Balandžio 23 d., Antradienis

EKSPOL, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Finansai, draudimas, teisė   » Saugos tarnybos

Įmonės kodas: 301674065
PVM mokėtojo kodas: LT100004003514
Adresas: Kauno g. 6, LT-55176 Jonava
Telefonas: (349) 52793
Faksas: (349) 52793
Mobilus tel.: (650) 20117
Svetainė: www.ekspol.lt  
E.paštas: info@ekspol.lt


Aprašymas:

Saugos tarnyba UAB „ EKSPOL“ – tai licenzijuota, saugos paslaugų tiekėja Jonavoje, Kaišiadoryse,Kaune ir kituose Lietuvos miestuose.

MŪSŲ komanda – tai profesionali fiziškai, psichologiškai ir teisiškai paruoštų darbuotojų komanda, pavestų užduočių vykdymui naudojanti specialiąsias priemones, radijo ryšį, spec. transportą, šaunamuosius ginklus ir kitą. „EKSPOL“ teikiamoms paslaugoms užtikrina tik aukštus kokybės reikalavimus, gerbia prisiimtus įsipareigojimus, atsakingai atlieka pavestas užduotis, griežtai laikosi kliento konfidencialumo principų. Dauguma darbuotojų yra buvę VRM sistemos pareigūnai.

Saugos tarnyba UAB „EKSPOL“ teikia šias paslaugas:

fizinė asmenų apsauga, krovinių, kitų materialinių vertybių apsauga ir lydėjimas (konvojavimas), objektų apsauga, trumpalaikė turto apsauga, operatyvios ginkluotos pagalbos (apsaugos) teikimas ir reagavimas į pavojaus signalus 24 valandas per parą, viešosios tvarkos palaikymas masiniuose susibūrimuose, pramoginiuose renginiuose, apsauginių ir priešgaisrinių signalizacijų projektavimas, įrengimas ir priežiūra, vaizdo ir kontrolės sistemų projektavimas, įrengimas ir priežiūra, konsultacijos visais apsaugos klausimais.



Žemėlapis



Raktažodžiai: Saugos tarnybos, saugos tarnyba, sauga, apsauga, signalizacijos įrengimas, asmenų apsauga, objektų apsauga, krovinių apsauga, lydėjimas, butų apsauga, namų apsauga, patalpų apsauga, transporto priemonių apsauga, pultinis stebėjimas, trumpalaikė turto apsauga, operatyvi ginkluota pagalba, būsto apsauga, statybos aikštelių apsauga, viešosios tvarkos palaikymas, saugos auditas, konsultacijos saugos klausimais, vaizdo ir kontrolės sistemų projektavimas.


Veiklos sritis: Saugos tarnybos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)