Balandžio 20 d., Šeštadienis

AJ PROJECTS, MB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Finansai, draudimas, teisė   » Vertimo paslaugos

Įmonės kodas: 303014467
PVM mokėtojo kodas: ne PVM mokėtojas
Adresas: Liejyklos g. 3, LT-01120 Vilnius
Telefonas: (623) 22613
Mobilus tel.: (622) 05512
Vadovas/direktorius: Agnė Jurkevičiūtė
Svetainė: www.ajprojects.lt  
E.paštas: info@ajprojects.lt


Aprašymas:

„AJ Projects“ – ne vienerius metus kartu dirbanti profesionalių kalbos specialistų komanda, kuri savo klientams siūlo platų vertimo ir kalbų mokymo paslaugų asortimentą. Galime užtikrinti, kad darbus deleguosime tik aukštos kvalifikacijos specialistui, kadangi visi mūsų specialistai turi didelę darbo patirtį ir yra įgiję užsienio kalbų filologinį išsilavinimą, o kai kurie iš jų verčia į savo gimtąją kalbą ar jau ne vienerius metus yra įsikūrę užsienyje. Visa tai užtikrina atliktų paslaugų tikslumą ir kokybę.

Teikdami paslaugas, vadovaujamės šiais kriterijais:
  • Optimalus kokybės ir kainos santykis;

  • Konfidencialumas;

  • Operatyvumas;

  • Lankstumas;

  • Atsakingumas;

  • Sąžiningumas.

Paslaugas teikiame tiek fiziniams asmenims, tiek privačioms Lietuvos ir užsienio įmonėms, valstybinėms institucijoms bei įvairioms organizacijoms.

Kodėl mes?
  • Didesnės nei 5 lapų apimties anglų ir rusų kalbų vertimai gali būti atiduoti užsakovui per ypač trumpą terminą, t.y. tą pačią užsakymo priėmimo dieną.

  • Visa vertimuose vartojama terminologija atitinka paskutinius lietuvių kalbos komisijos reikalavimus. Tai užtikrina, biure dirbantis, lietuvių kalbos specialistas.

  • Vertimo užsakymus priimame ir atliktus darbus grąžiname elektroniniu arba registruotu paštu – kaip klientui patogiau. Žinoma, turėdami laiko, vertimą atsiimti galite ir mūsų biure adresu Liejyklos g. 3, Vilnius.

  • Nuolat mūsų paslaugomis besinaudojantiems klientams ir didesniems vertimams, mielai taikome nuolaidas.

  • Jūsų vertimo tikrumą galime patvirtinti notariškai. Būtinas orgiginalus dokumentas. (notarinis dokumento patvirtinimas pagal LR Notariato įstatyme numatytą tvarką (I-2882, 1992-09-15, 19 str. ir 37 str.)).

  • Galima pasirašyti bendradarbiavimo sutartį ir mokėjimus atlikti per sutartyje numatytą laikotarpį pagal bendrą sąskaitą – faktūrą kartą per mėnesį.

  • Mūsų biuras ne tik verčia tekstus, bet ir tvirtina dokumentus pas notarą ar biuro antspaudu, maketuoja, transkribuoja, pristato klientui ir kt.

  • Vertimus atliekame konfidencialiai ir įsipareigojame mums patikėtos informacijos neplatinti.

  • Kiekvieną vertimą atliekame atsakingai, su užsakovu dirbame individualiai. Tiek studentas, tiek verslininkas - mums svarbus kiekvienas klientas.

  • Užtikriname periodiškai ir draugiškai jus informuoti apie vertimo eigą nuo užsakymo priėmimo iki jo galutinio įvykdymo.

  • Ypač rūpinames nuolatiniais klientais: kruopščiai registruojame pageidavimus, siūlomą terminologiją, saugome visus vertimus bei apmokėjimo sąskaitas.

  • Mūsų vertimų kainos lanksčios, o kokybė visada aukšta. Vertiname bet kokią kritiką, pasiūlymus.

  • Lankstus darbo grafikas – dirbame ir savaitgaliais bei švenčių dienomis.

