Balandžio 26 d., Penktadienis

LENEX, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Grindys, grindų dangos, gamyba, įrengimas

Įmonės kodas: 302493790
PVM mokėtojo kodas: LT100005594010
Adresas: Pramonės pr. 16, LT-51185 Kaunas
Telefonas: (611) 10264 (Durų ir langų skyrius)
Mobilus tel.: (662) 33407 (grindų skyrius), (670) 83286 (roletų/žaliuzių skyrius)
Svetainė: www.lenex.lt  
E.paštas: durys@lenex.lt, langai@lenex.lt, grindys@lenex.lt


Aprašymas:

LENEX durys, langai, grindys

Šešerius metus, kiekvieną dieną stengiamės, kad Jūsų namuose būtų šilta, šviesu ir jauku. Mums rūpi Jūsų durys, langai ir grindys.

LENEX Jums atvers duris į elegancijos ir privatumo pasaulį. Pasirinkite, kaip įžengsite į svečių, virtuvės ar miegamojo erdves.

LENEX langai tausoja šilumą ir sveikatą. Namuose bus šilta, taupysite pinigus, nevargins gatvės triukšmas, o pagaminti iš bešvinio profilio langai nekenks sveikatai. Išsirinkite ir roletus - turime puikų pasirinkimą Jums.

LENEX grindys pakeis Jūsų namus. Kiekvieną dieną Jūs žengiate šimtus žingsnių. Ar norite, kad tai būtų malonu?

Žinome, kiek rūpesčių kelia ne tik pasirinkimas, bet ir namų įrengimas. Padėsime Jums. Išmatuosime, patarsime, kaip išsirinkti, pasiūlysime patikimus meistrus, o Jums liks tik nuspręsti ir džiaugtis namais.

Taigi, kodėl mes?
  • Vienoje vietoje išsirinksite langus, duris, grindis ir žaliuzes;

  • Paslauga „Nuo... iki" - nuo pasirinkimo iki įrengimo;

  • Išskirtiniai pasiūlymai paremti ne žodžiais, o profesionalumu;

  • Atstovaujame Lietuvos, Vokietijos, Švedijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos ir kitų šalių žymiausiems gamintojams;

  • LENEX durys: nuo įvairių Lietuvos ir pasaulio gamintojų vidaus bei lauko iki kokybiškų šarvuotų lauko, laiptinių, gamybinių cechų, priešgaisrinių durų;

  • LENEX langai: Trocal, KBE, Kömmerling langai be švino saugos Jūsų sveikatą ir šilumą;

  • LENEX grindys: nuo patvarių laminuotų, parketlenčių, PVC iki šiltų medžio masyvo grindų. Mes vieninteliai Jums galime pasiūlyti kokybiškus įvairių šalių I-os rūšies ir ekonomiškus, puikius II-os rūšies gaminius.
LENEX durys, langai, grindys - jau daugiau kaip 20 tūkst. klientų džiaugiasi mūsų gaminiais.
________________________________________________________________________

PRODUKCIJA

Durys
  • Faneruotos vidaus durys - tai skydinės durys, kurių paviršius papildomai, karšto preso pagalba užklijuotos lukštu. Sudaromas vaizdas, tarytum, durys būtų pagamintos iš medžio masyvo. Kaina vidutinė - brangiau už laminuotas, tačiau pigiau už medžio masyvo duris.

  • Laminuotos vidaus durys - tai durys, ant kurių karšto preso pagalba užklijuota plėvelė. Šis pasirinkimas - ekonomiškiausias.

  • Medžio masyvo vidaus durys - gaminamos iš vieno medžio medienos. Ilgaamžiškos, jų paviršių galima atnaujinti, perdažyti. Brangiausias, bet kokybiškiausias pasirinkimas.

  • ECO faneruotės vidaus durys - pagal specialią technologiją pagamintos durys, kurių paviršius užklijuotas lukštu, nekenkiančiu Jūsų sveikatai.

