DVU BALTIC, UAB

DVU BALTIC, UAB
DVU BALTIC, UAB
Vertimų biuras
Įmonės kodas 302620800
PVM mokėtojo kodas LT100008823612
Įmonės adresas Kalvarijų g. 3–418 (4 aukštas), Vilnius
Telefonas +370 609 99050
Vadovas/direktorius Irena Tirevičienė
El. paštas info@centrumlingua.lt
Nuorodos Facebook
DVU BALTIC, UAB

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ ir „Centrum Lingua“ užsienio kalbų mokykla įkurti 2011 metais.

◆Mūsų misija – teikti aukščiausio lygio vertimo ir užsienio kalbų mokymo paslaugas.

◆Mūsų vizija – siekti kokybės savo darbe ir tokiu būdu pelnyti klientų pripažinimą, sukurti ilgalaikius bendradarbiavimo santykius, taip pat savo profesionaliu darbu prisidėti prie sėkmingo mūsų verslo klientų įvaizdžio ir darbo rezultatų kūrimo. 

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ gali pasiūlyti vertimo į visas pasaulio kalbas paslaugas kiekvieną dieną visą parą.

Vertimų biuro „Centrum Lingua“ komanda užtikrina teikiamų vertimo paslaugų profesionalumą skirdama deramą dėmesį vertimo tikslumui (pagal prasmę), taip pat įvertindama bendrinį (sistemišką) terminologijos vartojimą tarptautiniu mastu. Be kita ko, mūsų komanda gali teikti rekomendacijas verčiamų dokumentų turinio netikslumo ar ydingumo klausimais. Principingai siekiame vertimo paslaugą suteikti per kuo trumpesnį terminą.

◆  VERTIMAS RAŠTU

Vertimas raštu – verčiame įvairiausių sričių tekstus:

Teisės srities vertimai 

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ specializuojasi teisės srities vertimų sferoje, todėl turi sukaupęs solidžią sutarčių, procesinių dokumentų teismams ir kitų teisinio pobūdžio dokumentų vertimo patirtį. Užtikriname, kad vertėjas, kuris bus priskirtas versti teisinio pobūdžio dokumentus, turės reikalingų teisinių žinių, būtinų siekiant preciziškai tiksliai išversti tekstą.

Finansų srities vertimai

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ specializuojasi finansų srities profesionalių vertimo paslaugų teikimo srityje. Turime patyrusių vertėjų, atitinkančių specifinius finansų srities vertimus užsakiusių klientų poreikius. Užtikriname šios specializuotos srities vertimų tikslumą ir konfidencialumą. Dažniausiai verčiame tokius finansų srities dokumentus: marketingo tyrimai, draudimų dokumentacija, audito ataskaitos, įvairios deklaracijų formos, pelno (nuostolio) ataskaitos ir kita.

Inžinerijos ir technikos srities vertimai

Inžinerijos ir technikos srities vertimai dažnai apima ir techninius, ir informacinių technologijų (IT) vertimus. Vertėjai specializuojasi verčiant šiuos inžinerijos ir technikos srities dokumentus: elektronikos, prietaisų techninės specifikacijos, programinės įrangos terminija, ekonominė informatika, aplinkos technologijos ir kita.

Patentų srities vertimai

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ verčia patentinius dokumentus. Visi mūsų patentų vertimai yra atliekami specialistų, turinčių solidžios patirties verčiant tekstus, susijusius su patentais, išradimais, prekių ženklais, dizainu, intelektine nuosavybe. Patentų srities vertimai atspindi kryžkelę tarp dviejų sudėtingų disciplinų – technikos ir teisės – vertimų. Atsižvelgdamas į tai, vertimų biuras „Centrum Lingua“ geba subendrinti kokybiškam vertimui atlikti reikalingas vertėjų kompetencijas.

IT vertimai – šiandieninėje visuomenėje kompiuterinių informacinių sistemų kūrimas tapo viena iš populiariausių verslo nišų. Vertimų biuras „Centrum Lingua“ specializuojasi informacinių technologijų tekstų vertimo srityje: verčiame kompiuterines programas, programų naudojimo vadovus, IT straipsnius ir kt.

Interneto svetainių vertimai 

Kiekvienas verslo subjektas turi ambicijų pritraukti potencialių klientų ir partnerių iš kitų užsienio šalių. Pirmasis būsimo verslo kliento ar partnerio įvaizdžio vertinimas prasideda nuo tinkamos interneto svetainės. Todėl ypač svarbu, kad potencialus klientas ar partneris turėtų galimybę su šios internetinės svetainės turiniu susipažinti keliomis užsienio kalbomis. Profesionalus internetinės svetainės vertimas – tai pirmasis žingsnis tarptautinio bendradarbiavimo link.

Vertimų biuras „Centrum Lingua“ užtikrina, kad interneto svetainių tekstų vertimai bus tikslūs lingvistine prasme ir konkrečios srities specifikos požiūriu.

Vertimų tvirtinimas

Tvirtiname išverstus tekstus biuro antspaudu bei vertėjo parašu. Užsakovui pageidaujant vertimai tvirtinami notariškai.

Vertimų pateikimas 

Visus vertimus klientui išsiunčiame elektroniniu paštu arba faksu, o užsakovui pageidaujant vertimus pateikiame ir elektroninėse laikmenose.

◆  VERTIMAS ŽODŽIU

Vertimas žodžiu – „Centrum Lingua“ vertimų biuras gali pasiūlyti šias vertimo žodžiu paslaugas:

Nuoseklusis vertimas: vertėjas yra šalia kalbančiojo, jo klausosi ir verčia visą jo kalbą. Šis būdas naudojamas įvairiuose verslo susitikimuose, dalykinių pietų metu, per oficialias kalbas, jei tarp klausytojų yra nemokančių kalbėti tam tikra kalba, ir pan.

Sinchroninis vertimas: verčiama iš kabinos. Kai kalbėtojas šneka, vertėjas, sėdėdamas specialioje kabinoje, klausosi jo per ausines ir tuo pačiu metu verčia į mikrofoną.Sinchroniniam vertimui reikalinga profesionali sinchroninio vertimo įranga (stiprintuvai, ausinės, mikrofonai, vertėjo kabina), taip pat techninės priežiūros darbuotojai ir pan. Šią įrangą galite išsinuomoti pas mus. Jeigu samdote mūsų bendrovės vertėjus, taikomos nuolaidos.

Lydimieji vertimai: galima nusisamdyti vertėją, kuris dalyvaus įvairiuose renginiuose, atvyks į tam tikras šventes, pabus gidu, dalyvaus įvairiuose dalykiniuose susitikimuose.

 
 
 
Raktažodžiai: UAB „DVU Baltic“, UAB „DVU Baltic“ kontaktai, UAB „DVU Baltic“ darbo laikas, UAB „DVU Baltic“ ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.