Balandžio 26 d., Penktadienis

APERTURA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Automobiliai, transportas, pervežimai   » Automobilių atsarginės dalys, reikmenys

Įmonės kodas: 122924627
PVM mokėtojo kodas: LT229246219
Adresas: J. Kubiliaus g. 23, LT-09108 Vilnius
Telefonas: (5) 2723644
Mobilus tel.: (699) 79170
Vadovas/direktorius: Aleksandras Kovalenko
Svetainė: www.apertura.lt  
E.paštas: info@apertura.lt


Aprašymas:

UAB "Apertura" skaičiuoja savo gimtadienius nuo 1994 metų ir jau penkiolika metų darbuojasi stiklų plėvelių srityje – atstovauja LLumar ženklą. Nuo 2001 metų tapo pirmuoju ir vieninteliu oficialiu LLumar atstovu Baltijos šalyse su išskirtinėms distributoriaus teisėmis Lietuvos teritorijoje.

Būdama gamintojo oficialiu atstovu, UAB “Apertura” garantuoja medžiagos ir instaliacijos aukščiausią kokybę - visoms plėvelėms galioja gamintojo garantija.

Mūsų ilgametė patirtis ir aukšti aptarnavimo standartai lemia kompanijos sėkmę.

Mūsų bendrovėje pagrindinis dėmesys skiriamas kokybei – bendravimo su klientu kokybei, medžiagos ir instaliacijos kokybei.

Aukšti instaliacijos standartai yra griežtai reglamentuoti: suderinamumas su esama stiklo konstrukcija, plėvelės sujungimo vietos, dulkių kiekis ir t.t. yra kontroliuojami ir atitinka LLumar ir Tarptautinės langų plėvelių asociacijos (IWFA) standartus.

Bendrovės darbuotojai yra ypač aukštos kvalifikacijos, apmokyti ir atestuoti LLumar atstovų.

Architektūrinės plėvelės

Šiuolaikinėje architektūroje stiklas yra, ko gero, plačiausiai naudojama statybinė medžiaga. Tuo pačiu stiklas gali sukelti daug problemų kasdieniniame gyvenime. Paprastas stiklas ne visada gali patenkinti mūsų saugumo, privatumo ir komforto reikalavimus. Bet yra nebrangus ir efektyvus būdas, kaip išspręsti šias problemas.
LLumar architektūrines plėveles galima pritaikyti prie bet kokio esamo stiklo arba stiklo konstrukcijos, kaip efektyvų ir nebrangų būdą daugumai problemų, susijusių su paprastu stiklu, spręsti.

o Apsauginės plėvelės

LLumar apsauginės plėvelės buvo sukurtos tam, kad padidinti stiklo atsparumą įvairiems poveikiams ir išlaikyti jo vientisumą dūžio metu. Apsauginė plėvelė neleidžia stiklui subirti į šukes nelaimingo atsitikimo arba įsilaužimo atveju. LLumar plėvelė instaliuojama ant esamo stiklo, nereikalauja priežiūros, turi dvigubą apsaugą nuo braižymo, pasižymi savo ilgaamžiškumu ir optiniu švarumu, palyginus su konkurentų plėvelėmis.

o Dekoratyvinės plėvelės

Nors skaidrus stiklas puikiai derinasi su bet kokio dizaino interjeru, siekiant sukurti vientisą kompoziciją, stiklą galima dekoruoti. Dekoruotas stiklas tampa ne tik svarbiu dizaino elementu, jo dėka galima sukurti privačią erdvę, padidinti patalpų funkcionalumą ir išvengti susidūrimo su stiklu pavojaus.

LLumar plėvelės suteikia daug galimybių, kaip išlaikant stiklo laidumą šviesai, kartu psichologiškai ir fiziškai atskirti, suskaidyti erdves. Gaminamos įvairių spalvų matinės LLumar plėvelės, praleidžiančios šviesą, bet uždengiančios vaizdą – taip ne tik išsprendžiama problema, bet ir formuojamas naujas, dekoratyvus interjero sprendimas. LLumar siūlo labai platų įvairių standartinių ornamentų raštų pasirinkimą. Matiniai kvadratai, taškeliai, įvairios juostelės gali sukurti atvirą patalpų interjerą.

o Saulės kontrolės plėvelės (Vidinės ir išorinės plėvelės)

Šiuolaikiškoje pastatų architektūroje vis dažniau naudojamos didelio ploto stiklinės konstrukcijos. Žiemos sodai, langai per visą sieną, stikliniai stogai ir ištisi stiklo fasadai – tai naujos erdvumo filosofijos ženklai. Kartu su teigiamomis savybėmis didelės stiklinės konstrukcijos turi ir neigiamų – saulės šviesos ir šilumos perteklių, kuris sukelia diskomfortą patalpų naudotojams.

