Balandžio 20 d., Šeštadienis

SAIRONAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Grindys, grindų dangos, gamyba, įrengimas

Įmonės kodas: 300573024
PVM mokėtojo kodas: LT100002458718
Adresas: Ateities g. 11, LT-08304 Vilnius
Telefonas: (5) 2701659
Faksas: (5) 2701659
Svetainė: www.saironas.lt  
E.paštas: saironas@saironas.lt


Aprašymas:

UAB „SAIRONAS“ įkurta 2006 metų gegužės 31 d.

Pagrindinis įmonės tikslas – teikiamų paslaugų kokybė ir klientų pripažinimas. Šis tikslas yra pastovus ir nuolat siekiamas įgyvendinti. Juk kokybė už prieinamą kainą yra svarbiausias veiksnys, kuris lemia klientų nuomonę apie įmonės teikiamas paslaugas ir pačią įmonę.

Mums labai svarbu, kad klientas liktų patenkintas, nes tai tampa savotiška reklama – geri atsiliepimai ir rekomendacijos gerina įmonės prestižą, o tuo pačiu plečia klientų ratą.

Jei ieškote kokybės ir patikimumo - atėjote ten kur reikia. Mūsų įmonės darbuotojai kiekvienam Klientui padės, suteiks techninę informaciją.




KODĖL VERTA RINKTIS MUS

MES ATSIDAVĘ DARBUI

Esame atsidavę darbui ir kiekvieną dieną stengiamės tapti savo srities lyderiais. Aistra savo darbui, visiškas atsidavimas kiekvienam, net ir mažiausiam projektui. Ir be jokios abejonės pagarba klientam ir jų idėjom.


SĄŽININGI IR PATIKIMI

Mes gerbiame save ir kitus.
Mes esame atsakingi už kokybišką savo darbo atlikimą ir prisidedame prie visos kompanijos gerovės.
Mes esame orientuoti į klientą už bendrovės ribų ir bendradarbiavimą bendrovės viduje.


MES VISADA TOBULĖJAME

Mes mokomės ir tobulėjame kasdien. Dirbdami mes visada esame šalia ir pasiruošę išklausyti Jūsų pageidavimus, kad drauge galėtume pasiūlyti ir įgyvendinti Jūsų lūkesčius.




STATYBA


Bendrastatybiniai darbai

UAB „SAIRONAS“ atlieka administracinių, gamybinių ir visuomeninės paskirties patalpų pertvarkymo, remonto ir rekonstrukcijos darbus. Renovuojame, remontuojame ir atliekame apdailos darbus.

Bendrovės specialistai turi didelę patirtį renovuojant įrengiant santechnikos sistemas, elektros instaliaciją. Jau dešimtmetį statybos srityje sėkmingai dirbanti įmonė greitai ir kokybiškai atlieka fasadų šiltinimo ir apdailos darbus.

Atliekamiems bendrastatybiniams ir specialiesiems statybos darbams suteikiamos garantijos bei pateikiami visų naudojamų medžiagų, gaminių sertifikatai.
  • Betono, metalo, medžio ir kitų konstrukcijų elementų statybos ir montavimo darbai
  • Pastatų vidaus ir išorės apdailos darbai
  • Konstrukcijų šiltinimo darbai





Remontas / Apdaila

Montuojame gipso kartono plokštes (įrengiame pakabinamas lubas, formuojame dekoratyvinius interjero elementus), glaistome, dažome, klijuojame plyteles, klojame medienos, laminato grindis arba parketą (restauruojame seną parketą), tinkuojame; atliekame mūro ir betonavimo, elektros instaliacijos bei santechnikos darbus.

Esame įgyvendine projektų nuo paprastų iki įspūdingų darbų, parinkdami tinkamiausias medžiagas. Darbus atliekame, remdamiesi statybos rangos darbams taikomais Lietuvos normatyviniais teisės aktais ir turimais geriausiais praktikos metodais.
  • Sienų mūrijimas
  • Sienų, lubų tinkavimas
  • Sienų, lubų apdaila
  • Perdangų montavimas
  • Grindų šiltinimas ir betonavimas
  • Plytelių klijavimas
  • Grindų dangos klojimas
  • Hidroizoliacijos įrengimas
  • Gipso kartono montavimas

Vykdome šiuos apdailos darbus:
  • Išorės: šiltiname fasadą putų polistirolu arba mineraline vata, tinkuojame ir dažome fasadą;
  • Vidaus: montuojame gipso kartono plokštes (įrengiame pakabinamas lubas, formuojame dekoratyvinius interjero elementus), glaistome, dažome, klijuojame plyteles, klojame medienos, laminato grindis arba parketą, tinkuojame.





