Gegužės 12 d., Sekmadienis

"PRIE ŽIEDELIO" Kaimo turizmo sodyba

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Kaimo turizmas, kempingai

Įmonės kodas: 45401130820
PVM mokėtojo kodas: LT100001996010
Adresas: Plungės g. 20, LT-90036 Laumalenkų km., Plungės r. Platelių sen.,
Telefonas: (448) 49124
Mobilus tel.: (686) 09867
Vadovas/direktorius: Janina Rumšienė
Svetainė: www.prieziedelio.lt  
E.paštas: info@prieziedelio.lt
Facebook: "PRIE ŽIEDELIO" Kaimo turizmo sodyba


Aprašymas:



Kaimo turizmo sodyba “Prie Žiedelio” įsikūrusi Žemaitijos nacionaliniame parke, vienkiemyje, nuostabiame gamtos kampelyje ant Žiedelio ežero kranto. Tai viena iš pirmųjų Platelių apylinkėse įkurta kaimo turizmo sodyba. Sodybos šeimininkė Janina, kartu su savo atžalomis iki šios dienos plėtoja ir vysto, prieš du dešimtmečius kartu su vyru Edvardu, senoje Beržoro girininkijoje, įkurtą sodybą. Tad jei kyla noras pabėgti nuo rūpesčių, darbų ar įkyrių skambučių, nuo miesto triukšmo, palepinti kūną ar įkvėpti gryno oro – kaimo turizmo sodyba „Prie Žiedelio“ kaip tik Jums.






Jei kyla noras pabėgti nuo rūpesčių, darbų ar įkyrių skambučių, nuo miesto triukšmo, palepinti kūną ar įkvėpti gryno oro – kaimo turizmo sodyba „Prie Žiedelio“ kaip tik Jums.
Žiedelis – tai mūsų ežeras ant kurio kranto įsikūrusi sodyba. Čia galite maloniai ir turiningai praleisti laiką su draugais ar šeima. Sodyboje Jūsų laukia jaukūs kambariai su visais patogumais, jauki, naujai renovuota salė iki salė iki 50 vietų, dvi pirtys bei kubilas. 2013 m. sodyba sertifikuota kaip palanki poilsiui su vaikais, nes joje gausu įvairiausių pramogų nuo vaikų žaidimo aikštelės iki lauko teniso aikštyno.

Vasarnamis

Dvidešimties vietų namas ant Žiedelio ežero kranto. Penkiasdešimties vietų salė, pirtis, lauko terasa ant ežero kranto, šokių salė po stogu, antrame aukšte kambariai.

Pirties namelis

Privatus 4 vietų namelis su visais patogumais. 2 kambariai antrame aukšte. Pirmame aukšte virtuvėlė, salė su vaizdu į ežerą, tik privačiam naudojimui pirtis.

Troba

Penkis kambarius turintis antras namo aukštas. Jame rasite dviviečius, triviečius , keturviečius kambarius su visais patogumais. Didelį holą su visa virtuvės įranga.




Sodyboje organizuojami edukaciniai užsiėmimai – „Paskanauk Žemaitijos“, kurių metu pristatomi žemaitiški patiekalai, norintys svečiai stebi ir dalyvauja jų gaminime. Sodybos šeimininkė pasidabinusi tautiniais rūbais pasitinka svečius su žemaitiška daina ir natūraliai rauginta gira. Visi patiekalai pristatomi edukacinės programos metu yra patiekiami autentiškuose ir vardiniuose sodybos moliniuose induose, patiekalai skanaujami mediniais šaukštais. Svečiai vaišinami: žemaitišku kąstiniu, cibulyne, raugintų kopūstu sriuba, kanapine, šmakalu, šilkine koše su silke, bulvėmis su lupena, šiupiniu, cepelinais, kugeliu su karka, naminėmis dešrelėmis su troškintais kopūstais, žemaitiška užkanda, karštu obuolių pyragu. Taip pat pagal pageidavimą yra verdama žuvienė pagal sodybos šeiminkės receptą. Visi patiekalai yra ruošiami “čia ir dabar”. Edukacinė programa trunka nuo 1 val iki 3 val. Pagamintais patiekalais svečiai po to vaišinasi.