Llumar plėvelių panaudojimas – tai nebrangus būdas pagerinti esamo stiklo charakteristikas. Platus plėvelių asortimentas leidžia pasirinkti tinkamiausią variantą pagal saulę kontroliuojančius parametrus ir pagal antrinius faktorius (apsauga nuo blukimo, privatumo laipsnis ir saugumo lygis).

Llumar plėvelė instaliuojama ant esamo stiklo, nereikalauja priežiūros, turi dvigubą apsaugą nuo braižymo, pasižymi savo ilgaamžiškumu ir optiniu švarumu, palyginus su konkurentų plėvelėmis. Dėl vėdinimo, kondicionavimo išlaidų sumažinimo investicijos į saulę kontroliuojančią plėvelę atsiperka per keletą metų.

Automobilinės plėvelės

Platus LLumar automobilinių plėvelių asortimentas skirtas komforto palaikymui automobilio salone, išorinės išvaizdos pagerinimui, norimo privatumo lygio suteikimui, apsaugai nuo įsilaužimo ir stiklo šukių avarijos metu. Tai pat yra plėvelių dažytų kėbulo detalių apsaugai nuo išorinio poveikio automobilio eksploatacijos metu. LLumar plėvelės pasižymi savo aukščiausia kokybe, ilgaamžiškumu, spalvos stabilumu, optišku švarumu ir dviguba apsauga nuo braižymo. LLumar pozicionuojama kaip plėvelė Nr.1 visame pasaulyje.

Tonuojančios plėvelės Llumar
Tonuojančių plėvelių pagalba galima suteikti jūsų automobiliui norimą išvaizdą ir privatumo lygį, taip pat apsaugoti keleivius nuo varginančių saulės spindulių ir akinamos šviesos.
Jums yra siūlomos trys pagrindinės Llumar plėvelių linijos: Classic, Comfort, Premium, kurios skiriasi savo spalva, išvaizda, konstrukcija ir apsaugos nuo saulės lygiu. Asortimentą sudaro apie 40 plėvelių ir gali patenkinti bet kurį klientą. Ypač išrankiems klientams skirta Llumar plėvelių linija Ultra su maksimalia apsauga nuo saulės, esant minimaliam plėvelės užtamsinimo lygiui.

Priekinio stiklo plėvelė
Vėsesnis klimatas prasideda nuo jūsų priekinio stiklo! Šios technologiškai pažangios plėvelės užtikrina nepaprastą apsaugą nuo infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių.
Ši plėvelė skirta klijavimui ant priekinio ir priekinių šoninių stiklų, vairuotojo apsaugai nuo saulės tuo pačiu metu neviršijant nustatytos leidžiamos užtamsinimo ribos. Plėvelė praleidžia 75% šviesos ir blokuoja 97% infraraudonųjų saulės spindulių. Virtualiai visiškai nepastebima ant stiklo.

Apsauginės plėvelės
Skaidrios ir tonuotos Llumar apsauginės plėvelės - tai patikimas skydas nuo įvairių netikėtumų. Jos 100% eliminuoja galimybę susižeisti nuo lekiančių stiklo šukių avarijos metu. Storos plėvelės suteikia stiklui atsparumą smūgiams ir apsaugo nuo žaibiškų vagysčių.

Llumar saugo Jus ir Jūsų šeimą nuo įvairių netikėtumų kelionės metu

Plėvelės kėbulo apsaugai
Jūsų automobilio dažai lengvai sugadinami automobiliui lekiant didesniu greičiu – bet kuris akmenukas iš po ratų yra potencialiai pavojingas. Visiškai skaidri elastinga plėvelė apsaugo dažytas kėbulo detales nuo druskos, smėlio, akmenukų ir vabzdžių.

Kai kuriais atvejais plėvelė apsaugo net nuo smulkių avarijų. Stora poliuretaninė plėvelė amortizuoja ir paskirsto smūgį po keliasdešimt kartų didesnį plotą, neleidžiant sutrupėti dažams.

