Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

VIRTĖ, virtuvės ir vonios interjero studija, UAB ZYPO

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Ryšiai, informacinės technologijos, kompiuteriai   » Elektroninė prekyba, e-komercija, internetiniai portalai

Įmonės kodas: 302549730
PVM mokėtojo kodas: LT100005662614
Adresas: Laisvės pr. 125, LT-06118 Vilnius
Telefonas: (689) 68788
Svetainė: www.virte.lt  
E.paštas: info@virte.lt


Aprašymas:

VIRTĖ virtuvės ir vonios interjero studija

Pagrindinė Virtės virtuvės ir vonios interjero studijos veiklos kryptis yra virtuvės ir vonios patalpų pilnas įrengimas. Nors siūlome pilną paslaugų paketą, kiekvienas klientas renkasi individualiai, kiek mūsų siūlomų paslaugų/prekių jam reikia. Galbūt norite įsigyti tik keletą prekių ar gauti kokybišką konsultaciją, kiekvienam iš Jūsų rasime atsakymą į Jums rūpimą klausimą. Dirbame su nedideliais klientų srautais, tad individualus dėmesys bei įsigilinimas į kiekvieno kliento poreikius ir lūkesčius garantuotas. Virtė virtuvės ir vonios interjero studija dvi pagrindines namų erdves: virtuvę bei vonią padeda įsirengti „vieno langelio“ principu. Projektuodami šias erdves nepamirštame nė vienos detalės galinčios „sugriauti“ visumą: deriname baldus, sienų/grindų dangas, duris, buitinius bei santechninius prietaisus, apšvietimą, langų apdailą ir kitus elementus. Savo klientams mes pirmiausia suprojektuojame virtuvės bei vonios erdves, vėliau atrenkame visas medžiagas ir klientui pageidaujant visa tai instaliuojame. Jums nereiks vienoje vietoje gauti projekto, kitoje pirkti baldus, dar kitur, plyteles, grindų dangą, apšvietimą bei visa kitą kas padaro šias patalpas jaukias bei patogias naudojimui. Visus Jūsų mėgstamus elementus gebame sujungti į vieną visumą, kad kiekviena detalė neužgožtų šalia esančių ir tuo pačiu būtu akcentas. Pas mus Jūs sutaupysite daug brangaus laiko, nes mes tiesiogiai dirbame su žymiais Europos baldų, santechnikos ir kitų priedų gamintojais, aktyviai bendradarbiaujame su žymių ženklų atstovais Lietuvoje. Jums nereikės vargti ieškant kas tinka Jūsų namams, mes turime didžiulę duomenų bazę ir tikrai rasime tai kas atitinka Jūsų skonį, pageidavimus bei lūkesčius, arba ko tikrai reikia Jūsų vonios bei virtuvės interjero stiliui pabrėžti. Užsukus pas mus, Jūs gausite pilną servisą nuo projekto iki pirmų blynų bei maudynių. Visi žino,kad įrenginėjant namus šių dviejų patalpų įrengimas kainuoja brangiausiai, nes kuriamas tik tai vietai, ypatingai atsižvelgiant į esamus išmatavimus, todėl sprendimai neturėtų būti skuboti. Šiose patalpose turi būti apgalvotas kiekvienas centimetras, nes įrengę šias patalpas jomis naudositės mažiausiai 15-20 metų. Pas mus Jūs sutaupysite ne tik laiko, dirbdami su dideliu gamintojų, bei atstovų ratu, mes atrinksime Jums Jūsų virtuvės bei vonios įrengimui reikalingus elementus už Jums prieinamą kainą. Virtės šūkis "patogiems ir jaukiems" visiškai atitinka mūsų darbo prioritetus. Dirbame įvairiose kainų kategorijose.



KODĖL VERTA RINKTIS VIRTĘ? - Jūs gausite kokybiškas, ilgamete darbo patirtimi paremtas paslaugas ir dirbdami studijoje (neturėdami didelių salono išlaikymo kaštų) gamyklines originalias prekes (vokiškus, itališkus, lenkiškus virtuvės bei vonios baldus) mes pasiūlysime pačia geriausia kaina Lietuvoje.

