Penktadienis, balandžio 26 d.

Šiaurės šiluma, UAB

Šiaurės šiluma, UAB
Šiaurės šiluma, UAB
Įmonės kodas 305491887
PVM mokėtojo kodas LT100013039413
Įmonės adresas Vabalninko g. 2-1, LT-41132 Biržai
Telefonas +370 612 48272
Vadovas/direktorius Sigitas Rauckis
Šiaurės šiluma, UAB

Uždaroji akcinė bendrovė “Šiaurės šiluma” gali pasiūlyti tai, ko reikia šildymo, vandens tiekimo, šilumos apskaitos ir taupymo įrengimų sistemoms įrengti - nuo profesionalios konsultacijos iki reikiamos įrangos parinkimo, jos sumontavimo, garantinio/pogarantinio aptarnavimo ir techninės priežiūros. Projektuoja dujotiekio sistemas ir atlieka dujų įvedimo darbus.
Šiaurės šiluma - tai bendrovė, kuri išlaiko ilgalaikius, glaudžius dalykinius santykius su klientais, tiekėjais bei darbuotojais, glaudžiai bendradarbiauja su partneriais: statybinėmis organizacijomis, architektais, projektuotojais, dizaineriais.
Mūsų pagrindinė prekybos partnerė - UAB „Vilpra“. Ji yra viena didžiausių Lietuvoje šildymo, kondicionavimo, vėdinimo sistemų, alternatyvios energijos įrangos - šilumos siurblių, saulės elektrinių, židinių, krosnelių, dūmtraukių bei vonios kambario įrangos prekybos bei įrengimo įmonių.

Parduodame ir montuojame

Šildymo įrangą

Saulės elektrines

Dūmtraukius ir kaminus

Židinius ir krosneles

Vėdinimo ir kondicionavimo sistemas

Šilumos siurblius

Dujų sistemų projektavimas ir gamtinių dujų įvedimas

Projektuojame, montuojame ir tiesiame lauko ir vidaus dujotiekius. Įvedame dujas į individualius namus, daugiabučius, pramoninius objektus, atskiras patalpas. Pajungiame ir priduodame energetikos inspekcijai. Paleidžiame dujinę įrangą ir prižiūrime jos ekspoataciją.

   
 
 
Raktažodžiai: Šiaurės šiluma, Šiaurės šiluma UAB, Šiaurės šiluma UAB įmonė, Šiaurės šiluma UAB firma, Šiaurės šiluma ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.