Balandžio 29 d., Pirmadienis

PALIJONIŠKIS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Energetika, gamtiniai ištekliai   » Akmuo, akmens apdorojimas, akmens gaminiai, paminklai

Įmonės kodas: 283687720
PVM mokėtojo kodas: ne PVM mokėtojas
Adresas: Palijoniškio g. 6, LT-28180 Utena
Telefonas: (389) 55542, (624) 37445 (mobilus)
E.paštas: elenauzkureniene@gmail.com


Aprašymas:
Palijoniškis


Palijoniškis – viena seniausių antkapinių paminklų gamybos vietų Utenos regione. Būtent čia praeito amžiaus septintajame dešimtmetyje buvo pagaminti pirmieji antkapiniai paminklai iš Lietuvos laukų granito riedulių (iki tol kelis dešimtmečius čia buvo gaminami betoniniai antkapiniai paminklai).
1991 m. Utenos buitinio gyventojų aptarnavimo kombinatas, kurio paminklų dirbtuvės veikė Palijoniškyje, buvo išskaidytas į atskiras įmones ir Palijoniškyje savo veiklą pradėjo viena pirmųjų Utenos regione savarankiška paminklų gamybos įmonė - valstybinė buitinių paslaugų teikimo įmonė „Palijoniškis“.


Nuo to laiko įmonė du kartus keitė savo teisinį statusą (1991 m. - iš valstybinės įmonės į akcinę bendrovę, 1992 m. - iš akcinės bendrovės į uždarąją akcinę bendrovę), tačiau išliko ištikima savo pagrindinei veiklos krypčiai – antkapinių gaminių iš granito gamybai. Čia jau 50 metų gaminami antkapiniai gaminiai (paminklai, tvorelės, antkapiai ir pan.) iš įvairių rūšių granito.


Stengiamės patenkinti savo klientų poreikius didžiausią dėmesį skirdami ne maksimaliam pelnui, o žmogiškam bendravimui ir įsigalinimui į žmonių, kurie į mus kreipiasi, problemas.




Žemėlapis



Raktažodžiai: Palijoniškis uab, palijoniškis, akmuo, akmuo Utenoje, akmens apdorojimas, akmens apdorojimas Utenoje, akmens gaminiai, akmens gaminiai Utenoje, paminklai, paminklai Utenoje, antkapiai, antkapiai Utenoje, paminklų gamyba, paminklų gamyba Utenoje, antkapių gamyba, antkapių gamyba Utenoje, akmens apdirbimas Utenoje.


Veiklos sritis: Akmuo, akmens apdorojimas, akmens gaminiai, paminklai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)