Balandžio 26 d., Penktadienis

DANUTĖS ŠAKOTIS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Žemės ūkis, maisto pramonė   » Konditerija, kulinarija, konditerijos, kulinarijos gaminiai

Įmonės kodas: 177026457
PVM mokėtojo kodas: LT770264515
Adresas: Statybininkų g. 31, LT-99112 Šilutė
Telefonas: (441) 77446
Faksas: (441) 77446
Mobilus tel.: (687) 70136
Vadovas/direktorius: Danutė Ivanauskienė
Svetainė: www.danutessakotis.lt  
E.paštas: sakotis@takas.lt


Aprašymas:


Įmonės pradininkė Danutė Ivanauskienė šakočius pradėjo kepti nuo 1975 metų, ko išmoko iš savo mamytės bei močiutės. 1991.02.01 buvo įregistruota Individuali Danutės Ivanauskienės šakočių kepimo įmonė. Nuo pat pradžių įmonė specializavosi tik šakočių gamyboje, jokių kitų gaminių nekepė.

2006.02.01 įmonė buvo pertvarkyta į UAB „Danutės šakotis“. 2011.03.07 UAB „Danutės šakotis“ gavo tautinio paveldo sertifikatą iš Lietuvos Respublikos Žemės Ūkio Ministerijos, kuris patvirtino, kad šakočiai kepami, laikantis tradicijų ir nekeičiant receptūros. Gaminio receptas perduodamas iš kartos į kartą. Tai yra jau trečia karta užsiimanti šakočių kepimo verslu ir tikimasi, jog bus perduotas ketvirtai kartai, nes Danutės Ivanauskienės sūnus taip pat dirba įmonėje. Taipogi šiuo sertifikatu įmonė yra įpareigota ir laiko savo tikslu nekeisti gaminio kepimo proceso ir recepto bei išlaikyti aukštą produkto kokybę.
______________________________________________________________________________________________

Galerija




Žemėlapis



Raktažodžiai: Danutės šakotis, UAB, UAB Danutės šakotis, Danutės šakotis, UAB kontaktai, Danutės šakotis, UAB veikla, Danutės šakotis, UAB paslaugos, šakotis, šakočiai, šakočio kepimas, šakočių kepimas, šakočio receptas, kepa šakočius, šakočių kepimo įmonė, šakočių gamyba, šakočių kepimo verslas, aukšta produkto kokybė, konditerija, kepiniai, kulinarija, kulinarijos gaminiai, šakotis Šilutė, šakočiai Šilutė, šakočio kepimas Šilutė, šakočių kepimas Šilutė, šakočio receptas Šilutė, kepa šakočius Šilutė, šakočių kepimo įmonė Šilutė, šakočių gamyba Šilutė, šakočių kepimo verslas Šilutė, aukšta produkto kokybė Šilutė, konditerija Šilutė, kepiniai Šilutė, kulinarija Šilutė, kulinarijos gaminiai Šilutė, šakotis Šilutėje, šakočiai Šilutėje, šakočio kepimas Šilutėje, šakočių kepimas Šilutėje, šakočio receptas Šilutėje, kepa šakočius Šilutėje, šakočių kepimo įmonė Šilutėje, šakočių gamyba Šilutėje, šakočių kepimo verslas Šilutėje, aukšta produkto kokybė Šilutėje, konditerija, kepiniai Šilutėje, kulinarija Šilutėje, kulinarijos gaminiai Šilutėje.


Veiklos sritis: Konditerija, kulinarija, konditerijos, kulinarijos gaminiai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)