MŪSŲ MISIJA - kurti jaukumą bei patogumą.

MŪSŲ DARBO TIKSLAS - galutinis rezultatas pranokstantis kliento lūkesčius.

MŪSŲ VIZIJA - tapti Jūsų patikimu partneriu, kurio veikla grindžiama profesionalumu, išskirtiniais nestandartinais būsto sprendimais ir dinamiškumu. Nuosekliu kryptingu darbu sieksime tapti lyderiu pasirinktose srityse.

Jūs tikrai galite turėti savo svajonių virtuvę bei vonią, tereikia užsukti pas Virtę.

________________________________________________________________________


Virtuvės baldai

  • MODERNŪS VIRTUVĖS BALDAI


  • KLASIKINIAI VIRTUVĖS BALDAI


  • PROVANCO STILIAUS VIRTUVĖS BALDAI


  • PRABANGŪS VIRTUVĖS BALDAI



________________________________________________________________________


Vonios baldai

  • MODERNŪS VONIOS BALDAI


  • KLASIKINIAI VONIOS BALDAI


  • PROJEKTUOJAMI VONIOS BALDAI

Kai vonia yra nestandartinė arba norisi kažko kito nei standartiniai vonios baldai, mes siūlome suprojektuoti vonios baldus pagal patalpą. Tokie baldai užpildo patalpą pagal norimą apstatymą, galima rintis iš daugybės durelių paviršių, kuriuos turime studijoje. Stalviršius galima daryti iš lieto marmuro ar natūralaus granito ir kitų pageidaujamų medžiagų. Pasirinkę šį variantą turėsite ne tik baldus visiškai užpildančius patalpą, bet mūsų profesionalumo dėka, dažnu atveju net gi sutaupysite.

Projektuojant nestandartinius vonios kambario baldus, naudojame virtuvės baldų gamintojų tiekiamus fasadus bei furnitūrą. Pavyzdžiai studijoje.


________________________________________________________________________


Įranga, aksesuarai

Suprojektavus virtuvės ir/arba vonios kambario interjerą, parenkame bei komplektuojame visus elementus reikalingus Jūsų pasirinktam interjero stiliui pabrėžti. Dirbdami su dideliu kiekiu prekinių ženklų atrinksime kas tinka būtent Jūsų voniai ir/ar virtuvei ir labiausiai patenkina Jūsų lūkesčius.

  • BUITINĖ TECHNIKA


  • SANTECHNIKA


  • STALVIRŠIAI


Dažnai susiduriame su klausimu: kokį stalviršį pasirinkti? kuris stalviršis geriausias? Nėra vieno atsakymo, nes geriausias tas, kuris tinka ir patinka Jums. Šiuo metu yra gana platus stalviršių pasirinkimas nuo pačių natūraliausių granito, marmuro, kvarco iki lieto marmuro bei laminato. Kartais pasirinkus klasikinį ar provanco stilių, gali netikti joks kitas stalviršis tik klijuotų plytelių. Tad Jūs galite pasižvalgyti kokius stalviršius mes komplektuojame, kokios yra vienos ar kitos rūšies stalviršių galimybės, o geriausią/tinkamiausią mes tikrai padėsime išsirinkti atsižvelgdami į interjerą.

  • AKSESUARAI

Praktiški virtuvės aksesuarai palengvina kasdienį darbą bei padeda palaikyti tvarką ir matomumą. Be jokios abejonės svarbu, kur bus Jūsų virtuvės rankšluosčiai, stalo įrankiai, kur mesite šiukšles tai užtikriną funkcionalumą bei patogumą virtuvėje.

  • APŠVIETIMAS
Apšvietimas namuose yra ne mažiau svarbus nei sienų ar grindų spalva. Geras apšvietimas daro namus jaukius, gali pabrėžti arba sumažinti aktyvumą kai kurių detalių esančių Jūsų namuose. Apšvietimas pagyvina interjerą, išryškina jo detales, suteikia jaukumo ir išskirtinumo. Įrenginėjant apšvietimą, yra svarbu teisingai išdėstyti šviestuvus.