Renovacija / Rangos darbai

Įmonė specializuojasi atliekant aukštos kokybės renovacinius darbus. Įmonė specializuojasi renovuojant stogus, pastatų vidų bei išorę. Renovacija – tai pastatų bei gyvenamosios aplinkos atnaujinimas ir modernizavimas, naujos kokybės kūrimas.

Renovacija - atskira rekonstravimo darbų dalis, kuri apima statybos ir montavimo darbų kompleksą, kuriuo siekiama pagerinti esamo statinio fizines, mechanines, estetines bei kitas eksploatacines savybes, siekiant didesnio energinio naudingumo. Atliekant pastatų renovacijos darbus atnaujinamos pastato konstrukcijos, interjeras, eksterjeras, apšiltinami atitvarai ir atliekami kiti, pagal specialius kliento pageidavimus nurodyti, darbai, reikalingi pagerinti dabartines pastato savybes.




Montavimas

Įmonė siūlo langų, palangių, balkonų, aliuminio , berėmių ir stiklo konstrukcijų montavimo darbus.
Norint turėti kokybiškai sumontuotus langus, rekomenduojame rinktis ilgametę montavimo patirtį turinčią įmonę, kuri atliktiems darbams suteiks garantijas, o jų kokybę patvirtins dokumentais.

Teisingas langų ir durų montavimas turi labai didelę įtaką energijos taupymui. Šiuolaikinės statybinės ir termoizoliacinės medžiagos leidžia gerokai sumažinti šilumos nuotėkius iš pastatų. Kai montuojant užtikrinama pastato jungčių izoliacija, tačiau patalpose − nepakankama ventiliacija ir oro kaita, bėgant laikui, atsiranda drėgmė, sutrinka montavimo putų šiluminės izoliacijos savybės. Dėl to sumažėja šiluminė varža lango rėmo ir sienos sujungime, atsiranda šilumos nuotėkis, padidėja drėgmė, aplink langus ir duris atsiranda pelėsių ar irimo požymių. Problemos dėl netinkamai pasirinktų langų montavimo medžiagų arba užpildytų montažinių ertmių dažnai priveda prie labai nemalonių pasekmių eksploatuojant.




LANGAI / DURYS


Berėmės stiklo konstrukcijos

Stiklo pertvaros ne tik atskiria erdves, bet ir pagyvina interjerą, gali tapti išskirtiniu stiliaus akcentu. Berėmės stiklo pertvaros - puikus technologijų taikymo, estetikos ir architektūrinių sprendimų derinys, leidžiantis atsiverti neribotoms galimybėms ir interjero funkciniams sprendimams. Stiklo pertvaros optiškai padidina erdvę, naikina ribas, nesuardo aplinkos vientisumo.

Pertvaroms gali būti naudojamas grūdintas 6-19mm float mono skaidrus, tonuotas, dekoruotas plėvele, graviruotas, lenktas, raštuotas, laminuotas stiklas. Pertvaroms naudojamas stiklas gali būti dengiamas apsaugine plėvele, saugančia nuo greito įsilaužimo ar sužalojimų dužus stiklui. Taip pat stiklas gali būti dengiamas apsaugine nano danga, kuri atstumia vandenį, nešvarumus dėl ko stiklas ilgiau išlieka švarus, paprasčiau jį prižiūrėti. Ši danga labai praktiškas sprendimas, palegvinantis dušo priežiūrą ir sutaupantis Jūsų laiką. Taip pat ši danga gali būti naudojama sunkiai prieinamose vietose, objektuose šalia judrių gatvių, kur daug dulkių, nešvarumų.




