Balandžio 30 d., Antradienis

ENERGETIKAS, UAB sveikatingumo centras

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Medicina, farmacija   » Sanatorijos, poilsio namai, sveikatingumo, reabilitacijos centrai

Įmonės kodas: 152513731
PVM mokėtojo kodas: LT525137314
Adresas: Kuršių takas 1, Šventoji, LT-00317 Palanga
Telefonas: (460) 45505
Faksas: (460) 45515
Mobilus tel.: (686) 43419
Svetainė: www.energetikas.lt  
E.paštas: energetikas@energetikas.lt


Aprašymas:
Sveikatos centras „ENERGETIKAS“

Sveikatos centras „Energetikas“ veikia ištisus metus. Mūsų centras - tai lyg atskiras pušynų apsuptas sveikatos miestelis. „Energetikas" susideda iš trijų gyvenamųjų korpusų, kuriuose yra 201 renovuotas kambarys, bei medicininio bloko. Tai labai patogu, nes po atliktų procedūrų nereikia išeiti iš patalpų. Klientų poreikius palengvina liftas, tai suteikia didesnę laisvę judėti. Mes siekiame, jog kiekvienas svečias galėtų jaustis lyg namuose!
Maitinimas sveikatos centre yra įvairaus tipo, tris kartus per dieną: platus švediško stalo meniu, taip pat subalansuotas dietinis maitinimas. Juk sakoma, kad pietūs kavinėje - bene geriausias būdas sutrumpinti darbo dieną, pakeisti aplinką, smagiai paplepėti su draugais. Mūsų centre esančioje kavinėje rasite ne tik jaukią aplinką, bet ir įvairų patiekalų pasirinkimą.


VERTYBĖS

Dėmesys klientui. Sveikstantis žmogus džiaugiasi gyvenimu. Stengiamės įsiklausyti į kiekvieno mūsų kliento problemas, skirdami jam ypatingą dėmesį. Kiekvienam besigydančiajam paskiriamas vienas reabilitacijos procesu besirūpinantis specialistas, todėl pacientui suteikiamas individualus ir optimalus gydymas bei fizinis krūvis.

Profesionalumas. Nuolatinis tobulinimasis bei kvalifikacijos kėlimas yra vienas svarbiausių reikalavimų, keliamų mūsų sveikatos centro darbuotojams. Dauguma čia dirbančių gydytojų yra ne vieno profilio specialistai – jie turi po kelias licencijas ir žmogui gali padėti įvairiais atvejais. Mūsų medicinos personalas nuolat dalyvauja naujuose mokymuose, taip gilindamii savo žinias ir ugdydami gebėjimus.

Tradicijos. Kartu su naujovėmis mes paisome tradicijų. Sveikatos centras „Energetikas“ tam, kas vertina tradicijas, kartu žavisi ir naujovėmis!















VIZIJA

Mes siekiame, kad Lietuvoje ir aplinkinėse šalyse mūsų sveikatos centro pavadinimas ,,Energetikas" taptų energijos ir sveikatos sinonimu. Kartu norime pasiekti patį aukščiausią aptarnavimo lygį, kad mūsų klientai galėtų ne tik atsipalaiduoti, atstatyti savo sveikatą, jėgas, bet ir liktų mūsų pastovūs klientai. Siekiame, kad mūsų sanatorija jiems būtų artima, jie jaustųsi laisvai, bei norėtų čia sugrįžti nuolat!

MISIJA

Suteikti besigydantiems žmonėms profesionalią medicininę priežiūrą, veiksmingą gydymą bei malonų poilsį prie Baltijos jūros ištisus metus.

Džiaugiamės kartu su Jumis, plečiame savo veiklą ir jau galime Jums pasiūlyti praleisti stebuklingą laiką gintaro rūmuose, kur girdėti tik svaiginanti bangų mūšos melodija, kur prieš akis atsiveria neaprėpiamas jūros mėlis ir kur sielą apima begalinė ramybė ir palaima...
Maloniai kviečiame visus apsilankyti!
________________________________________________________________________

SPA Centras „Amber Palace“

Džiaugiamės kartu su Jumis, plečiame savo veiklą ir jau galime Jums pasiūlyti praleisti stebuklingą laiką gintaro rūmuose, kur girdėti tik svaiginanti bangų mūšos melodija, kur prieš akis atsiveria neaprėpiamas jūros mėlis ir kur sielą apima begalinė ramybė ir palaima... Sveikatos Centras „Energetikas“ atidarė naują korpusą - SPA „Amber Palace“, tai arčiausiai Baltijos jūros esantis SPA Lietuvoje. Iki jūros vos 100 metrų!

Subtili prabanga, nepakartojamas vaizdas į jūrą ir gaivinantys SPA malonumai. Šiuolaikiškumu, elegancija ir komfortu dvelkia visi 100 „Amber Palace“ kambariai, kurie atitiks kiekvieno svečio poreikius ir skonį. Prabanga alsuojantis kiekvieno kambarių apstatymas – karališkos, tamsaus raudonmedžio lovos, auksu žėrintys krėslai, kuriuose taip ir norisi „paskęsti“ - visa tai leis pasijusti Jums tikru gintaro rūmų valdovu. Tačiau prie visa to dera ir šiuolaikiniai patogumai.

Jus pasitiks kvalifikuoti, profesionalūs darbuotojai, kalbantys rusų, anglų, lenkų, vokiečių, prancūzų, ispanų ir kitomis užsienio kalbomis. Ilgametę darbo patirtį turintis ir maloniu aptarnavimu, draugiškumu, paslaugumu bei diskretiškumu pasižymintis personalas pasistengs, kad pas mus praleistas laikas taptų nepakartojamo poilsio sinonimu.