Yra skiriami trys pagrindiniai interjero apšvietimo būdai: Bendras, funkcinis ir akcentinis apšvietimas.

Virtuvės bei vonios patalpose naudojamas bendras bei funkcinis apšvietimai. Bendrasis apšvietimas yra tik fonas visai erdvei apšviesti, jis negali būti vienintelis bet kurioje namų erdvėje. Virtuvėje tai reikštų, kad visada dirbsite savo šešėlyje.

Virtuvėje labai praverčia funkcinis kriauklės, viryklės, maisto ruošimo vietos apšvietimas, dėl to, kad taip dirbti jaukiau ir akys nepavargsta.

Panaši situacija ir vonioje jei neturėsite gerai apšviesto veidrodžio, stovėdami prieš jį nesijausite gerai.

Mes kurdami virtuvės bei vonios interjerą komplektuojame nemažai apšvietimo elementų, kurie kaip tęstiniai gali būti naudojami ir kitose namų erdvėse (svetainėse, miegamuosiuose).

  • SIENELĖS
Virtuvės sienelės dažniausiai pasirenkamos atsižvelgiant į stalviršį ir labai dažnai būna tos pačios medžiagos.

Jei norisi kitos medžiagos sienelės, labai lengvai derinamos yra stiklo sienelės, natūralių medžiagų sienelės.

Sieneles deriname projektuojant virtuvės baldus ir bendrą virtuvės interjerą.

  • SIENŲ APDAILA, PLYTELĖS


  • MOLDINGAI, SIENŲ DEKORAI


  • LANGŲ DEKORAS


________________________________________________________________________


Funkcinės patalpos

Kitos funkcinės patalpos, tokios kaip prieškambaris, drabužinė, skalbykla, sandėliukai ir pan. dažniausiai yra "nematomos" svečiui (išskyrus prieškambarį), tad dėl šios priežasties dažnai būna pamirštos jas įrenginėjant. Vėliau tai atsiliepia jomis naudojantis. Dažnu atveju šios funkcinės patalpos būna labai ribotų matmenų, tad labai svarbu kiekvieną centimetrą išnaudoti tikslingai. Parinkus teisingą išplanavimą, net mažiausia patalpa gali pasinaudoti Jūsų gyvenimo patogumui padidinti. Projektuojame ir padedame įrengti prieškambarius, skalbyklas, rūbines bei sandėliukus.

PRIEŠKAMBARIS

Dabar labai populiaru daryti spintas stumdomomis durimis, tai iš tiesų gana geras patogus variantas, dažnai turinys yra "nematomas", nes viskas slepiasi už didelių durų. Bet yra atvejai, kai tai kas tinka visiems, netinka Jums.

Patalpas įrengiame pasinaudojus baldų tiekėjų gaminamomis medžiagomis bei tiekiama furnitūra.

DRABUŽINĖ

„Gali būti, kad jūs nedėvite maždaug 70 proc. savo rūbų, nes jų tiesiog nematote“, - sako Lynn Scott drabužinių dizainerė,,

Tik iš pirmo žvilgsnio drabužinės projektavimas atrodo labai paprastas, bet iš tiesų tai labai neteisingas požiūris. Kiekviena drabužinė turi būti projektuojama ypatingai atsižvelgiant į šeimininkų gyvenimo būdą ir jų spintos turinį. Rūbai/batai yra skirtingų paskirčių kasdieniniai/darbo/ šventiniai/ sportiniai taip pat sezoniniai pavasario/vasaros/žiemos. Be to dar yra mėgstami ar dažnai naudojami aksesuarai rankinės/kaklaraiščiai/skrybėlės/skarelės ir pan. Kiekvienam jų reikia rasti tinkamą/patogiai pasiekiamą vietą, bet to dar visa tai turi gražiai/estetiškai atrodyti iš tiesų nemenka užduotis, nes paprastai patalpos nėra tokios didelės kokių norėtųsi.