Kėbulo aptraukimas plėvele

Automobilių aptraukimas plėvele (CAR WRAPPING) - tai novatoriškas būdas pakeisti automobilio spalvą neperdažant. Plati spalvų gama, leidžia padaryti Jūsų automobilį išskirtiniu. Esant reikalui, plėvelę galima nulupti ir grąžinti automobiliui pradinę būklę arba tiesiog paklijuoti nauja.

Mes siūlome:
  • automobilių ir motociklų kėbulų aptraukimas, spalvos keitimas su KPMF (Anglija) plėvele.
  • kėbulo detalių „stailingas“.
  • kėbulo detalių apsauga nuo išorinio poveikio su skaidria plėvele.
  • auto interjero/eksterjero elementų „tiuningas“.
  • panoraminio stogo imitacija.
  • art dizainas ir skaitmeninė aerografija.
  • plėvelės ir instrumentų pardavimas.
Privalumai:
  • plėvelė neblunka.
  • apsaugo kėbulą nuo įbrėžimų.
  • esant reikalui plėvelę galima nuimti.
  • tarnavimo laikas iki 12 metų.

Plėvelė Jūsų namų langams

Langų plėvelės gyvenamiesiems namams padeda žymiai sumažinti šilumos susikaupimą ir panaikina spiginančios šviesos problemą, dėl ko Jūs galite mėgautis patogumu ir jaukumu kiekviename savo namų kambaryje. Jūs taip pat sumažinsite kondicionavimo išlaidas ir apsaugosite savo šeimą nuo kenksmingų UV spindulių.

Langų plėvelė namams gali padaryti Jūsų namus saugesnius ir patogesnius. Plėvelė sumažina ultravioletinių spindulių skleidžiamą kenksmingą poveikį ir apsaugo Jūsų baldus ir interjerą nuo išblukimo.

LLumar langų plėvelė kontroliuoja saulės spindulių patekimą į Jūsų namus, suteikia patogesnes gyvenimo sąlygas. Saulė tampa per didelio karščio ar spiginančios saulės šviesos kambariuose priežastimi ir gali tapti medinių grindų išblukimo ar brangių baldų išvaizdos pablogėjimo priežastimi. LLumar langų plėvelė apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio ir sukuria patogesnes sąlygas Jūsų namuose. Taip pat Jūs sutaupysite lėšų naudojantis kondicionieriumi, apsaugosite savo šeimą nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių, ir išsaugosite namų interjero grožį.




Langų plėvelės komerciniam nekilnojamam turtui

LLumar langų plėvelė mažina elektros energijos išlaidas 15%

Komercinių LLumar langų plėvelių dėka pastebimai mažėja energijos eikvojimas ir didėja žmonių, esančių pastate, komforto lygis. Plėvelė sumažina ultravioletinių spindulių skleidžiamą kenksmingą poveikį ir apsaugo Jūsų baldus ir interjerą nuo išblukimo.
Tik pasaulinis lyderis gali užtikrinti tinkamą apsaugą. LLumar, būdamas vienu iš pagrindinių pasaulio prekės ženklų langų plėvelių gamybos srityje, su įrodytu veiksmingumu dešimtmečius gerina garsiausių pasaulio pastatų komfortą, saugumą ir išvaizdą. Visur – nuo Bukingemo rūmų ir Vatikano iki pagrindinio pasaulyje Chrysler biuro — LLumar pastoviai tenkina ir viršija daugumos reikliausių klientų lūkesčius.
  • Panaudojus plėvelę, mažėja žmonių, dirbančių ar gyvenančių pastate, skundų kiekis, o jų buities ar darbo sąlygų patogumo lygis didėja.
  • Sureguliavus temperatūrų skirtumus, patalpose didėja naudingas plotas.
  • Gerėja pastato išvaizda be stiklinimo sprendimų pakeitimų. Greitai atsiperka investicijos.


Platesnė informacija mūsų svetainėse: www.apertura.lt, www.llumar.lt, www.tamsinimas.lt.


Filialai:

Apertura, UAB
Klaipėdos filialas

Birutės g. 14A, LT-91204 Klaipėda,
Tel.: (8 606) 22033

Darbo laikas: 9:00-18:00 val.


