtinimas, tvirtinimas vertėjo parašu, vertimas žodžiu, vertimas į anglų kalbą, vertimas iš anglų kalbos, vertimas į rusų kalbą, vertimas iš rusų kalbos, vertimas į vokiečių kalbą, vertimas iš vokiečių kalbos, vertimas į ispanų kalbą, vertimas iš ispanų kalbos, vertimas į italų kalbą, vertimas iš italų kalbos, vertimas į serbų kalbą, vertimas iš serbų kalbos, vertimas į kroatų kalbą, vertimas iš kroatų kalbos, vertimas į lenkų kalbą, vertimas iš lenkų kalbos, vertimas į baltarusių kalbą, vertimas iš baltarusių kalbos, vertimas į ukrainiečių kalbą, vertimas iš ukrainiečių kalbos, vertimai Kaune, vertimas raštu Kaune, vertimas žodžiu Kaune, bella verba uab, bella verba vertėjų biuras, bella verba kalbų mokykla, bella verba vertėjų biuras ir kalbų mokykla, kalbų mokykla, kalbų mokykla Kaune, kalbų kursai Kaune, kalbų mokymas Kaune, kalbų kursai suaugusiems, kalbų kursai suaugusiems Kaune, kalbų mokymas, individualus kalbų mokymas, kalbų mokymas grupėje, individualus kalbų mokymas Kaune, kalbų mokymas grupėje Kaune, anglų kalbos kursai Kaune, vokiečių kalbos kursai, rusų kalbos kursai, ispanų kalbos kursai, anglų kalbos kursai Kaune, vokiečių kalbos kursai Kaune, rusų kalbos kursai Kaune, ispanų kalbos kursai Kaune, kalbų mokykla, kalbų mokykla Kaune.


Veiklos sritis: Vertimo paslaugos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)