Visuose kambariuose:
- yra telefonas,
- nemokamas internetinis ryšys,
- yra seifai,
- mini-barai,
- LCD televizoriai,
- plaukų džiovintuvai.

Vienas iš mūsų siūlomų kambarių privalumų yra:
- erdvūs balkonai,
- terasos su lauko baldais. Iš čia atsiveria nuostabi Baltijos jūros panorama.

Norintys dar įspūdingesnio vaizdo ir erdvės pojūčio galės pakilti į ant stogo esančią kavinę, kurioje galės pasimėgauti kavos puodeliu arba stebėti nuostabų saulėlydį su šampano ar vyno taure rankoje. Tiems, kas nori tiesiog ramiai pasimėgauti gyva muzika ir jaukia aplinka, siūlome praleisti vakarus viešbučio restorane.

Mūsų svečių patogumui naujajame komplekse įrengtas SPA centras. Baseinas su povandeninėmis bei masažinėmis srovėmis grąžins jėgas, energiją, pakels nuotaiką, sustiprins sveikatą. Nuovargį užmiršite pasikaitinę saunoje ar turkiškoje pirtyje. Kūno ir veido masažai, kūno šveitimas, įvairūs puoselėjantys įvyniojimai - tai tik dalelė tų malonumų, kurie laukia Jums apsilankius SPA kabinete. „Amber Palace“ – puiki vieta Jūsų kūnui ir sielai atsigauti.
________________________________________________________________________

GYDYMAS

Reabilitacinis gydymas

Reabilitacijos klinika teikia šias paslaugas:
  • reabilitacijos;
  • palaikomosios reabilitacijos;
  • ambulatorinės reabilitacijos.
Gydomi sergantys :
  • nervų sistemos ligomis;
  • judamojo-atramos aparato pažeidimais;
  • kraujotakos sistemos ligomis;
  • ginekologinėmis ligomis;
  • inkstų ligomis;
  • virškinimo sistemos ligomis;
  • endokrinologinėmis ligomis;
  • ausų, nosies, gerklės ligomis;
  • kvėpavimo sistemos ligomis;
  • paveikti jonizuojančiosios spinduliuotės.
Sanatorinis gydymas

Sanatorinio gydymo kompleksas centriniame korpuse „Energetikas“ su 5 procedūromis:
  • gydytojo reabilitologo konsultacija,
  • iki 5 procedūrų kiekvieną dieną (pasirinkti),
  • 3 kartų maitinimas ir apgyvendinimas.
Sanatorinis gydymas MINI
Sanatorinio gydymo mini kompleksas su 3 procedūromis:
  • gydytojo reabilitologo konsultacija,
  • iki 3 procedūrų kiekvieną dieną (pasirinktinai),
  • 3 kartų maitinimas ir apgyvendinimas.
________________________________________________________________________

APGYVENDINIMAS

KAMBARIAI:
Kambariai (TV, WC, dušas, minibaras, seifas):
- Vienviečiai (viena viengulė lova);
- Dviviečiai (dvi atskiros viengulės lovos);
- Triviečiai (trys atskiros viengulės lovos);
- Keturviečiai (keturios atskiros viengulės lovos).

Kambariai su vaizdu į jūrą (TV, WC, dušas, minibaras, seifas):
- Vienviečiai (viena viengulė lova);
- Dviviečiai (dvi atskiros viengulės lovos).

Liukso kambariai (TV, WC, dušas, šaldytuvas, plaukų džiovintuvas, minibaras, seifas):
- Dviviečiai, 2 kambarių (dvigulė lova);
- Dviviečiai, 2 kambarių, su vaizdu į jūrą (dvigulė lova).

Apartamentai su vaizdu į jūrą, 2 kambarių (TV, WC, dušas, šaldytuvas, plaukų džiovintuvas, minibaras, seifas):
- Dviviečiai (svetainė, miegamasis su dvigule lova, 2 vonios kambariai).

________________________________________________________________________

Sveikatos gerinimo programos

Kiekvieną dieną mūsų gyvenimas tampa vis intensyvesnis, kasdieniai reikalai ir nuolatinis laiko trūkumas - dažniausias pasiteisinimas, kodėl vis dažniau pritrūksta laiko ir noro pasirūpinti savo sveikata. Atokvėpiui puikiai tinka gydomosios procedūros. Tokiu būdu galima atstatyti vidinę harmoniją ir pasirūpinti fizine bei dvasine sveikata. Profesionalios procedūros padeda pailsėti ir suteikia naujos energijos, gyvenimo džiaugsmo, po jų įgyjama naujų jėgų, taip reikalingų profesiniame ir asmeniniame gyvenime. Kaip sako senovės romėnų išmintis: sveikame kūne– sveika siela.

Procedūros:

Hidroterapija - tai įvairios temperatūros gėlo vandens procedūrų naudojimas gydymui. Gydymas natūraliais ir dirbtiniais mineraliniais vandenimis vadinamas balneoterapija.
Vanduo pasižymi dideliu šilumos laidumu bei šilumos imlumu ir konvekcija, todėl indiferentinė vandens temperatūra žmogui yra 34 - 36°C, tuo tarpu oro indiferentinė temperatūra daug mažesnė (22 - 23°C). Vandens terminis poveikis ryškus ir greitas, tiesiogiai ir refleksiškai veikiantis organizmo gyvybines funkcijas. Vanduo odos receptoriais sukelia hemodinamikos pokyčius. Tai vienas pagrindinių terapijos efektų.