Didelė sodybos teritorija leidžia privačiai jaustis net iki 50 žmonių vienu metu.
Jei norite jaukios šventės ypatingoje privačioje aplinkoje – mūsų sodyba kaip tik Jums. Patogus apgyvendinimas su visais patogumais, skanus maistas, naujai rekonstruota šviesi ir jauki salė, išskirtinai graži gamta, aktyvios pramogos jūsų paslaugoms. Sodyboje galima švęsti tiek iškilmingas asmenines šventes, tiek šias šventes atšvęsti kitaip, pasitelkiant aktyvaus laisvalaikio pramogas. Visa tai ir dar daugiau leis sukurti nepamirštamą šventę ir puikiai drauge praleisti laiką.

Vieta nakvynei iki 50 vietų (3 poilsiui skirtuose namuose, 15 kambarių)






Mažasis filialas prie didžiojo Platelių ežero, išskirtinai privačiam poilsiui, kompanijai iki 11 žmonių..
Sako kai kurios vietos turi ypatingą aurą. Tai kaip tik ta vieta – kur žiūrint į Platelių ežero platybes gali išgirsti save. Ramybė, nupjautos žolės kvapas ir pojūtis, žiogų choras vakare, išskirtiniai saulėlydžiai ir saulėtekiai atskirai nuo minios, tik su tais, kuriuos norisi matyti greta… Tai vieta, kur dera metų patikrinta klasika ir šiuolaikiniai patogumai, žmogaus neliesta gamta ir patogiai sutvarkyta teritorija. Sodyba pradėta eksploatuoti 2016 m. Idiliškam poilsiui. Visi patogumai, išskirtinis privatumas.





Žemėlapis



Raktažodžiai: Sodyba “Prie žiedelio”, Sodyba “Prie žiedelio” UAB, Sodyba “Prie žiedelio” UAB įmonė, Sodyba “Prie žiedelio” UAB firma, Sodyba “Prie žiedelio” UAB kontaktai, Sodyba “Prie žiedelio” UAB adresas, Sodyba “Prie žiedelio” UAB telefonas, Sodyba “Prie žiedelio” UAB vadovas, Sodyba “Prie žiedelio” UAB projektai, Sodyba “Prie žiedelio” UAB Plungė, Sodyba “Prie žiedelio” UAB Plungėjeje, poilsis, kaimo turizmas, sodyna sodybos nuoma, kaimo sodybos nuoma, sodyba prie ežero, sodybos prie ežero nuoma, vila, vilos nuoma, vasarnamis, vasarnamio nuoma, sodyba ant ežero kranto, poilsis su vaikais, pramogos prie ežero, pirties namelis, pirtis, pirties nuoma, nameio su pirtimi nuoma, salės nuoma šventėms, troba, edukaciniai užsiėmimai, renginiai sodyboje, nakvynė, vestuvės, vestuvių salės nuoma, vila vestuvėms, vila šventėms, pramogos prie vandens, poilsis Plungėje, kaimo turizmas Plungėje, sodyna sodybos nuoma Plungėje, kaimo sodybos nuoma Plungėje, sodyba prie ežero Plungėje, sodybos prie ežero nuoma Plungėje, vila Plungėje, vilos nuoma Plungėje, vasarnamis Plungėje, vasarnamio nuoma Plungėje, sodyba ant ežero kranto Plungėje, poilsis su vaikais Plungėje, pramogos prie ežero Plungėje, pirties namelis Plungėje, pirtis Plungėje, pirties nuoma Plungėje, nameio su pirtimi nuoma Plungėje, salės nuoma šventėms Plungėje, troba Plungėje, edukaciniai užsiėmimai Plungėje, renginiai sodyboje Plungėje, nakvynė Plungėje, vestuvės Plungėje, vestuvių salės nuoma Plungėje, vila vestuvėms Plungėje, vila šventėms Plungėje, pramogos prie vandens Plungėje, poilsis Plungė, kaimo turizmas Plungė, sodyna sodybos nuoma Plungė, kaimo sodybos nuoma Plungė, sodyba prie ežero Plungė, sodybos prie ežero nuoma Plungė, vila Plungė, vilos nuoma Plungė, vasarnamis Plungė, vasarnamio nuoma Plungė, sodyba ant ežero kranto Plungė, poilsis su vaikais Plungė, pramogos prie ežero Plungė, pirties namelis Plungė, pirtis Plungė, pirties nuoma Plungė, nameio su pirtimi nuoma Plungė, salės nuoma šventėms Plungė, troba Plungė, edukaciniai užsiėmimai Plungė, renginiai sodyboje Plungė, nakvynė Plungė, vestuvės Plungė, vestuvių salės nuoma Plungė, vila vestuvėms Plungė, vila šventėms Plungė, pramogos prie vandens Plungė,


Veiklos sritis: Kaimo turizmas, kempingai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)