Svarbiausias drabužinės aksesuaras gerai apšviestas didelis veidrodis, tam kad galėtumėte pamatyti visą save.

SKALBYKLA

Įrengiant skalbyklos patalpas svarbiausia numatytį kokius darbus joje atliksite ir kokius daiktus joje laikysite. Dažnai tai priklauso nuo to, kur yra skalbykla rūsyje, pirmame ar antrame aukšte. Be jokios abejonės joje bus 1) skalbimo mašina, dažnu atveju 2) džiovinimo mašina (jei jos nebus privalu surasti rūbų džiovinimo vietą). Net jei džiovintuvas bus, 3) nedidele rūbų džiovykla rekomenduotina, smulkiam netikėtam keletos rūbų džiovinimui, kad ir lauke sušlapusių pirštinių... 4) Nedidelis praustuvas, šalia 5) maža rankšluosčio kabyklėlė visada natūraliai norisi sudėjus skalbinius skalbtis ar juos sukabinus, pakišti rankas po tekančiu vandeniu. Būtina numatyti 6) skalbimo priemonių bei 7) nešvarių skalbinių dėžės (-ių) laikymo vietas. Dažnai skalbykloje būna 8) aukštos spintos ne rūbų skalbiniams sudėti (įvairūs rankšluosčiai, patalynės, staltiesės ir pan..)

Labai dažnai skalbykloje yra lyginama, tad reikalinga numatyti 9) lyginimo lentos bei 10) lygintuvo vietą. Jei skalbyklą dar naudosite kaip ūkinę patalpą būtina numatyti vietą 11) dulkių siurbliui; 12) šluotoms, šepečiams, šluostėms; 13) įvairiems kitiems Jūsų namų buityje naudojamiems prietaisams... ir rekomenduotinas 14) veidrodis, juk besitvarkant ir savęs nereikia pamiršti, mažas patalpas veidrodis optiškai "padidina"

SANDĖLIUKAI

Įrengiant sandėliuką viskas priklauso nuo jo dydžio. Būtina nepamiršti vėdinimo. Sandėliuke, kuriame laikysite žiemos atsargas neturėtų būti jokios šildymo sistemos. Jei patalpa labai mažytė geriausia joje padaryti lentynas iki pat viršaus ir visą tai paslėpti už durų. Tačiau jei sandėliukui turite kiek didesnę patalpą būtina kruopščiai apgalvoti kur ir ką laikysite, t.y. dažniau/rečiau naudojami, sunkesni/lengvesni daiktai, žiemos atsargos ir pan.

Reikia konsultacijos? Kreipkitės į mus.

Patalpas įrengiame pasinaudojus baldų tiekėjų gaminamomis medžiagomis bei tiekiama furnitūra.

Darbo laikas: I-V 8:00-16:00 val. Jei įprastas darbo laikas Jums nepatogus, galima susiderinti susitikimą Jums patogiu laiku.