Kineziterapija - viena pagrindinių reabilitacijos priemonių. Šis terapijos būdas pagrįstas tuo, kad tinkamas kūno judesys padeda atnaujinti, pagerinti ir išlaikyti kaulų ir raumenų, širdies kraujagyslių ir kitų sistemų funkcinę būklę. Sudarant ligoniams kineziterapijos priemonių planą, būtina įvertinti ne tik bendrą ligonių būklę, biosocialinių funkcijų sutrikimus, bet ir pakenktų organų ar sistemų būklę.
Sveikatos centre vyksta individualūs ir grupiniai gydomosios mankštos užsiėmimai. Sudaromos profesionalios, individualios kineziterapijos programos, konsultuoja kvalifikuoti specialistai. Taikoma sergantiesiems įvairiomis ligomis.

Fizioterapija - tai yra mokslas, kuris tiria natūralių ir dirbtinių gamtinių veiksnių įtaką žmogaus organizmui ir jų naudojimą profilaktiškai, gydymui ir reabilitacijai. Fizikiniai faktoriai slopina uždegimą, skatina rezorbciją, gerina kraujotaką ir trofiką audiniuose, mažina spazmus, didina raumenų tonusą, nuskausmina, koreguoja patologinius autoimuninius procesus. Pagerėja organizmo adaptacinės ir kompensacinės savybės
Pas mus atliekamos šios fizioterapijos procedūros: ultragarso, magnetinio lazerio, „Bioptron" terapijos, amplipulsterapijos, galvanizacijos, elektroforezės, limfostazės gydymo, darsonvalizacijos, diadinaminių srovių terapijos, magnetoterapijos, fonoforezės, stimuliuojančių srovių terapijos ir kt. procedūros, kurios malšina skausmą.









Parafino terapija - vienas efektyviausių būdų taikant giluminį šildymą skausmui palengvinti ir sustingusiems raumenims atpalaiduoti. Šiltas parafinas drėkina odą, todėl ji atrodo sveikesnė ir tampa minkštesnė. Gydant šiltu parafino vašku greitai sulaukiama rezultato. Parafino vaško pritaikymas ir naudojimas platus: nuo sąnario uždegimo skausmo malšinimo iki pedikiūro. Naudinga simptominiam skausmui mažinti artrito, bursito ir lėtinio raumenų uždegimo atveju. Atpalaiduoja raumenis, mažina raumenų sustingimą ir spazmus, stimuliuoja kraujotaką. Šios procedūros gali būti skiriamos po lūžių, išnirimų, sausgyslių patempimų, judesių sutrikimų dėl randų bei kitais atvejais, kai tinka šilumos procedūros. Paprastai naudojama prieš gydomąją mankštą ir masažą. Naudojama kai kurių periferinių kraujagyslių ligų atvejais.

Fangoparafinas - tai parafino rūšis, sumaišyta su jūros dumblu, kuris yra idealus šilumos laidininkas. Jūros dumblas sudarytas iš mineralinio medicininio vandens ir kieto jūros dugno mišinio. Geologinių efektų rezultatas yra tas, kad šiltas jūros dumblas priverčia poras išsiplėsti ir prakaituoti, tuo pat metu suteikdamas raminamą poveikį. Fangoparafino aplikacijos mažina simptominį skausmą artrito, bursito ir lėtinio raumenų uždegimo atveju. Atpalaiduoja raumenis, mažina raumenų sustingimą ir raumenų spazmus, stimuliuoja kraujotaką. Šios procedūros gali būti skiriamos po lūžių ir išnirimų, sausgyslių patempimų, judesių sutrikimų dėl randų ir kitais atvejais, kai tinka šilumos procedūros. Naudojimas ant kūno sukuria mini saunos efektą, suteikia šilumą ir didina tos vietos kraujo cirkuliaciją, todėl ypač tinka atlikti prieš gydomąją mankštą ir masažą. Naudojama ir kai kurių periferinių kraujagyslių ligų atvejais.

Ergoterapija - kartais vadinama kaip užsiėmimo terapija. Pagrindinis terapijos tikslas - padėti žmonėms kuo savarankiškiau atlikti svarbius kasdieninius užsiėmimus. Ergoterapija siekia žmonėms suteikti galimybes būti socialiai aktyviems, bei siekti ir įgyvendinti asmeninius užsiėmimus. Terapija vyksta atsižvelgiant į tai, kaip galima paskatinti ligonio sugrįžimą į normalią kasdieninę struktūrą. Idealiai tokioje struktūroje pacientas turi prasmingą darbą ar veiklą, galimybę atgauti jėgas poilsio metu, bei džiaugtis laisvalaikio užsiėmimais. To ergoterapeutai siekia pritaikant pacientui specialią aplinką arba įrangą - taip įgalinant ir suteikiant pacientui galimybę reabilituotis arba adaptuotis prie ligos ar traumos sukeltų sąlygų. Visa tai daroma bandant sugrįžti arba išlaikyti visavertį, kuo daugiau savarankišką gyvenimą.
Psichoterapija
Taikoma individuali ir grupinė psichoterapija. Šios procedūros padeda atgauti dvasinę pusiausvyrą, atslūgsta įtampa ir nuovargis, sugrįžta pasitikėjimas savimi. Be kitų reabilitacijos priemonių, pacientams teikiama ir psichologinė pagalba.
Muzikos terapija - tai specialiai parinkti muzikiniai kūriniai, padedantys susikurti pageidaujamą nuotaiką.

