Airkon LT, MB

Airkon LT, MB
Airkon LT, MB
Daugiau nei 10 metų dirbame šioje srityje!
Įmonės kodas 302857404
PVM mokėtojo kodas LT100007120315
Įmonės adresas Neries krantinė 16, LT-48402 Kaunas
Telefonas +370 611 38500
Vadovas/direktorius Saulius Vaitkus
Airkon LT, MB

APIE MUS

Esame didelę patirtį turintys savo srities specialistai, galintys pasigirti patenkintų klientų ratu visoje Lietuvoje. Konkurencingomis kainomis siūlome kokybiškus oro kondicionierius - šilumos siurblius, modernia bei patikima technika atliekame visus montavimo darbus. Savo klientams padedame taupyti, siekiame jiems sukurti komfortišką, išskirtinę, ekologišką aplinką kuo mažesnėmis sąnaudomis.

Dirbame oro kondicionavimo, vėsinimo, šildymo, vėdinimo srityse. Atliekame projektavimo, montavimo, aptarnavimo ir remonto darbus visoje Lietuvoje – gyvenamosiose, komercinės ar kitokios paskirties patalpose. Darbams ir iš mūsų įsigytai įrangai suteikiame garantijas (nuo 2 iki 5 metų).

Atliekame pastatų termovizinius tyrimus, kurie lengvai ir greitai parodys pastatų šilumos energijos praradimo nuostolius, atsiradusius dėl statybos, rekonstrukcijos ar eksploatacijos metu atsiradusių defektų. Informaciją pateikiame termonuotraukose.

Mūsų internetinėje parduotuvėje kondicionieriu-meistras.lt neradote norimo oro kondicionieriaus - šilumos siurblio modelio, o gal norite pasiūlyti savo kainą? Susisiekite su mumis ir mes pateiksime Jums pasiūlymą: info@kondicionieriu-meistras.lt

PASLAUGOS:

Oro kondicionierių - šilumos siurblių montavimas

Skylių / kiaurymių gręžimas

PRODUKCIJA:

ORO KONDICIONIERIAI

Mūsų rekomenduojami oro kondicionieriai pagal plotą. Turėdami ilgalaikę patirtį, dirbdami su įvairiais oro kondicionierių gamintojais, galime rekomenduoti įrenginius, optimaliai atitinkančius kainos ir kokybės santykį. Mūsų rekomenduojami oro kondicionieriai puikiai tiks Jūsų butui, namui ar komercinėms patalpoms.

ŠILUMOS SIURBLIAI

Šilumos siurbliai  – tai įrenginiai, gebantys išgauti sukauptą šiluminę energiją iš mus supančios aplinkos (oro, vandens, grunto), ir perduoti į gyvenamąsias patalpas. Priklausomai nuo to iš kur imama energija, šilumos siurbliai yra skirstomi į kelis tipus: oras-oras, oras-vanduo, vanduo-vanduo, gruntas-vanduo. Oras-oras šilumos siurbliai energiją ima iš lauko oro ir atiduoda patalpos orui. Toks įrenginys atrodo kaip įprastas oro kondicionierius. Oras-vanduo šilumos siurbliai naudoja šilumos energiją iš lauko oro ir atiduoda ją į tradicinę šildymo sistemą.

REKUPERATORIAI

Rekomenduojama, kad patalpose oras keistųsi ne mažiau nei tris kartus per valandą. Lietuvoje dažniausiai naudojamos natūralios traukos vėdinimo sistemos, kai panaudotas šiltas oras kyla į viršų ir yra pašalinamas per ištraukimo angas, o į jo vietą priteka oro iš lauko per orlaides, atidarytus langus ar kitus pastato plyšius. Per langus ar ortakius patenkančio oro kiekį sunku reguliuoti, todėl patalpos vėdinamos per daug arba per mažai, tokiu būdu patalpos tik atšaldomos ir padidinamos šiluminės energijos sąnaudos.

SAULĖS ELEKTRINĖ

✔ ORO KONDICIONIERIŲ-ŠILUMOS SIURBLIŲ MONTAVIMO MEDŽIAGOS IR PRIEDAI

 
 
 
Raktažodžiai: Termovizorius, termovizorius kaina, termovizoriaus kaina, termovizija, termovizoriaus nuoma, termoviziniai tyrimai, termovizija kaina, termovizijos kaina, termovizinės ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.