Žemėlapis



Raktažodžiai: Virtė virtuvės ir vonios interjero studija, Virtė kontaktai, Virtė paslaugos, Virtė prekės, Virtė baldai, interjeras, virtuvės ir vonios patalpų pilnas įrengimas, virtuvės patalpų pilnas įrengimas, vonios patalpų pilnas įrengimas, virtuvės pilnas įrengimas, vonios pilnas įrengimas, virtuvės įrengimas, vonios įrengimas, įrengia virtuvę, įrengia vonią, vieno langelio principu, virtuvė, vonia, vonios kambarys, padeda įsirengti virtuvę, padeda įsirengti vonią,projektuoja virtuves, projektuoja vonios kambarius, projektuoja vonios kambario patalpas, projektuoja virtuvės erdves, projektuoja vonios erdves, atrenkame medžiagas, virtuvės projektas, vonios projektas, jaukumas, patogumas, jauki virtuvė, jauki vonia, jaukus vonios kambarys, patogi virtuvė, patogi vonia, patogus vonios kambarys, svajonių virtuvė, svajonių vonia, nestandartinai būsto sprendimai, virtuvės baldai, baldai virtuvei, modernūs virtuvės baldai, klasikiniai virtuvės baldai, provanco stiliaus virtuvės baldai, prabangūs virtuvės baldai, modernūs baldai, klasikiniai baldai, provanco stiliaus baldai, prabangūs baldai, vonios baldai, vonios kambario baldai, baldai voniai, modernūs vonios baldai, klasikiniai vonios baldai, projektuojami vonios baldai, vonios baldų projektavimas, projektuoja vonios baldus, vonios baldų suprojektavimas pagal patalpą, projektuoja nestandartinius vonios kambario baldus, nestandartiniai vonios kambario baldai, nestandartinių vonios baldų projektavimas, įranga, aksesuarai, buitinė technika, santechnika, stalviršiai, stalviršis, stalviršių pasirinkimas, aksesuaras, aksesuarai, praktiški virtuvės aksesuarai, apšvietimas, vonios apšvietimas, virtuvės apšvietimas, apšvietimas vonioje, apšvietimas virtuvėje, pagrindiniai interjero apšvietimo būdai, bendras apšvietimas, funkcinis apšvietimas, akcentinis apšvietimas, sienelės, sienelė, virtuvės interjeras, vonios interjeras, sienų apdaila, sienų plytelės, moldingai, sienų dekorai, langų dekoras, sienos apdaila, plytelė, moldingas, sienų dekoras, lango dekoras, sienos dekoras, funkcinės patalpos, funkcinė patalpa, prieškambaris, drabužinė, prieškambario įrengimas, įrengia prieškambarius, drabužinės įrengimas, įrengia drabužines, spinta, spinta stumdomomis durinis, prieškambario projektavimas, drabužinės projektavimas, projektuoja prieškambarius, projektuoja drabužines, drabužinės aksesuaras, skalbykla, skalbyklos projektavimas, projektuoja skalbyklas, sandėliukas, sandėliukai, sandėliuko projektavimas, projektuoja sandėliukus, sandėliuko patalpos projektavimas, projektuoja sandėliuko patalpas, konsultacija, konsultacijos, patalpų įrengimas, įrengia patalpas, funkcinės patalpos projektavimas, projektuoja funkcines patalpas, funkcinių patalpų projektavimas, interjeras Vilnius, virtuvės ir vonios patalpų pilnas įrengimas Vilnius, virtuvės patalpų pilnas įrengimas Vilnius, vonios patalpų pilnas įrengimas Vilnius, virtuvės pilnas įrengimas Vilnius, vonios pilnas įrengimas Vilnius, virtuvės įrengimas Vilnius, vonios įrengimas, įrengia virtuvę Vilnius, įrengia vonią Vilnius, vieno langelio principu Vilnius, virtuvė Vilnius, vonia Vilnius, vonios kambarys Vilnius, padeda įsirengti virtuvę Vilnius, padeda įsirengti vonią Vilnius, projektuoja virtuves Vilnius, projektuoja vonios kambarius Vilnius, projektuoja vonios kambario patalpas Vilnius, projektuoja virtuvės erdves Vilnius, projektuoja vonios erdves