Dietoterapija
Įtampa, skubėjimas, nuolatinis stresas labai kenkia mūsų gyvenimui. Vis mažiau dėmesio skiriame sau ir beveik nekreipiame dėmesio į tai, ką valgome. Dažniausiai tai darome paskubomis, nesusimąstydami. O juk sveikas maistas pakelia nuotaiką, didina darbingumą, suteikia energijos!
Mūsų virtuvės darbuotojai siūlo puikiai subalansuotą, kokybišką ir sveiką maistą bei dietinę mitybą. Dieta pritaikoma individualiai ligoniams, sergantiems cukriniu diabetu bei virškinimo sistemos ligomis, pageidaujantiems vegetarinės ir subkalorinės mitybos.
________________________________________________________________________

Savo svečiams siūlome gausybę įvairių procedūrų:
  • klasikinis masažas;
  • anticeliulitinis masažas;
  • medaus masažas
  • masažinė lova ,,Ceragem";
  • masažinis krėslas ,,Alpha Wellness DR 2030";
  • baseinas;
  • grupinė kinezeterapija baseine;
  • povandeninis masažas;
  • perlinė vonia;
  • vaistažolių vonia;
  • vertikalioji vonia;
  • purvo aplikacija;
  • parafino aplikacija;
  • fangoparafinas;
  • gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi;
  • muzikos terapija;
  • ergoterapija;
  • limfodrenažas;
  • stimuliuojančių srovių terapija;
  • elektroforezė;
  • galvanizacija;
  • agnetoterapija;
  • ,,Bioptron" terapija.
  • ________________________________________________________________________

    Konferencijų organizavimas

    Kviečiame Jus organizuoti įmonės susitikimus, seminarus ar konferencijas puikiai įrengtose trijose konferencijų salėse (15, 40 ir 120 vietų).
    Nepriekaištingą Jūsų renginio kokybę užtikrins moderni konferencinė įranga, aukštos kokybės garso ir vaizdo įranga, bevielis internetas, jauki aplinka bei specialiai Jūsų susitikimui ar renginiui paruoštas meniu.
    Pagrindinis mūsų tikslas - organizuoti renginį taip, kad Jūs ir Jūsų svečiai jaustųsi jaukiai, būtų patenkinti puikiai bei turiningai praleistu laiku!








    Dėl išsamesnės informacijos, maloniai parašome kreiptis mob.tel. 8 611 25095
    ________________________________________________________________________

    Medinių namelių nuoma

    Galvojantiems apie nedidelės, tačiau natūralios erdvės galimybę ir jos teikiamus privalumus, puikiu pasirinkimu tampa nedidelio medinio namelio idėja.
    Vasaros metu galime pasiūlyti poilsį atskiruose mediniuose 3, 4 vietų bei sublokuotuose su dviem atskirais įėjimais (6 miegamos vietos) nameliuose, esančiuose labai gražioje vietoje - pušyne, prie pat jūros (Kopų g. 21, Šventoji). Didžioji dalis vasaros bazėje esančių namelių yra renovuoti.






    Medinis namelis – puikus ir praktiškas pasirinkimas nuolat galvojantiems apie kokybišką poilsį gamtoje!
    Telefonas pasiteiravimui: 8 611 25095
    ________________________________________________________________________

    Papildomos paslaugos:

    Biblioteka
    Tai puiki vieta visiems kartu pabendrauti, padiskutuoti bei paskaityti patinkančią knygą.

    Kavinė
    Maloniai kviečiame užsukti į jaukią kavinę, kurioje galėsite atsigaivinti šviežiai spaustomis sultimis, įvairiais kokteiliais bei paragauti nepakartojamų pajūrio patiekalų!

    Parduotuvė
    Svečių patogumui pagrindiniame pastate darbo dienomis dirba parduotuvė, kurioje galite įsigyti įvairių maisto produktų, asmens higienos reikmenų, spaudos ir kitų prekių.

    Transporto paslaugos
    Darbo dienomis (8.00 - 16.30) klientus nemokamai atsivežame iš Šventosios autobusų stoties.
    Už papildomą mokestį teikiamos transporto paslaugos. Maloniai prašome kreiptis tel. Nr. 8 686 43419.

    Laisvalaikis
    • SPA centras;
    • sporto ir gydomosios gimnastikos salėse;
    • baseine (81 kv. m.) su kaskadomis;
    • saunoje (iki 14 vietų);
    • lauko tenisas;
    • krepšinio aikštelė;
    • pasivažinėjimas sportiniais dviračiais;
    • pasiplaukiojimas baidarėmis;
    • šiaurietiškasis pasivaikščiojimas pakrante;
    • meditacija ir atsipalaidavimas natūralioje gamtoje;
    • žaidžiant biliardą, stalo tenisą, šachmatais, šaškėmis ir kt.;
    • kavinėje;
    • šokių vakaruose groja gyva muzika (IV-VI 20:00 val.);
    • organizuojamuose koncertuose, poezijos vakaruose ir kt. renginiuose;
    • apžiūrint įspūdingą sieninę freską „Žalgirio mūšis“;
    • apžiūrint akmens bei medžio skulptūras šalia esančiame skulptūrų parke, kurį kasmet papildo vis nauji meno kūriniai;
    • atsinaujinusioje bibliotekoje;
    • pasivaikščiojant gintariniu pajūriu;
    • žvejojant Šventosios upėje.
    ________________________________________________________________________

    Vaikų vasaros stovyklos

    VAIKŲ VASAROS STOVYKLA KVIEČIA VAIKUS PRIE BALTIJOS JŪROS
    „Energetiko" stacionari stovykla įsikūrusi Šventojoje (Kopų g. 21), pušyne ant jūros kranto ir Šventosios upės vingio. Projektas „Ten, kur saulę nusineša jūra" yra skirtas kultūrinio - etninio paveldo pažinimui. Tai vaikų kultūrinį švietimą ugdanti, sveikatą stiprinanti stovykla. Vaikai apgyvendinami mediniuose vieno aukšto vasarnamiuose. Maitinimas 4 kartus per dieną, centriniame sveikatos centro pastate.
    Kiekvienos dienos programa turi savo temą, kurią numatyta modeliuoti per įvairias raiškos formas. Stovyklautojai dalyvauja įvairiose studijose, kur vadovai ir vaikai kuria, improvizuoja, vaidinimuose ir žaidimuose pritaiko jau turimas kultūrines-etnines žinias, tuo pačiu vaikai netiesiogiai gauna teorinių žinių tiek iš stovyklos vadovų, tiek iš studijų vadovų, kurie specialiai kviečiami vadovauti ir dirbti vienoje ar kitoje studijoje. Tai vaikams žinomi šalies žmonės, menininkai, atlikėjai, vieno ar kito amato srities žinovai, pedagogai. Numatyta daug įvairių ekskursijų, kurias mūsų stovykloje vaikai pasirenka patys.