VERTIMŲ BIURAS

VERTIMO PASLAUGOS

Bendradarbiaudami su daugybe patyrusių ir kvalifikuotų vertėjų, teikiame kokybiškas vertimo paslaugas tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims. Verčiame iš/į anglų, prancūzų, vokiečių, lenkų, rusų, turkų, latvių, estų, kinų, serbų, ispanų, italų ir kitas užsienio kalbas. Mūsų lingvistai specializuojasi įvairiose vertimo srityse - nuo bendrojo pobūdžio tekstų iki medicinos, teisės ir IT sričių, todėl tikrai galime užtikrinti nekriekaištingą ir jūsų lūkesčius atitinkančią vertimo paslaugų kokybę. Visu užsakymus atliekame kokybiškai ir per nustatytus terminus. Klientui pageidaujant, vertimus tvirtiname vertėjų parašais, biuro antspaudu, o taip pat ir notariškai.

REDAGAVIMAS

Mūsų specialistų komanda siekia suteikti tik aukščiausio kokybės paslaugas, todėl visus išverstus tekstus/dokumentus peržiūri kalbų redaktoriai. Tokiu būdu išvengiama įvairių gramatinių, stiliaus ir kalbos kultūros klaidų.

Redaguojame ne tik savo vertimus. Turite savo pačių rašytą laišką ar diplominį darbą užsienio kalba ir nesate užtikrinti jo teisingumu? Atsiųskite jį mums info@ajprojects.lt ir mūsų kalbų specialistai padės jums išvengti rimtų kalbos klaidų.

MAKETAVIMAS

Jūsų prašymu, išverstus tekstus sumaketuosime pagal originalų dokumentą. Mūsų vertimų biuras bendradarbiauja su maketavimo specialistais, dirbančiais su leidyklomis ir spaustuvėmis bei turinčiais maketavimo eksperto kvalifikaciją. Mūsų parengti vertimų maketai tinka leidybai ar spaudai, todėl jūsų patogumui esame pasiruošę suteikti pilną paslaugų - vertimo ir maketavimo - paketą.

KONSULTACIJOS

Nesvarbu, ar tai būtų dokumento vertimo, tvirtinimo ar apostilizacijos klausimas, mūsų specialistai yra pasirengę jums padėti arba suteikti naudingos informacijos jums rūpimais klausimais.

Atsiųskite savo užklausą mums adresu info@ajprojects.lt arba pildykite pateiktą užklausos formą ir mes jums pateiksime vertimo sąmatą bei, atsižvelgdami į užsakymo apimtį, pritaikysime nuolaidą.


VERČIAME Į ĮVAIRIAS PASAULIO KALBAS

KALBŲ MOKYKLA

Vieni didžiausių “AJ Projects” kalbų akademijos privalumų – profesionali mokymo kokybė, mokymosi tvarkaraščio derinimas pagal studentų poreikius bei galimybes ir, žinoma, kainų lankstumas.

Mūsų įmonėje dirba tik aukštą kvalifikaciją turintys užsienio kalbų dėstytojai. Daugelis iš jų ne vienerius metus dėstė Lietuvos aukštosiose mokyklose, valstybinėse institucijose bei stažavosi užsienyje.

Kursų metu jūs ne tik išmoksite naujos užsienio kalbos, įtvirtinsite jau turimas žinias, bet taip pat turėsite galimybę pabendrauti su bendraminčiais, sužinoti apie įvairų šalių kultūrą ir papročius bei smagiai ir naudingai praleisti laiką.

Todėl jei dar neišmokote užsienio kalbos arba norite patobulinti jau turimus įgūdžius, kviečiame mokytis anglų, vokiečių, rusų, danų ir kinų kalbų pas mus! Užsiėmimai vyksta darbo dienomis arba savaitgaliais. Galime pasiūlyti tiek rytines grupes, tiek vakarinius užsiėmimus.

Daugiau informacijos el. paštu info@ajprojects.lt arba tel. +37062322613

KURSAI GRUPĖSE
  • nemokamas kalbos žinių patikrinimas;
  • aktyvus bendravimas su grupės dalyviais;
  • sveika konkurencija tarp grupės narių/kolegų;
  • mokymo programos parengimas remiantis grupės poreikiais ir tikslais;
  • paskaitų lankomumo/ studentų pažangumo kontrolė;
  • draugiška aplinka;
  • po kursų išduodamas kursų baigimo pažymėjimas.

INDIVIDUALŪS KURSAI
  • individualusis darbas;
  • galimybė pasirinkti mokymosi priemones bei užsiėmimų laiką;
  • studento pažangumo kontrolė;
  • kainų lankstumas;
  • prisiderinimas prie asmeninių poreikių;
  • mokymosi intensyvumo reguliavimas pagal asmens galimybes;
  • tvarkaraščio lankstumas.

