Balandžio 26 d., Penktadienis

SODYBA VIENKIEMIS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Pobūvių organizavimas, salių, patalpų nuoma

Įmonės kodas: 164291434
PVM mokėtojo kodas: LT642914314
Adresas: Vienkiemio g. 5, Padvarių k., LT-97196 Kretingos r.
Telefonas: (445) 78425
Mobilus tel.: (685) 69549, (699) 28911
Svetainė: www.vienkiemis.lt  
E.paštas: vienkiemis.sodyba@gmail.com
Facebook: SODYBA VIENKIEMIS, UAB


Aprašymas:

Pro Kretingą tenkančios Akmenos upės slėnyje, apsuptame senųjų pilkapių, įsikūrusi sodyba „Vienkiemis“, į kurią užsukti verta dėl visaverčio poilsio, gardaus maisto, originalių pramogų.

Sodybos svečių poilsiui skirti nendrių kepurėmis dengti nameliai, beveik 200 metų sulaukusi senovinė klėtis, dvaro prabanga dvelkiantys romantiški apartamentai.

Lankytojus į „Vienkiemį“ vilioja ir gardus maistas: ko tik žemaitės šeimininkės neprigalvoja, kad sukurtų tikrą puotą, vertą paties išrankiausio gurmano. Taigi „Vienkiemyje“ paragausite žemaitiško „Šmakalo“, „Sėmeninės“, „Seno gero močiutės kastinio“, įvertinsite „Girinio svajonę“, „Bajoriškus pietus“ ar „Gaspadoriaus vaišes“. Netiks žemaitiški monai – bus pasiūlyta europietiškos virtuvės gardumynų. „Vienkiemio“ svečiai čia gali ne tik papietauti ar pavakarieniauti: sodybos erdvė puikiai tinka banketams, furšetams, šeimos šventėms surengti, vasarą sudarytos sąlygos patiems suruošti pikniką arba vakarėlį.

Laikas „Vienkiemyje“ prabėga greitai ir suaugusiems, ir vaikams – laiko pojūtis prarandamas dėl kokybiškų paslaugų: mėgstantys aktyvų poilsį gali pasivažinėti dviračiais, pažaisti teniso kortuose, paplaukioti vandens dviračiais, valtimis. Puiki naujovė – plaustas-kataramanas, kuriuo garantuota puiki kelionė Akmenos upe. Smagu sodyboje apžiūrėti ir senovinių rakandų muziejų, vaikai nepraeis pro medines sūpuokles, linguoklius, čiuožyklas, žaidimų aikšteles, gi į pasakų šalį – „Nykštukų kaimelį“ - patenkama per „beždžionių tiltą“. O gyvų eksponatų – paukščių, stirniukų, ožiukų, vietnamietiškų kiaulaičių – gausu minizoologijos sode.



Artimiausiu metu sodyboje „Vienkiemis“ duris atvers kavinė-oranžerija. Ji dar labiau papuoš išskirtinę „Vienkiemio“ aplinką, kurią verta ne tik pamatyti – ją būtina pajausti.

Apgyvendinimas

Sodyba „Vienkiemis“ – tai puiki vieta poilsiui šeimoms su vaikais, verslo klientams, turistų grupėms bei pavieniams lankytojams. Vasarą sodyboje galime pakviesti nakvynei net iki 80 žmonių. Bet kuriuo metų laiku atvykstantiesiems „Vienkiemis“ siūlo puikius, moderniai įrengtus dviviečius numerius.

Apgyvendinimui skirti:
  • Standartiniаi dviviečiai;

  • Apartamentai;

  • Šeimyninis apartamentas;

  • Mažieji poilsio nameliai;

  • Didieji poilsio nameliai;

  • Jaunimo namelis;

  • Klėtis.

