Balandžio 19 d., Penktadienis

AUTOAIVAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Automobiliai, transportas, pervežimai   » Automobilių techninė priežiūra, remontas

Įmonės kodas: 304619896
PVM mokėtojo kodas: LT100011107310
Adresas: Dembavos g. 31A, LT-38189 Panevėžio r.
Telefonas: (666) 85444
Vadovas/direktorius: Andrius Urbonas
Svetainė: www.aivas.lt  
E.paštas: servisas@aivas.lt
Facebook: AUTOAIVAS, UAB


Aprašymas:






Jei automobilio ratai važiuoja netolygiai, barška, stabdant dreba vairas, greičiausiai jūsų automobilis turi bėdų su važiuokle. Užsukite į mūsų „Aivas.lt“ autoservisą Panevėžyje, kur mūsų kvalifikuoti meistrai atliks važiuoklės patikrą ir diagnostiką ir įvardins tikrąsias problemas bei pasiūlys efektyvius jų sprendimo būdus.

Važiuoklė – viena iš svarbiausių automobilių dalių. Tai visas pagrindas prie kurio montuojami automobilio ratai. Važiuoklė atsakinga už automobilio valdymą, todėl važiuoklės problemos yra tiesiogiai susijusios su automobilio saugumu. Važiuoklės pagrindinės dalys yra vairo mechanizmas ir ratų valdymas, stabdžiai, amortizatoriai ir stabilizatoriai.



Jei automobilio ratai važiuoja netolygiai, barška, stabdant dreba vairas, greičiausiai jūsų automobilis turi bėdų su važiuokle. Užsukite į mūsų „Aivas.lt“ autoservisą Panevėžyje, kur mūsų kvalifikuoti meistrai atliks važiuoklės patikrą ir diagnostiką ir įvardins tikrąsias problemas bei pasiūlys efektyvius jų sprendimo būdus.

Važiuoklė – viena iš svarbiausių automobilių dalių. Tai visas pagrindas prie kurio montuojami automobilio ratai. Važiuoklė atsakinga už automobilio valdymą, todėl važiuoklės problemos yra tiesiogiai susijusios su automobilio saugumu. Važiuoklės pagrindinės dalys yra vairo mechanizmas ir ratų valdymas, stabdžiai, amortizatoriai ir stabilizatoriai.


Stabdant dreba vairas? Greičiausiai tai stabdžių diskų arba kaladėlių problema, su kuria negalima taikstytis. Nedelsdami atvykite į automobilių servisą Panevėžyje „Autoaivas“ apžiūrai. Su stabdžių problemomis nejuokaujama, nes tai pavojinga gyvybei.

Kad geriau suvoktumėte, kokie svarbūs yra stabdžių gedimai, reiktų truputį paaiškinti pagrindinius stabdžių veikimo principus. Kai nuspaudžiate stabdžių pedalą, elektroninius arba mechaniniu būdu signalas perduodamas į stabdžių suportą, kuris prispaudžia arba atleidžia stabdžių kaladėles prie stabdžių disko. Jūsų automobilio ratas yra tvirtinamas 5 tvirtais varžtais prie kitos disko pusės, todėl ratas sustoja ir stabdomas automobilis. Kad stabdymas būtų sklandesnis, tam tikrais intervalais ratas yra prasukamas. Taip veikia ABS sistema.


Variklyje girdisi keisti garsai, netolygus ūžimas, virsta garai? Problemų gali būti daug ir įvairių, todėl jas diagnozuoti padės tik patyrę „Aivas.lt“ autoserviso meistrai. Nedelskite, atvežkite automobilį į mūsų autoservisą jau dabar!

Variklių aprantavimas – reguliari variklio priežiūra pagal gamintojo nustatytus reikalavimus. Stebima, kokia yra situacija su variklio skysčiais, jų darbo efektyvumas.
Variklių remontas – konkretaus gedimo šalinimas. Jis galimas tik visiškai išsiaiškinus defekto kilmę, nes tik tada galima priimti efektyviausius sprendimus. Tai ne maža detalė, kurią pakeisti paprasta. Varikliai yra sudėtingi mechanizmai, todėl jų remontas ir aptarnavimas kartais yra gana sudėtingas, užima nemažai laiko, reikalauja itin specifinių žinių, todėl kainuoja nemažai.