    Mūsų šūkis:
    Sveikata ir energija ištisus metus!



    Žemėlapis



    Raktažodžiai: Sveikatos centras, Energetikas, sveikatos centras „ Energetikas“, reabilitacinis sanatorinis gydymas, reabilitacinis gydymas, poilsis, sanatorinis gydymas, sanatorinis gydymas mini, sanatorinio gydymo kompleksas, SPA centras, SPA centras „Amber Palace“, sveikatos gerinimo programos, hidroterapija, klasikinis masažas, anticeliulitinis masažas, medaus masažas, masažinė lova, masažinis krėslas, baseinas, grupinė kinezeterapija baseine, povandeninis masažas, perlinė vonia, vaistažolių vonia, vertikalioji vonia, purvo aplikacija, parafino aplikacija, fangoparafinas, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi, muzikos terapija, ergoterapija, limfodrenažas, stimuliuojančių srovių terapija, elektroforezė, galvanizacija, agnetoterapija, ,,Bioptron" terapija, konferencijų organizavimas, medinių namelių nuoma, kineziterapija, fizioterapija, purvas, parafinas, gydomuoju purvu, parafino terapija, fangoparafinas, psichoterapija, dietoterapija, migdolinė perlinė vonia, pievų gėlių perlinė vonia, levandų perlinė vonia, ramunėlių perlinė vonia, laukinių kaštonų perlinė vonia, eukalipto perlinė vonia, kadagių perlinė vonia, kūno puoselėjimo procedūra, korpuse „Energetikas“, korpusas „Energetikas“, kambariai kambariai su vaizdu į jūrą, liukso kambariai, vienviečiai kambariai, dviviečiai kambariai, sanatorinis gydymas MINI komplekse, liukso kambarys su vaizdu į jūra, apgyvendinimas, vaikų stovykla, vaikų vasaros stovykla, stovykla, kavinės, kavinė, baras, restoranas, baseinai, poilsio organizavimas, sanatorija, sanatorijos, poilsio namai, poilsio kambariai, sveikatingumo centras, reabilitacijos centras, sveikatos centras Palanga, Energetikas Palanga, sveikatos centras „ Energetikas“ Palanga, reabilitacinis sanatorinis gydymas Palanga, reabilitacinis gydymas Palanga, poilsis Palanga, sanatorinis gydymas Palanga, sanatorinis gydymas mini Palanga, sanatorinio gydymo kompleksas Palanga, SPA centras Palanga, SPA centras „Amber Palace“ Palanga, sveikatos gerinimo programos Palanga, hidroterapija Palanga, klasikinis masažas Palanga, anticeliulitinis masažas Palanga, medaus masažas Palanga, masažinė lova Palanga, masažinis krėslas Palanga, baseinas Palanga, grupinė kinezeterapija baseine Palanga, povandeninis masažas Palanga, perlinė vonia Palanga, vaistažolių vonia Palanga, vertikalioji vonia Palanga, purvo aplikacija Palanga, parafino aplikacija Palanga, fangoparafinas Palanga, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Palanga, muzikos terapija Palanga, ergoterapija Palanga, limfodrenažas Palanga, stimuliuojančių srovių terapija Palanga, elektroforezė Palanga, galvanizacija Palanga, agnetoterapija Palanga, ,,Bioptron" terapija Palanga, konferencijų organizavimas Palanga, medinių namelių nuoma Palanga, kineziterapija Palanga, fizioterapija Palanga, gydomasis purvas Palanga, gydomasis parafinas Palanga, gydomuoju purvu Palanga, parafino terapija Palanga, fangoparafinas Palanga, psichoterapija Palanga, dietoterapija Palanga, migdolinė perlinė vonia Palanga, pievų gėlių perlinė vonia Palanga, levandų perlinė vonia Palanga, ramunėlių perlinė vonia Palanga, laukinių kaštonų perlinė vonia Palanga, eukalipto perlinė vonia Palanga, kadagių perlinė vonia Palanga, kūno puoselėjimo procedūra Palanga, korpuse „Energetikas“ Palanga, korpusas „Energetikas“ Palanga, kambariai Palanga, kambariai su vaizdu į jūrą Palanga, liukso kambariai Palanga, vienviečiai kambariai Palanga, dviviečiai kambariai Palanga, sanatorinis gydymas MINI komplekse Palanga, liukso kambarys su vaizdu į jūra Palanga, apgyvendinimas Palanga, vaikų stovykla Palanga, vaikų vasaros stovykla Palanga, stovykla Palanga, kavinės Palanga, kavinė Palanga, baras Palanga, restoranas Palanga, baseinai Palanga, poilsio organizavimas Palanga, sanatorija Palanga, sanatorijos Palanga, poilsio namai Palanga, poilsio kambariai Palanga, sveikatingumo centras Palanga, reabilitacijos centras Palanga, sveikatos centras Palangoje, Energetikas Palangoje, sveikatos centras „ Energetikas“ Palangoje, reabilitacinis sanatorinis gydymas Palangoje, reabilitacinis gydymas Palangoje, poilsis Palangoje, sanatorinis gydymas Palangoje, sanatorinis gydymas mini Palangoje, sanatorinio gydymo kompleksas Palangoje, SPA centras Palangoje, SPA centras „Amber Palace“ Palangoje, sveikatos