KURSAI MOKSLEIVIAMS

Kelia nerimą artėjantys brandos egzaminai? Mūsų dėstytojai padės jums įveikti baimę ir pasiruošti artėjantiems išbandymams.

Šiuo metu organizuojame grupinius arba individualius anglų, vokiečių, lietuvių, rusų kalbos kursus abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams darbo dienomis nuo 14.00 iki 17.30 val.

KURSAI ĮMONIŲ DARBUOTOJAMS

„AJ Projects“ kalbų mokykla rengia kursus įmonių vadovams ir jų darbuotojams pagal specialias tik jiems rengtas programas. Vedame tiek bendrosios, tiek specializuotos kalbos kursus (verslo, teisės, medicinos, finansų). Užsiėmimai vyksta jūsų įmonėje arba mūsų patalpose. Mūsų dėstytojai yra pasirengę atvykti į jūsų nurodytą vietą sutartu laiku. Mokymosi laiką, intensyvumą ir trukmę derinsime su jumis. Specializuotos kalbos kursų metu padedame lavinti profesinėje aplinkoje naudojamą terminologiją, improvizuojame telefoninius pokalbius, verslo susitikimus/pietus, derybas, ieškome išeičių iš konfliktinių situacijų. Taip pat mokome parengti oficialius pristatymus/pranešimus bei rašyti dokumentus ir laiškus. Siekiame supažindinti su profesinėje aplinkoje egzistuojančiais kultūriniais skirtumais ir aktualiomis tendencijomis.