Aliuminio gaminiai

Produktas, pagamintas iš aliuminio, pasižymi puikiomis savybėmis - mažas profilio svoris dera su dideliu atsparumu gniuždymui ir korozijai, o paviršiaus apdaila yra aukštos kokybes. Mūsų įmonė iš aliuminio profilių gamina langus, duris, vitrinas.

Siūlomi aliuminio gaminiai:
  • Aliumininiai langai
  • Durys - stumdomos ir atveriamos,su automatika arba be jos
  • Vitrinas
  • Vidines pertvaras
  • Žiemos sodai

Statybos darbai ir jų atlikimo kokybė labai reikšmingi, kadangi nuo jų priklauso pastato ilgaamžiškumas, gyvenimo kokybė jame, ateities investicijos. Viena paklausiausių paslaugų – namo statyba nuo pamatų iki raktų. Taupykite savo laiką, pinigines lėšas ir patikėkite visus namo statybos darbus profesionalams. Atsižvelgdami į Jūsų norus ir poreikius, atitinkamus dokumentus, pastatysime Jūsų svajonių namą nuo pradinio taško – pamatų – iki kol galėsime įteikti Jums namo raktus.




PVC gaminiai

Plastikiniai langai ir plastikinės durys gaminami iš aukštos kokybės, vokiškos KBE profilių sistemos. Plastikiniai langai, konstrukcijos gali būti pagamibnti iš 5 ar 6 kamerų profilių. KBE profilių sistemos konstrukcijos leidžia naudoti stambių matmenų plieno armatūrą, o tai užtikrina puikų plastikinių langų stabilumą ir patvarumą.

Tiems, kas pageidauja įrengti savo namų fasadą, išlaikant medinių langų estetiką ir kartu nenori prarasti šiuolaikinių langų technologinių privalumų, siūlome puikią alternatyvą – plastikiniai langai, padengti spalva ar medžio imitacija, pabrėžiant medienos tekstūrą.




Mediniai gaminiai

Medinius langus dažniausiai renkasi tie žmonės, kurie turi išskirtinį stilių, vertina natūralumą, siekia sukurti jaukią aplinką. Kokybiški, šilti ir gražūs mediniai langai suteiks Jūsų namams jaukumo, šilumos, natūralumo ir solidumo.
  • Mediniai langai – ilgaamžiai
  • Mediniai langai ir durys – ekologiški. Medžio apdirbimui naudojamos tik natūralių medžiagų pagrindu pagamintos priemonės. Jie ypač tinka tausojantiems sveikatą ir vertinantiems ilgaamžes tradicijas.
  • Medis “kvėpuoja”, o tai padeda palaikyti oro drėgmės balansą patalpose.
  • Medis neleidžia susidaryti šalčio slenksčiams rėmuose ir neleidžia kondensuotis vandeniui.





Šarvo durys

Lauko durys - tai plieninės pilnai apšiltintos, saugios durys skirtos lauko sąlygoms, kurios tinka namams, kotedžams, bei kitiems pastatams. Durų apdailai naudojama drėgmei atspari, lauko sąlygoms skirta medžio dulkių plokštė (MDF), įvairių raštų ir dažyta pagal RAL paletę. Lauko duryse gali būti sumontuotas stiklo paketas įvairių didžių ir formų.

Pagrindiniai kriterijai pasirenkant plienines "šarvuotas" duris:
  • Mechaninis stiprumas ir standumas.
  • Užraktai, atsparumas įsilaužimui.
  • Patikimumas.
  • Oro garso izoliacija.
  • Šilumos perdavimo koeficientas.
  • Atsparumas gaisrui (tuo atveju, jei durys naudojamos kaip priešgaisrinė atitvara).





Garažo vartai

Segmentiniai automatiniai vartai garažui turi tam tikrų neginčijamų privalumų:naudojimosi patogumu, patikimumu, saugumu, geru durų sandarumu ir puikiomis šilumos izoliacijos savybėmis. Naudojant energiją taupančias plokštes ir sandarinimo sistemą per visą perimetrą, užtikrinama reikiama temperatūra garaže.




Apsauginės žaliuzės

Apsauginės žaliuzės sumažina šilumos nuostolius net iki 40%, sumažina iš aplinkos slindantį triukšmą ir apsaugo nuo vagysčių ar įsilaužimo. Tai puikus sprendimas apsaugoti duris, langus, garažo vartus!

