Balandžio 17 d., Trečiadienis

BALTIJOS CIRKAS, VšĮ

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Įmonės kodas: 134972359
PVM mokėtojo kodas: ne PVM mokėtojas
Adresas: Drobės g. 31, LT-45189 Kaunas
Telefonas: (37) 342366
Faksas: (37) 342366
Mobilus tel.: (670) 16445
Svetainė: www.cirkas.lt  
E.paštas: baltijos@cirkas.lt


Aprašymas:

Baltijos cirkas — tai Lietuvos ir daugelio kitų šalių artistų-profesionalų komanda, dovanojanti Jums šventę, džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Kiekvienais metais Baltijos cirko programoje dalyvauja vis nauji artistai. Taip pat stengiames Lietuvos artistams profesionalams, dirbantiems Europos cirkuose,suteikti galimybę pasirodyti ir žiūrovams Lietuvoje. Baltijos cirkas - pirmasis Lietuvoje kilnojamasis cirkas.

Paslaugos:

- galite užsisakyti tiek pavienius artistų, tiek visos grupės pasirodymus Jūsų šventei. Ekvilibristai, žonglieriai, klounai, oro gimnastės, dresuotojai - Jūsų paslaugoms. Garantuojame nuostabų reginį ir ilgai išliekančius įspudžius Jūsų svečiams.

Muziejus: šiuo metu Baltijos cirko muziejaus klounų ekspozicijoje yra jau virš 1000 eksponatų. Tai klounai, kurie atkeliavo iš kaimyninių bei tolimų šalių. Piešti, megzti, susiūti iš medžiaginių lopynėlių, drožti iš medžio, keramikiniai, sidabriniai, stiklo klounai - įvairiausi, labai linksmi ir liūdnoki, gražus, šmaikštus ir žaismingi laukia vaikų į svečius.

Jūs taip pat galite pasidalinti eksponatu su cirku. Parašykite savo Vardą, Pavardę, metus ir siųskite eksponatą mums. Mes su malonumu priimsime Jūsų dovaną.

Repeticinė bazė: prestiziškiausias Lietuvos cirkas kviečia vaikus mokytis cirko meno. Mokytojai — cirko meno profesionalai.
______________________________________________________________________________________________

Galerija





Žemėlapis



Raktažodžiai: Cirkas, pramogų organizavimas, pramogos, pasirodymai, Baltijos cirkas VšĮ, baltijos cirkas, artistai, akrobatai, ekvilibristai, žonglieriai, klounas, klounai, oro gimnastai, dresuotojai, gyvūnai, pasirodymai su gyvūnais, renginiai, cirkas jūsų šventėje, pasirodymai šventėse, cirkas Lietuvoje.


Veiklos sritis: Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)