Trečiadienis, balandžio 17 d.

Sigromas, UAB

Sigromas, UAB
Sigromas, UAB
Metalo konstrukcijų gamyba ir montavimas, kalviški darbai.
Įmonės kodas 241771820
PVM mokėtojo kodas LT417718219
Įmonės adresas Šilutės pl. 107, LT-95112 Klaipėda
Telefonas +370 46 301360
Telefonas +370 687 35401
Vadovas/direktorius Romanas Petkevičius
El. paštas sigromas@gmail.com
Sigromas, UAB

UAB “Sigromas” tai Lietuvos kapitalo įmonė, įkurta 1999 m. Pagrindinė veikla metalo konstrukcijų gamyba ir montavimas, kalviški darbai. Ilgametė patirtis užtikrina efektyvią ir profesionalią įmonės veiklą.
Mūsų tikslas pasiūlyti klientams kokybiškas paslaugas. Didelį dėmesį skiriame savo darbuotojų kvalifikacijos kėlimui, darbų saugai ir gamybos kokybės kontrolei: nuo 2014 m. rugsėjo 30 d. gamybos vietoje įdiegti suvirinimo procesai kurie atitinka LST EN ISO kokybės standartą.
Mūsų vertybės: klientų poreikių išsiaiškinimas ir tenkinimas, atsakomybė už sutartinių įsipareigojimų vykdymą, aukščiausia atliktų darbų kokybė.
Mūsų siūlomos paslaugos skirtos tiek fiziniams asmenims, tiek įmonėms ar valstybinėms institucijoms.
Sėkminga bendradarbiavimo patirtį turime su smulkiomis ir stambiomis Lietuvos ir užsienio įmonėmis (Latvijos valstybe), ūkininkais, parduotuvėmis ir kt. Mums davė daug patirties kuriant ir gaminant ne tik stambias metalo konstrukcijas, bet ir įvairiausius gaminius (turėklus, laiptus, vartus, tvoras, reklamos stendus, duris, kopėčias, pandusus ir kt.). Gamybai naudojame tik kokybišką ir sertifikuotą juodą ar nerūdijantį plieną. Taip pat atliekame greitą ir kokybišką metalo konstrukcijų (gaminių) sumontavimą.

Kalviški darbai Jūsų namams
Esame pasiruošę Jums pasiūlyti didelę metalinių vartų, stogelių, laiptų turėklų, prancūziškų balkonų įvairovę. Per ilgus metus ištobulinome ne tik gamybos procesus, bet ir savo gaminių asortimentą.

 
 
 
Raktažodžiai: Sigromas, Sigromas UAB, Sigromas UAB įmonė, Sigromas UAB firma, Sigromas UAB kontaktai, Sigromas UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.