Kazakevičiaus implantologijos centras, UAB

Kazakevičiaus implantologijos centras, UAB
Kazakevičiaus implantologijos centras, UAB
Visos odontologinės paslaugas po vienu stogu: dantų implantavimas, burnos higiena, estetinis plombavimas, dantų gydymas breketais
Įmonės kodas 151371827
Įmonės adresas A. Valaičio g. 7, 68176 Marijampolė
Telefonas +370 685 48426
Telefonas +370 605 27574
Vadovas/direktorius Žydrūnas Kazakevičius
Nuorodos Facebook
Kazakevičiaus implantologijos centras, UAB

Pacientų patogumui atliekame visas odontologines paslaugas po vienu stogu Marijampolėje: dantų implantavimas, burnos higiena, estetinis plombavimas,

dantų gydymas breketais ir kitas.

Mūsų odontologijos klinika Marijampolėje išaugo iš buvusio Žydrūno Kazakevičiaus stomatologinio kabineto, kuris veiklą pradėjo 1998 m. Visus šiuos metus mūsų gydymo įstaiga puoselėja tradicijas, paremtas kokybe ir patikimumu.


Pasak klinikos vadovo Ž. Kazakevičiaus: 

„Šiais reklamos laikais, kai pacientams siūloma didžiulė paslaugų ir technologijų gausa, lengva pasiklysti tarp tikrų vertybių. Gydytojo atliktas darbas paciento burnoje, kokios apimties ir rūšies jis bebūtų, vertybe tampa tik tuomet, kai tarnauja dešimt ir daugiau metų.“

 


PASLAUGOS

 

RENTGENOGRAMOS

Rentgeno nuotrauka parodo, kokia aplink dantį esančių audinių būklė, koks dantų šaknų kanalų ilgis ir kt.

 

3D KOMPIUTERINĖ TOMOGRAFIJA

Skaitmeniniu tomografu gautos 3D nuotraukos rodo labai tikslų, neiškraipytą, realų viršutinio ir apatinio žandikaulių vaizdą bei aplink esančias sritis.

 

ORTODONTINIS GYDYMAS

Ortodontinio gydymo metu yra ne tik tiesinami kreivi, netaisyklingai išdygę dantys, bet yra gydomas ir netaisyklingas sąkandis.

 

DANTŲ GYDYMAS

Plombuojant siekiama atstatyti danties funkciją ir estetiką. Endodontinio gydymo metu, naudojant mikroskopą yra gydomi dantų šaknų kanalai.

 

DANTŲ PROTEZAVIMAS

Padeda atsikratyti ne tik psichologinių problemų, bet ir fizinių kai vargina kramtymo, virškinimo sistemos sutrikimai

 

DANTŲ IMPLANTACIJA

Vienas iš pažangiausių gydymo būdų, padedantis atstatyti prarastus dantis nešlifuojant ir neapkraunant kaimyninių dantų.

 

BURNOS HIGIENA

Minkštųjų ir kietųjų dantų apnašų šalinimas specialiais instrumentais. Šios procedūros metu yra pašalinami dantų akmenys, esantys virš bei po dantenomis; nuvalomos pigmentinės dėmės.

 

DANTŲ BALINIMAS

Atliekama apžiūra ir parenkami saugiausi, naujausios kartos dantų balinimo metodai, atsižvelgiant į amžių, sveikatos būklę, norimą pasiekti rezultatą.

 

PERIODONTOLOGIJA

Periodontitas tai viena iš dažniausių dantų praradimo priežasčių. Tai bakterijų sukelta infekcija, kuri negydoma, pažeidžia dantenas ir aplink dantis esantį kaulą.

  

ŽYDRŪNAS KAZAKEVIČIUS

GYD. IMPLANTOLOGAS M.SC.

 

“Džiaugiamės, galėdami pasiūlyti dantų gydymą, atitinkantį aukščiausius medicinos standartus. Nuolat giliname savo žinias tiek Lietuvos, tiek užsienio mokslinėse konferencijose. Mūsų klinikos tikslas – suteikti kokybiškas paslaugas pagal kiekvieno paciento individualius poreikius.”

 

LEISKITE JŪSŲ ŠYPSENAI SPINDĖTI!

 

   
 
 
Raktažodžiai: Kazakevičiaus implantologijos centras UAB, Kazakevičiaus implantologijos centras UAB įmonė, Kazakevičiaus implantologijos centras UAB kontaktai, Kazakevičiaus ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.