Gegužės 2 d., Ketvirtadienis

JPS SPAUDA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Reklama, žiniasklaida, leidyba   » Reklamos skydai, vitrinos

Įmonės kodas: 301531964
PVM mokėtojo kodas: LT100003809317
Adresas: Kertupio g. 7-3, Neveronių k., LT-54487 Kauno r.
Telefonas: (37) 475021
Mobilus tel.: (600) 21719
Svetainė: www.jpsspauda.lt  
E.paštas: info@jpsspauda.lt


Aprašymas:

JPS spauda -auganti veržli komanda, kuri savo narių patirtį apvienijo, ne tik siekiant realizuoti savo gebėjimus ir siekti savo tikslų, bet ir padedanti savo klientams, partneriams įgyvendinti jų idėjas ir uždavinius.

Bendrovės JPS spauda produkcija - įvairiausio profilio ir technologijų spaudos darbai, nuo dailios vizitinės kortelės iki reklaminio tento, nuo smulkiausių lipdukų iki didelio formato kokybiškų fotografijų, nuo kompaktiškos etiketės iki originalios vėliavos, nuo kuklaus lankstinuko iki spalvingų fototapetų pagal Jūsų skonį.

Įmonė savo gamyboje naudoja skirtingas technologijas:

- plačiaformatę spaudą;
- šilkografiją;
- ofsetą;
- kt.

Jauna komanda jau tapo partneriais su didelėmis įmonėmis, tačiau su džiaugsmu atspausdina lipdukus automobilininkui, didžiules nuotraukas fotomenininkui, ar vizitines korteles kelionių gidui.

JPS spauda skuba padėti verslininkams pasiekti savo tikslus, spausdinami reklamos priemones, tačiau brangina kiekvieną klientą, netgi užsisakantį jam mielą mažmožį. JPS spauda komanda pasirengusi sutaupyti ir Jūsų laiką, ir pinigus. Dirbdama su klientu, įmonės komanda kelia sau aukštus kokybės reikalavimus ir nusistato klientui patogius darbo terminus.

Kokybė, užsakovų neerzinančios kainos ir darbo greitis - įmonės veiklos prioritetai.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Reklamos skydai, vitrinos, tentai, spausdinimas, reklamos spausdinimas, spausdinimo įranga, tentų gamyba, etiketės, lipdukai, skrajutės, lankstinukai, plakatai, spauda ant drobės, spauda ant plastiko, spauda ant tapetų, spauda ant tekstilės, spauda ant vėliavų, spauda ant transporto priemonių, JPS Spauda UAB, jps spauda, spauda, leidyba, spausdinimas, reklamos spauda Kaune, vitrinos kaune, tentų gmyba Kaune, spausdinimas Kaune, spaustuvės paslaugos, reklamos paslaugos Kaune, reklamos paslaugos, etiketės kaune, lipdukai Kaune, skrajučių spausdinimas Kaune, plakatų spausdinimas Kaune, vizitinės kortelės, fototapetai, plačiaformatė spauda, ofsetinė spauda šilkografija, šilkografinė spauda.


Veiklos sritis: Reklamos skydai, vitrinos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)