Jei automobilio variklio galia mažėja ar net dingsta, problema aiški – turbokompresoriaus gedimas. Kartais prietaisų skydelyje gali užsidegti oranžinės spalvos lemputė su nupieštu storiu vamzdžiu. Tai irgi reiškia, kad problema su jūsų automobilio turbina.

Turbina arba tiksliau turbokompresorius – gana svarbi automobilio variklio detalė. Ji susideda iš dviejų dalių. Viena jų paima orą ir specialus velenėlis nukreipia jį į įpurškimo talpą, kur purškiami degalai. Kuo efektyviau paduodamas oras, tuo efektyviau naudojami ir degalai. Kuo daugiau automobilio varikliui reikia galios, tuo daugiau oro reikia. Kita dalis – kompresorius. Jis paima po degimo susidariusias dujas ir jas nukreipia į išmetimo sistemą. Abi dalys dirba aukštose temperatūrose, todėl jų aušinimui yra naudojamas tepalas. Tai standartinis variklio tepalas, kuris turi būti pakankamai kokybiškas, kad atliktų savo darbą turbokompresoriuje.


Jei sunkiai perjungiama pavara, pavara „iššoka“, girdisi metalo girgždesys, gali būti, kad turite problemų su automobilio sankaba. Nedelsdami atvykite į automobilių servisą Panevėžyje „Autoaivas“ apžiūrai, nes šio gedimo pasekmės gali būti labai skaudžios – kelyje automobilis gali tapti nebevaldomas.

Sankaba yra specialus mechanizmas, kuris perduoda sukimosi momentą į varomuosius ratus. Jei norite, kad automobilis važiuotų greičiau, įjungiate aukštesnę pavarą. Tuo metu sankaba turi būti išminta, kad reikalingi velenai susijungtų ir greitis pasikeistų. Sankaba yra neatsiejama dalis nuo greičių dėžės ir variklio.


Nelaukite, kol per automobilio kapotą ims virsti karšti garai, kaip rodo filmuose. Leiskite patyrusiems „Aivas.lt“ meistrams apžiūrėti ir įvertinti jūsų automobilio aušinimo sistemą – jos gedimai gali būti lemtingi jūsų transporto priemonės varikliui.

Aušinimo sistema rūpinasi jūsų automobilio variklio optimalia temperatūra. Juk vidaus degimo metu atsiranda daug karštų dujų, kurias reikia saugiai pašalinti nesudeginant visko aplink. Aušinimo sistemos pagrindinė užduotis – užtikrinti, kad variklis neperkaistų. Tai daroma aušinant tam tikras variklio dalis oru ir tepalu.

Pagrindinis aušinimo sistemos gedimas – prakiuręs radiatorius. Jis gali susidėvėti ir savaime, jei automobilis tinkamai neprižiūrimas. Kai kurie modeliai turi glaudžiai sujungtas kondicionavimo sistemas su radiatoriais, tad pastaruosius keisti gali tekti ir sugedus kondicionavimui. Radiatorius yra aušinamas oru, kuris eina pro priekines automobilio groteles. Jis taip pat glaudžiai susijęs ir su automobilio salono šildymo sistema, nuo kurios priklauso komfortas važiuojant.

Kitas dažnas gedimas – nesandarus aušinimo skysčio talpos dangtelis. Būtent jis ir yra kaltas, kad iš po automobilio kapoto ima virsti garai. Kai aušinimo sistema netinkamai atlieka savo funkcijas, dangtelis tampa nebesandarus ir atsiranda garų. Ta pati problema gali nutikti ir susidėvėjus kitoms aušinimo sistemos jungtims.


