Balandžio 20 d., Šeštadienis

BARTŽUVĖ, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Žemės ūkis, maisto pramonė   » Žuvininkystė

Įmonės kodas: 158889861
PVM mokėtojo kodas: LT588898610
Adresas: Birutės g.5, Naujųjų Kietaviškių k., LT-21413 Elektrėnų sav.
Telefonas: (611) 40499, (655) 52011
Svetainė: www.bartzuve.lt  
E.paštas: karolis@bartzuve.lt


Aprašymas: KOMERCINĖ ŽVEJYBA
Komercinės žvejybos paslaugas UAB „Bartžuvė“ pradės teikti nuo šių metų birželio mėnesio.

PREKYBA GYVA ŽUVIMI









EŽERŲ IR TVENKINIŲ ĮŽUVINIMAS
Mes siekiame, kad kiekvienas mūsų išaugintų žuvų įsigijęs klientas būtų visiškai patenkintas. Nesvarbu, kas tai būtų, ar tiesioginis vartotojas, ar žuvies perdirbėjas, ar tolesnis augintojas, visi jie gali būti tikri dėl puikių rezultatų. Bendrovės darbuotojai visada pasiruošę išanalizuoti ir įvertinti klientų pastabas ir pageidavimus.
Mes visada pasiruošę pristatyti savo produkciją į kliento pageidaujamą vietą jam patogiu metu. Patyrę bendrovės specialistai mielai konsultuoja klientus žuvų auginimo klausimais.

ŽUVIVAISA
UAB „Bartžuvė“ tradiciškai užsiima karpių, starkių, karosų, šamų ir lydekų naršinimu. Praėjusiais metais pasiekta puikių rezultatų auginant eršketus. Igijus daugiau patirties dirbant su šia žuvimi tikimasi užsiimti ir eršketų naršinimu. Žuvų veisimas ir auginimas reikalauja daug žinių. Todėl moksliniai tyrimai yra neatskiriama mūsų bendrovės veiklos dalis. Prioritetinės mokslinės veiklos sritys – naujų žuvininkystės objektų, tokių kaip juodųjų amūrų ir amerikietiškų irklanosių auginimo ir veisimo biotechnikos įsisavinimas. Ne mažiau svarbus yra nykstančių Lietuvoje žuvų rūšių, tokių kaip paprastųjų karosų ir vijūnų išteklių pagausinimas.

TRANSPORTO PASLAUGOS
UAB „Bartžuvė“ gali specialiai tam paruoštomis mašinomis pervežti klientui žuvį tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Mercedes-Benz mašinos specialiai pritaikytos žuvies pervežimui atitinka visus ES standartus. Įrengtos vandens aprūpinimo deguonimi sistemos, įrengti žuvų perkėlimo iš rezervuarų tiltai. Mašinos yra su vienu ir dviem rezervuarais žuviai. Jomis atitinkamai galima pervežti 1 ir 2 tonas žuvies. Patyrę vairuotojai greitai ir profisionaliai atliks savo darbą, esant būtinybei padės pakrauti ar perkelti žuvis galutiniame kelionės taške.









MEDŽIOKLĖ
Medžioklės vidaus taisyklės UAB “BARTŽUVĖ“ priklausančiose teritorijose.





Žemėlapis

Žiūrėti Peliūnai didesniame žemėlapyje


Raktažodžiai: Karpių ir įžuvinimo medžiagos, auginimas ir realizacija, žuvininkystės ūkis, žuvys, karpiai, eršketai, karosai, amūrai, lydekos, plačiakakčiai, šamai, upėtakiai, veisimas, auginimas, prekyba, vandens telkinių įžuvinimas, mėgėjiška, pramoginė žvejyba, žūklė, žuvis


Veiklos sritis: Žuvininkystė

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)