Ketvirtadienis, gegužės 02 d.

Versus Veto, UAB

Versus Veto, UAB
Versus Veto, UAB
VERSUS VETO, UAB - įmonių neteisminio bankroto paslaugos visoje Lietuvoje
Įmonės kodas 126212335
Įmonės adresas Aludarių g. 2-25, 01113 Vilnius
Telefonas +370 693 33202
Vadovas/direktorius Martynas Tilindė
El. paštas info@drasiai.lt
Versus Veto, UAB







Kartais iš tiesų turi žengti žingsnį atgal, norėdamas pajudėti pirmyn. Į verslo bankrotą mes žiūrime būtent taip. Bankrotas yra restartas  naujam šuoliui. Pažiūrėkime į galingiausios pasaulio valstybės prezidentą, kuris yra sėkmės simbolis, nors už nugaros yra palikęs 7 bankrotus.

Bankroto procesas yra kelionė, į kurią kartais turime leistis, norime to, ar ne. Mes tokiu atveju siūlome pasinaudoti galimybę bankrutuoti be teismo  – draugiškai, paprastai ir greitai.

 

Drąsiai.lt  – tai Vilniuje įsikūrusi nemokumo administratorių  komanda, savo paslaugas nuo 2008 m. teikianti visoje Lietuvoje. Turime likvidavimo, bankroto, verslo gaivinimo (restruktūrizavimo) patirties. Per daugiau nei 10 veiklos metų esame pabaigę beveik 100 įmonių bankroto procedūrų, ne mažą dalį draugiškai – neteismo tvarka. Esame padėję tiek nedidelėms vos veiklą vykdyti pradėjusioms įmonėms, tiek stambioms ilgus metus gyvavusioms bendrovėms.

Puikiai skaitome balansus, iš pelno (nuostolių) ataskaitų galime nuspėti ateitį arba patarti, kad ši būtų mielesnė. Bet pirmiausia esame žmonės, girdintys Jūsų poreikius ir galintys draugiškai patarti. Dėl to susipažinti su mumis baigiant vieną ir verčiant kitą savojo verslo istorijos puslapį yra puiki mintis.

 

Kas yra neteisminis bankrotas?

 

Kviečiame susipažinti su neteisminiu bankrotu, įvertinant jo privalumus, lyginant su įprastu bankroto procesu teismo tvarka, taip pat susipažinti su neteisminio bankroto sąlygomis. Įvertinkite neteisminio bankroto kainą, palyginkite ją su bankroto sąnaudomis, verslui bankrutuojant teismo tvarka. Išsamiai aprašėme visą neteisminio bankroto procesą tam, kad tiksliai žinotumėte, kas, kaip ir kada vyksta. Taip pat nustebsite sužinoję, kiek trunka bankroto procesas ne teismo tvarka.

Galiausiai – susipažinkite su nemokumo administratoriaus vaidmeniu bankroto procese, įvertinkite jo svarbą ir reikšmę jūsų verslo pabaigoje. Taip pat siūlome išbandyti unikalią galimybę nemokamai ištirti savo verslo finansinę sveikatą ir galimybę bankrutuoti be teismo. O jeigu pageidaujate susisiekti gyvai – prašome. Drąsiai.

 

Neteisminis bankrotas  arba kitaip bankrotas ne teismo tvarka – tai draugiškas kelias pabaigti savo verslo istoriją. Kodėl draugiškas? Todėl, kad pagrindinis bruožas, išskiriantis neteisminį bankrotą nuo įprasto teisminio – tai geranoriškas verslo ir kreditorių sutarimas dėl įmonės bankroto procedūrų. Neteisminis bankrotas vyksta greitai teismui visiškai nedalyvaujant. Visus bankroto proceso metu kylančius klausimus sprendžia tik kreditoriai. Skaitykite apie neteisminio bankroto privalumus.

Neteisminį bankrotą  inicijuoti gali tik pati įmonė (jos vadovas). Nuo 2020 m., prėmus naująjį Juridinių asmenų nemokumo įstatymą, nemokia tapusi įmonė netgi privalo pirmiausia savo kreditoriams pasiūlyti bankroto procedūras vykdyti ne teismo tvarka.

Bankrotas ne teismo keliu  – tai ir galimybė pačiam pasirinkti nemokumo (bankroto) administratorių. Tai prabanga, kurios netenkama įprastoje bankroto byloje. Sava valia pasirinktas, o ne teismo primestas bankroto administratorius visuomet užtikrins draugišką ir prognozuojamą bankroto procesą.

 

 

Neteisminis bankrotas

laimėk bankrutuodamas

 
 
 
Raktažodžiai: Bankrotas, neteisminis bankrotas, imoniu bankrotas, uab bankrotas, bankroto administravimas, bankroto administratorius
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.