  • Lauko durys - populiariausios šarvuotos ir metalinės durys. Jos ilgaamžiškos, patvarios, apsaugančios Jūsų namus. Siūlome šarvuotas buto ir lauko, metalines duris.

  • Priešgaisrinės, techninės durys - sandėliams, garažams, katilinėms, laiptinėms ir kitoms techninės paskirties patalpoms skirtos metalinės, ugniai atsparios durys. Visos mūsų siūlomos durys atitinka Statybos techninių reikalavimų reglamentą.

  • Durų rankenos, spynos, kita furnitūra - siūlome įvairių rūšių ir kainų Italijos, Rusijos, Lietuvos ir kitų šalių gamintojų durų rankenas, spynas, lankstus ir kitus priedus.
Pas mus rasite viską, ko reikia Jūsų durims!


______________________________________________________________________________________________

Grindys
  • Laminuotos grindys I rūšis, II rūšis
    Laminuotos grindys - nuolat populiarėjančios, tvirtos ir pigesnės nei medinės, tai - grindų danga su paviršiaus sluoksniu, susidedančiu iš vieno ar daugiau plonų pluoštinės medžiagos (dažniausiai popieriaus) plėvelių, impregnuotų aminoplastinėmis, termoaktyviomis (sukietėjančiomis) dervomis (dažniausiai melaminu). Siūlome kokybiškas I-os rūšies Krono Original(Vokietija), Kronopol (Lenkija), Tarkett (Vokietija), Krono Swiss Group (Lenkija) ir ekonomiškus, puikius II-os rūšies gaminius.

  • Parketlentės - gaminamos iš natūralios medienos. Siūlome įvairių gamintojų dvisluoksnes ir trisluoksnes parketlentes. Savo natūraliu grožiu, šiluma bei ekologiškumu medinės grindys gerokai išsiskiria iš visų kitų naudojamų grindų dangų. Dėl nenutrūkstamo technologijų vystymosi šiandien medinės grindys tapo ne tik prieinamos platesniam gyventojų sluoksniui, bet patikimumu bei ilgaamžiškumu atitinka reiklesnių vartotojų poreikius. Yra skiriami du pagrindiniai medinių grindų tipai - grindys iš masyvo ir klijuotos trisluoksnės ar dvisluoksnės medinės grindys

  • Medžio masyvo grindys - natūraliausios ir nekenkiančios sveikatai, neklijuotos ir itin ilgaamžės. Medžio masyvo grindų kiekviena atskira lentelė pagaminta iš vientiso medžio masyvo. Ko gero, galėtų būti subtiliausias Jūsų pasirinkimas. Siūlome su apdaila ir be jos, išskirtines gamta alsuojančias grindis.

  • Kamštinė grindų danga - kamštis yra natūrali ir ekologiška medžiaga, pasižyminti gera garso, šilumos izoliacija. Be to, atspari drėgmei, ugniai, netraukia dulkių, labai tinka Jūsų vaikų kambariui.

  • Laminuota sienų apdaila

  • Apdailos elementai

  • Paklotai
Pas mus rasite viską, ko reikia Jūsų grindims!


______________________________________________________________________________________________

Langai
  • Langai be švino;

  • Langai be švino Trocal 88+;

  • Langai be švino KBE 88;

  • Langai be švino Trocal InnoNova A.5 balance;

  • Langai be švino Trocal InnoNova A.5 natura;

  • Langai be švino KBE 5k natura;

  • Langai be švino Kömmerling EuroFutur Elegance;

  • Trocal Innonova MDACRYL PROTECT.

Namo statyba ar remontas - ilgametė investicija, kurią reikia gerai apsvarstyti ir tinkamai pasirinkti. Vienas svarbiausių elementų - langai. Išsirinkti kokybiškus plastikinius langus gali būti ne taip paprasta, kaip atrodo. Gamintojai ir pardavėjai siūlo įvairiausių modelių ir komplektacijų langus. Kiek turi būti kamerų ir paketų, kokį rėmą ir stiklą pasirinkti?