Vžiuodami tamsiu paros metu sunkiai matote kelią, nors abu žibintai ir dega? Problema gali būti automobilio žibintų kampas, kuris yra per mažas, todėl ir apšvietimas prastas. Nors daugelis vairuotojų gali pasikeisti automobilio žibintus patys, tačiau sureguliuoti juos ir testuoti įmanoma tik turint specialią įrangą, kuri naudojama būtent tam tikslui. Deja, tokios įrangos paprastoje parduotuvėje nenusipirksite, tad teks kreiptis į autoservisą. Automobilių servisas Panevėžyje „Aivas.lt“ turi visą reikalingą įrangą žibintų reguliavimui, todėl vos per kelias minutes gali sureguliuoti jūsų automobilio šviesas.

Šviesų sureguliavimas sutvarko apšvietimo kampą ir padaro viską taip, kaip yra reikalaujama techniniuose reikalavimuose. Tai galima atlikti rankiniu būdu, tačiau tiksliai padaryti nepavyks, nes skiriasi kampai pagal modelius ir žibinto sandarą. Reikalingas specialus prietaisas, kurio rodmenys yra sukalibruoti oficialios metrologinės tarnybos (kuri rūpinasi, kad visi matavimo prietaisai rodytų teisingai). Tokį turime ir autoservise „Autoaivas“.


Automobilis kas 1 ar 2 metus turi būti nuvaromas į techninės apžiūros centrą, kur valstybės interesus atstovaujantys inspektoriai kruopščiai patikrina viso automobilio būklę. Tai užtrunka nemažai laiko, todėl siūlome techninę apžiūrą atlikti už jus. Jūs atvarote automobilį į autoservisą Panevėžyje „Aivas.lt“, o mūsų meistrai nuvaro į vietos techninės apžiūros centrą.

Techninė apžiūra (TA) yra atliekama kartą per 1 ar 2 metus. Jei automobilis buvo netvarkingas eismo įvykio metu arba sustabdžius policijos pareigūnui, techninės apžiūros talonas gali būti anuliuotas, tad teks pereiti TA dar kartą. Atkreipiame dėmesį, kad TA talono galima netekti ir važinėjant vasarinėmis padangomis žiemą arba vasarą nepasikeitus dygliuotų žieminių padangų.
TA metu yra patikrinama automobilio važiuoklė, stabdymas, išmetimo sistema, padangos, žibintai ir kitos šviesos, net valytuvai ir garsinis signalas. Inspektorius gali pamatuoti net stabdžių diskų storį, padangų protektoriaus gylį. Visa tai daroma siekiant užtikrinti, kad 2 metus automobilis būtų saugus ir atitiktų visus KET ir draudimo bendrovių keliamus reikalavimus.


