Balandžio 16 d., Antradienis

ŠIRŠĖ, R. Kielos įmonė

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Laikrodžiai, laikrodiniai mechanizmai, laikrodžių taisymas

Įmonės kodas: 147179059
PVM mokėtojo kodas: LT471790515
Adresas: Ramygalos g. 151, LT-35238 Panevėžys
Telefonas: (45) 449920
Faksas: (45) 449920
Mobilus tel.: (687) 38084
Vadovas/direktorius: Rimantas Kiela
Svetainė: www.sirse.lt  
E.paštas: sirsynas@gmail.com


Aprašymas:

Dirbame visoje Lietuvoje. Mūsų sukaupta patirtis ir ilgamečiai ryšiai su patikimais gamintojais mums leidžia pasiūlyti pirkėjams originalių ir kokybiškų prekių už patrauklią kainą.

Rimanto Kielos individuali įmonė „Širšė“ prekiauja pakavimo ir floristikos priemonėmis, interjero detalėmis ir suvenyrais. Daugiau nei prieš dvidešimt metų pradėjusi savo veiklą nuo smulkios prekybos, „Širšė“ išaugo į didžiulį prekių asortimentą didmenininkams ir smulkiems prekybininkams siūlančią įmonę.

„Širšės“ darbuotojai nuolat lankosi užsienyje ir Lietuvoje vykstančiose parodose, domisi visomis rinkoje pasirodančiomis naujovėmis. Todėl pirkėjams galime pasiūlyti ne tik jau įprastų, bet ir dar nematytų, originalių suvenyrų, pakavimui ar floristikai skirtų priemonių.

Bendradarbiaujame tik su atsakingai dirbančiais gamintojais iš užsienio ir Lietuvos. Mūsų nuolatiniai pirkėjai žino, kad bus ne tik maloniai aptarnauti, įsigys kokybiškų prekių, bet ir gaus naudingų patarimų. Suprantame, kad nuo mūsų pastangų priklauso ne tik mūsų, bet mūsų klientų verslo sėkmė.




ĮVAIRŪS SUVENYRAI


Net išrankiausi pirkėjai pas mus ras įdomių suvenyrų, smulkmenų namų jaukumui ar interjero detalių.

Keraminės, medinės, stiklinės, metalo plastiko skulptūrėlės
Turime daugiau nei 100 rūšių angelų, apie 60 rūšių dramblių, apie 30 skirtingo dizaino varlių figūrėlių – įvairiausio dydžio ir formų. Pas mus rasite ir visokio dydžio bei formų Temidės skulptūrų, įvairių paukščių ir gyvūnų figūrėlių.

Medinės, keraminės, metalinės dėžutės
Galime pasiūlyti pačių įvairiausių dėžučių arbatai, papuošalams, raktams, diržams, siūlams ar sagoms laikyti. Turime ir mažyčių dėžučių pirmajam iškritusiam dantukui saugoti, ir skrynių jaunosios kraičiui sudėti.

Gausus taupyklių pasirinkimas
Siūlome įsigyti ir vaikiškų, ir suaugusiems skirtų taupyklių – įvairaus dizaino, pagamintų iš metalo, keramikos, stiklo ar medžio. Prekiaujame ir raktų pakabučiais – nuo linksmų ir žaismingų vaikams iki solidžių, skirtų suaugusiems.

Gaminiai iš metalo
Parduodame įvairius metalo dirbinius: židinio įrankių komplektus, malkines, padėklus, žvakides-žibintus, gėlių stovus, butelių laikiklius, durų belstukus, kavamales, skėtines, kabyklas, kabliukus, mielas dekoratyvines skulptūrėles (mašinas, dviračius, senovinio stiliaus raktus, pasagas).

Rėmeliai nuotraukoms ar paveikslams, albumai
Iš gausaus asortimento tikrai išsirinksite labiausiai tinkamus rėmelius nuotraukoms ar paveikslams. Jie įvairaus dydžio ir dizaino, pagaminti iš medžio, plastiko, metalo ar keramikos. Taip pat prekiaujame originaliomis medinėmis dėžutėmis-albumais bei įprastais albumais.

Verslo dovanos
Pas mus rasite ir solidžių bei kokybiškų verslo dovanų: laikrodžių, termometrų, smėlio laikrodžių, raktų pakabučių, rašiklių komplektų.

Žvakės, aliejinės žvakidės
Romantiškai nuotaikai namuose sukurti puikiai tiks stiklinės žvakidės aromatiniams aliejams. Jų turime įvairiausių formų ir dydžio. Taip pat prekiaujame puikios kokybės „Bartek candles“ (Lenkija) žvakėmis: įvairių dydžių ir spalvų klasikinėmis, burbulo ar cilindro formos, plaukiojančiomis, kvepiančiomis ar keičiančiomis spalvas.





