Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Mažeikių vairuotojų mokymo centras, VšĮ

Mažeikių vairuotojų mokymo centras, VšĮ
Mažeikių vairuotojų mokymo centras, VšĮ
Profesionali ir geriausia vairavimo mokykla Mažeikiuose.
Įmonės kodas 167398815
Įmonės adresas Žemaitijos g. 52-16, 89153 Mažeikiai
Telefonas +370 616 31770
Vadovas/direktorius Aida Bliudzukienė
Svetainė http://www.mvmc.lt
El. paštas stasysrocys@gmail.com
Nuorodos Facebook
Mažeikių vairuotojų mokymo centras, VšĮ


Mokytis vairuoti – gana sudėtingas darbas, kuris reikalauja ne tik nepriekaištingo automobilio valdymo, kelių eismo taisyklių išmanymo, bet ir atidumo. Neretai būsimiems vairuotojams privalomų vairavimo pamokų nepakanka šiems įgūdžiams išsiugdyti. Visiems, kurie dar nėra baigę vairavimo mokyklos arba jei baigėte vairavimo mokymus mokykloje ir norite pasiruošti VĮ „Regitros“ vairavimo egzaminui A, B, C, CE, D kategorijoms, mūsų vairavimo instruktoriai pasirengę jums padėti!

 

Kodėl verta mokytis pas mus ?

Tik naujausių modelių lengvieji mokomieji automobiliai.

Naujausia teorijos mokymo bazė (mokymai vyksta skaitmeninio projektoriaus pagalba ir daugybe vizualinės mokomosios medžiagos).

Vieni iš geriausių Mažeikių rajone.

Mokyklos svarbiausias prioritetas yra mokymo kokybė, o ne kiekybė, todėl esame tvirtai pasiruošę suteikti aukščiausią mokymo lygį kuris išsiskiria iš viso rajono vairavimo mokyklų.

Ilgametę patirtį turintys, kantrūs, supratingi ir profesionalūs teorijos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai.

 

Vairavimo kursai

A Kategorijos Kursai

 

A Kategorija (triračiai, kurių galia didesnė kaip 15 kW, ir motociklai) – Minimalus amžius, nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti – 20 metų, išskyrus teisę vairuoti triračius. Norint įgyti teisę vairuoti A kategorijos motociklus, reikia turėti dviejų metų A2 kategorijos transporto priemonių vairavimo stažą. Reikalavimas turėti dviejų metų A2 kategorijos transporto priemonių vairavimo stažą netaikomas 24 metų sulaukusiems asmenims. Teisė vairuoti triračius, kurių galia didesnė kaip 15 kW, suteikiama nuo 21 metų.

 

B Kategorijos Kursai

B kategorija – automobiliai, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 3 500 kg ir kurie skirti ir suprojektuoti vežti ne daugiau kaip aštuonis keleivius, neįskaitant vairuotojo; šie automobiliai gali būti sujungti su priekaba, kurios didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg; šie automobiliai taip pat gali būti sujungti su priekaba, kurios didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 750 kg, tačiau šio junginio didžiausioji leidžiamoji masė turi būti ne didesnė kaip 4 250 kg; automobilio ir priekabos, kurios didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 750 kg, junginį, kurio didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 3 500 kg, leidžiama vairuoti tik išlaikius įgūdžių ir elgsenos patikrinimo egzaminą valstybės įmonėje „Regitra“.

 

C, CE Kategorijos Kursai

C kategorija -automobiliai, kurie nepriskiriami D1 ir D kategorijoms ir kurių didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 3 500 kg; šios kategorijos automobiliai gali būti sujungti su priekabomis, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg. Minimalus amžius nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti transporto priemones C kategorija yra 18 metų (tik teisės aktų nustatyta tvarka įgijus pradinę profesinę kvalifikaciją vežti krovinius) arba 21 metai. Taip pat galima baigti bendrus kursus C + CE kategorijoms įgyti, arba C + CE + D kategorijoms įgyti.

 

D Kategorijos Kursai

D kategorija – automobiliai, skirti vežti keleivius ir turintys daugiau kaip aštuonias sėdimąsias vietas be vairuotojo vietos. Šie automobiliai gali būti sujungti su priekaba, kurios didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg. Minimalus amžius nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti transporto priemones D kategorija yra 18 metų (vežti keleivius reguliariais reisais, jeigu maršrutas ne ilgesnis kaip 50km, ir tik teisės aktų nustatyta tvarka įgijus pradinę profesinę kvalifikaciją vežti keleivius), 21 metai (vežti keleivius reguliariais reisais, jeigu maršrutas ne ilgesnis kaip 50km, arba tik teisės aktų nustatyta tvarka įgijus pradinę profesinę kvalifikaciją vežti keleivius), arba 24 metai. taip pat galima baigti bendrus kursus C + CE + D kategorijoms įgyti.


 
 
 
Raktažodžiai: Mažeikių vairuotojų mokymo centras, Mažeikių vairuotojų mokymo centras VšĮ, Mažeikių vairuotojų mokymo centras VšĮ įmonė, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.