Šeštadienis, balandžio 20 d.

V. Urbonovič IĮ

V. Urbonovič IĮ
V. Urbonovič IĮ
Smulkių gyvūnų privati veterinarijos gydykla pradėjo dirbti nuo 2004 m. gegužės 4 dienos. Gydykloje atliekamos visos veterinarijos paslaugos, susijusios su šunų, kačių ir kitų smulkių gyvūnų ligų diagnostika, gydymu bei profilaktika.
Įmonės kodas 300023169
Įmonės adresas Bangų g. 14, LT-00148 Palanga
Telefonas +370 687 57870
Telefonas +370 606 08242
Vadovas/direktorius Vidmantas Urbonovič
V. Urbonovič IĮ

  • Gydykloje dirbančių veterinarijos gydytojų specializacija – smulkių naminių gyvūnų gydymas ir profilaktika. Gydykloje Jūsų gyvūnams bus atlikta rūpestinga kvalifikuota apžiūra ir pritaikytas tinkamas gydymas. Jūsų augintinio apsaugojimui nuo pavojingų užkrečiamųjų ligų naudojame pasaulyje pripažintas vakcinas, antihelmintikus ir kitus antiparazitinius preparatus. Gydykloje galėsite gauti išsamią informaciją apie gyvūnų laikymą, priežiūrą bei mitybą. 
  • Gydykla aprūpinta puikios kokybės diagnostine įranga : echoskopu, laboratoriniais kraujo bei šlapimo tyrimų analizatoriais. Atliekant įvairius tyrimus – bendrą kraujo tyrimą, atskirų jo parametrų analizę, biocheminius kraujo, kaprologinį (išmatų), šlapimo ir kitus tyrimus, veterinarijos gydytojai gali greitai ir tiksliai nustatyti paciento diagnozę ir įvertinti jo būklę. Išsamiems tyrimams gauti siunčiami mėginiai į Lietuvos Veterinarijos Akademiją ir Nacionalinį maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutą. 

 ∇ Mūsų gydykla siūlo šias paslaugas:

Veterinarinė profilaktika.

Ligų diagnostika bei gydymas.

Chirurginės  operacijos.

Laboratoriniai  tyrimai.

Infekcinių ligų diagnostikos testai.

Veterinarinė stomatologija, dantų apnašų valymas ultragarsiniu skaleriu.

Tvarkome dokumentus, reikalingus gyvūnų išvežimui į kitas šalis.

Implantuojame integrinį grandyną ( mikroschemą).

Konsultacija gyvūno laikymo bei šėrimo klausimais.

Gyvūnų eutanazija.

Veterinarijos gydytojų tikslas – greita ir efektyvi pagalba Jūsų augintiniui.

 

 
 
 
Raktažodžiai: V. Urbonovič individuali įmonė, V. Urbonovič IĮ, V. Urbonovič įmonė, V. Urbonovič veterinarijos klinika, veterinaras ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.