Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

STATRONAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas

Įmonės kodas: 304727943
PVM mokėtojo kodas: LT100011468714
Adresas: Kapsų g. 30A-71, LT-91268 Klaipėda
Telefonas: (607) 98961
E.paštas: statronas@gmail.com


Aprašymas:



Įmonė „Statronas“ siūlo gaminius, kurie pasižymi aukščiausia kokybe, aukšta šilumos izoliacija ir patrauklia kaina. Užtikriname, kad mūsų siūlomi gaminiai patenkins net reikliausių klientų poreikius.

Prekiaujame šiais langų profiliais:

„MAXTHERM“,
„OPTITHERM“,
„PASIVTHERM“,
„CLASICTHERM“,
„CLASICTHERM RENOVO“.



8 kamerų, 94 mm langai A++ klasė


Langai MAXTHERM, tai puikus ryšys dizaino ir naudojimo, kuris patenkins net reikliausių užsakovų poreikius. Profilio techniniai parametrai leidžia pasiekti aukščiausias akustines ir šilumos savybes, kurias kelia reikalavimai statant pasyvius namus. Langai MAXTHERM, tai gražus šiuolaikinis užpatentuotas tik įmonei SONAROL dizainas kuris leidžia užsakovui įsigyti kažką išskirtinio. MAXimaliai platus – staktos plotis 94mm ir varčios plotis 100mm, užtikrina šilumos izoliacija aukščiausiam lygy. MAXimaliai daugiakameriniai – aštuonių kamerų stakta ir varčia garantuoja aukščiausius parametrus garso ir šilumos atžvilgiu. MAXimaliai šilti – vienos, dviejų ar net trijų kamerų stiklo paketai pločio nuo 24mm iki 48mm su koeficientais Ug 1,0 iki 0,3 W/m2K kartu su specialia termine juostele leidžia pasiekti šilumos pralaidumo koeficientą Uw=0,59W/m2K. MAXimaliai sandarus – standartinės trys tarpinės užtikrina puikų sandarumą, kaip ir sukelia garso ir šilumos izoliaciją. MAXimaliai saugus – galimybė panaudoti specialius stiklo paketus, rankenas ir prieš įsilaužiminius apkaustus veiksmingai trukdo įsilaužimą per langus. MAXimaliai tvirti – profilio storis “A” klasės ir speciali armuotė garantuoja langams aukščią tvirtuma. Plastmasės atsparumas atmosferiniams veiksmams kartu su trečia tarpinę garantuoja ilgalaikį naudojimą. MAXimaliai pritaikyti – įvairove formų, funkcijų ir spalvų leidžia pritaikyti langus MAXTHERM individualiems reikalavimams ir net išrankiausiems klientams. MAXimaliai gražus – saugomas dizainas ir išvaizda autorinėmis teisėmis užtikrina,kad įsigijote itin gražų ir unikalų produktą.



7 kamerų, 86 mm langai A+ klasė


PASIVTHERM – Tobulumas kiekvienoje detalėje. Langai PASIVTHERM yra pažangumas klasikinėj formoj. Septynių kamerų profilis su padidinta armavimo kamera garantuoja puikia šilumos izoliacija ir išlaiko aukštas statines savybes. Konfigūracijų įvairovė – 3 stiklų paketas su „šiltu rėmeliu“ – koeficientas 0,5 W/m2K ir trečia vidinė tarpinė, leidžia mums sukurti langus su parametrais, kurie atitinka aukščiausius standartus pasyvios statybos. Langai PASIVTHERM – tai garantija, kad jūsų namuose bus tylu ir šilta. Profiliai – 7 kamerų profilis su 86 mm ( varčios ir staktos ) gylio. Stiklai – stiklinimo paketai 2 stiklų su 26 mm pločio ir 1,1 m2 \ K ir 3 stiklų su 48 mm pločio UG = 0,5 W/m2K koeficiento galimybe . Mes siūlome platų paketų pasirinkimą, dekoratyvinių paketų, su įstiklintu tonuotu – antisol , refleksas, apsauginis stiklas ir garsą sugeriantį. Tarpinės – standartiniai 3 keičiamos tarpinės – du pagrindiniai ir viena vidurinė kuri pagerina šilumos ir garso parametrus. Armuotė – dideli, specialios formos sutvirtinimai pagaminti iš cinkuoto plieno , kurių storis 1,5 iki 2 mm užtikrina tinkamą statiką net didelių matmenų langams. Spalvos – turtinga spalvų paletė nuo klasikinės baltos, medžio imitacijos iki dažytų pagal RAL paletę. Apkaustai – serija Muliti – Matic MACO kompanijos, tai garantija daugeliui metų. Furnitūra 5 – aukščiausios klasės atsparumo korozijai. Mikroventilacija integruota su žirklėmis leidžia padidinti vedinimo tarpą nuo 10-13 mm.



6 kamerų, 80 mm langai


6 kamerų profilių OPTITHERM sistema; staktos storis 80 mm; Langai OPTITHERM, tai daugiau nei standartas. Tai pasiūlymas žmonėms ieškantiems langų su aukštesniais parametrais už optimalią kainą. 80-dešimt milimetrų, šešių kamerų profiliai, tai garantija tvirtumo ir atsparumo atmosferinėms sąlygoms, itin didelis atsparumas saulės spinduliams. OPTITHERM – tai ekologiški profiliai pagaminti naudojant cinko ir kalcio stabilizatorius. OPTITHERM – tai užapvalinta stakta ir varčia, moderni stiklajuostė, tarpinės pilkos ir juodos. OPTITHERM – tai garantija ilgalaikio naudojimo dėka panaudojimo tvirtos armuotės, aukštos kokybės apkaustų ir elastingų tarpinių. OPTITHERM – tai didesnis šilumos taupymas. Šešių kamerų 80mm pločio stakta ir varčia panaudojus trijų stiklų paketą garantuoja puikią šilumos izoliaciją. OPTITHERM – tai ramybė ir saugumas. Platus pasirinkimas stiklopaketų su paaukštintu garso ir įsilaužimo atsparumu, galimybe panaudoti prieš įsilaužiminius apkaustus ir metalinę rankeną žymiai pakelia patogumą ir saugumą vartotojui.