Jūsų privatumą bei ramybę saugos kiek atokiau ant Akmenos kranto esantys jaukūs, nendrių kepurėmis pasipuošę poilsio nameliai. Nakvodami čia, vakarais galėsite klausytis nuo upės atsklindančių lakštingalų giesmių, o rytą pasitikti žadinami pirmųjų aušros paukščių ar gaidžių giedojimo. Tik panorėkite, ir galėsite tarsi nuošaliame kaime išbėgti basomis į rasotą ryto žolę, pabraidyti po pievą, apžvelgti laukų tolius...

Svajojantiems naktį praleisti tarsi dvare, tikrai suteiksime ir tokią progą – pakviesime jus į prabangius, romantišku stiliumi įrengtus kambarius. Pro kiekvieną langą čia atsiveria vis kitoks gamtovaizdis – tarsi vis naujas paveikslas įstabioje sodybą supančios žalumos mozaikoje.



Išskirtinis pasiūlymas – nakvynė autentiškoje 165-erių metų senumo klėtyje, kurioje įrengti du numeriai. Čia viskas jums primins praeities laikus – ir švelnus veriamų durų girgždesys, ir tikrų rąstų sienojai, ir siuvinėtos pagalvėlės, ir žibalinė lempa palubėje, ir margi takai per visą aslą, tarsi leidžiantys prisiminti, kaip ilgais žiemos vakarais matydavome mūsų močiutes juos mezgant... O ir greta įsikūręs senovės rakandų muziejus leis jums bent neilgam mintimis nusikelti į lietuviškojo kaimo praeitį.



Taigi nakvynę mūsų svečiai gali pasirinkti ne tik pagal savo poreikius, finansines galimybes, bet net ir pagal nuotaiką!

Maitinimas

Užsukus į „Vienkiemio“ karčemą, svečių laukia tikras skrandžių išbandymas! Pagal senovinius žemaičių receptus karčemos gaspadinės gamina puikius patiekalus, stebinančius ne tik dydžiu, skonių subtilybėmis, bet ir negirdėtais neregėtais pavadinimais. Tik „Vienkiemio“ karčemoje ragausite žemaitiško „Šmakalo“, „Sėmeninės“, „Seno gero močiutės kastinio“, skanausite „Girinio svajonės“, „Kapitono kepsnio“, „Bajoriškų pietų“ ar „Gaspadoriaus vaišių“, o desertui jūsų lauks paslaptingas „Vienkiemio“ siurprizas“.

Kiekvienas svečias karčemoje sutinkamas mielai, o rinktis gali pagal pilvo ir piniginės dydį... Karčemos gaspadinės vienu ypu gali „priburti“ skaniausių „monų“ – kam iš bulviakasio derliaus, o kam iš europietiškos virtuvės gardumynų. Pasiilgę garuojančio žemaitiško patiekalo, galės gardžiuotis sočiais „Mėsininko išmislais“, o išrankiausiems šeimininkės pasiūlys gausybę salotų, paukštienos kepsnių, įvairių rūšių žuvies, užkepėlių, blynelių, širdį maloninančių saldumynų.

Svečiai kviečiami į „Vienkiemį“ ne tik pusryčių, dienos pietų ar vakarienės. Karčemoje priimami užsakymai banketams, furšetams, seminarams, šeimos šventėms, pobūviams. Karčemoje galima surengti pokylį iki 300 žmonių. Čia taip pat yra banketinė ir konferencijų salės, talpinančios 50 svečių. Įžengę į banketinę salę, papuoštą įstabiomis sienų freskomis su viduramžių medžioklės scenomis, nutapytomis pagal specialų užsakymą, lankytojai galės pasijusti patekę į išskirtinę bajorišką menę.

Apsilankiusieji „Vienkiemio“ karčemoje, netruks atvykti pasmaguriauti mūsų patiekalais vėl, ir vėl drauge pasikviesdami ir savo bičiulius – ne tik iš visos Lietuvos pakraščių, bet ir iš užsienio. „Vienkiemio“ šeimininkai džiaugiasi sulaukę gražių padėkų iš įvairių organizacijų ir įmonių už gerai organizuojamus renginius.