Žemėlapis



Raktažodžiai: AJ Projects, MB, AJ Projects, MB kontaktai, profesionalių kalbos specialistų komanda, klientams siūlo platų vertimo ir kalbų mokymo paslaugų asortimentą, specialistai įgiję užsienio kalbų filologinį išsilavinimą, vertimo ir kalbų mokymo paslaugas teikia tiek fiziniams asmenims, tiek privačioms Lietuvos ir užsienio įmonėms, valstybinėms institucijoms bei įvairioms organizacijoms, kalbų vertimai, vertimuose vartojama terminologija, priima vertimo užsakymu, atliktus vertimo darbus grąžina elektroniniu arba registruotu paštu, atsiimti vertimą, didesniems vertimams taiko nuolaidas, vertimo tikrumą gali patvirtinti notariškai, verčia tekstus, tvirtina dokumentus pas notarą ar biuro antspaudu, maketuoja tekstus, transkribuoja tekstus, vertimus atlieka konfidencialiai ir įsipareigoja patikėtos informacijos neplatinti, kiekvieną vertimą atlieka atsakingai, informuoja apie vertimo eigą nuo užsakymo priėmimo iki jo galutinio įvykdymo, lanksčios vertimų kainos, aukšta vertimų kokybė, vertimų biuras dirbantis ir savaitgaliais bei švenčių dienomis, vertimų biuras, vertimo paslaugos, vertėjas, vertėjai, kokybiškas vertimo paslaugos tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims, verčia iš/į anglų, verčia iš/į prancūzų, verčia iš/į vokiečių, verčia iš/į lenkų, verčia iš/į rusų, verčia iš/į turkų, verčia iš/į latvių, verčia iš/į estų, verčia iš/į kinų, verčia iš/į serbų, verčia iš/į ispanų, verčia iš/į italų, verčia iš/į kitas užsienio kalbas, redagavimas, išverstus tekstus/dokumentus peržiūri kalbų redaktoriai, redaguojame ne tik savo vertimus, maketavimas, išverstus tekstus sumaketuos pagal originalų dokumentą, vertimas ir maketavimas, konsultacijos, verčia į įvairias pasaulio kalbas, kalbų mokykla, profesionali mokymo kokybė, užsienio kalbų dėstytojai, kalbų kursai, užsienio kalbų kursai, moko užsienio kalbų, kviečia mokytis anglų kalbos, kviečia mokytis vokiečių kalbos, kviečia mokytis rusų kalbos, kviečia mokytis danų kalbos, kviečia mokytis kinų kalbos, kursai grupėse, individualūs kursai, kursai moksleiviams, anglų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams, vokiečių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams, lietuvių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams, rusų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams, kursai įmonių darbuotojams, „AJ Projects“ kalbų mokykla rengia kursus įmonių vadovams ir jų darbuotojams pagal specialias tik jiems rengtas programas, veda tiek bendrosios ir specializuotos kalbos kursus (verslo, teisės, medicinos, finansų), specializuotos kalbos kursai, kursai grupėse, individualūs kursai, kursai moksleiviams, kursai įmonių darbuotojams, profesionalių kalbos specialistų komanda Vilnius, klientams siūlo platų vertimo ir kalbų mokymo paslaugų asortimentą Vilnius, specialistai įgiję užsienio kalbų filologinį išsilavinimą Vilnius, vertimo ir kalbų mokymo paslaugas teikia tiek fiziniams asmenims Vilnius, tiek privačioms Lietuvos ir užsienio įmonėms Vilnius, valstybinėms institucijoms bei įvairioms organizacijoms Vilnius, kalbų vertimai Vilnius, vertimuose vartojama terminologija Vilnius, priima vertimo užsakymu Vilnius, atliktus vertimo darbus grąžina elektroniniu arba registruotu paštu Vilnius, atsiimti vertimą Vilnius, didesniems vertimams taiko nuolaidas Vilnius, vertimo tikrumą gali patvirtinti notariškai Vilnius, verčia tekstus Vilnius, tvirtina dokumentus pas notarą ar biuro antspaudu Vilnius, maketuoja tekstus Vilnius, transkribuoja tekstus Vilnius, vertimus atlieka konfidencialiai ir įsipareigoja patikėtos informacijos neplatinti Vilnius, kiekvieną vertimą atlieka atsakingai Vilnius, informuoja apie vertimo eigą nuo užsakymo priėmimo iki jo galutinio įvykdymo Vilnius, lanksčios vertimų kainos Vilnius, aukšta vertimų kokybė Vilnius, vertimų biuras dirbantis ir savaitgaliais bei švenčių dienomis Vilnius, vertimų biuras Vilnius, vertimo paslaugos Vilnius, vertėjas Vilnius, vertėjai Vilnius, kokybiškas vertimo paslaugos fiziniams ir juridiniams asmenims Vilnius, verčia iš/į anglų Vilnius, verčia iš/į prancūzų Vilnius, verčia iš/į vokiečių Vilnius, verčia iš/į lenkų Vilnius, verčia iš/į rusų Vilnius, verčia iš/į turkų Vilnius, verčia iš/į latvių Vilnius, verčia iš/į estų Vilnius, verčia iš/į kinų Vilnius, verčia iš/į serbų Vilnius, verčia iš/į ispanų Vilnius, verčia iš/į italų Vilnius, verčia iš/į kitas užsienio kalbas Vilnius, redagavimas Vilnius, išverstus tekstus/dokumentus peržiūri kalbų redaktoriai Vilnius, redaguoja ne tik savo vertimus Vilnius, maketavimas Vilnius, išverstus tekstus sumaketuos pagal originalų dokumentą Vilnius, vertimas