PREKĖS FLORISTAMS

Mūsų sandėliuose visiems floristams apraibsta akys. Jums tereikia pasirūpinti augalais – visa kita rasite pas mus.

Vazonai
Prekiaujame įdėklais ir keraminiais, stikliniais, metaliniais vazonais. Pas mus jų rasite nuo mažyčių, skirtų kaktusams, iki didžiulių, tinkamų stambiems augalams sodinti.

Vazos
Pirkėjų laukia gausybė skirtingų formų ir dydžio keraminių, stiklinių, metalinių vazų. Taip pat siūlome įvairios paskirties stiklinių indų, žvakidžių. Gausus pasirinkimas stiklinių taurių floristinėms kompozicijoms kurti.

Pinti karkasai
Floristams galime pasiūlyti pačių įvairiausių pintų karkasų puokštėms ir kompozicijoms: bato, laivo, burbulo, širdies ar mėnulio formos.


Taip pat prekiaujame skirtingų formų tūtomis puokštėms, įvairaus dydžio pintais krepšeliais.


Smulkmenos dekoravimui
Mažas akcentas gali padaryti didelį įspūdį. Turime įvairių smulkmenų dekoravimui: įvairiai puoštų segtukų, smeigtukų, lipdukų, puošti naudojamų figūrėlių (paukščiukų, drugelių ir pan.). Pas mus įsigysite ir įvairių spalvų plunksnų kelių dydžių pakuotėmis, rasite gausybę dekoratyvinių karoliukų (nuo 2 iki 16 dydžio).

Floristinės kempinės
Parduodame įvairių spalvų, dydžio ir formos floristines kempines („oazes“). Taip pat turime įvairaus skersmens burbulų iš putplasčio.

Vielutės, klijų lazdelės
Pas mus rasite gausybę vielučių: lygių, raitytų ar vilktų veltiniu, įvairių spalvų. Turime „darbinių“ ir gėlėms sutvirtinti skirtų vielučių. Kai surišti nepakanka, klijuokite: siūlome karštų klijų lazdelių.

Juostelės
Prekiaujame juostelėmis iš atlaso, organzos, plastiko – vienspalvėmis ir raštuotomis, įvairaus pločio ir metražo. Taip pat įsigysite darbinės juostelės puokštėms rišti („teipo“).

Audiniai ir tinklas
Turime natūralaus ir plastikinio tinklo (tankaus ir reto, įvairių spalvų), flizelino (rulonais), įvairaus pločio ir spalvų organzos audinio.

Dirbtinės gėlės
Galime pasiūlyti pačių įvairiausių dirbtinių gėlių ir augalų.

Džiovinti augalai ir kitos gamtos gėrybės
Prekiaujame įvairiomis gamtinėmis medžiagomis: skeletiniais lapais, įvairiomis šakelėmis, spalvotomis ankštimis, riešutų kevalais, kriauklėmis, jūrų žvaigždėmis, akmenukais.

Taip pat turime spalvotos ir natūralios rafijos, ratano ir jo lazdelių, spalvoto plaušo (sizalio) lapais, rulonais ir supresuoto. Pas mus įsigysite ir natūralios, balintos ar spalvotos žievės lakštų.







ŠVENČIŲ PREKĖS

Siūlome gausybę šventinės atributikos, kuri bet kurią šventę pavers nepakartojama.

Vaikų ir suaugusių gimtadieniams
Pas mus rasite gausybę įvairių spalvų, dydžių ir formų balionų, įvairaus dizaino spalvotų popierinių girliandų. Prekiaujame spalvingomis popierinėmis kepurėlėmis ir švilpynėmis, be kurių neapsieina nė vienas linksmas mažylio gimtadienis. Šventiniam tortui papuošti siūlome pačių įvairiausių žvakučių – spalvotų, figūrinių, muzikinių ar negęstančių. Turime ir dviejų dydžių tortų fontanų.

Vestuvių, krikštynų atributika
Galime pasiūlyti įvairiausios atributikos, skirtos vestuvėms, krikštynoms. Pas mus rasite ir medinių kočėlų, kuriais ypač džiaugiasi vyrai, ir mielų smulkmenų, skirtų kūdikio krikštynoms.

Mergvakariai ar bernvakariai
Įvairios linksmos ar romantiškos figūrėlės, komiški ar erotiniai suvenyrai – tikrai išsirinksite smagių dovanėlių šioms linksmybėms.