Vasarą, kai „Vienkiemio“ pusėn suka ypač daug ratuotų ir pėsčių lankytojų, duris atveria ir dar viena lauko kavinė su terasomis, kur šiaudinių stogų paunksmėje galima pasimėgauti jau pamėgtais valgiais bei gėrimais ir meniu naujovėmis. Tad mūsų sodyboje alkanas neliks nė vienas!

O mūsų lankytojams, kuriems taip pat norisi pademonstruoti savo kulinarinius sugebėjimus, siūlome surengti pikniką ar vakarėlį... patiems! Vienu metu sodyboje švęsti bei linksmintis gali iki 500 žmonių. Svečių pageidavimu vakarais teritorijoje užkuriami laužai, uždegami fakelai, kad kiekvienas apsilankymas mūsų sodyboje būtų ne tik sotus pilvui, bet ir šviesus sielai.

"Vienkiemio" kolektyvas pasirūpins gera Jūsų nuotaika, skaniu maistu, maloniu aptarnavimu.

Pirtys

Sodybos „Vienkiemis“ pirčių kompleksas skirtas ir jėgoms atgauti, ir sveiko gyvenimo būdo mėgėjams. Nuo seno pirtimis garsėjanti sodyba „Vienkiemis“ kviečia mėgstančius gerą pirties garą išbandyti net 4 pirtis: lietuvišką, rusišką, turkišką ir jacuzzi, kuriose net išrankiausias klientas ras atgaivą kūnui ir sielai.



O gal pageidautumėte išbandyti visas pirtis? Neišsenkantys malonių potyrių ir sveikatos stiprinimo šaltiniai visada laukia jūsų „Vienkiemio“ sodyboje.

Rusiška pirtis, jacuzzi

Jaučiatės pavargę, išsekę nuo kasdienės darbų ir rūpesčių rutinos? Jūsų laukia atpalaiduojanti rusiška pirtis su įspūdingo dydžio akmeniu, neįkaistančiu net aukščiausioje temperatūroje. Smagumėlis išsiplakti kvapniomis vantomis ant tokio akmens! Šioje pirtyje taip pat rasite puikią jacuzzi, į kurią pasinerti vilioja lubų freskose besislepiančios undinės.

Rusiškoje pirtyje talpiname iki 30 žmonių, yra garinė pirtis, sukūrinė vonia su povandeninėmis masažuojančiomis srovėmis, poilsio salė, du persirengimo kambariai, du dušai, WC. Pirtis tinka įvairioms šventėms, romantiškiems vakarėliams ir kitiems renginiams.

Lietuviška, turkiška pirtis




Lietuviškoje turkiškoje pirtyje talpiname iki 15 žmonių, yra garinė pirtis, turkiška pirtis, jacuzzi, patalpa poilsiui, du persirengimo kambariai, du dušai ir WC. Šalia pirties yra pavėsinė ir lauko židinys.




Pirtis su baseinu

Pirtyje su baseinu talpiname iki 20 žmonių, yra garinė pirtis, baseinas, masažinės povandeninės srovės, kaskada, patalpa poilsiui, du persirengimo kambariai, du dušai ir WC.

Rąstinė pirtis, jacuzzi

Pasiilgote paprastumo ir autentikos? Tuomet kaip tik jums – Rąstinė pirtis ant upės kranto, kurioje besivanodami pajusite tikrą senojo lietuviško kaimo maudynių dvasią.

Rąstinėje pirtelėje ant upės kranto talpiname iki 30 žmonių, yra garinė pirtis, jacuzzi, salė su baru, du persirengimo kambariai, du dušai ir WC. Šalia pirties yra pavėsinė, šašlykinė.