Jūs galite rinktis labiausiai tinkantį sprendimą: klasikinį, priešįsilaužiminės sistemos, montuojamą sienoje ar integruotą lange apsauginių žaliuzių variantą. Į apsaugines žaliuzes galima integruoti tinklelį nuo vabzdžių, kuris apsaugos nuo įkyrių uodų, bet nesumažins oro ir šviesos patekimo į patalpą.

Apsauginės žaliuzės yra skirtos pagerinti pastato energijos sąnaudų taupymą. Jei žaliuzės įrengtos teisingai, šaltuoju metų laiku jos gali gerokai sumažinti šilumos nuostolius ir padėti sutaupyti išlaidas už šildymą.


Darbo laikas: I-V 8.00 - 18.00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Saironas UAB, Saironas UAB Vilnius, Saironas UAB Vilniuje, Saironas UAB kontaktai, Saironas UAB telefonas, Saironas UAB adresas, Saironas UAB darbo laikas, Saironas UAB veikla, Saironas UAB paslaugos, Saironas UAB produkcija, statyba, statyba Vilnius, statyba Vilniuje, statybos įmonė, statybos įmonė Vilnius, statybos įmonė Vilniuje, statybos įmonės, statybos įmonės Vilnius, statybos įmonės Vilniuje, statybos darbai, statybos darbai Vilnius, statybos darbai Vilniuje, statybos paslaugos, statybos paslaugos Vilnius, statybos paslaugos Vilniuje, bedrastatybiniai darbai, bedrastatybiniai darbai Vilnius, bedrastatybiniai darbai Vilniuje, remontas, remontas Vilnius, remontas Vilniuje, remonto darbai, remonto darbai Vilnius, remonto darbai Vilniuje, rekonstrukcija, rekonstrukcija Vilnius, rekonstrukcija Vilniuje, rekonstrukcijos darbai, rekonstrukcijos darbai Vilnius, rekonstrukcijos darbai Vilniuje, administracinių patalpų remontas, administracinių patalpų remontas Vilnius, administracinių patalpų remontas Vilniuje, administracinių patalpų remonto darbai, administracinių patalpų remonto darbai Vilnius, administracinių patalpų remonto darbai Vilniuje, administracinių patalpų renovacija, administracinių patalpų renovacija Vilnius, administracinių patalpų renovacija Vilniuje, administracinių patalpų renovacijos darbai, administracinių patalpų renovacijos darbai Vilnius, administracinių patalpų renovacijos darbai Vilniuje, administracinių patalpų apdaila, administracinių patalpų apdaila Vilnius, administracinių patalpų apdaila Vilniuje, administracinių patalpų apdailos darbai, administracinių patalpų apdailos darbai Vilnius, administracinių patalpų apdailos darbai Vilniuje, apdailos darbai, apdailos darbai Vilnius, apdailos darbai Vilniuje, gamybinių patalpų remontas, gamybinių patalpų remontas Vilnius, gamybinių patalpų remontas Vilniuje, gamybinių patalpų remonto darbai, gamybinių patalpų remonto darbai Vilnius, gamybinių patalpų remonto darbai Vilniuje, gamybinių patalpų renovacija, gamybinių patalpų renovacija Vilnius, gamybinių patalpų renovacija Vilniuje, gamybinių patalpų renovacijos darbai, gamybinių patalpų renovacijos darbai Vilnius, gamybinių patalpų renovacijos darbai Vilniuje, gamybinių patalpų apdaila, gamybinių patalpų apdaila Vilnius, gamybinių patalpų apdaila Vilniuje, gamybinių patalpų apdailos darbai, gamybinių patalpų apdailos darbai Vilnius, gamybinių patalpų apdailos darbai Vilniuje, patalpų remontas, patalpų remontas Vilnius, patalpų remontas Vilniuje, patalpų remonto darbai, patalpų remonto darbai Vilnius, patalpų remonto darbai Vilniuje, patalpų renovacija, patalpų renovacija Vilnius, patalpų renovacija Vilniuje, patalpų