Žvakės
Prekiaujame puikios kokybės „Bartek candles“ (Lenkija) žvakėmis: įvairių dydžių ir spalvų klasikinėmis, burbulo ar cilindro formos, plaukiojančiomis, kvepiančiomis ar keičiančiomis spalvas.

Turime ir įvairios formos stiklinių žvakidžių aromatiniams aliejams.

Laisvalaikio pramogoms
Taip pat prekiaujame stalo žaidimais, medinėmis ar kartoninėmis kaladėlėmis, įvairiausio dydžio ir dizaino vaikiškais lipdukais.

Darbo laikas: I-V 08:00-17:00 (pietūs nuo 12:00 iki 13:00), VI-VII nedirbame


Žemėlapis



Raktažodžiai: R. Kielos IĮ, R. Kielos įmonė, R. Kielos firma, R. Kielos IĮ kontaktai, R. Kielos IĮ adresas, R. Kielos IĮ telefonas, R. Kielos IĮ vadovas, R. Kielos IĮ projektai, R. Kielos IĮ Panevėžyje, R. Kielos IĮ Panevėžys, Širšė, Širšė įmonė, Širšė firma, Širšė kontaktai, Širšė adresas, Širšė telefonas, Širšė vadovas, Širšė projektai, Širšė Panevėžyje, Širšė Panevėžys, pakavimo prekės, floristikos prekės, suvenyrai, keraminės skulptūrėlės, medinės skulptūrėlės, stiklinės skulptūrėlės, metalo skulptūrėlės, plastiko skulptūrėlės, medinės dėžutės, keraminės dėžutės, metalinės dėžutės, skrynios kraičiui, taupyklės, gaminiai iš metalo, židinio įrankiai, malkinės, padėklai, žvakidės-žibintai, gėlių stovai, butelių laikikliai, durų belstukai, kavamalės, skėtinės, kabyklos, kabliukai, rėmeliai nuotraukoms, rėmeliai paveikslams, albumai, verslo dovanos, laikrodžiai, termometrai, smėlio laikrodžiai, raktų pakabučiai, rašiklių komplektai, rašikliai, žvakės, aliejinės žvakidės, vazonai, keraminiai vazonai, stikliniai vazonai, metaliniai vazonai, vazos, pinti karkasai, pinti krepšeliai, smulkmenos dekoravimui, floristinės kempinės, vielutės, klijų lazdelės, juostelės, organzos audiniai, organza, tinklas, dirbtinės gėlės, dirbtiniai augalai, džiovinti augalai, gimtadienio atributika, balionai, popierinės girliandos, popierinės kepurėlės, švilpynės, tortai fontanai, vestuvių atributika, krikštynų atributika, mediniai kočėlai, mergvakarių atributina, bernvakarių atributika, komiški suvenyrai, erotiniai suvenyrai, žvakės, žvakidės aliejui, laisvalaikio pramogų atributika, stalo žaidimai, medinės kaladėlės, kartoninės kaladėlės, vaikiški lipdukai, pakavimo prekės Panevėžys, floristikos prekės Panevėžys, suvenyrai Panevėžys, keraminės skulptūrėlės Panevėžys, medinės skulptūrėlės Panevėžys, stiklinės skulptūrėlės Panevėžys, metalo skulptūrėlės Panevėžys, plastiko skulptūrėlės Panevėžys, medinės dėžutės Panevėžys, keraminės dėžutės Panevėžys, metalinės dėžutės Panevėžys, skrynios kraičiui Panevėžys, taupyklės Panevėžys, gaminiai iš metalo Panevėžys, židinio įrankiai Panevėžys, malkinės Panevėžys, padėklai Panevėžys, žvakidės-žibintai Panevėžys, gėlių stovai Panevėžys, butelių laikikliai Panevėžys, durų belstukai Panevėžys, kavamalės Panevėžys, skėtinės Panevėžys, kabyklos Panevėžys, kabliukai Panevėžys, rėmeliai nuotraukoms Panevėžys, rėmeliai paveikslams Panevėžys, albumai Panevėžys, verslo dovanos Panevėžys, laikrodžiai Panevėžys, termometrai Panevėžys, smėlio laikrodžiai Panevėžys, raktų pakabučiai Panevėžys, rašiklių komplektai Panevėžys, rašikliai Panevėžys, žvakės Panevėžys, aliejinės žvakidės Panevėžys, vazonai Panevėžys, keraminiai vazonai Panevėžys, stikliniai vazonai Panevėžys, metaliniai vazonai Panevėžys, vazos Panevėžys, pinti karkasai Panevėžys, pinti krepšeliai