Penktadienis, balandžio 19 d.

Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus

Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus
Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus
Įmonės kodas 188727491
Įmonės adresas Laisvės al. 106, 44253 Kaunas
Telefonas +370 37 229675
Vadovas/direktorius Ramūnas Grigonis
El. paštas info@zoomuziejus.lt
Nuorodos Facebook
Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus

Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus

Misija – supažindinti visuomenę su pasaulio ir Lietuvos gyvūnijos įvairove, raida, gamtiniais saitais, būkle, zoologijos mokslu, tyrinėti, aprašyti, kaupti ir eksponuoti gyvūnijos, kaip žmonijos gamtinės aplinkos, materialiuosius ir nematerialiuosius liudijimus, atsižvelgiant į informacinės visuomenės būdo bruožus ir šiuolaikines galimybes, skatinti visuomenės aplinkosauginį sąmoningumą ir formuoti gamtosaugines vertybes.

Vizija – išskirtinis, atviras ir greitai reaguojantis į besikeičiančius visuomenės poreikius ir lūkesčius, konkurencingas, kūrybiškai ugdantis gamta besidominčią ir ją saugančią visuomenę, žinomas pasaulyje, populiariausias gamtamokslinis muziejus Lietuvoje.

Muziejus, įgyvendindamas savo misiją, vadovaujasi šiomis vertybėmis:  atsakomybė, atvirumas, kompetencija, kūrybiškumas, pagarba.

 

Veiklos sritys

  Mokslinis darbas

  Edukacinė veikla

  Preparavimas ir taksidermija

  Audinių bankas

  Paukščių žiedavimo centras

  Ventės rago ornitologinė stotis

 

GAMTA MUZIEJUJE – MUZIEJUS GAMTOJE

       Bestuburiai  

       Vabzdžiai  

       Žuvys-Varliagyviai-Ropliai  

       Paukščiai 

       Žinduoliai 


PASLAUGOS

→ Ekskursijos ir paskaitos

Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejuje organizuojama daugiau nei trisdešimti teminių ekskursijų, kurių turinys apima įvairių gyvūnų klasių ypatybių, zoogeografinio pasiskirstymo, sistematikos ir ekologijos temas.

→ Edukacinės programos

Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejuje vykdomi edukaciniai užsiėmimai, kurie sąveikauja su formaliojo ir neformaliojo ugdymo(si) programomis, mokymosi visą gyvenimą koncepcija bei atitinka įvairių visuomenės grupių poreikius ir lūkesčius.

 
 
 
Raktažodžiai: Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejus, Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejaus kontaktai, Kauno Tado Ivanausko zoologijos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.