Vilnius, atrenkame medžiagas Vilnius, virtuvės projektas Vilnius, vonios projektas Vilnius, jaukumas Vilnius, patogumas Vilnius, jauki virtuvė Vilnius, jauki vonia Vilnius, jaukus vonios kambarys Vilnius, patogi virtuvė Vilnius, patogi vonia Vilnius, patogus vonios kambarys Vilnius, svajonių virtuvė Vilnius, svajonių vonia Vilnius, nestandartinai būsto sprendimai Vilnius, virtuvės baldai Vilnius, baldai virtuvei Vilnius, modernūs virtuvės baldai Vilnius, klasikiniai virtuvės baldai Vilnius, provanco stiliaus virtuvės baldai Vilnius, prabangūs virtuvės baldai Vilnius, modernūs baldai Vilnius, klasikiniai baldai Vilnius, provanco stiliaus baldai Vilnius, prabangūs baldai Vilnius, vonios baldai Vilnius, vonios kambario baldai Vilnius, baldai voniai Vilnius, modernūs vonios baldai Vilnius, klasikiniai vonios baldai Vilnius, projektuojami vonios baldai Vilnius, vonios baldų projektavimas Vilnius, projektuoja vonios baldus Vilnius, vonios baldų suprojektavimas pagal patalpą Vilnius, projektuoja nestandartinius vonios kambario baldus Vilnius, nestandartiniai vonios kambario baldai Vilnius, nestandartinių vonios baldų projektavimas Vilnius, įranga Vilnius, aksesuarai Vilnius, buitinė technika Vilnius, santechnika Vilnius, stalviršiai Vilnius, stalviršis Vilnius, stalviršių pasirinkimas Vilnius, aksesuaras Vilnius, aksesuarai Vilnius, praktiški virtuvės aksesuarai Vilnius, apšvietimas Vilnius, vonios apšvietimas Vilnius, virtuvės apšvietimas Vilnius, apšvietimas vonioje Vilnius, apšvietimas virtuvėje Vilnius, pagrindiniai interjero apšvietimo būdai Vilnius, bendras apšvietimas Vilnius, funkcinis apšvietimas Vilnius, akcentinis apšvietimas Vilnius, sienelės Vilnius, sienelė Vilnius, virtuvės interjeras Vilnius, vonios interjeras Vilnius, sienų apdaila Vilnius, sienų plytelės Vilnius, moldingai Vilnius, sienų dekorai Vilnius, langų dekoras Vilnius, sienos apdaila Vilnius, plytelė Vilnius, moldingas Vilnius, sienų dekoras Vilnius, lango dekoras Vilnius, sienos dekoras Vilnius, funkcinės patalpos Vilnius, funkcinė patalpa Vilnius, prieškambaris Vilnius, drabužinė Vilnius, prieškambario įrengimas Vilnius, įrengia prieškambarius Vilnius, drabužinės įrengimas Vilnius, įrengia drabužines Vilnius, spinta Vilnius, spinta stumdomomis durinis Vilnius, prieškambario projektavimas Vilnius, drabužinės projektavimas Vilnius, projektuoja prieškambarius Vilnius, projektuoja drabužines Vilnius, drabužinės aksesuaras Vilnius, skalbykla Vilnius, skalbyklos projektavimas Vilnius, projektuoja skalbyklas Vilnius, sandėliukas Vilnius, sandėliukai Vilnius, sandėliuko projektavimas Vilnius, projektuoja sandėliukus Vilnius, sandėliuko patalpos projektavimas Vilnius, projektuoja sandėliuko patalpas Vilnius, konsultacija Vilnius, konsultacijos Vilnius, patalpų įrengimas Vilnius, įrengia patalpas Vilnius, funkcinės patalpos projektavimas Vilnius, projektuoja funkcines patalpas Vilnius, funkcinių patalpų projektavimas Vilnius, interjeras Vilniuje, virtuvės ir vonios patalpų pilnas įrengimas Vilniuje, virtuvės patalpų pilnas įrengimas Vilniuje, vonios patalpų pilnas įrengimas Vilniuje, virtuvės pilnas įrengimas Vilniuje, vonios pilnas įrengimas Vilniuje, virtuvės įrengimas Vilniuje, vonios įrengimas Vilniuje, įrengia virtuvę Vilniuje, įrengia vonią Vilniuje, vieno langelio principu Vilniuje, virtuvė Vilniuje, vonia Vilniuje, vonios kambarys Vilniuje, padeda įsirengti virtuvę Vilniuje, padeda