Balandžio 27 d., Šeštadienis

MEDYNAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Mediniai, rąstiniai namai, pirtys, gamyba, statyba

Įmonės kodas: 175846549
PVM mokėtojo kodas: LT758465414
Adresas: Karvelių k., Gruzdžių sen., LT-81415 Šiaulių r.
Telefonas: (41) 372622
Faksas: (41) 372622
Vadovas/direktorius: Vidmantas Adomaitis
Svetainė: www.medynas.lt  
E.paštas: info@medynas.lt


Aprašymas:
UAB „Medynas" Lietuvos ir užsienio rinkose dirba nuo 1996 metų individualios įmonės „Gruzdžių mediena" vardu. 2003 metais veikla išsiplėtė - pradėtos rengti pirtys, o nuo 2005 metų - statyti išskirtinio dizaino rąstinės pirtys ir vasarnamiai. 2006 metais įmonė pertvarkyta į UAB „Medynas", o gaminama produkcija žymima prekių ženklu MEDYNAS. Tęsiamas medinių pirtie aksesuarų kūrimas ir gamyba, kurie žymimi tuo pačiu prekių ženklu MEDYNAS. Nuo 2007 metų prekiaujama SAUNIA prekių ženklu žymėtais Suomijos įmonės „Nikkarien" pirties reikmenimis ir aksesuarais.

Nuo įmonės įkūrimo kryptingai siekta užsirekomenduoti medienos apdailos srityje, modernizuoti gamybą, gerinti paslaugų ir gaminių kokybę, plėsti asortimentą. Siekdami tapti žinoma Lietuvoje įmone- investuojame į reklamą, norėdami tenkinti savo klientų poreikius - rūpinamės prekių kokybe ir darbuotojų kvalifikacija.


Pagrindinė UAB "Medynas" veiklos sritis medienos gaminių gamyba ir realizacija. Gaminame aukštos kokybės pjautos ir obliuotos medienos gaminius, skirtus lauko ir vidaus darbams. Statome rąstines pirtis iš natūralių neapdorotų rąstų. Tiesmetriniai gaminiai, lauko ir vidaus apdailos lentelės - tai pagrindinė įmonės realizuojama produkcija.

Atsižvelgdami į klientų poreikius bei greitėjantį gyvenimo tempą, galime pasiūlyti ne tik įvairios rūšies apdailos medieną, bet ir visapusišką kvalifikuotą konsultaciją. Kad pirties įrengimo procesas būtų sklandus, mes pasirūpinsime pirties projektavimu, medžiagų parinkimu, interjero ir eksterjero dizainu, aksesuarais ir galiausiai, bet kokiu metų laiku vanta į Jūsų pirtelę. Viskas, ko reikia ir vienoje vietoje - tai mūsų svarbiausias tikslas!

Šiais laikais atsiranda vis daugiau žmonių, kurie vertina natūralumą ir išskirtinumą. Todėl gaminame tik iš aukštos kokybės medienos rąstų, kuriuos kruopščiai atrenkame. Klientų patogumui pagrindinę medieną: tiesmetrinius gaminius, dailylentes, lauko ir vidaus apdailos lenteles, pirčių apdailos lenteles bei aksesuarus galite įsigyti įmonės parduotuvėje-sandėlyje.

Gaminame

Gaminame įvairių profilių ir paskirties medienos gaminius, kurie skirti lauko ir vidaus apdailai. Taip pat specializuojamės pirties apdailos medienos srityje.

Medieną pakuojame į termo plėvelę, kuri apsaugo nuo mechaninių pažeidimų ir atmosferinio poveikio.

Gamyboje griežtai laikomasi nustatytų standartų, gaminame ir nestandartinius gaminius pagal užsakovo poreikius.

Paslaugos

Didėjant gyvenimo tempui pirtys sparčiai populiarėja.

Galime pasiūlyti netik įvairių rūšių apdailos medieną pirčiai, bet ir:

- Suteikti kvalifikuotas konsultacijas norintiems įsirengti pirtį.
- Suprojektuoti funkcionalią, tinkamos konstrukcijos ir norimo dizaino pirtį.
- Sukomplektuoti visas reikalingas medžiagas pirties įrengimui.
- Pastatyti, įrengti, sumontuoti ir rekonstruoti Jūsų pirtį.

Mūsų kompetencija, patirtis ir kvalifikuoti darbininkai gali patenkinti net paties išrankiausio kliento norus.


FOTO GALERIJA:

_____________________________________________________________________________________________






Darbo laikas: Pir-Pen 08:00-12:00 ir 13:00-17:00.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Apdailos mediena, pirties projektavimas, pirties įrengimas, rąstinės pirtys, pirčių statyba, pirčių įranga, pirties aksesuarai, mediena pirtims, gultai, dailylentės, akmuo pirčiai, tiesmetriniai gaminiai


Veiklos sritis: Mediniai, rąstiniai namai, pirtys, gamyba, statyba

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)