Balandžio 19 d., Penktadienis

BALTIC THERM, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Technika, įranga   » Šilumos tiekimas, šildymo įranga, įrengimas

Įmonės kodas: 300931585
PVM mokėtojo kodas: LT100003332118
Adresas: Pakalnės g. 13, LT-1112 Vilnius
Telefonas: (526) 18581
Mobilus tel.: (656) 17345
Vadovas/direktorius: Aidas Bagdonas
Svetainė: www.baltictherm.lt  
E.paštas: info@baltictherm.lt


Aprašymas:

UAB "BalticTherm" - tai santechnikos paslaugų ir prekybos įmonė. Įmonė įsteigta 2007 metais ir atlieka statinių inžinierinių tinklų projektavimo ir montavimo darbus. Taip pat mes vykdome objektų priežiūrą, bei prekiaujame santechnikos ir šildymo įranga.







Nors įmonė dar jauna, bet čia dirba savo srities profesionalai, turintys ilgametę patirtį. Mes atliekame ne tik įvairiausius santechnikos darbus, bet taip pat mielai konsultuojame, skaičiuojame sąmatas, ruošiame projektus ir komplektuojame medžiagas. Įmonė bendradarbiauja su architektais ir dizaineriais, todėl gali Jums pasiūlyti visapusišką sprendimą, kuris pilnai pateisins Jūsų lūkesčius, įsirengiant vonios kambarį ar visą namą.

Mūsų įmonė platina šių užsienio bei Lietuvos gamintojų prekes: Viega (Vokietija), Tece (Vokietija), Uponor (Švedija), Junkers (Vokietija), Hansgrohe (Vokietija), Geberit (Šveicarija), Franke (Vokietija), Laufen (Austrija), Duravit ( Vokietija), Oras (Suomija), Ravak (Čekija), Elonika (Lietuva), Riva (Lietuva), Higėja (Lietuva), Grigiškės (Lietuva), Plasta (Lietuva) ir t.t. Šiuo metu galime pasiūlyti virš 60 gamintojų prekes.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Santechnikos darbai, santechnika, vonios kambario įranga, vandentiekio ir nuotekų įrenginiai, santechnikos įranga, mažmeninė prekyba, eprekyba, uab baltic therm, santechnikos medžiagos, įrengimai, montavimas, santechnikos paslaugos, santechnikai, šildymo įranga.


Veiklos sritys: Santechnika, santechnikos įranga, darbai - Šilumos tiekimas, šildymo įranga, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)