gerinimo programos Palangoje, hidroterapija Palangoje, klasikinis masažas Palangoje, anticeliulitinis masažas Palangoje, medaus masažas Palangoje, masažinė lova Palangoje, masažinis krėslas Palangoje, baseinas Palangoje, grupinė kinezeterapija baseine Palangoje, povandeninis masažas Palangoje, perlinė vonia Palangoje, vaistažolių vonia Palangoje, vertikalioji vonia Palangoje, purvo aplikacija Palangoje, parafino aplikacija Palangoje, fangoparafinas Palangoje, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Palangoje, muzikos terapija Palangoje, ergoterapija Palangoje, limfodrenažas Palangoje, stimuliuojančių srovių terapija Palangoje, elektroforezė Palangoje, galvanizacija Palangoje, agnetoterapija Palangoje, ,,Bioptron" terapija Palangoje, konferencijų organizavimas Palangoje, medinių namelių nuoma Palangoje, kineziterapija Palangoje, fizioterapija Palangoje, purvas Palangoje, parafinas Palangoje, gydomuoju purvu Palangoje, parafino terapija Palangoje, fangoparafinas Palangoje, psichoterapija Palangoje, dietoterapija Palangoje, migdolinė perlinė vonia Palangoje, pievų gėlių perlinė vonia Palangoje, levandų perlinė vonia Palangoje, ramunėlių perlinė vonia Palangoje, laukinių kaštonų perlinė vonia Palangoje, eukalipto perlinė vonia Palangoje, kadagių perlinė vonia Palangoje, kūno puoselėjimo procedūra Palangoje, korpuse „Energetikas“ Palangoje, korpusas „Energetikas“ Palangoje, kambariai Palangoje, kambariai su vaizdu į jūrą Palangoje, liukso kambariai Palangoje, vienviečiai kambariai Palangoje, dviviečiai kambariai Palangoje, sanatorinis gydymas MINI komplekse Palangoje, liukso kambarys su vaizdu į jūra Palangoje, apgyvendinimas Palangoje, vaikų stovykla Palangoje, vaikų vasaros stovykla Palangoje, stovykla Palangoje, kavinės Palangoje, kavinė Palangoje, baras Palangoje, restoranas Palangoje, baseinas Palangoje, poilsio organizavimas Palangoje, sanatorija Palangoje, sanatorijos Palangoje, poilsio namai Palangoje, poilsio kambariai Palangoje, sveikatingumo centras Palangoje, reabilitacijos centras Palangoje, sveikatos centras Šventoji, Energetikas Šventoji, sveikatos centras „ Energetikas“ Šventoji, reabilitacinis sanatorinis gydymas Šventoji, reabilitacinis gydymas Šventoji, poilsis Šventoji, sanatorinis gydymas Šventoji, sanatorinis gydymas mini Šventoji, sanatorinio gydymo kompleksas Šventoji, SPA centras Šventoji, SPA centras „Amber Palace“ Šventoji, sveikatos gerinimo programos Šventoji, hidroterapija Šventoji, klasikinis masažas Šventoji, anticeliulitinis masažas Šventoji, medaus masažas Šventoji, masažinė lova Šventoji, masažinis krėslas Šventoji, baseinas Šventoji, grupinė kinezeterapija baseine Šventoji, povandeninis masažas Šventoji, perlinė vonia Šventoji, vaistažolių vonia Šventoji, vertikalioji vonia Šventoji, purvo aplikacija Šventoji, parafino aplikacija Šventoji, fangoparafinas Šventoji, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Šventoji, muzikos terapija Šventoji, ergoterapija Šventoji, limfodrenažas Šventoji, stimuliuojančių srovių terapija Šventoji, elektroforezė Šventoji, galvanizacija Šventoji, agnetoterapija Šventoji, ,,Bioptron" terapija Šventoji, konferencijų organizavimas Šventoji, medinių namelių nuoma Šventoji, kineziterapija Šventoji, fizioterapija Šventoji, purvas Šventoji, parafinas Šventoji, gydomuoju purvu Šventoji, parafino terapija Šventoji, fangoparafinas Šventoji, psichoterapija Šventoji, dietoterapija Šventoji, migdolinė perlinė vonia Šventoji, pievų gėlių perlinė vonia Šventoji, levandų perlinė vonia Šventoji, ramunėlių perlinė vonia Šventoji, laukinių kaštonų perlinė vonia Šventoji, eukalipto perlinė vonia Šventoji, kadagių perlinė vonia Šventoji, kūno puoselėjimo procedūra Šventoji, korpuse „Energetikas“ Šventoji, korpusas „Energetikas“ Šventoji, kambariai Šventoji, kambariai su vaizdu į jūrą Šventoji, liukso kambariai Šventoji, vienviečiai kambariai Šventoji, dviviečiai kambariai Šventoji, sanatorinis gydymas MINI komplekse Šventoji, liukso kambarys su vaizdu į jūra Šventoji, apgyvendinimas Šventoji, vaikų stovykla Šventoji, vaikų vasaros stovykla Šventoji, stovykla Šventoji, kavinės Šventoji, kavinė Šventoji, baras Šventoji, restoranas Šventoji, baseinai Šventoji, poilsio organizavimas Šventoji, sanatorija Šventoji, sanatorijos Šventoji, poilsio namai Šventoji, poilsio kambariai Šventoji, sveikatingumo centras Šventoji, reabilitacijos