Dažnai nepagalvojama, tačiau labai svarbu atkreipti dėmesį į saugumą: ar įdėti papildomi apkaustai, kurie geriau saugo nuo įsilaužimo? Ar dėsite specialius apsaugos priedus, kurie svarbūs, jei turite mažamečius vaikus? Ar taupysite šilumą? Jei įsidėsite plastikinius langus, savaime negarantuoja, kad mažiau mokėsite už šildymą ar apsisaugosite nuo gatvės triukšmo. Vertėtų pasirinkti langus su trijų stiklų stiklo paketu, nemažiau svarbu ir pasirinkti tinkamą profilių skaičių. Taip pat atkreipkite dėmesį ar Jūsų langai bus ekologiški, be švino, juk norite gyventi sveikai?

Mūsų bendrovė rūpinasi energijos taupumu, patvarumu ir gaminių ekologiškumu, todėl siūlome bešvinius ir ypatingai kokybiškus Trocal, KBE ir Kömmerling greenline langus.

Keletas faktų, kurie padės Jums tinkamai pasirinkti:

Mūsų 6 kamerų PVC profilių Greenline su originaliomis vokiškomis tarpinėmis ir su energiją taupančiais stiklo paketais prarandama apie 25% mažiau šilumos už daugumą rinkoje siūlomų langų, pagamintų iš 5 kamerų profilių, kurių plotis 70 mm;

Greenline langai nesukelia alergijos. Jie yra geresnės garso izoliacijos, taip pat saugo nuo įsilaužimo. Mūsų languose įmontuoti specialūs plieniniai sutvirtinimai varčiose ir staktose bei apkaustai su varčios reguliavimo strypu staktoje. Langai Greenline Trocal, KBE, Kömmerling papildomai gali būti gaminami su stiklo paketais ir apkaustais nuo įsilaužimo, kurių dėka namas taps dar saugesnis; Lenex siūlomi langai yra ilgaamžiai, todėl juos naudosite kelis dešimtmečius;

Mūsų langai tausoja Tavo ir Tavo šeimos sveikatą, juose nėra kenksmingo švino!

Taip siūlome aliuminio langus ir duris, išorės ir vidaus duris iš PVC ir aliuminio, papuošimus - fasadinius dekoratyvinius profilius Dr. Thomas, garažo vartus, apsaugines žaliuzes, vidaus žaliuzes ir roletus, vidaus ir išorės palanges, stoglangius.

Pas mus rasite viską, ko reikia Jūsų langams!

______________________________________________________________________________________________

Žaliuzės

Jūsų namams ar biurui siūlome dešimtis įvairių rūšių žaliuzių ir roletų. Mes siūlome vertikalių, horizontalių, medinių ir kitų rūšių žaliuzių. Jos padės apsisaugoti nuo saulės, lengvai prižiūrimos, įvairiai reguliuojamos sukurs jaukius namus. Jūsų namų ar biuro saugumui siūlome apsaugines žaliuzes.

Turime didelį roletų pasirinkimą. Tai vienas - iš populiariausių langų uždengimo įtaisų. Roletus galima montuoti vienus arba derinti su dieninėmis užuolaidomis. Didžiulė audinių spalvų, raštų ir tipų įvairovė leidžia gaminį priderinti prie bet kokio stiliaus interjero.

LENEX siūlo ir įvairių priedų, kurie padės leis kokybiškai pritvirtinti ir prižiūrėti gaminius.

Atvykite, išsirinkite, mėgaukitės.

Pas mus rasite išskirtines žaliuzes ir roletus!




Filialai:

Pagrindinę langų, durų, grindų ir roletų ekspoziciją rasite:

Kaune, Pramonės pr. 16, "Urmo" miestelyje, Žaliojoje galerijoje, devintoje salėje.