Žemėlapis



Raktažodžiai: Sodyba „Vienkiemis“, Vienkiemis, sodyba, J. Šoblinskienės įmonė, sodyba "Vienkiemis", viešbutis, kavinė, pirtis, sodyba Akmenos upės slėnyje, visavertis poilsis, gardus maistas, originalios pramogos, poilsis, nendrių kepurėmis dengti nameliai, senovinė klėtis, romantiški apartamentai, žemaitiški patiekalai, europietiška virtuvė, europietiškos virtuvės gardumynai, žemaitiški monai, papietauti, pavakarieniauti, sodyba banketams, sodyba furšetams, sodyba šeimos šventėms, sąlygos patiems suruošti pikniką, sąlygos patiems suruošti vakarėlį, piknikas, vakarėlis, aktyvus poilsis, pasivažinėti dviračiais, pažaisti teniso kortuose, paplaukioti vandens dviračiais, paplaukioti valtimis, plaustas-kataramanas, senovinių rakandų muziejus, sūpuoklės, linguokliai, čiuožyklos, žaidimų aikštelės, beždžionių tiltas, minizoologijos sodas, apgyvendinimas, nakvynė iki 80 žmonių, standartiniаi dviviečiai, apartamentai, šeimyninis apartamentas, mažieji poilsio nameliai, didieji poilsio nameliai, jaunimo namelis, klėtis, maitinimas, pagal senovinius žemaičių receptus, banketas karčemoje, furšetas karčemoje , seminaras karčemoje, šeimos šventės karčemoje, pobūviai karčemoje, pokylis iki 300 žmonių, 50 svečių banketinė salė, 50 svečių konferencijų salė, banketinė salė talpinanti 50 svečių, konferencijų salė talpinanti 50 svečių, lauko kavinė su terasomis, pirtys, sodybos „Vienkiemis“ pirčių kompleksas, rusiška pirtis, jacuzzi, lietuviška, turkiška pirtis, pirtis su baseinu, pirtyje su baseinu iki 20 žmonių, garinė pirtis, baseinas, masažinės povandeninės srovės, kaskada, rąstinė pirtis, pirtelė ant upės kranto iki 30 žmonių, pirtis ant upės kranto iki 30 žmonių, pirtis ant upės kranto, pavėsinė, šašlykinė, Vienkiemis Padvariai, kavinė Padvariai, pirtis Padvariai, visavertis poilsis Padvariai, gardus maistas Padvariai, originalios pramogos Padvariai, poilsis Padvariai, nendrių kepurėmis dengti nameliai Padvariai, senovinė klėtis Padvariai, romantiški apartamentai Padvariai, žemaitiški patiekalai Padvariai, europietiška virtuvė Padvariai, europietiškos virtuvės gardumynai Padvariai, žemaitiški monai Padvariai, papietauti Padvariai, pavakarieniauti Padvariai, sodyba banketams Padvariai, sodyba furšetams Padvariai, sodyba šeimos šventėms Padvariai, sąlygos patiems suruošti pikniką Padvariai, sąlygos patiems suruošti vakarėlį Padvariai, piknikas Padvariai, vakarėlis Padvariai, aktyvus poilsis Padvariai, pasivažinėti dviračiais Padvariai, pažaisti teniso kortuose Padvariai, paplaukioti vandens dviračiais Padvariai, paplaukioti valtimis Padvariai, plaustas-kataramanas Padvariai, senovinių rakandų muziejus Padvariai, sūpuoklės Padvariai, linguokliai Padvariai, čiuožyklos Padvariai, žaidimų aikštelės Padvariai, beždžionių tiltas Padvariai, minizoologijos sodas Padvariai, apgyvendinimas Padvariai, nakvynė iki 80 žmonių Padvariai, standartiniаi dviviečiai Padvariai, apartamentai Padvariai, šeimyninis apartamentas Padvariai, mažieji poilsio nameliai Padvariai, didieji poilsio nameliai Padvariai, jaunimo namelis Padvariai, klėtis Padvariai, maitinimas Padvariai, pagal senovinius žemaičių receptus Padvariai, banketas karčemoje Padvariai, furšetas karčemoje Padvariai, seminaras karčemoje