Darbo laikas: I-V 8:00 – 18:00, VI 8:00 – 13:00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Autoaivas UAB, Autoaivas UAB įmonė, Autoaivas UAB firma, Autoaivas UAB kontaktai, Autoaivas UAB adresas, Autoaivas UAB telefonas, Autoaivas UAB vadovas, Autoaivas UAB projektai, Autoaivas UAB Dembava, Autoaivas UAB Dembavoje, Autoaivas UAB Panevėžio r., auto servisas, autoservisas, kompiuterinė diagnostika, važiuoklės remontas, stabdžių remontas, variklių remontas, variklių aptarnavimas, turbinų remontas, sankabos remontas, aušinimo sitemų remontas, žibintų reguliavimas, automobilių priežiūros paslaugos, techninė apžiūra, mašinų taisymas, važiuoklių remontas, servisas, ratų balansavimas, variklio remontas, lengvųjų ir mikroautobusų remontas, automobilių ruošimas tech. apžiūrai, kompiuterinė diagnostika, tepalai, filtrai, keitimas, auto priežiūra, autoservisas, įvorių keitimas, autodraivas, automobilių priežiūra, stabdžių sistemų remontas, sankabų keitimas, radiatoriai, lemputės, važiuoklės dalys, traukės, šarnyrai, stabdžių kaladėlės, aušinimo skysčiai, antifrizas, aušinimo radiatoriai, aušinimo sistemos gedimu remontas, mikroautobusų remontas, naujos autodetalės, padangos, akumuliatoriai, akumuliatorių patikrinimas, žibintų remontas, ruošiame techninę apžiūrą, praeiname techninę apžiūrą, langų apiplovimo sistemos remontas, automobilių atsarginės dalys, dyzelinių variklių kapitalinis remontas, benzininių variklių kapitalinis remontas, amortizatorių keitimas, sankabų remontas, variklio diržų keitimas, pakabos remontas, ratų remontas, stabdžių remontas, variklio galvučių remontas, techninis aptarnavimas, auto servisas Dembava, autoservisas Dembava, kompiuterinė diagnostika Dembava, važiuoklės remontas Dembava, stabdžių remontas Dembava, variklių remontas Dembava, variklių aptarnavimas Dembava, turbinų remontas Dembava, sankabos remontas Dembava, aušinimo sitemų remontas Dembava, žibintų reguliavimas Dembava, automobilių priežiūros paslaugos Dembava, techninė apžiūra Dembava, mašinų taisymas Dembava, važiuoklių remontas Dembava, servisas Dembava, ratų balansavimas Dembava, variklio remontas Dembava, lengvųjų ir mikroautobusų remontas Dembava, automobilių ruošimas tech. apžiūrai Dembava, kompiuterinė diagnostika Dembava, tepalai Dembava, filtrai Dembava, keitimas Dembava, auto priežiūra Dembava, autoservisas Dembava, įvorių keitimas Dembava, autodraivas Dembava, automobilių priežiūra Dembava, stabdžių sistemų remontas Dembava, sankabų keitimas Dembava, radiatoriai Dembava, lemputės Dembava, važiuoklės dalys Dembava, traukės Dembava, šarnyrai Dembava, stabdžių kaladėlės Dembava, aušinimo skysčiai Dembava, antifrizas Dembava, aušinimo radiatoriai Dembava, aušinimo sistemos gedimu remontas Dembava, mikroautobusų remontas Dembava, naujos autodetalės Dembava, padangos Dembava, akumuliatoriai Dembava, akumuliatorių patikrinimas Dembava, žibintų remontas Dembava, ruošiame techninę apžiūrą Dembava, praeiname techninę apžiūrą Dembava, langų apiplovimo sistemos remontas Dembava, automobilių atsarginės dalys Dembava, dyzelinių variklių kapitalinis remontas Dembava, benzininių variklių kapitalinis remontas Dembava, amortizatorių keitimas Dembava, sankabų remontas Dembava, variklio diržų keitimas Dembava, pakabos remontas Dembava, ratų remontas Dembava, stabdžių remontas Dembava, variklio galvučių remontas Dembava, techninis aptarnavimas Dembava, auto servisas Dembavoje, autoservisas Dembavoje, kompiuterinė diagnostika Dembavoje, važiuoklės remontas Dembavoje, stabdžių remontas Dembavoje, variklių remontas Dembavoje, variklių aptarnavimas Dembavoje, turbinų remontas Dembavoje, sankabos remontas Dembavoje, aušinimo sitemų remontas Dembavoje, žibintų reguliavimas Dembavoje, automobilių priežiūros