Balandžio 20 d., Šeštadienis

BIO ZONA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Mediena, medienos apdorojimas

Įmonės kodas: 180884195
PVM mokėtojo kodas: LT808841917
Adresas: Aukštoji g. 3, LT-87334 Telšiai
Telefonas: (444) 53340
Faksas: (444) 53340
Svetainė: www.biozona.lt  
E.paštas: info@biozona.lt


Aprašymas:

Mūsų parduodamos medžio granulės yra aukštos kokybės, 6-8mm, pagamintos tik iš sausos medienos. Produkcija fasuojama maišuose po 15kg., padėkluose po 990kg., 1050kg. ir didmaišiuose iki 1000kg.. Įmonė gali patenkinti jūsų poreikį visam šildymo sezonui.

Medžio granulės - tai suslėgtas biokuras, gaminamas iš medienos atliekų. Jose mažai oro ir drėgmės,dėl to medžio granulės turi beveik du kartus didesnę energetinę vertę nei paprasta mediena.

Medžio granulių privalumai, lyginant su kitais kuro šaltiniais:

1. Sąlyginai maža kaina
2. Didelė energijos vertė
3. Didžiausias ekologiškumas
4. Tinka tiek privačių būstų, tiek pramoninių katilinių naudojimui.

Granulinių katilų šildymo efektyvumas labai prikalauso ir nuo pačių granulių kokybės.


Medžio pjuvenų briketai – tai ekologiškai švarus ir kaloringas kuras, gaminamas iš susmulkintos medienos pjuvenų, puikiai tinka įvairių tipų kieto kuro katilams, pirčių krosnims ir židiniams.

Medžio pjuvenos yra džiovinamos ir tik tada suspaudžiamos dideliu slėgiu nenaudojant jokių cheminių priemaišų ir rišamųjų medžiagų, taip suformuojami stačiakampiai (plytos formos) briketai. Per mėnesį galime patiekti užsakovui iki 400 tonų briketų.

Lyginant su neapdirbtu medienos kuru briketų privalumai yra tokie:

· mažiau drėgmės;
· iki penkių kartų didesnė energetinė vertė;
· deginimui reikalingi paprastesni įrenginiai;
· susidaro mažiau pelenų;
· galima ilgesnį laiką saugoti kurą be supuvimo grėsmės;
· tinka naudoti katilinėse ir privačiuose namuose.


______________________________________________________________________________________________

Durpės – tai organinės kilmės medžiaga, susidariusi iš nepilnai suirusių augalų, medienos liekanų ir humuso. Jos dažniausiai formuojasi reljefo pažemėjimuose, kuriuose laikinai arba nuolat susidaro perteklinis drėkinimas.

Mūsų siūloma produkcija yra iš telkinio aukštapelkiniame klode,kuriame vyrauja šviesi fuskuminė, kimininė durpė. Natūralios aukštapelkių durpės plačiai naudojamos sodininkystėje, daržininkystėje bei gėlininkystėje.

Durpių drėgnumas didmaišiuose ne daugiau 50 %. Jų klodas puikiai tinka mažos skaidos durpių, substratų ir gabalinių kuro durpių gamybai. Durpių skaidos laipsnis sudaro 16 %, peleningumas - 1,03 %, kelmingumas - 0,1 %. Durpės patiekiamos supresuotos į didmaišius ant padėklų (big bales) po 5,5 m³ . Vieno didmaišio svoris apie 700 -1000 kg. Į mašiną pakraunami 143 m³ - 154 m³ arba 26 -28 durpių didmaišiai. Galime patiekti užsakovui iki 30 000 m3 per sezoną.


______________________________________________________________________________________________


Žemėlapis



Raktažodžiai: Bio kuras, kuras, bio zona, biozona, medžio pjuvenos, granulės, biokuro produktas, medžio granulės, sausa mediena, šildymo sezonas, medienos atliekos, ekologiškas produktas, Medžio pjuvenų briketai, briketai, susmulkintos medienos pjuvenos, mediena, susmulkinta mediena, pjuvenos, durpės, rganinės kilmės medžiaga, medienos liekanos, humusas.


Veiklos sritis: Mediena, medienos apdorojimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)