Penktadienis, balandžio 19 d.

Midama, UAB

Midama, UAB
Midama, UAB
Įmonės kodas 141307242
PVM mokėtojo kodas LT413072411
Įmonės adresas Antkopčio g. 2, Girininkų k., LT-96212 Klaipėdos r.
Telefonas +370 698 11158
Telefonas +370 687 88796
Vadovas/direktorius Simonas Laugalis
Svetainė https://midama.lt/
El. paštas info@midama.lt
Nuorodos Facebook
Midama, UAB

UAB „Midama“ savo veiklą pradėjo dar 1998-taisiais metais ir pamažu įsiliejo į kalvystės rinką.


Iš kitų gamintojų išsiskiriame unikaliu požiūriu į kalvystės meną. Tai – daug daugiau nei vien metalo ir ugnies sąjunga, mūsų darbai yra materializuotos klientų vizijos, nuo įmantrių baldų iki kasdienių įrankių. UAB „Midama“ specializuojasi kalviškų vartų, vartelių, tvorų, vidaus bei lauko turėklų, balkonų turėklų -imitacijų gamyboje. Mielai pagaminsime ir dekoratyvinius baldus, groteles Jūsų židiniui, grotas langams bei durims, visada esame pasiryžę įvykdyti ir individualius užsakymus. Galbūt seniai svajojate apie tvirtą ir ilgaamžę kepsninę? Su mūsų pagalba, nereikės sukti galvos, kuris produktas prekybos centro lentynoje tarnaus ilgiau, specialiai Jums pagaminti kalviški dirbiniai garantuos ramų ir saugų laiką.


Klientui pageidaujant atliekame ir suvirinimo darbus.

Kas tai bebūtų – laiptai, stogeliai ar baldai, garantuojame kokybišką produkciją, individualų požiūrį į kiekvieną užsakymą, na o geriausia UAB „Midama“ vizitinė kortelė – jau atlikti darbai.


Iš savo komandos reikalaujame ypatingo kruopštumo, puoselėjame tobulėjimą. Siekdami užtikrintos kokybės, gamybai naudojame tik patikrintas ir aukštus standartus atitinkančias medžiagas bei inovatyviausias technologijas. Ne tik atsižvelgiame į kliento pageidavimus – vertiname brangų kiekvieno laiką, tad darbus atliekame visada sutartu laiku.


Kruopščiai pagaminti, unikalūs dirbiniai gali paversti Jūsų aplinką dar jaukesne. Suteikite mums galimybę paversti Jūsų vizijas tikrove!

 
 
 
Raktažodžiai: Midama, Midama, UAB, Midama, UAB veikla, Midama, UAB paslaugos, Midama, UAB kontaktai, Midama, UAB vadovas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.