Žemėlapis




Raktažodžiai: Apertura, UAB, atstovauja LLumar ženklą, LLumar atstovas Baltijos šalyse, LLumar atstovas, LLumar, LLumar plėvelės, stiklų plėvelės, stiklų plėvelių pasirinkimas, architektūrinės plėvelės, apsauginės plėvelės, LLumar apsauginės plėvelės, apsauginė plėvelė, LLumar plėvelė, stiklo apsauga, stiklo tamsinimas, dekoratyvinės plėvelės, dekoratyvinė plėvelė, stiklo dekoravimas, stiklo dekoravimo būdai, dekoruoja stiklą, plėvelių gamyba, gamina plėveles, įvairių spalvų matinės LLumar plėvelės, įvairių spalvų plėvelės, matinės plėvelės, dekoratyvus interjero sprendimas, standartinių ornamentų raštų pasirinkimas, patalpų interjeras, saulės kontrolės plėvelės, vidinės plėvelės, išorinės plėvelės, apsauga nuo saulės, platus plėvelių asortimentas, apsauga nuo blukimo, apsauga nuo braižymo, automobilinės plėvelės, LLumar automobilinių plėvelių asortimentas, LLumar automobilinės plėvelės, plėvelės tamsinimui, tonuojančios plėvelės Llumar, tonuojančios plėvelės, Classic plėvelės, Comfort plėvelės, Premium plėvelės, apsauga nuo saulės spindulių, apsaugos nuo saulės lygis, Llumar plėvelių linija, maksimali apsauga nuo saulės, priekinio stiklo plėvelė, priekinio stiklo tamsinimas, plėvelės priekiniam stiklui, plėvelės automobiliams, plėvelės automobilio stiklams, priekinių šoninių stiklų plėvelės, plėvelės priekiniams šoniniams stiklams, apsauginės plėvelės, skaidrios Llumar apsauginės plėvelės, tonuotos Llumar apsauginės plėvelės, skaidrios ir tonuotos apsauginės plėvelės, stiklui atsparumas smūgiams, apsaugo nuo žaibiškų vagysčių, plėvelės kėbulo apsaugai, skaidri elastinga plėvelė, dažytų kėbulo detalių apsauga, apsauga detales nuo druskos, apsauga nuo smėlio, apsauga nuo akmenukų, apsauga nuo vabzdžių, apsauga nuo smulkių avarijų, stora poliuretaninė plėvelė, kėbulo aptraukimas plėvele, automobilių aptraukimas plėvele, car wrapping, išskirtinis automobilis, automobilio spalvos keitimas neperdažant, plati spalvų gama, automobilių kėbulų aptraukimas, spalvos keitimas su KPMF plėvele, spalvos keitimas su KPMF, motociklų kėbulų aptraukimas, automobilio kėbulo aptraukimas, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele, motociklų kėbulų aptraukimas plėvele, automobilio kėbulo aptraukimas plėvele, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele, kėbulo detalių apsauga nuo išorinio poveikio, auto interjero elementų tiuningas, auto eksterjero elementų tiuningas, panoraminio stogo imitacija, art dizainas, skaitmeninė aerografija, plėvelės pardavimas, instrumentų pardavimas, plėvelė namų langams, langų plėvelė, plėvelė langams, langų plėvelės, kondicionavimo išlaidų mažinimas, apsauga nuo UV spindulių, langų plėvelės komerciniam nekilnojamam turtui, komercinės LLumar langų plėvelės, komercinės langų plėvelės, atstovauja LLumar ženklą Vilnius, LLumar atstovas Baltijos šalyse Vilnius, LLumar atstovas Vilnius, LLumar Vilnius, LLumar plėvelės Vilnius, stiklų plėvelės Vilnius, stiklų plėvelių pasirinkimas Vilnius, architektūrinės plėvelės Vilnius, apsauginės plėvelės Vilnius, LLumar apsauginės plėvelės Vilnius, apsauginė plėvelė Vilnius, LLumar plėvelė Vilnius, stiklo apsauga Vilnius, stiklo tamsinimas Vilnius, dekoratyvinės plėvelės Vilnius, dekoratyvinė plėvelė Vilnius, stiklo dekoravimas Vilnius, stiklo dekoravimo būdai Vilnius, dekoruoja stiklą Vilnius, plėvelių gamyba Vilnius, gamina