Tilto odontologijos klinika, UAB

Tilto odontologijos klinika, UAB
Tilto odontologijos klinika, UAB
UAB „Tilto odontologijos klinika“ - mums rūpi Jūsų šypsenos ir mes padėsime Jums jas susigrąžinti bei tausoti.
Įmonės kodas 303382063
Įmonės adresas Žygimanto Liauksmino g. 1-1, 01101 Vilnius
Telefonas +370 640 37339
Telefonas +370 615 90887
Vadovas/direktorius Ieva Pukienė
Svetainė http://www.tok.lt
Nuorodos Facebook
Tilto odontologijos klinika, UAB

TILTO  ODONTOLOGIJOS KLINIKA  yra įsikūrusi Vilniaus Senamiestyje, netoli Katedros aikštės. Ji nedidelė, tačiau dėl to galime rodyti patį didžiausią dėmesį kiekvienam savo pacientui – nepatirsite įprasto poliklinikos šurmulio ir savotiškai užkrečiamo eilėje lūkuriuojančiųjų nerimo. Visuomet būsite apgaubti rūpesčiu ir sulauksite pačių profesionaliausių paslaugų. Mums rūpi Jūsų šypsenos ir mes padėsime Jums jas susigrąžinti bei tausoti.

 

PASLAUGOS

Dantų balinimas

Jūs visuomet atkreipsite dėmesį į besišypsantį žmogų. Ir jei jo šypseną puoš balti ir prižiūrimi dantys, bus sunku atsikratyti sukilusio lengvo pavydo jausmo – ir aš noriu taip baltai šypsotis. Nekankinkite savęs, skambinkite ir ateikite į mūsų kliniką. Mes padėsime jums šį neramų pavydo jausmą ištirpdyti.

 

Estetinis dantų plombavimas

Šiuo gydymo metodu koreguojama pakitusi dantų spalva, forma, panaikinami pernelyg dideli tarpai, ištiesinami nesmarkiai kreivi dantys, atstatomi nuskilę, nudilę ir karieso pažeisti dantys. Plombuojant naudojami specialūs instrumentai bei medžiagos, pasižyminčios itin aukštomis estetikos savybėmis.

 

Gydymas

• Estetinis plombavimas. Estetinio dantų plombavimo metu koreguojama dantų forma, keičiamos besiskiriančios nuo danties spalvos plombos, užpildomi tarpai tarp dantų. Jau po pirmo vizito pas gydytoją, šypsena tampa žymiai gražesnė

• Dantų šaknų kanalų gydymas – tai sudėtingų procedūrų seka, kurių metu yra pašalinama infekuota danties pulpa, išvalomas ir išplatinamas kanalas, įdedami vaistai ir plombuojama šaknis.

 

Implantacija

Dantų implantas – titaninis sraigtas – natūralių dantų pakaitalas, kuris netekus danties pakeičia šaknį. Odontologų nuomone, implantai yra vienas didžiausių šiuolaikinės odontologijos laimėjimų. Anksčiau, kai reikėdavo atstatyti dantį, buvo šlifuojami du gretimi dantys. Dabar į tarpa tarp dantų įsukamas implantas, negadinant dviejų gretimų dantų.

 

Burnos higiena

Profesionali burnos higiena (pbh) – pagrindinė dantų ir periodonto ligų profilaktikos priemonė. Kiekvienas žmogus nori būti sveikas ir dėl to privalu rūpintis burnos higiena. Burnos higienistas ne tik atlieka specialias procedūras, bet ir prižiūri, konsultuoja bei moko.

 

Periodontologija

Daugelį žmonių vargina kraujuojančios, uždegiminės dantenos, klibantys dantys, nemalonus kvapas iš burnos. Tai gali būti periodonto patologijos požymis. Dažnai ji progresuoja nesukeldama skausmo. Priklausomai nuo pažeidimo dydžio, mūsų klinikoje atliekamos periodontito gydymo procedūros – konkrementų šalinimas, kiuretažas, nechirurginis ir chirurginis periodonto ligų gydymas.

 

Protezavimas

Šiuolaikinės technologijos leidžia pagaminti protezą, atitinkantį aukščiausius estetinius ir funkcinius reikalavimus, todėl kiekvienas protezas gali būti tiek estetiškas, tiek patikimas. Savo pacientams siūlome platų protezavimo paslaugų spektrą. Kiekvienas gali rinktis pagal estetinius reikalavimus ir galimybes.


 
 
 
Raktažodžiai: Tilto odontologijos klinika UAB, Tilto odontologijos klinika UAB įmonė, Tilto odontologijos klinika UAB kontaktai, Tilto ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.