Didžiausias Kaune ekonomiškų, II rūšies grindų pasirinkimas:

Pramonės pr. 16, "Urmo" miestelyje, Geltonojoje galerijoje, penktoje salėje.

Skambinkite telefonu:

Durų skyrius: +370 611 10264, +370 699 49653

Langų skyrius: +370 611 10264

Grindų skyrius: +370 662 33407;

Roletų/žaliuzių skyrius: +370 670 83286;

Susisiekite el. paštu: durys@lenex.lt, langai@lenex.lt, grindys@lenex.lt


Žemėlapis



Raktažodžiai: Lenex, UAB, Lenex, UAB kontaktai, Lenex, UAB veikla, Lenex, UAB paslaugos, LENEX durys, LENEX langai, LENEX grindys, vidaus durys, lauko durys, kokybiškos šarvuotos lauko durys, laiptinių durys, gamybinių cechų durys, priešgaisrinės durys, šarvuotos durys, Trocal langai, KBE langai, Kömmerling langai, langai be švino, patvarios laminuotos grindys, parketlentės, PVC, medžio masyvo grindys, durys, faneruotos vidaus durys, skydinės durys, laminuotos vidaus durys, medžio masyvo vidaus durys, durys iš vieno medžio medienos, ilgaamžiškos durys, ECO faneruotės vidaus durys, metalinės durys, patvarios durys, šarvuotos buto durys, techninės durys, durys sandėliams, durys garažams, durys katilinėms, durys laiptinėms, durys techninės paskirties patalpoms, ugniai atsparios durys, durų rankenos, spynos, furnitūra, grindys, laminuotos grindys I rūšis, laminuotos grindys II rūšis, grindų danga su paviršiaus sluoksniu, parketlentės, parketlentė, parketlentės iš natūralios medienos, dvisluoksnės parketlentės, trisluoksnės parketlentės, medinės grindys, grindų danga, grindų dangos, medžio masyvo grindys, kamštinė grindų danga, laminuota sienų apdaila, apdailos elementai, paklotai, langai, langai be švino, langai be švino Trocal 88+, langai be švino KBE 88, langai be švino Trocal InnoNova A.5 balance, langai be švino Trocal InnoNova A.5 natura, langai be švino KBE 5k natura, langai be švino Kömmerling EuroFutur Elegance, Trocal Innonova MDACRYL PROTECT, greenline langai, žaliuzės, roletai, vertikalios žaliuzės, horizontalios žaliuzės, medinės žaliuzės, roletų pasirinkimas, LENEX durys Kaunas, LENEX langai Kaunas, LENEX grindys Kaunas, vidaus durys Kaunas, lauko durys Kaunas, kokybiškos šarvuotos lauko durys Kaunas, laiptinių durys Kaunas, gamybinių cechų durys Kaunas, priešgaisrinės durys Kaunas, šarvuotos durys Kaunas, Trocal langai Kaunas, KBE langai Kaunas, Kömmerling langai Kaunas, langai be švino Kaunas, patvarios laminuotos grindys Kaunas, parketlentės, PVC Kaunas, medžio masyvo grindys Kaunas, durys Kaunas, faneruotos vidaus durys Kaunas, skydinės durys Kaunas, laminuotos vidaus durys Kaunas, medžio masyvo vidaus durys Kaunas, durys iš vieno medžio medienos Kaunas, ilgaamžiškos durys Kaunas, ECO faneruotės vidaus durys Kaunas, metalinės durys Kaunas, patvarios durys Kaunas, šarvuotos buto durys Kaunas, techninės durys Kaunas, durys sandėliams Kaunas, durys garažams Kaunas, durys katilinėms Kaunas, durys laiptinėms Kaunas, durys techninės paskirties patalpoms Kaunas, ugniai atsparios durys Kaunas, durų rankenos Kaunas, spynos Kaunas, furnitūra Kaunas, grindys Kaunas, laminuotos grindys I rūšis Kaunas, laminuotos grindys II rūšis Kaunas, grindų