plėveles Vilnius, įvairių spalvų matinės LLumar plėvelės Vilnius, įvairių spalvų plėvelės Vilnius, matinės plėvelės Vilnius, dekoratyvus interjero sprendimas Vilnius, standartinių ornamentų raštų pasirinkimas Vilnius, patalpų interjeras Vilnius, saulės kontrolės plėvelės Vilnius, vidinės plėvelės Vilnius, išorinės plėvelės Vilnius, apsauga nuo saulės Vilnius, platus plėvelių asortimentas Vilnius, apsauga nuo blukimo Vilnius, apsauga nuo braižymo Vilnius, automobilinės plėvelės Vilnius, LLumar automobilinių plėvelių asortimentas Vilnius, LLumar automobilinės plėvelės Vilnius, plėvelės tamsinimui Vilnius, tonuojančios plėvelės Llumar Vilnius, tonuojančios plėvelės Vilnius, Classic plėvelės Vilnius, Comfort plėvelės Vilnius, Premium plėvelės Vilnius, apsauga nuo saulės spindulių Vilnius, apsaugos nuo saulės lygis Vilnius, Llumar plėvelių linija Vilnius, maksimali apsauga nuo saulės Vilnius, priekinio stiklo plėvelė Vilnius, priekinio stiklo tamsinimas Vilnius, plėvelės priekiniam stiklui Vilnius, plėvelės automobiliams Vilnius, plėvelės automobilio stiklams Vilnius, priekinių šoninių stiklų plėvelės Vilnius, plėvelės priekiniams šoniniams stiklams Vilnius, apsauginės plėvelės Vilnius, skaidrios Llumar apsauginės plėvelės Vilnius, tonuotos Llumar apsauginės plėvelės Vilnius, skaidrios ir tonuotos apsauginės plėvelės Vilnius, stiklui atsparumas smūgiams Vilnius, apsaugo nuo žaibiškų vagysčių Vilnius, plėvelės kėbulo apsaugai Vilnius, skaidri elastinga plėvelė Vilnius, dažytų kėbulo detalių apsauga Vilnius, apsauga detales nuo druskos Vilnius, apsauga nuo smėlio Vilnius, apsauga nuo akmenukų Vilnius, apsauga nuo vabzdžių Vilnius, apsauga nuo smulkių avarijų Vilnius, stora poliuretaninė plėvelė Vilnius, kėbulo aptraukimas plėvele Vilnius, automobilių aptraukimas plėvele Vilnius, car wrapping Vilnius, išskirtinis automobilis Vilnius, automobilio spalvos keitimas neperdažant Vilnius, plati spalvų gama Vilnius, automobilių kėbulų aptraukimas Vilnius, spalvos keitimas su KPMF plėvele Vilnius, spalvos keitimas su KPMF Vilnius, motociklų kėbulų aptraukimas Vilnius, automobilio kėbulo aptraukimas Vilnius, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele Vilnius, motociklų kėbulų aptraukimas plėvele Vilnius, automobilio kėbulo aptraukimas plėvele Vilnius, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele Vilnius, kėbulo detalių apsauga nuo išorinio poveikio Vilnius, auto interjero elementų tiuningas Vilnius, auto eksterjero elementų tiuningas Vilnius, panoraminio stogo imitacija Vilnius, art dizainas Vilnius, skaitmeninė aerografija Vilnius, plėvelės pardavimas Vilnius, instrumentų pardavimas Vilnius, plėvelė namų langams Vilnius, langų plėvelė Vilnius, plėvelė langams Vilnius, langų plėvelės Vilnius, kondicionavimo išlaidų mažinimas Vilnius, apsauga nuo UV spindulių Vilnius, langų plėvelės komerciniam nekilnojamam turtui Vilnius, komercinės LLumar langų plėvelės Vilnius, komercinės langų plėvelės Vilnius, atstovauja LLumar ženklą Vilniuje, LLumar atstovas Baltijos šalyse Vilniuje, LLumar atstovas Vilniuje, LLumar Vilniuje, LLumar plėvelės Vilniuje, stiklų plėvelės Vilniuje, stiklų plėvelių pasirinkimas Vilniuje, architektūrinės plėvelės Vilniuje, apsauginės plėvelės Vilniuje, LLumar apsauginės plėvelės Vilniuje, apsauginė plėvelė Vilniuje, LLumar plėvelė Vilniuje, stiklo apsauga Vilniuje, stiklo