Balandžio 19 d., Penktadienis

VAIKŲ POLIKLINIKA JŪSŲ NAMUOSE, VšĮ

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Medicina, farmacija   » Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Įmonės kodas: 300670021
PVM mokėtojo kodas: -
Adresas: Riešutų g. 5, LT-14265 Riešė Avižienių sen. Vilniaus r.
Telefonas: (699) 24848
Mobilus tel.: (650) 36865
Vadovas/direktorius: Aurima Dilienė
Svetainė: www.vaikupoliklinika.lt  
E.paštas: info@vaikupoliklinika.lt


Aprašymas:

Vaikų poliklinikos Jūsų namuose tikslas - teikti paslaugas pacientų namuose, jiems patogiu laiku, visą savaitę ir visą parą. Mes - gydytojų pediatrų ir pediatrų-specialistų komanda, nes tik komandinis darbas leidžia neskaičiuojant viršvalandžių visus metus nedelsiant padėti.

Komandoje gydytojai, turintys ne vienerių metų klinikinę praktiką, nuolat gilinantys savo žinias įvairiuose kursuose ir seminaruose, stažavosi užsienyje. Visi be išimties augina vaikus, nes tik pats susidūręs su vaikų auginimo rūpesčiais, gali geriau suprasti ir padėti sergančių vaikų tėvams.

Teikiamos paslaugos:

- skubi arba pagal susitarimą pediatro konsultacija;

- vaikų ligų gydytojų-specialistų: neurologo, gastroenterologo, alergologo, pulmonologo, psichiatro, neonatologo, konsultacijos;

- slaugytojų paslaugos;

- kraujo, šlapimo klinikiniai, mikrobiologiniai, serologiniai tyrimai (paimame namuose);

- rašome nedarbingumo lapelius;

- išduodame pažymas į mokyklas ir darželius po ligos;

- esant reikalui, pacientai su mūsų siuntimu guldomi į vaikų ligonines;

- skiepai namuose;

***NAUJIENA!!! - gydytoja homeopatė - diagnozuoja Folio metodu.

Vaikų poliklinika Jūsų namuose yra antrinio lygio ambulatorinė gydymo įstaiga, poliklinikos paslaugos mokamos. Pažymas į mokyklą, darželį Jūs gausite neišeidami iš namų, susitikimus su gydytoju galėsite planuoti Jums patogiu laiku. Vaikui susirgus, gydytojas atvyks į namus bet kuriuo paros metu. Gydytojas galės skirti visas žinias ir maksimalų dėmesį kiekvienam mažyliui.

Vaikas savo įprastoje aplinkoje jausis saugus, mažiau jaudinsis, bus gerai nusiteikęs, neišsigandęs, nesutriks įprastas dienos režimas, mažiau sirgs. Jūs būsite laimingesni, jausdami nuolatinę globą ir palaikymą auginat vaikus.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Vaikų ligos, vaikų gydytojas, vaikų gydytojai, pediatras, pediatrai, iškvietimas į namus, iškvietimai į namus, homeopatija, vaikų gastroenterologas, vaikų neurologas, kraujo tyrimai namuose, privatus gydytojas, poliklinika, vaikų psichiatras, privati poliklinika vaikams, vaikų gydymas namuose, vaikų neurologas, alergologas, homeopatija, diagnostika Folio metodu, laboratoriniai tyrimai namuose, kraujo tyrimai namuose, vaikų gastrologas, vaikų poliklinika jūsų namuose, vaikų gydymas, vaikų poliklinika Vilniaus rajone.


Veiklos sritis: Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)