danga su paviršiaus sluoksniu Kaunas, parketlentės Kaunas, parketlentė Kaunas, parketlentės iš natūralios medienos Kaunas, dvisluoksnės parketlentės Kaunas, trisluoksnės parketlentės Kaunas, medinės grindys Kaunas, grindų danga Kaunas, grindų dangos Kaunas, medžio masyvo grindys Kaunas, kamštinė grindų danga Kaunas, laminuota sienų apdaila Kaunas, apdailos elementai Kaunas, paklotai Kaunas, langai Kaunas, langai be švino Kaunas, langai be švino Trocal 88+ Kaunas, langai be švino KBE 88 Kaunas, langai be švino Trocal InnoNova A.5 balance Kaunas, langai be švino Trocal InnoNova A.5 natura Kaunas, langai be švino KBE 5k natura Kaunas, langai be švino Kömmerling EuroFutur Elegance Kaunas, Trocal Innonova MDACRYL PROTECT Kaunas, greenline langai Kaunas, žaliuzės Kaunas, roletai Kaunas, vertikalios žaliuzės Kaunas, horizontalios žaliuzės Kaunas, medinės žaliuzės Kaunas, roletų pasirinkimas Kaunas, LENEX durys Kaune, LENEX langai Kaune, LENEX grindys Kaune, vidaus durys Kaune, lauko durys Kaune, kokybiškos šarvuotos lauko durys Kaune, laiptinių durys Kaune, gamybinių cechų durys Kaune, priešgaisrinės durys Kaune, šarvuotos durys Kaune, Trocal langai Kaune, KBE langai Kaune, Kömmerling langai Kaune, langai be švino Kaune, patvarios laminuotos grindys Kaune, parketlentės Kaune, PVC Kaune, medžio masyvo grindys Kaune, durys Kaune, faneruotos vidaus durys Kaune, skydinės durys Kaune, laminuotos vidaus durys Kaune, medžio masyvo vidaus durys Kaune, durys iš vieno medžio medienos Kaune, ilgaamžiškos durys Kaune, ECO faneruotės vidaus durys Kaune, metalinės durys Kaune, patvarios durys Kaune, šarvuotos buto durys Kaune, techninės durys Kaune, durys sandėliams Kaune, durys garažams Kaune, durys katilinėms Kaune, durys laiptinėms Kaune, durys techninės paskirties patalpoms Kaune, ugniai atsparios durys Kaune, durų rankenos Kaune, spynos Kaune, furnitūra Kaune, grindys Kaune, laminuotos grindys I rūšis Kaune, laminuotos grindys II rūšis Kaune, grindų danga su paviršiaus sluoksniu Kaune, parketlentės Kaune, parketlentė Kaune, parketlentės iš natūralios medienos Kaune, dvisluoksnės parketlentės Kaune, trisluoksnės parketlentės Kaune, medinės grindys Kaune, grindų danga Kaune, grindų dangos Kaune, medžio masyvo grindys Kaune, kamštinė grindų danga Kaune, laminuota sienų apdaila Kaune, apdailos elementai Kaune, paklotai Kaune, langai Kaune, langai be švino Kaune, langai be švino Trocal 88+ Kaune, langai be švino KBE 88 Kaune, langai be švino Trocal InnoNova A.5 balance Kaune, langai be švino Trocal InnoNova A.5 natura Kaune, langai be švino KBE 5k natura Kaune, langai be švino Kömmerling EuroFutur Elegance Kaune, Trocal Innonova MDACRYL PROTECT Kaune, greenline langai Kaune, žaliuzės Kaune, roletai Kaune, vertikalios žaliuzės Kaune, horizontalios žaliuzės Kaune, medinės žaliuzės Kaune, roletų pasirinkimas Kaune.


Veiklos sritys: Grindys, grindų dangos, gamyba, įrengimas - Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas - Langai, palangės, gamyba, įrengimas - Žaliuzės, markizės, roletai, romanetės

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)