tamsinimas Vilniuje, dekoratyvinės plėvelės Vilniuje, dekoratyvinė plėvelė Vilniuje, stiklo dekoravimas Vilniuje, stiklo dekoravimo būdai Vilniuje, dekoruoja stiklą Vilniuje, plėvelių gamyba Vilniuje, gamina plėveles Vilniuje, įvairių spalvų matinės LLumar plėvelės Vilniuje, įvairių spalvų plėvelės Vilniuje, matinės plėvelės Vilniuje, dekoratyvus interjero sprendimas Vilniuje, standartinių ornamentų raštų pasirinkimas Vilniuje, patalpų interjeras Vilniuje, saulės kontrolės plėvelės Vilniuje, vidinės plėvelės Vilniuje, išorinės plėvelės Vilniuje, apsauga nuo saulės Vilniuje, platus plėvelių asortimentas Vilniuje, apsauga nuo blukimo Vilniuje, apsauga nuo braižymo Vilniuje, automobilinės plėvelės Vilniuje, LLumar automobilinių plėvelių asortimentas Vilniuje, LLumar automobilinės plėvelės Vilniuje, plėvelės tamsinimui Vilniuje, tonuojančios plėvelės Llumar Vilniuje, tonuojančios plėvelės Vilniuje, Classic plėvelės Vilniuje, Comfort plėvelės Vilniuje, Premium plėvelės Vilniuje, apsauga nuo saulės spindulių Vilniuje, apsaugos nuo saulės lygis Vilniuje, Llumar plėvelių linija Vilniuje, maksimali apsauga nuo saulės Vilniuje, priekinio stiklo plėvelė Vilniuje, priekinio stiklo tamsinimas Vilniuje, plėvelės priekiniam stiklui Vilniuje, plėvelės automobiliams Vilniuje, plėvelės automobilio stiklams Vilniuje, priekinių šoninių stiklų plėvelės Vilniuje, plėvelės priekiniams šoniniams stiklams Vilniuje, apsauginės plėvelės Vilniuje, skaidrios Llumar apsauginės plėvelės Vilniuje, tonuotos Llumar apsauginės plėvelės Vilniuje, skaidrios ir tonuotos apsauginės plėvelės Vilniuje, stiklui atsparumas smūgiams Vilniuje, apsaugo nuo žaibiškų vagysčių Vilniuje, plėvelės kėbulo apsaugai Vilniuje, skaidri elastinga plėvelė Vilniuje, dažytų kėbulo detalių apsauga Vilniuje, apsauga detales nuo druskos Vilniuje, apsauga nuo smėlio Vilniuje, apsauga nuo akmenukų Vilniuje, apsauga nuo vabzdžių Vilniuje, apsauga nuo smulkių avarijų Vilniuje, stora poliuretaninė plėvelė Vilniuje, kėbulo aptraukimas plėvele Vilniuje, automobilių aptraukimas plėvele Vilniuje, car wrapping Vilniuje, išskirtinis automobilis Vilniuje, automobilio spalvos keitimas neperdažant Vilniuje, plati spalvų gama Vilniuje, automobilių kėbulų aptraukimas Vilniuje, spalvos keitimas su KPMF plėvele Vilniuje, spalvos keitimas su KPMF Vilniuje, motociklų kėbulų aptraukimas Vilniuje, automobilio kėbulo aptraukimas Vilniuje, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele Vilniuje, motociklų kėbulų aptraukimas plėvele Vilniuje, automobilio kėbulo aptraukimas plėvele Vilniuje, motociklo kėbulo aptraukimas plėvele Vilniuje, kėbulo detalių apsauga nuo išorinio poveikio Vilniuje, auto interjero elementų tiuningas Vilniuje, auto eksterjero elementų tiuningas Vilniuje, panoraminio stogo imitacija Vilniuje, art dizainas Vilniuje, skaitmeninė aerografija Vilniuje, plėvelės pardavimas Vilniuje, instrumentų pardavimas Vilniuje, plėvelė namų langams Vilniuje, langų plėvelė Vilniuje, plėvelė langams Vilniuje, langų plėvelės Vilniuje, kondicionavimo išlaidų mažinimas Vilniuje, apsauga nuo UV spindulių Vilniuje, langų plėvelės komerciniam nekilnojamam turtui Vilniuje, komercinės LLumar langų plėvelės Vilniuje, komercinės langų plėvelės Vilniuje.


Veiklos sritys: Stiklas, stiklo gaminiai - Automobilių atsarginės dalys, reikmenys

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)