Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

ARMPLAST, UAB

ARMPLAST, UAB
ARMPLAST, UAB
Įmonės kodas 175042929
PVM mokėtojo kodas LT750429219
Įmonės adresas Emiliškės, LT-17164 Šalčininkų r.
Telefonas +370 698 18413
Vadovas/direktorius Michail Volosevič
El. paštas info@armplast.lt
ARMPLAST, UAB

➤ UAB "ARMPLAST" yra privati inovatyvi gamybos įmonė, veikianti kompozitų rinkoje nuo 2003 m.

Pagrindiniai ARMPLAST produktai yra motorinės valtys, valtys ir motoriniai katamaranai turizmui, pramogoms ir sportui. Visi gaminiai atitinka direktyvą EB 94/25/EB, skirtą pramoginiams laivams.

Taip pat ARMPLAST gamina platų stiklo pluošto gaminių asortimentą automobilių ir statybos pramonei bei kitus gaminius iš GRP/FRP.

Daugiau nei 90% produkcijos eksportuojame daugiausia į Didžiąją Britaniją , Norvegiją , Švediją , Daniją , Vokietiją ir kitas šalis.

➤ Mūsų misija – gaminti patogius, kokybiškus ir saugius gaminius iš kompozitinių medžiagų. 

Esame atviri svarstyti kitus bendradarbiavimo pasiūlymus ir esame pasirengę panaudoti visas savo galimybes jiems įgyvendinti.

➤ UAB “ARMPLAST” siūlo garantinį ir techninės priežiūros aptarnavimą valtims tiek savo gamybos vietoje, tiek mūsų partnerių dirbtuvėse.

➤ UAB" ARMPLAST" teikia paslaugas, sukurtas pagal Jūsų specifinius poreikius. Galime Jums suteikti remonto medžiagų komplektą bei vidaus gaminių ekspertų konsultacijas Jūsų valties savitarnai. Taip pat galime pasiūlyti įvairių dalių ir priedų, pvz. baldakimai, palapinės, irklai ir kiti iš OSCULATI, CEREDI, ULTRAFLEX, WATSKI, NAVIMO ir kitų firmų.

➤ UAB "ARMPLAST" siūlo valčių variklių ir įrangos priekabos parinkimą ir montavimą valčiai ar katamaranui gabenti.

PRODUKTAI:

Motorinės valtys;

Valtys;

Katamaranai;

GRP produktai.

 
 
 
Raktažodžiai: Armplast UAB, Armplast UAB veikla, Armplast UAB produktai, Armplast UAB kontaktai, Armplast UAB adresas, Armplast ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.