paslaugos Dembavoje, techninė apžiūra Dembavoje, mašinų taisymas Dembavoje, važiuoklių remontas Dembavoje, servisas Dembavoje, ratų balansavimas Dembavoje, variklio remontas Dembavoje, lengvųjų ir mikroautobusų remontas Dembavoje, automobilių ruošimas tech. apžiūrai Dembavoje, kompiuterinė diagnostika Dembavoje, tepalai Dembavoje, filtrai Dembavoje, keitimas Dembavoje, auto priežiūra Dembavoje, autoservisas Dembavoje, įvorių keitimas Dembavoje, autodraivas Dembavoje, automobilių priežiūra Dembavoje, stabdžių sistemų remontas Dembavoje, sankabų keitimas Dembavoje, radiatoriai Dembavoje, lemputės Dembavoje, važiuoklės dalys Dembavoje, traukės Dembavoje, šarnyrai Dembavoje, stabdžių kaladėlės Dembavoje, aušinimo skysčiai Dembavoje, antifrizas Dembavoje, aušinimo radiatoriai Dembavoje, aušinimo sistemos gedimu remontas Dembavoje, mikroautobusų remontas Dembavoje, naujos autodetalės Dembavoje, padangos Dembavoje, akumuliatoriai Dembavoje, akumuliatorių patikrinimas Dembavoje, žibintų remontas Dembavoje, ruošiame techninę apžiūrą Dembavoje, praeiname techninę apžiūrą Dembavoje, langų apiplovimo sistemos remontas Dembavoje, automobilių atsarginės dalys Dembavoje, dyzelinių variklių kapitalinis remontas Dembavoje, benzininių variklių kapitalinis remontas Dembavoje, amortizatorių keitimas Dembavoje, sankabų remontas Dembavoje, variklio diržų keitimas Dembavoje, pakabos remontas Dembavoje, ratų remontas Dembavoje, stabdžių remontas Dembavoje, variklio galvučių remontas Dembavoje, techninis aptarnavimas Dembavoje, auto servisas Panevėžio r., autoservisas Panevėžio r., kompiuterinė diagnostika Panevėžio r., važiuoklės remontas Panevėžio r., stabdžių remontas Panevėžio r., variklių remontas Panevėžio r., variklių aptarnavimas Panevėžio r., turbinų remontas Panevėžio r., sankabos remontas Panevėžio r., aušinimo sitemų remontas Panevėžio r., žibintų reguliavimas Panevėžio r., automobilių priežiūros paslaugos Panevėžio r., techninė apžiūra Panevėžio r., mašinų taisymas Panevėžio r., važiuoklių remontas Panevėžio r., servisas Panevėžio r., ratų balansavimas Panevėžio r., variklio remontas Panevėžio r., lengvųjų ir mikroautobusų remontas Panevėžio r., automobilių ruošimas tech. apžiūrai Panevėžio r., kompiuterinė diagnostika Panevėžio r., tepalai Panevėžio r., filtrai Panevėžio r., keitimas Panevėžio r., auto priežiūra Panevėžio r., autoservisas Panevėžio r., įvorių keitimas Panevėžio r., autodraivas Panevėžio r., automobilių priežiūra Panevėžio r., stabdžių sistemų remontas Panevėžio r., sankabų keitimas Panevėžio r., radiatoriai Panevėžio r., lemputės Panevėžio r., važiuoklės dalys Panevėžio r., traukės Panevėžio r., šarnyrai Panevėžio r., stabdžių kaladėlės Panevėžio r., aušinimo skysčiai Panevėžio r., antifrizas Panevėžio r., aušinimo radiatoriai Panevėžio r., aušinimo sistemos gedimu remontas Panevėžio r., mikroautobusų remontas Panevėžio r., naujos autodetalės Panevėžio r., padangos Panevėžio r., akumuliatoriai Panevėžio r., akumuliatorių patikrinimas Panevėžio r., žibintų remontas Panevėžio r., ruošiame techninę apžiūrą Panevėžio r., praeiname techninę apžiūrą Panevėžio r., langų apiplovimo sistemos remontas Panevėžio r., automobilių atsarginės dalys Panevėžio r., dyzelinių variklių kapitalinis remontas Panevėžio r., benzininių variklių kapitalinis remontas Panevėžio r., amortizatorių keitimas Panevėžio r., sankabų remontas Panevėžio r., variklio diržų keitimas Panevėžio r., pakabos remontas Panevėžio r., ratų remontas Panevėžio r., stabdžių remontas Panevėžio r., variklio galvučių remontas Panevėžio r., techninis aptarnavimas Panevėžio r.


Veiklos sritys: Automobilių atsarginės dalys, reikmenys - Automobilių techninė priežiūra, remontas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)