Panevėžys, smulkmenos dekoravimui Panevėžys, floristinės kempinės Panevėžys, vielutės Panevėžys, klijų lazdelės Panevėžys, juostelės Panevėžys, organzos audiniai Panevėžys, organza Panevėžys, tinklas Panevėžys, dirbtinės gėlės Panevėžys, dirbtiniai augalai Panevėžys, džiovinti augalai Panevėžys, gimtadienio atributika Panevėžys, balionai Panevėžys, popierinės girliandos Panevėžys, popierinės kepurėlės Panevėžys, švilpynės Panevėžys, tortai fontanai Panevėžys, vestuvių atributika Panevėžys, krikštynų atributika Panevėžys, mediniai kočėlai Panevėžys, mergvakarių atributina Panevėžys, bernvakarių atributika Panevėžys, komiški suvenyrai Panevėžys, erotiniai suvenyrai Panevėžys, žvakės Panevėžys, žvakidės aliejui Panevėžys, laisvalaikio pramogų atributika Panevėžys, stalo žaidimai Panevėžys, medinės kaladėlės Panevėžys, kartoninės kaladėlės Panevėžys, vaikiški lipdukai Panevėžys, pakavimo prekės Panevėžyje, floristikos prekės Panevėžyje, suvenyrai Panevėžyje, keraminės skulptūrėlės Panevėžyje, medinės skulptūrėlės Panevėžyje, stiklinės skulptūrėlės Panevėžyje, metalo skulptūrėlės Panevėžyje, plastiko skulptūrėlės Panevėžyje, medinės dėžutės Panevėžyje, keraminės dėžutės Panevėžyje, metalinės dėžutės Panevėžyje, skrynios kraičiui Panevėžyje, taupyklės Panevėžyje, gaminiai iš metalo Panevėžyje, židinio įrankiai Panevėžyje, malkinės Panevėžyje, padėklai Panevėžyje, žvakidės-žibintai Panevėžyje, gėlių stovai Panevėžyje, butelių laikikliai Panevėžyje, durų belstukai Panevėžyje, kavamalės Panevėžyje, skėtinės Panevėžyje, kabyklos Panevėžyje, kabliukai Panevėžyje, rėmeliai nuotraukoms Panevėžyje, rėmeliai paveikslams Panevėžyje, albumai Panevėžyje, verslo dovanos Panevėžyje, laikrodžiai Panevėžyje, termometrai Panevėžyje, smėlio laikrodžiai Panevėžyje, raktų pakabučiai Panevėžyje, rašiklių komplektai Panevėžyje, rašikliai Panevėžyje, žvakės Panevėžyje, aliejinės žvakidės Panevėžyje, vazonai Panevėžyje, keraminiai vazonai Panevėžyje, stikliniai vazonai Panevėžyje, metaliniai vazonai Panevėžyje, vazos Panevėžyje, pinti karkasai Panevėžyje, pinti krepšeliai Panevėžyje, smulkmenos dekoravimui Panevėžyje, floristinės kempinės Panevėžyje, vielutės Panevėžyje, klijų lazdelės Panevėžyje, juostelės Panevėžyje, organzos audiniai Panevėžyje, organza Panevėžyje, tinklas Panevėžyje, dirbtinės gėlės Panevėžyje, dirbtiniai augalai Panevėžyje, džiovinti augalai Panevėžyje, gimtadienio atributika Panevėžyje, balionai Panevėžyje, popierinės girliandos Panevėžyje, popierinės kepurėlės Panevėžyje, švilpynės Panevėžyje, tortai fontanai Panevėžyje, vestuvių atributika Panevėžyje, krikštynų atributika Panevėžyje, mediniai kočėlai Panevėžyje, mergvakarių atributina Panevėžyje, bernvakarių atributika Panevėžyje, komiški suvenyrai Panevėžyje, erotiniai suvenyrai Panevėžyje, žvakės Panevėžyje, žvakidės aliejui Panevėžyje, laisvalaikio pramogų atributika Panevėžyje, stalo žaidimai Panevėžyje, medinės kaladėlės Panevėžyje, kartoninės kaladėlės Panevėžyje, vaikiški lipdukai Panevėžyje


Veiklos sritys: Interjero elementai, įrengimas - Indai, porcelianas, valgymo įrankiai, stalo reikmenys - Keramikos gaminiai, keramika - Laikrodžiai, laikrodiniai mechanizmai, laikrodžių taisymas - Rankdarbiai - Gėlės, dekoratyviniai augalai, reikmenys - Suvenyrai, dovanos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)