renovavimas, patalpų renovavimas Vilnius, patalpų renovavimas Vilniuje, patalpų renovacijos darbai, patalpų renovacijos darbai Vilnius, patalpų renovacijos darbai Vilniuje, patalpų renovavimo darbai, patalpų renovavimo darbai Vilnius, patalpų renovavimo darbai Vilniuje, santechnikos sistemos įrengimas, santechnikos sistemos įrengimas Vilnius, santechnikos sistemos įrengimas Vilniuje, santechnikos sistemos renovacija, santechnikos sistemos renovacija Vilnius, santechnikos sistemos renovacija Vilniuje, santechnikos sistemos renovavimas, santechnikos sistemos renovavimas Vilnius, santechnikos sistemos renovavimas Vilniuje, elektros instaliacijos įrengimas, elektros instaliacijos įrengimas Vilnius, elektros instaliacijos įrengimas Vilniuje, elektros instaliacijos renovacija, elektros instaliacijos renovacija Vilnius, elektros instaliacijos renovacija Vilniuje, elektros instaliacijos renovavimas, elektros instaliacijos renovavimas Vilnius, elektros instaliacijos renovavimas Vilniuje, fasadų šiltinimas, fasadų šiltinimas Vilnius, fasadų šiltinimas Vilniuje, fasadų šiltinimo darbai, fasadų šiltinimo darbai Vilnius, fasadų šiltinimo darbai Vilniuje, fasadų renovacija, fasadų renovacija Vilnius, fasadų renovacija Vilniuje, fasadų renovavimas, fasadų renovavimas Vilnius, fasadų renovavimas Vilniuje, mūrijimas, mūrijimas Vilnius, mūrijimas Vilniuje, mūrija, mūrija Vilniuje, sienų mūrijimas, sienų mūrijimas Vilnius, sienų mūrijimas Vilniuje, sienų mūrijimo darbai, sienų mūrijimo darbai Vilnius, sienų mūrijimo darbai Vilniuje, betonavimas, betonavimas Vilnius, betonavimas Vilniuje, betonavimo darbai, betonavimo darbai Vilnius, betonavimo darbai Vilniuje, betonuoja, betonuoja Vilniuje, grindų betonavimas, grindų betonavimas Vilnius, grindų betonavimas Vilniuje, grindų betonavimo darbai, grindų betonavimo darbai Vilnius, grindų betonavimo darbai Vilniuje, perdangų įrengimas, perdangų įrengimas Vilnius, perdangų įrengimas Vilniuje, stogo apšiltinimas, stogo apšiltinimas Vilnius, stogo apšiltinimas Vilniuje, stogo apšiltinimo darbai, stogo apšiltinimo darbai Vilnius, stogo apšiltinimo darbai Vilniuje, laiptinių renovacija, laiptinių renovacija Vilnius, laiptinių renovacija Vilniuje, laiptinių renovavimas, laiptinių renovavimas Vilnius, laiptinių renovavimas Vilniuje, tinkuotojai, tinkuotojai Vilnius, tinkuotojai Vilniuje, tinkuotojas, tinkuotojas Vilnius, tinkuotojas Vilniuje, apdailininkai, apdailininkai Vilnius, apdailininkai Vilniuje, apdailininkas, apdailininkas Vilnius, apdailininkas Vilniuje, tinkuotojo paslaugos, tinkuotojo paslaugos Vilnius, tinkuotojo paslaugos Vilniuje, apdailininko paslaugos, apdailininko paslaugos Vilnius, apdailininko paslaugos Vilniuje, dažytojas, dažytojas Vilnius, dažytojas Vilniuje, dažytojai, dažytojai Vilniuje, dažytojai Vilnius, dažytojo paslaugos, dažytojo paslaugos Vilnius, dažytojo paslaugos Vilniuje, montavimo darbai, montavimo darbai Vilnius, montavimo darbai Vilniuje, sienų tinkavimas, sienų tinkavimas Vilnius, sienų tinkavimas Vilniuje, sienų tinkavimo darbai, sienų tinkavimo darbai Vilnius, sienų tinkavimo darbai Vilniuje, lubų tinkavimas, lubų tinkavimas Vilnius, lubų tinkavimas Vilniuje, lubų tinkavimo darbai, lubų tinkavimo darbai Vilnius, lubų tinkavimo darbai Vilniuje, sienų apdaila, sienų apdaila Vilnius, sienų