ir maketavimas Vilnius, konsultacijos Vilnius, verčia į įvairias pasaulio kalbas Vilnius, kalbų mokykla Vilnius, profesionali mokymo kokybė Vilnius, užsienio kalbų dėstytojai Vilnius, kalbų kursai Vilnius, užsienio kalbų kursai Vilnius, moko užsienio kalbų Vilnius, kviečia mokytis anglų kalbos Vilnius, kviečia mokytis vokiečių kalbos Vilnius, kviečia mokytis rusų kalbos Vilnius, kviečia mokytis danų kalbos Vilnius, kviečia mokytis kinų kalbos Vilnius, kursai grupėse Vilnius, individualūs kursai Vilnius, kursai moksleiviams Vilnius, anglų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilnius, vokiečių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilnius, lietuvių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilnius, rusų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilnius, kursai įmonių darbuotojams Vilnius, „AJ Projects“ kalbų mokykla rengia kursus įmonių vadovams ir jų darbuotojams pagal specialias tik jiems rengtas programas Vilnius, veda tiek bendrosios ir specializuotos kalbos kursus (verslo, teisės, medicinos, finansų) Vilnius, specializuotos kalbos kursai Vilnius, kursai grupėse Vilnius, individualūs kursai Vilnius, kursai moksleiviams Vilnius, kursai įmonių darbuotojams Vilnius, profesionalių kalbos specialistų komanda Vilniuje, klientams siūlo platų vertimo ir kalbų mokymo paslaugų asortimentą Vilniuje, specialistai įgiję užsienio kalbų filologinį išsilavinimą Vilniuje, vertimo ir kalbų mokymo paslaugas teikia tiek fiziniams asmenims Vilniuje, tiek privačioms Lietuvos ir užsienio įmonėms Vilniuje, valstybinėms institucijoms bei įvairioms organizacijoms Vilniuje, kalbų vertimai Vilniuje, vertimuose vartojama terminologija Vilniuje, priima vertimo užsakymu Vilniuje, atliktus vertimo darbus grąžina elektroniniu arba registruotu paštu Vilniuje, atsiimti vertimą Vilniuje, didesniems vertimams taiko nuolaidas Vilniuje, vertimo tikrumą gali patvirtinti notariškai Vilniuje, verčia tekstus Vilniuje, tvirtina dokumentus pas notarą ar biuro antspaudu Vilniuje, maketuoja tekstus Vilniuje, transkribuoja tekstus Vilniuje, vertimus atlieka konfidencialiai ir įsipareigoja patikėtos informacijos neplatinti Vilniuje, kiekvieną vertimą atlieka atsakingai Vilniuje, informuoja apie vertimo eigą nuo užsakymo priėmimo iki jo galutinio įvykdymo Vilniuje, lanksčios vertimų kainos Vilniuje, aukšta vertimų kokybė Vilniuje, vertimų biuras dirbantis ir savaitgaliais bei švenčių dienomis Vilniuje, vertimų biuras Vilniuje, vertimo paslaugos Vilniuje, vertėjas Vilniuje, vertėjai Vilniuje, kokybiškas vertimo paslaugos tiek fiziniams Vilniuje, tiek juridiniams asmenims Vilniuje, verčia iš/į anglų Vilniuje, verčia iš/į prancūzų Vilniuje, verčia iš/į vokiečių Vilniuje, verčia iš/į lenkų Vilniuje, verčia iš/į rusų Vilniuje, verčia iš/į turkų Vilniuje, verčia iš/į latvių Vilniuje, verčia iš/į estų Vilniuje, verčia iš/į kinų Vilniuje, verčia iš/į serbų Vilniuje, verčia iš/į ispanų Vilniuje, verčia iš/į italų Vilniuje, verčia iš/į kitas užsienio kalbas Vilniuje, redagavimas Vilniuje, išverstus tekstus/dokumentus peržiūri kalbų redaktoriai Vilniuje, redaguoja ne tik savo vertimus Vilniuje, maketavimas Vilniuje, išverstus tekstus sumaketuos pagal originalų dokumentą Vilniuje, vertimas ir maketavimas Vilniuje, konsultacijos Vilniuje, verčia į įvairias pasaulio kalbas Vilniuje, kalbų mokykla Vilniuje, profesionali mokymo kokybė Vilniuje, užsienio kalbų dėstytojai Vilniuje, kalbų kursai Vilniuje, užsienio kalbų kursai Vilniuje, moko užsienio kalbų Vilniuje, kviečia mokytis anglų kalbos Vilniuje, kviečia mokytis vokiečių kalbos Vilniuje, kviečia mokytis rusų kalbos Vilniuje, kviečia mokytis danų kalbos Vilniuje, kviečia mokytis kinų kalbos Vilniuje, kursai grupėse Vilniuje, individualūs kursai Vilniuje, kursai moksleiviams Vilniuje, anglų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilniuje, vokiečių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilniuje, lietuvių kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilniuje, rusų kalbos kursai abiturientams ir jaunesnio amžiaus moksleiviams Vilniuje, kursai įmonių darbuotojams Vilniuje, „AJ Projects“ kalbų mokykla rengia kursus įmonių vadovams ir jų darbuotojams pagal specialias tik jiems rengtas programas Vilniuje, veda tiek bendrosios ir specializuotos kalbos kursus (verslo, teisės, medicinos, finansų) Vilniuje, specializuotos kalbos kursai Vilniuje, kursai grupėse Vilniuje, individualūs kursai Vilniuje, kursai moksleiviams Vilniuje, kursai įmonių darbuotojams Vilniuje.


Veiklos sritys: Vertimo paslaugos - Mokymo centrai, mokymai, kursai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)