Balandžio 19 d., Penktadienis

TRANSDIREKTAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Elektronika, elektrotechnika   » Biuro technika, įranga, reikmenys

Įmonės kodas: 304416885
PVM mokėtojo kodas: LT100010556913
Adresas: Gamybos g. 11, LT-62175 Alytus
Telefonas: (627) 36127
Vadovas/direktorius: Vitolda Jaruševičienė
Svetainė: www.transdirektas.lt  
E.paštas: info@transdirektas.lt
Facebook: TRANSDIREKTAS, UAB


Aprašymas:




KODĖL RINKTIS MUS?
Šiomis dienomis elektros instaliacijų ir sistemų rinkoje yra aibės įvairaus kalibro ir kompetencijos specialistų. Tačiau, kam rizikuoti samdyti bet ką, jeigu galite samdyti Universalaus meistro ekspertus? Samdydami mus negausite katės maiše.

Profesionalumas. Universalaus meistro elektros instaliacijų ir sistemų specialistai turi visus būtiniausius įgūdžius, gausią patirtį ir kompetencijas, kad galėtų užtikrinti saugų, patikimą ir kokybišką darbą. Esame punktualūs ir atliekame darbus laiku, dirbame operatyviai ir struktūriškai, užtikriname praktišką bei kokybišką rezultatą ir pasirūpiname jūsų saugumu bei patogumu jūsų bute ar name, biure, namo priestate, garaže ar bet kur kitur.

Sąžiningumas. Vienas Universalaus meistro esminių vertybių yra sąžiningumas, nes tikime, kad kiekvienas specialistas yra atsakingas už jo amato orumą ir įvaizdį. Gerbiame savo darbą ir savo klientus, todėl pažadame atlikti darbą taip, kaip diktuoja aukščiausi elektros sistemų standartai ir be jokių „papildomų paslaugų“, kurios „buvo būtinos“, nes „kitaip nebūtų įmanoma atlikti pagrindinių darbų“.

Optimali kaina. Kaina iš esmės priklauso nuo projekto rūšies, masto, sudėtingumo ir naudojamų medžiagų, įrankių bei kitų išteklių. Bet kuriuo atveju nesiekiame „apiplėšti“ savo klientų, nes esame socialiai atsakingas verslas, tačiau ir suprantame tikro ir kokybiško darbo (kurį atliekame) vertę, nes nenuvertiname savo įgūdžių ir kompetencijos. Visą tai yra aptariama ir suplanuojama prieš pradedant darbus, todėl nemalonių staigmenų tikrai nesulauksite.

Garantija. Siekdami užtikrinti mūsų atliekamų darbų kokybę ir ilgaamžiškumą, atlikę elektros instaliacijų ir sistemų darbus suteikiame garantiją, kuri priklauso nuo projekto specifikacijų, panaudotų medžiagų bei kitų veiksnių. Dirbame vadovaudamiesi aukščiausiais Europoje taikomais elektros instaliacijų ir sistemų standartais ir moderniausia elektros darbų praktika, todėl jeigu kas nors sugenda aukščiau laiko, drąsiai kreipkitės – ištaisysime!




APSAUGA/SILPNOS SROVĖS

Silpnų srovių sistemos (televizija, telekomunikacijos, kompiuteriniai tinklai ir pan.) yra neatsiejama šiuolaikinio ofiso, namo, buto dalis, kurios neįrengus arba įrengus nekvalifikuotai, gali vėliau kainuoti žymiai brangiau.

Mes šiuos tinklus įrengiame žvelgdami į ateitį. Silpnų srovių tinklai privedami iki komutacinės dėžutės. Kliento pageidavimu, pasiūlome specialistus šių sistemų paleidimui.