įsirengti vonią Vilniuje, projektuoja virtuves Vilniuje, projektuoja vonios kambarius Vilniuje, projektuoja vonios kambario patalpas Vilniuje, projektuoja virtuvės erdves Vilniuje, projektuoja vonios erdves Vilniuje, atrenkame medžiagas Vilniuje, virtuvės projektas Vilniuje, vonios projektas Vilniuje, jaukumas Vilniuje, patogumas Vilniuje, jauki virtuvė Vilniuje, jauki vonia Vilniuje, jaukus vonios kambarys Vilniuje, patogi virtuvė Vilniuje, patogi vonia Vilniuje, patogus vonios kambarys Vilniuje, svajonių virtuvė Vilniuje, svajonių vonia Vilniuje, nestandartinai būsto sprendimai Vilniuje, virtuvės baldai Vilniuje, baldai virtuvei Vilniuje, modernūs virtuvės baldai Vilniuje, klasikiniai virtuvės baldai Vilniuje, provanco stiliaus virtuvės baldai Vilniuje, prabangūs virtuvės baldai Vilniuje, modernūs baldai Vilniuje, klasikiniai baldai Vilniuje, provanco stiliaus baldai Vilniuje, prabangūs baldai Vilniuje, vonios baldai Vilniuje, vonios kambario baldai Vilniuje, baldai voniai Vilniuje, modernūs vonios baldai Vilniuje, klasikiniai vonios baldai Vilniuje, projektuojami vonios baldai Vilniuje, vonios baldų projektavimas Vilniuje, projektuoja vonios baldus Vilniuje, vonios baldų suprojektavimas pagal patalpą Vilniuje, projektuoja nestandartinius vonios kambario baldus Vilniuje, nestandartiniai vonios kambario baldai Vilniuje, nestandartinių vonios baldų projektavimas Vilniuje, įranga Vilniuje, aksesuarai Vilniuje, buitinė technika Vilniuje, santechnika Vilniuje, stalviršiai Vilniuje, stalviršis Vilniuje, stalviršių pasirinkimas Vilniuje, aksesuaras Vilniuje, aksesuarai Vilniuje, praktiški virtuvės aksesuarai, apšvietimas Vilniuje, vonios apšvietimas Vilniuje, virtuvės apšvietimas Vilniuje, apšvietimas vonioje Vilniuje, apšvietimas virtuvėje Vilniuje, pagrindiniai interjero apšvietimo būdai Vilniuje, bendras apšvietimas Vilniuje, funkcinis apšvietimas Vilniuje, akcentinis apšvietimas Vilniuje, sienelės Vilniuje, sienelė Vilniuje, virtuvės interjeras Vilniuje, vonios interjeras Vilniuje, sienų apdaila Vilniuje, sienų plytelės Vilniuje, moldingai Vilniuje, sienų dekorai Vilniuje, langų dekoras Vilniuje, sienos apdaila Vilniuje, plytelė Vilniuje, moldingas Vilniuje, sienų dekoras Vilniuje, lango dekoras Vilniuje, sienos dekoras Vilniuje, funkcinės patalpos Vilniuje, funkcinė patalpa Vilniuje, prieškambaris Vilniuje, drabužinė Vilniuje, prieškambario įrengimas Vilniuje, įrengia prieškambarius Vilniuje, drabužinės įrengimas Vilniuje, įrengia drabužines Vilniuje, spinta Vilniuje, spinta stumdomomis durinis Vilniuje, prieškambario projektavimas Vilniuje, drabužinės projektavimas Vilniuje, projektuoja prieškambarius Vilniuje, projektuoja drabužines Vilniuje, drabužinės aksesuaras Vilniuje, skalbykla Vilniuje, skalbyklos projektavimas Vilniuje, projektuoja skalbyklas Vilniuje, sandėliukas Vilniuje, sandėliukai Vilniuje, sandėliuko projektavimas Vilniuje, projektuoja sandėliukus Vilniuje, sandėliuko patalpos projektavimas Vilniuje, projektuoja sandėliuko patalpas Vilniuje, konsultacija Vilniuje, konsultacijos Vilniuje, patalpų įrengimas Vilniuje, įrengia patalpas Vilniuje, funkcinės patalpos projektavimas Vilniuje, projektuoja funkcines patalpas Vilniuje, funkcinių patalpų projektavimas Vilniuje.


Veiklos sritys: Baldai, prekyba - Elektroninė prekyba, e-komercija, internetiniai portalai - Interjero elementai, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)