apdaila Vilniuje, sienų apdailos darbai, sienų apdailos darbai Vilnius, sienų apdailos darbai Vilniuje, lubų apdaila, lubų apdaila Vilnius, lubų apdaila Vilniuje, lubų apdailos darbai, lubų apdailos darbai Vilnius, lubų apdailos darbai Vilniuje, grindų šiltinimas, grindų šiltinimas Vilnius, grindų šiltinimas Vilniuje, plytelių klijavimas, plytelių klijavimas Vilnius, plytelių klijavimas Vilniuje, grindų dangos klojimas, grindų dangos klojimas Vilnius, grindų dangos klojimas Vilniuje, grindų dangos klojimo darbai, grindų dangos klojimo darbai Vilnius, grindų dangos klojimo darbai Vilniuje, hidroizoliacijos įrengimas, hidroizoliacijos įrengimas Vilnius, hidroizoliacijos įrengimas Vilniuje, gipso kartono montavimas, gipso kartono montavimas Vilnius, gipso kartono montavimas Vilniuje, rangos darbai, rangos darbai Vilnius, rangos darbai Vilniuje, langų montavimas, langų montavimas Vilnius, langų montavimas Vilniuje, langų montavimo darbai, langų montavimo darbai Vilnius, langų montavimo darbai Vilniuje, palangių montavimas, palangių montavimas Vilnius, palangių montavimas Vilniuje, palangių montavimo darbai, palangių montavimo darbai Vilnius, palangių montavimo darbai Vilniuje, balkonų montavimas, balkonų montavimas Vilnius, balkonų montavimas Vilniuje, balkonų montavimo darbai, balkonų montavimo darbai Vilnius, balkonų montavimo darbai Vilniuje, stiklo konstrukcijų montavimas, stiklo konstrukcijų montavimas Vilnius, stiklo konstrukcijų montavimas Vilniuje, stiklo konstrukcijų montavimo darbai, stiklo konstrukcijų montavimo darbai Vilnius, stiklo konstrukcijų montavimo darbai Vilniuje, aliuminio konstrukcijų montavimas, aliuminio konstrukcijų montavimas Vilnius, aliuminio konstrukcijų montavimas Vilniuje, aliuminio konstrukcijų montavimo darbai, aliuminio konstrukcijų montavimas Vilnius, aliuminio konstrukcijų montavimas Vilniuje, statybos firmos, statybos firmos Vilnius, statybos firmos Vilniuje, statybos, langai, langai Vilnius, langai Vilniuje, palangės, palangės Vilnius, palangės Vilniuje, langų gamyba, langų gamyba Vilnius, langų gamyba Vilniuje, langų įrengimas, langų įrengimas Vilnius, langų įrengimas Vilniuje, palangių gamyba, palangių gamyba Vilnius, palangių gamyba Vilniuje, palangių įrengimas, palangių įrengimas Vilnius, palangių įrengimas Vilniuje, berėmės stiklo konstrukcijos, berėmės stiklo konstrukcijos Vilnius, berėmės stiklo konstrukcijos Vilniuje, stiklo pertvaros, stiklo pertvaros Vilnius, stiklo pertvaros Vilniuje, stiklinimas, stiklinimas Vilnius, stiklinimas Vilniuje, įstiklinimas, įstiklinimas Vilnius, įstiklinimas Vilniuje, balkono stiklinimas, balkono stiklinimas Vilnius, balkono stiklinimas Vilniuje, balkono įstiklinimas, balkono įstiklinimas Vilnius, balkono įstiklinimas Vilniuje, stiklinimo darbai, stiklinimo darbai Vilnius, stiklinimo darbai Vilniuje, įstiklinimo darbai, įstiklinimo darbai Vilnius, įstiklinimo darbai Vilniuje, aliuminio gaminiai, aliuminio gaminiai Vilnius, aliuminio gaminiai Vilniuje, aliumininiai langai, aliumininiai langai Vilnius, aliumininiai langai Vilniuje, durys, durys Vilnius, durys Vilniuje, staktos, staktos Vilnius, staktos Vilniuje, durų gamyba, durų gamyba Vilnius, durų gamyba Vilniuje, durų įrengimas, durų įrengimas Vilnius, durų įrengimas Vilniuje, stumdomos durys, stumdomos durys