Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

Baltic metal, UAB

Baltic metal, UAB
Baltic metal, UAB
UAB „Baltic Metal“ – metalo laužo supirkimas ir tvarkymas.
Įmonės kodas 300012386
PVM mokėtojo kodas LT100000869112
Įmonės adresas R. Kalantos g. 49, 52303 Kaunas
Telefonas +370 612 55992
Vadovas/direktorius Audrius Tatariūnas
El. paštas info@bmetal.lt
Baltic metal, UAB

 UAB „Baltic Metal“ veiklą pradėjo 2009 metais Kaune. Pagrindinė bendrovės veikla – metalo laužo supirkimas ir tvarkymas. Įmonė taip pat superka: naudotus švino akumuliatorius, eksploatuoti netinkamas transporto priemones, metalines pakuotes, elektros bei elektroninę įrangą. Metalas superkamas iš įmonių ir fizinių asmenų aikštelėse, įrengtose Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. UAB „Baltic Metal“ yra viena iš įmonių, galinčių išduoti metalinės pakuotės sutvarkymo pažymas.

 

Svarbiausi bendrovės prioritetai yra klientų poreikių bei lūkesčių patenkinimas ir aplinkos tausojimas. Supirkdami, apdorodami ir perdirbdami metalus, metalų atliekas, mes sudarome sąlygas antriniam jų panaudojimui, taip mažindami neigiamą poveikį aplinkai.

 

Mūsų sėkmės garantas – darbuotojų profesionalumas ir jų atsakomybė už bendrovės įsipareigojimus. Šiuo metu UAB „Baltic Metal“ dirba  45 darbuotojai. Siekdami optimaliai panaudoti ir didinti turimą darbuotojų potencialą, esame numatę sėkmingai kelti darbuotojų kvalifikaciją, sudaryti jiems tinkamas darbo sąlygas. Kiekvienais metais bendrovė užsibrėžia kokybės bei aplinkosaugos tikslus ir stengiasi juos įgyvendinti.

 

 

PASLAUGOS

 

Superkame:

 

• juodųjų, nerūdijančio plieno ir spalvotųjų metalų laužą

• įvairią metalinę įrangą ir jos sudedamąsias dalis

• eksploatuoti netinkamas transporto priemones (ENTP)

• metalines konstrukcija

• kabelius

• metalines pakuotes

• naudotus švino akumuliatorius

• elektros bei elektronikos laužą


 
 
 
Raktažodžiai: Baltic metal UAB, Baltic metal UAB įmonė, Baltic metal UAB kontaktai, Baltic metal UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.