centras Šventoji, sveikatos centras Šventojoje, Energetikas Šventojoje, sveikatos centras „ Energetikas“ Šventojoje, reabilitacinis sanatorinis gydymas Šventojoje, reabilitacinis gydymas Šventojoje, poilsisv, sanatorinis gydymas Šventojoje, sanatorinis gydymas mini Šventojoje, sanatorinio gydymo kompleksas Šventojoje, SPA centras Šventojoje, SPA centras „Amber Palace“ Šventojoje, sveikatos gerinimo programos Šventojoje, hidroterapija Šventojoje, klasikinis masažas Šventojoje, anticeliulitinis masažas Šventojoje, medaus masažas Šventojoje, masažinė lova Šventojoje, masažinis krėslas Šventojoje, baseinas Šventojoje, grupinė kinezeterapija baseine Šventojoje, povandeninis masažas Šventojoje, perlinė vonia Šventojoje, vaistažolių vonia Šventojoje, vertikalioji vonia Šventojoje, purvo aplikacija Šventojoje, parafino aplikacija Šventojoje, fangoparafinas Šventojoje, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Šventojoje, muzikos terapija Šventojoje, ergoterapija Šventojoje, limfodrenažas Šventojoje, stimuliuojančių srovių terapija Šventojoje, elektroforezė Šventojoje, galvanizacija Šventojoje, agnetoterapija Šventojoje, ,,Bioptron" terapija Šventojoje, konferencijų organizavimas Šventojoje, medinių namelių nuoma Šventojoje, kineziterapija Šventojoje, fizioterapija Šventojoje, purvas Šventojoje, parafinas Šventojoje, gydomuoju purvu Šventojoje, parafino terapija Šventojoje, fangoparafinas Šventojoje, psichoterapija Šventojoje, dietoterapija Šventojoje, migdolinė perlinė vonia Šventojoje, pievų gėlių perlinė vonia Šventojoje, levandų perlinė vonia Šventojoje, ramunėlių perlinė vonia Šventojoje, laukinių kaštonų perlinė vonia Šventojoje, eukalipto perlinė vonia Šventojoje, kadagių perlinė vonia Šventojoje, kūno puoselėjimo procedūra Šventojoje, korpuse „Energetikas“ Šventojoje, korpusas „Energetikas“ Šventojoje, kambariai Šventojoje, kambariai su vaizdu į jūrą Šventojoje, liukso kambariai Šventojoje, vienviečiai kambariai Šventojoje, dviviečiai kambariai Šventojoje, sanatorinis gydymas MINI komplekse Šventojoje, liukso kambarys su vaizdu į jūra Šventojoje, apgyvendinimas Šventojoje, vaikų stovykla Šventojoje, vaikų vasaros stovykla Šventojoje, stovykla Šventojoje, kavinės Šventojoje, kavinė Šventojoje, baras Šventojoje, restoranas Šventojoje, baseinai Šventojoje, poilsio organizavimas Šventojoje, sanatorija Šventojoje, sanatorijos Šventojoje, poilsio namai Šventojoje, poilsio kambariai Šventojoje, sveikatingumo centras Šventojoje, reabilitacijos centras Šventojoje, sveikatos centras Klaipėdos rajonas, Energetikas Klaipėdos rajonas, sveikatos centras „ Energetikas“ Klaipėdos rajonas, reabilitacinis sanatorinis gydymas Klaipėdos rajonas, reabilitacinis gydymas Klaipėdos rajonas, poilsis Klaipėdos rajonas, sanatorinis gydymas Klaipėdos rajonas, sanatorinis gydymas mini Klaipėdos rajonas, sanatorinio gydymo kompleksas Klaipėdos rajonas, SPA centras Klaipėdos rajonas, SPA centras „Amber Palace“ Klaipėdos rajonas, sveikatos gerinimo programos Klaipėdos rajonas, procedūros Klaipėdos rajonas, hidroterapija Klaipėdos rajonas, klasikinis masažas Klaipėdos rajonas, anticeliulitinis masažas Klaipėdos rajonas, medaus masažas Klaipėdos rajonas, masažinė lova Klaipėdos rajonas, masažinis krėslas Klaipėdos rajonas, baseinas Klaipėdos rajonas, grupinė kinezeterapija baseine Klaipėdos rajonas, povandeninis masažas Klaipėdos rajonas, perlinė vonia Klaipėdos rajonas, vaistažolių vonia Klaipėdos rajonas, vertikalioji vonia Klaipėdos rajonas, purvo aplikacija Klaipėdos rajonas, parafino aplikacija Klaipėdos rajonas, fangoparafinas Klaipėdos rajonas, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Klaipėdos rajonas, muzikos terapija Klaipėdos rajonas, ergoterapija Klaipėdos rajonas, limfodrenažas Klaipėdos rajonas, stimuliuojančių srovių terapija Klaipėdos rajonas, elektroforezė Klaipėdos rajonas, galvanizacija Klaipėdos rajonas, agnetoterapija Klaipėdos rajonas, ,,Bioptron" terapija Klaipėdos rajonas, konferencijų organizavimas Klaipėdos rajonas, medinių namelių nuoma Klaipėdos rajonas, kineziterapija Klaipėdos rajonas, fizioterapija Klaipėdos rajonas, purvo terapija Klaipėdos rajonas, parafinas Klaipėdos rajonas, gydomuoju purvu Klaipėdos rajonas, parafino terapija Klaipėdos rajonas, fangoparafinas Klaipėdos rajonas, psichoterapija Klaipėdos rajonas, dietoterapija Klaipėdos rajonas, migdolinė perlinė