Vilnius, stumdomos durys Vilniuje, atveriamos durys, atveriamos durys Vilnius, atveriamos durys Vilniuje, durys su automatika, durys su automatika Vilnius, durys su automatika Vilniuje, vitrinos, vitrinos Vilnius, vitrinos Vilniuje, aliumininės durys, aliumininės durys Vilnius, aliumininės durys Vilniuje, aliumininės vitrinos, aliumininės vitrinos Vilnius, aliumininės vitrinos Vilniuje, žiemos sodai, žiemos sodai Vilnius, žiemos sodai Vilniuje, PVC gaminiai, PVC gaminiai Vilnius, PVC gaminiai Vilniuje, plastikiniai langai, plastikiniai langai Vilnius, plastikiniai langai Vilniuje, plastikinių langų gamyba, plastikinių langų gamyba Vilnius, plastikinių langų gamyba Vilniuje, plastikinės durys, plastikinės durys Vilnius, plastikinės durys Vilniuje, plastikinių durų gamyba, plastikinių durų gamyba Vilnius, plastikinių durų gamyba Vilniuje, plastikinių langų įrengimas, plastikinių langų įrengimas Vilnius, plastikinių langų įrengimas Vilniuje, plastikinių langų montavimas, plastikinių langų montavimas Vilnius, plastikinių langų montavimas Vilniuje, plastikinių durų įrengimas, plastikinių durų įrengimas Vilnius, plastikinių durų įrengimas Vilniuje, plastikinių durų montavimas, plastikinių durų montavimas Vilnius, plastikinių durų montavimas Vilniuje, mediniai langai, mediniai langai Vilnius, mediniai langai Vilniuje, medinių langų gamyba, medinių langų gamyba Vilnius, medinių langų gamyba Vilniuje, medinių langų montavimas, medinių langų montavimas Vilnius, medinių langų montavimas Vilniuje, medinės durys, medinės durys Vilnius, medinės durys Vilniuje, medinių durų gamyba, medinių durų gamyba Vilnius, medinių durų gamyba Vilniuje, medinių durų montavimas, medinių durų montavimas Vilnius, medinių durų montavimas Vilniuje, šarvo durys, šarvo durys Vilnius, šarvo durys Vilniuje, šarvo durų gamyba, šarvo durų gamyba Vilnius, šarvo durų gamyba Vilniuje, šarvo durų montavimas, šarvo durų montavimas Vilnius, šarvo durų montavimas Vilniuje, durys, durys Vilnius, durys Vilniuje, durų gamyba, durų gamyba Vilnius, durų gamyba Vilniuje, garažo vartai, garažo vartai Vilnius, garažo vartai Vilniuje, garažo vartų gamyba, garažo vartų gamyba Vilnius, garažo vartų gamyba Vilniuje, vartai, vartai Vilnius, vartai Vilniuje, vartų gamyba, vartų gamyba Vilnius, vartų gamyba Vilniuje, automatiniai vartai garažui, automatiniai vartai garažui Vilnius, automatiniai vartai garažui Vilniuje, automatiniai garažo vartai, automatiniai garažo vartai Vilnius, automatiniai garažo vartai Vilniuje, automatiniai vartai, automatiniai vartai Vilnius, automatiniai vartai Vilniuje, vartai, vartai Vilnius, vartai Vilniuje, apsauginės žaliuzės, apsauginės žaliuzės Vilnius, apsauginės žaliuzės Vilniuje, apsauginės žaliuzės Vilnius, įrankių nuoma, įrankių nuoma Vilnius, įrankių nuoma Vilniuje, pastolių nuoma, pastolių nuoma Vilnius, pastolių nuoma Vilniuje, nekilnojamas turtas, nekilnojamas turtas Vilnius, nekilnojamas turtas Vilniuje, pervežimo paslaugos, pervežimo paslaugos Vilnius, pervežimo paslaugos Vilniuje.


Veiklos sritys: Vartai, tvoros, gamyba, įrengimas - Statybos, renovacijos darbai, statybos firmos - Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas - Langai, palangės, gamyba, įrengimas - Grindys, grindų dangos, gamyba, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)