Taip pat yra didelis pasirinkimas priedų:

- rankenos
- stiklai su ornamentais
- skersiniai
- orlaidės
- Prekiaujame „SONAROL“ ir „TEGO“ firmų durimis. Galime pasiūlyti duris namui, butui, ofisui, spec. patalpoms…

Rinkdamiesi ir užsakydami duris, iš pradžių apsvarstykite šiuos dalykus:

* Durų stilių ir spalvą derinkite prie namų stiliaus ir aplinkos. Durys gali būti tradicinio,
šiuolaikinio, senovinio stiliaus. Klasikinės (tradicinės) durys turi daugiau puošnumo, šiuolaikinės
durys pasižymi minimalizmu.

* Pasirinkite aukštos kokybės medžiagas durų gamybai ir apdailai, kad jos Jums tarnautų ilgai,
užtikrintų saugumą, privatumą, būtų praktiškos, reprezentatyvios, atsparios aplinkos poveikiui,
sandarios (gerai sulaikančios šilumą ir garsą).

* Jei norite, kad į patalpą patektų daugiau šviesos, rinkitės duris su įmontuotu stiklo paketu.

* Norėdami didesnio saugumo, rinkitės ne tik tvirtas duris, bet ir patikimą durų spyną.

* Samdykite specialistus sumontuoti Jums duris, kadangi šis darbas reikalauja įgūdžių ir
profesionalumo.

* Pasidomėkite durims suteikiama garantine ir pogarantine priežiūra.

* Jei svarstote apie durų kainą, ji priklausys nuo durų medžiagų, apdailos, apdirbimo būdo, spynų.
Kokybiškos, patvarios, ilgaamžės durys santykinai brangesnės, tačiau tai bus ilgalaikė investicija.




Žemėlapis



Raktažodžiai: Statronas UAB, Statronas UAB įmonė, Statronas UAB firma, Statronas UAB kontaktai, Statronas UAB adresas, Statronas UAB telefonas, Statronas UAB vadovas, Statronas UAB projektai, Statronas UAB Klaipėdoje, Statronas UAB Klaipėda, langai, plastikiniai langai, durys, plastikinės durys, 8 kamerų langai, 6 kamerų langai, 7 kamerų langai, rankenos, stiklai, stiklai su ornamentais, skersiniai, orlaidės, vartai, statybos darbai, šiluma, šilti langai, durų kaina, langų kaina, plastikinių langų kaina, langų montavimas, durų montavimas, plastikinių langų montavimas, plastikinių durų montavimas, durų gamyba, langų gamyba, plastikinių durų gamyba, plastikinių langų gamyba, kokybiški langai, ilgaamžiai langai, langai Klaipėdoje, plastikiniai langai Klaipėdoje, durys Klaipėdoje, plastikinės durys Klaipėdoje, 8 kamerų langai Klaipėdoje, 6 kamerų langai Klaipėdoje, 7 kamerų langai Klaipėdoje, rankenos Klaipėdoje, stiklai Klaipėdoje, stiklai su ornamentais Klaipėdoje, skersiniai Klaipėdoje, orlaidės Klaipėdoje, vartai Klaipėdoje, statybos darbai Klaipėdoje, šiluma Klaipėdoje, šilti langai Klaipėdoje, durų kaina Klaipėdoje, langų kaina Klaipėdoje, plastikinių langų kaina Klaipėdoje, langų montavimas Klaipėdoje, durų montavimas Klaipėdoje, plastikinių langų montavimas Klaipėdoje, plastikinių durų montavimas Klaipėdoje, durų gamyba Klaipėdoje, langų gamyba Klaipėdoje, plastikinių durų gamyba Klaipėdoje, plastikinių langų gamyba Klaipėdoje, kokybiški langai Klaipėdoje, ilgaamžiai langai Klaipėdoje, langai Klaipėda, plastikiniai langai Klaipėda, durys Klaipėda, plastikinės durys Klaipėda, 8 kamerų langai Klaipėda, 6 kamerų langai Klaipėda, 7 kamerų langai Klaipėda, rankenos Klaipėda, stiklai Klaipėda, stiklai su ornamentais Klaipėda, skersiniai Klaipėda, orlaidės Klaipėda, vartai Klaipėda, statybos darbai Klaipėda, šiluma Klaipėda, šilti langai Klaipėda, durų kaina Klaipėda, langų kaina Klaipėda, plastikinių langų kaina Klaipėda, langų montavimas Klaipėda, durų montavimas Klaipėda, plastikinių langų montavimas Klaipėda, plastikinių durų montavimas Klaipėda, durų gamyba Klaipėda, langų gamyba Klaipėda, plastikinių durų gamyba Klaipėda, plastikinių langų gamyba Klaipėda, kokybiški langai Klaipėda, ilgaamžiai langai Klaipėda


Veiklos sritys: Langai, palangės, gamyba, įrengimas - Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)