Padvariai, šeimos šventės karčemoje Padvariai, pobūviai karčemoje Padvariai, pokylis iki 300 žmonių Padvariai, 50 vietų banketinė salė Padvariai, 50 vietų konferencijų salė Padvariai, banketinė salė talpinanti 50 svečių Padvariai, konferencijų salė talpinanti 50 svečių Padvariai, lauko kavinė su terasomis Padvariai, pirtys Padvariai, sodybos „Vienkiemis“ pirčių kompleksas Padvariai, rusiška pirtis Padvariai, jacuzzi Padvariai, lietuviška pirtis Padvariai, turkiška pirtis Padvariai, pirtis su baseinu Padvariai, pirtyje su baseinu iki 20 žmonių Padvariai, garinė pirtis Padvariai, baseinas Padvariai, masažinės povandeninės srovės Padvariai, kaskada Padvariai, rąstinė pirtis Padvariai, pirtelė ant upės kranto iki 30 žmonių Padvariai, pirtis ant upės kranto iki 30 žmonių Padvariai, pirtis ant upės kranto Padvariai, pavėsinė Padvariai, šašlykinė Padvariai, Vienkiemis Padvariuose, kavinė Padvariuose, pirtis Padvariuose, visavertis poilsis Padvariuose, gardus maistas Padvariuose, originalios pramogos Padvariuose, poilsis Padvariuose, nendrių kepurėmis dengti nameliai Padvariuose, senovinė klėtis Padvariuose, romantiški apartamentai Padvariuose, žemaitiški patiekalai Padvariuose, europietiška virtuvė Padvariuose, europietiškos virtuvės gardumynai Padvariuose, žemaitiški monai Padvariuose, papietauti Padvariuose, pavakarieniauti Padvariuose, sodyba banketams Padvariuose, sodyba furšetams Padvariuose, sodyba šeimos šventėms Padvariuose, sąlygos patiems suruošti pikniką Padvariuose, sąlygos patiems suruošti vakarėlį Padvariuose, piknikas Padvariuose, vakarėlis Padvariuose, aktyvus poilsis Padvariuose, pasivažinėti dviračiais Padvariuose, pažaisti teniso kortuose Padvariuose, paplaukioti vandens dviračiais Padvariuose, paplaukioti valtimis Padvariuose, plaustas-kataramanas Padvariuose, senovinių rakandų muziejus Padvariuose, sūpuoklės Padvariuose, linguokliai Padvariuose, čiuožyklos Padvariuose, žaidimų aikštelės Padvariuose, beždžionių tiltas Padvariuose, minizoologijos sodas Padvariuose, apgyvendinimas Padvariuose, nakvynė iki 80 žmonių Padvariuose, standartiniаi dviviečiai Padvariuose, apartamentai Padvariuose, šeimyninis apartamentas Padvariuose, mažieji poilsio nameliai Padvariuose, didieji poilsio nameliai Padvariuose, jaunimo namelis Padvariuose, klėtis Padvariuose, maitinimas Padvariuose, pagal senovinius žemaičių receptus Padvariuose, banketas karčemoje Padvariuose, furšetas karčemoje Padvariuose , seminaras karčemoje Padvariuose, šeimos šventės karčemoje Padvariuose, pobūviai karčemoje Padvariuose, pokylis iki 300 žmonių Padvariuose, 50 vietų banketinė salė Padvariuose, 50 vietų konferencijų salė Padvariuose, banketinė salė talpinanti 50 svečių Padvariuose, konferencijų salė talpinanti 50 svečių Padvariuose, lauko kavinė su terasomis Padvariuose, pirtys Padvariuose, sodybos „Vienkiemis“ pirčių kompleksas Padvariuose, rusiška pirtis Padvariuose, jacuzzi Padvariuose, lietuviška pirtis Padvariuose, turkiška pirtis + kubilas Padvariuose, pirtis su baseinu Padvariuose, pirtis su baseinu iki 20 žmonių Padvariuose, garinė pirtis Padvariuose, baseinas Padvariuose, masažinės povandeninės srovės Padvariuose, kaskada Padvariuose, rąstinė pirtis Padvariuose, pirtelė ant upės kranto iki 30 žmonių