Gegužės 2 d., Ketvirtadienis

ŽAVESYS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Medicina, farmacija   » Odontologijos paslaugos

Įmonės kodas: 140727325
PVM mokėtojo kodas: ne PVM mokėtojas
Adresas: Nidos g. 1B, LT-93220 Klaipėda
Telefonas: (46) 341205
Faksas: (46) 366208
Mobilus tel.: (685) 13215
Vadovas/direktorius: Antanas Mozeris
Svetainė: www.klinikazavesys.lt  
E.paštas: antadirek@klinikazavesys.lt


Aprašymas:

Odontologijos klinika "Žavesys" duris atvėrė 1994 metais.Mūsų klinikoje dirbantys gydytojai odontologai įvertins Jūsų dantų ir burnos ertmės audinių būklę, aptars su Jumis ir rekomenduos reikalingą gydymą, bus sudarytas gydymo planas. Dantų gydymas Klaipėdoje nustatomas kiekvienam individualiai.

Visi mūsų kolektyvo nariai nuolat tobulinasi įvairiuose kursuose, dalijasi patirtimi su kolegomis. Dantų gydymas Klaipėdoje atliekamas aukščiausios kokybės medžiagomis bei pažangiomis technologijomis.

Pasinaudoję sukauptomis žiniomis ir patirtimi, mūsų gydytojai odontologai pritaikys reikalingas procedūras:

Profesionali burnos ertmės higiena. Kai ultragarsu ar odontologiniais instrumentais šalinamos minkštosios apnašos, kietosios apnašos (dantų akmenys) ir pigmentinės apnašos, kurios susidaro nuo rūkymo, kavos ar kitų dažančių medžiagų. Apnašos pašalinamos ne tik matomose vietose, bet ir tarpdančiuose, po dantenomis. Tai padeda išvengti dantenų uždegimo, dantenų kraujavimo, paburkimo, paraudimo.

Profesionalią burnos ertmės higieną rekomenduojama atlikti 1-3 kartus per metus.

Endodontinis (dantų šaknų kanalų) gydymas. Klinikoje naudojamos šiuolaikinės technologijos leidžia sėkmingai sunaikinti mikroroganizmus dantų šaknų kanaluose ir taip apsaugoti dantis bei aplinkinius audinius nuo infekcijos, išvengti danties pašalinimo. Endodontinės procedūros metu iš šaknies kanalo yra pašalinama pulpa (danties nervas), giliau esantys kanalai yra valomi ir platinami instrumentais. Kai kanalai yra pakankamai išvalyti ir išformuoti, jie yra užplombuojami medžiaga, kuri apsaugo dantį nuo infekcijos pasikartojimo.

Danties plombavimas. Tai procedūra, kada yra užpildomas ir / ar atkuriamas danties defektas (kariesas, erozija, nuskilimas, nudilimas). Dantys yra plombuojami norint išsaugoti jų kietuosius audinius ir neleisti mikroorganizmams patekti į danties vidines struktūras, kaulinį audinį. Mūsų klinikoje naudojamos stikojonomero plombos (plombuojami pieniniai dantys), amalgamos (sidabro) plombos kelių rūšių šviesoje kietiejančios (helio) plombos: „ENAMEL“, „AMELOGEN“, „GRADIA“, „CHARISMA“, „ECONOM“.

Daugeliu atvejų mūsų odontologai gydydami dantį naudoja koferdamą – sistemą, apsaugančią dantį nuo seilių patekimo į danties ertmę. Tai padeda geriau matyti dantį, kurį planuojama gydyti, dantis apsaugomas nuo užteršimo mikroorganizmais. Burnos gleivinė yra apsaugota nuo galimų pažeidimų. Palengvinamas ir pagreitinamas gydymo procesas, kadangi gydytojas gali susikoncentruoti į gydymą, o ne į tai, kaip prilaikyti liežuvį ar lūpą, ar kaip išlaikyti dantį sausą. Visa tai leidžia gydytojui odontologui pasiekti aukštesnę danties gydymo kokybę.


DIRBAME 7 DIENAS PER SAVAITĘ!


Darbo laikas: I - V 9:00 - 20:00 VI - VII 10:00 - 14:00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Žavesys, Žavesys UAB, Žavesys kontaktai, Žavesys paslaugos, Žavesys Odontologijos klinika, odontologijos klinika, Odontologijos klinika Žavesys, odontologijos paslaugos, odontologijos klinikos darbo laikas, odontologijos klinikos Žavesys darbo laikas, Žavesys darbo laikas, odontologijos klinika Klaipėda, odontologijos klinika Klaipėdoje, odontologijos paslaugos, odontologijos paslaugos Klaipėda, odontologijos paslaugos Klaipėdoje, dantų gydymas, dantų gydymas Klaipėda, dantų gydymas Klaipėdoje, terapinis gydymas, terapinis gydymas Klaipėda, terapinis gydymas Klaipėdoje, dantų balinimas, dantų balinimas Klaipėda, dantų balinimas Klaipėdoje, dantų gydymo paslaugos, dantų gydymo paslaugos Klaipėda, dantų gydymo paslaugos Klaipėdoje, estetinis plombavimas, estetinis plombavimas Klaipėda, estetinis plombavimas Klaipėdoje, parodonto ligų gydymas, parodonto ligų gydymas Klaipėda, parodonto ligų gydymas Klaipėdoje, endodontinis gydymas, endodontinis gydymas Klaipėda, endodontinis gydymas Klaipėdoje, protezavimo darbai, protezavimo darbai Klaipėda, protezavimo darbai Klaipėdoje, rentgeno paslaugos, rentgeno paslaugos Klaipėda, rentgeno paslaugos Klaipėdoje, plombavimas, profesionali burnos ertmės higiena, profesionali burnos ertmės higiena Klaipėda, profesionali burnos ertmės higiena Klaipėdoje, dantų šaknų kanalų gydymas, dantų šaknų kanalų gydymas Klaipėda, dantų šaknų kanalų gydymas Klaipėdoje, dantų šaknų kanalų gydymas Klaipėda, kariesas, erozija, nuskilimas, nudilimas, kietiejančios (helio) plombos, plomba „ENAMEL“, plomba „AMELOGEN“, plomba „GRADIA“, plomba „CHARISMA“, plomba „ECONOM“, dantų akmenų šalinimas, dantų akmenų šalinimas Klaipėda, dantų akmenų šalinimas Klaipėdoje, dantų balinimas namie, dantų balinimo Klaipėdoje būdai, Dantų balinimas Klaipėdoje klinikoje „Žavesys“


Veiklos sritis: Odontologijos paslaugos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)