vonia Klaipėdos rajonas, pievų gėlių perlinė vonia Klaipėdos rajonas, levandų perlinė vonia Klaipėdos rajonas, ramunėlių perlinė vonia Klaipėdos rajonas, laukinių kaštonų perlinė vonia Klaipėdos rajonas, eukalipto perlinė vonia Klaipėdos rajonas, kadagių perlinė vonia Klaipėdos rajonas, kūno puoselėjimo procedūra Klaipėdos rajonas, korpuse „Energetikas“ Klaipėdos rajonas, korpusas „Energetikas“ Klaipėdos rajonas, kambariai Klaipėdos rajonas, kambariai su vaizdu į jūrą Klaipėdos rajonas, liukso kambariai Klaipėdos rajonas, vienviečiai kambariai Klaipėdos rajonas, dviviečiai kambariai Klaipėdos rajonas, sanatorinis gydymas MINI komplekse Klaipėdos rajonas, liukso kambarys su vaizdu į jūra Klaipėdos rajonas, apgyvendinimas Klaipėdos rajonas, vaikų stovykla Klaipėdos rajonas, vaikų vasaros stovykla Klaipėdos rajonas, stovykla Klaipėdos rajonas, kavinės Klaipėdos rajonas, kavinė Klaipėdos rajonas, baras Klaipėdos rajonas, restoranas Klaipėdos rajonas, baseinai Klaipėdos rajonas, poilsio organizavimas Klaipėdos rajonas, sanatorija Klaipėdos rajonas, sanatorijos Klaipėdos rajonas, poilsio namai Klaipėdos rajonas, poilsio kambariai Klaipėdos rajonas, sveikatingumo centras Klaipėdos rajonas, reabilitacijos centras Klaipėdos rajonas, sveikatos centras Klaipėdos rajone, Energetikas Klaipėdos rajone, sveikatos centras „ Energetikas“ Klaipėdos rajone, reabilitacinis sanatorinis gydymas Klaipėdos rajone, reabilitacinis gydymas Klaipėdos rajone, poilsis Klaipėdos rajone, sanatorinis gydymas Klaipėdos rajone, sanatorinis gydymas mini Klaipėdos rajone, sanatorinio gydymo kompleksas Klaipėdos rajone, SPA centras Klaipėdos rajone, SPA centras „Amber Palace“ Klaipėdos rajone, sveikatos gerinimo programos Klaipėdos rajone, hidroterapija Klaipėdos rajone, klasikinis masažas Klaipėdos rajone, anticeliulitinis masažas Klaipėdos rajone, medaus masažas Klaipėdos rajone, masažinė lova Klaipėdos rajone, masažinis krėslas Klaipėdos rajone, baseinas Klaipėdos rajone, grupinė kinezeterapija baseine Klaipėdos rajone, povandeninis masažas Klaipėdos rajone, perlinė vonia Klaipėdos rajone, vaistažolių vonia Klaipėdos rajone, vertikalioji vonia Klaipėdos rajone, purvo aplikacija Klaipėdos rajone, parafino aplikacija Klaipėdos rajone, fangoparafinas Klaipėdos rajone, gydomasis vaistažolių kokteilis su deguonimi Klaipėdos rajone, muzikos terapija Klaipėdos rajone, ergoterapija Klaipėdos rajone, limfodrenažas Klaipėdos rajone, stimuliuojančių srovių terapija Klaipėdos rajone, elektroforezė Klaipėdos rajone, galvanizacija Klaipėdos rajone, agnetoterapija Klaipėdos rajone, ,,Bioptron" terapija Klaipėdos rajone, konferencijų organizavimas Klaipėdos rajone, medinių namelių nuoma Klaipėdos rajone, kineziterapija Klaipėdos rajone, fizioterapija Klaipėdos rajone, purvas Klaipėdos rajone, parafinas Klaipėdos rajone, gydomuoju purvu Klaipėdos rajone, parafino terapija Klaipėdos rajone, fangoparafinas Klaipėdos rajone, psichoterapija Klaipėdos rajone, dietoterapija Klaipėdos rajone, migdolinė perlinė vonia Klaipėdos rajone, pievų gėlių perlinė vonia Klaipėdos rajone, levandų perlinė vonia Klaipėdos rajone, ramunėlių perlinė vonia Klaipėdos rajone, laukinių kaštonų perlinė vonia Klaipėdos rajone, eukalipto perlinė vonia Klaipėdos rajone, kadagių perlinė vonia Klaipėdos rajone, kūno puoselėjimo procedūra Klaipėdos rajone, korpuse „Energetikas“ Klaipėdos rajone, korpusas „Energetikas“ Klaipėdos rajone, kambariai Klaipėdos rajone, kambariai su vaizdu į jūrą Klaipėdos rajone, liukso kambariai Klaipėdos rajone, vienviečiai kambariai Klaipėdos rajone, dviviečiai kambariai Klaipėdos rajone, sanatorinis gydymas MINI komplekse Klaipėdos rajone, liukso kambarys su vaizdu į jūra Klaipėdos rajone, apgyvendinimas Klaipėdos rajone, vaikų stovykla Klaipėdos rajone, vaikų vasaros stovykla Klaipėdos rajone, stovykla Klaipėdos rajone, kavinės Klaipėdos rajone, kavinė Klaipėdos rajone, baras Klaipėdos rajone, restoranas Klaipėdos rajone, baseinai Klaipėdos rajone, poilsio organizavimas Klaipėdos rajone, sanatorija Klaipėdos rajone, sanatorijos Klaipėdos rajone, poilsio namai Klaipėdos rajone, poilsio kambariai Klaipėdos rajone, sveikatingumo centras Klaipėdos rajone, reabilitacijos centras Klaipėdos rajone.


    Veiklos sritis: Sanatorijos, poilsio namai, sveikatingumo, reabilitacijos centrai

    Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)