Padvariuose, pirtis ant upės kranto iki 30 žmonių Padvariuose, pirtis ant upės kranto Padvariuose, pavėsinė Padvariuose, šašlykinė Padvariuose,Vienkiemis Kretingos rajone, kavinė Kretingos rajone, pirtis Kretingos rajone, visavertis poilsis Kretingos rajone, gardus maistas Kretingos rajone, originalios pramogos Kretingos rajone, poilsis Kretingos rajone, nendrių kepurėmis dengti nameliai Kretingos rajone, senovinė klėtis Kretingos rajone, romantiški apartamentai Kretingos rajone, žemaitiški patiekalai Kretingos rajone, europietiška virtuvė Kretingos rajone, europietiškos virtuvės gardumynai Kretingos rajone, žemaitiški monai Kretingos rajone, papietauti Kretingos rajone, pavakarieniauti Kretingos rajone, sodyba banketams Kretingos rajone, sodyba furšetams Kretingos rajone, sodyba šeimos šventėms Kretingos rajone, sąlygos patiems suruošti pikniką Kretingos rajone, sąlygos patiems suruošti vakarėlį Kretingos rajone, piknikas Kretingos rajone, vakarėlis Kretingos rajone, aktyvus poilsis Kretingos rajone, pasivažinėti dviračiais Kretingos rajone, pažaisti teniso kortuose Kretingos rajone, paplaukioti vandens dviračiais Kretingos rajone, paplaukioti valtimis Kretingos rajone, plaustas-kataramanas Kretingos rajone, senovinių rakandų muziejus Kretingos rajone, sūpuoklės Kretingos rajone, linguokliai Kretingos rajone, čiuožyklos Kretingos rajone, žaidimų aikštelės Kretingos rajone, beždžionių tiltas Kretingos rajone, minizoologijos sodas Kretingos rajone, apgyvendinimas Kretingos rajone, nakvynė iki 80 žmonių Kretingos rajone, standartiniаi dviviečiai Kretingos rajone, apartamentai Kretingos rajone, šeimyninis apartamentas Kretingos rajone, mažieji poilsio nameliai Kretingos rajone, didieji poilsio nameliai Kretingos rajone, jaunimo namelis Kretingos rajone, klėtis Kretingos rajone, maitinimas Kretingos rajone, pagal senovinius žemaičių receptus Kretingos rajone, banketas karčemoje Kretingos rajone, furšetas karčemoje Kretingos rajone, seminaras karčemoje Kretingos rajone, šeimos šventės karčemoje Kretingos rajone, pobūviai karčemoje Kretingos rajone, pokylis iki 300 žmonių Kretingos rajone, 50 vietų banketinė salė Kretingos rajone, 50 vietų konferencijų salė Kretingos rajone, banketinė salė talpinanti 50 svečių Kretingos rajone, konferencijų salė talpinanti 50 svečių Kretingos rajone, lauko kavinė su terasomis Kretingos rajone, pirtys Kretingos rajone, sodybos „Vienkiemis“ pirčių kompleksas Kretingos rajone, rusiška pirtis Kretingos rajone, jacuzzi Kretingos rajone, lietuviška pirtis Kretingos rajone, turkiška pirtis Kretingos rajone, pirtis su baseinu Kretingos rajone, pirtyje su baseinu iki 20 žmonių Kretingos rajone, garinė pirtis Kretingos rajone, baseinas Kretingos rajone, masažinės povandeninės srovės Kretingos rajone, kaskada Kretingos rajone, rąstinė pirtis Kretingos rajone, pirtelė ant upės kranto iki 30 žmonių Kretingos rajone, pirtis ant upės kranto iki 30 žmonių Kretingos rajone, pirtis ant upės kranto Kretingos rajone, pavėsinė Kretingos rajone, šašlykinė Kretingos rajone.


Veiklos sritys: Pirtys, baseinai, vandens parkai - Kavinės, barai, restoranai - Pobūvių organizavimas, salių, patalpų nuoma - Viešbučiai, svečių namai, moteliai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)