Ką atliekame

• Apsauginės sistemos montavimą
• Gaisrinės signalizacijos montavimą
• Praėjimo kontrolės montavimą
• Vaizdo stebėjimo sistemų montavimą
• Telefonspynių daugiabučiams ir privatiems namams montavimą
• Telefono ir kompiuterių tinklų tiesimą
• Komutacinių spintų surinkimą ir tinklų pajungimą

ELEKTRIKO PASLAUGOS

Elektros darbai – kone atsakingiausias statybų ar remonto etapų. Jų metu ne tik pasirūpinama saugia elektros instaliacija, tačiau ir sklandžiai funkcionuojančiais bei tinkamai įdiegtais prietaisais (komunikuoti reikalingais įrenginiais: telefonu, kompiuteriu; buities prietaisais bei technika: gartraukiais, kaitlentėmis; ir kt.)

Ką atliekame

• Visi lauko ir vidaus elektros montavimo darbai
• Naujos instaliacijos išvedžiojimas
• Elektros instaliacijos remontas bei modernizavimas
• Skydų, elektros lizdų, jungiklių, šviestuvų montavimas
• Elektros gedimų šalinimas ir kiti susiję darbai

APSAUGOS KAMERŲ NUOMA

Norite stebėti teritoriją ar patalpas tik ribotą laiką? Vykdote statybas ir norite apsaugoti bei stebėti statybų aikštelę, darbuotojus ir medžiagas tik tam tikrą laiką. Stebėjimo įrangos nuoma puiki išeitis! Transdirektas.lt siūlo išsinuomoti vaizdo stebėjimo įrangą palankiomis kainomis. Susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime Jums tinkamiausios įrangos nuomą. Įranga nuomojama ne trumpesniam, nei dviejų savaičių laikotarpiui.

ĮRANKIŲ NUOMA

• Akumuliatoriniai įrankiai
• Įrankiai elektriniai įrankiai


Žemėlapis



Raktažodžiai: Transdirektas UAB, Transdirektas UAB įmonė, Transdirektas UAB firma, Transdirektas UAB kontaktai, Transdirektas UAB adresas, Transdirektas UAB telefonas, Transdirektas UAB vadovas, Transdirektas UAB projektai, Transdirektas UAB Alytuje, Transdirektas UAB Alytus, IPST, Internet Protocol Security Systems, apsaugos sistemos, apsauga, apsaugos sistemos įrenginiai, apsaugos kameros, vaizdo kameros, apsaugos sistemos kameros, video registratoriai, signalizacijos, apsaugos sistemos sunkiajam transportui, kamerų montavimas, apsaugos sistemų montavimas, apsaugos sistemos namams, apsaugos sistemos darbui, telefonspynės, domofonai, sekimo kameros, kameros vilkiko kabinoje, IPST Alytus, Internet Protocol Security Systems Alytus, apsaugos sistemos Alytus, apsauga Alytus, apsaugos sistemos įrenginiai Alytus, apsaugos kameros Alytus, vaizdo kameros Alytus, apsaugos sistemos kameros Alytus, video registratoriai Alytus, signalizacijos Alytus, apsaugos sistemos sunkiajam transportui Alytus, kamerų montavimas Alytus, apsaugos sistemų montavimas Alytus, apsaugos sistemos namams Alytus, apsaugos sistemos darbui Alytus, telefonspynės Alytus, domofonai Alytus, sekimo kameros Alytus, kameros vilkiko kabinoje Alytus, IPST Alytuje, Internet Protocol Security Systems Alytuje, apsaugos sistemos Alytuje, apsauga Alytuje, apsaugos sistemos įrenginiai Alytuje, apsaugos kameros Alytuje, vaizdo kameros Alytuje, apsaugos sistemos kameros Alytuje, video registratoriai Alytuje, signalizacijos Alytuje, apsaugos sistemos sunkiajam transportui Alytuje, kamerų montavimas Alytuje, apsaugos sistemų montavimas Alytuje, apsaugos sistemos namams Alytuje, apsaugos sistemos darbui Alytuje, telefonspynės Alytuje, domofonai Alytuje, sekimo kameros Alytuje, kameros vilkiko kabinoje Alytuje


Veiklos sritys: Biuro technika, įranga, reikmenys - Apsaugos, signalizacijos sistemos, priemonės, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)