Penktadienis, balandžio 19 d.

Mitesco, UAB

Mitesco, UAB
Mitesco, UAB
UAB „Mitesco" įsikūrė 2008 m. sausio 8 d. Tai įmonė, plečianti savo veiklą medienos prekybos, miškininkystės srityje bei biokuro gamyboje.
Įmonės kodas 301507454
PVM mokėtojo kodas LT100003704311
Įmonės adresas Naujoji g. 2, 89101, Mažeikiai, Lietuva
Telefonas +370 686 57993
Vadovas/direktorius Marius Kulvinskis
El. paštas uabmitesco@gmail.com
Mitesco, UAB

➤ Bendrovės pagrindinė veiklos kryptis - miškininkystė, medienos ruoša, medienos kirtimo, gabenimo paslaugos, medienos pirkimas ir pardavimas, miško savininkų konsultacijos, miško atkūrimo darbai, biokuro gamyba, biokuro pirkimas-pardavimas. 

➤ Įmonė neapsiriboja ties konkrečia medienos rūšimi, nes tiek patys įsigyja, tiek užsakovus gali aprūpinti pačia įvairiausia žaliava: storais, plonais, vidutiniais rąstais, malkomis, popiermedžiu, pjuvenomis, technologine skiedra (biokuru). Įmonė savo veiklą kol kas vykdo Lietuvos Respublikos teritorijoje.

➤ Nuo Bendrovės įsteigimo dienos miško ruošos darbų vykdymui UAB „Mitesco" jau turi įsigijusi įvairiose Lietuvos vietose miško ūkio paskirties žemės sklypų.

➤ Bendrovėje dirba kvalifikuoti, turintys ilgametę darbo patirtį, darbuotojai.

➤ UAB „Mitesco" turi įsigijusi našią, patogią ir modernią techniką - medkirtę - medvežę PONSSE Wisent Dual.

➤ Produkciją pirkėjams pristato su specialiai tam pritaikytu transportu.

➤ Vienas iš įmonės sėkmės veiksnių - ilgalaikiai ir patikimi ryšiai su nuolatiniais verslo partneriais. Įmonės pagrindinis tikslas - plėsti gaminamos/parduodamos produkcijos asortimentą, didinti veiklos apimtis, kad būtų galima tenkinti ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių vartotojų poreikius.

➤ Ypatingas dėmesys skiriamas tarpusavio bendradarbiavimui, klientų poreikių įvertinimui bei tenkinimui. Klientai, patenkinti teikiamomis paslaugomis ir aptarnavimu, noriai rekomenduoja mūsų įmonę tokių paslaugų ieškantiems asmenims ar kompanijoms.

➤ Mūsų pagrindinės vertybės: darbo kokybė, sąžiningumas, pagarba klientui.

MIŠKININKYSTĖS PASLAUGOS

➤ MIŠKININKYSTĖ

UAB „Mitesco“ teikia visas miškininkystės paslaugas. Įmonė užsiima: miško ruoša (kirtimu, ištraukimu, atsodinimu, ugdymu, didelį dėmesį savo veikloje skiriame miškų priežiūrai - mišką tvarkome ir prižiūrime pagal visus miškininkystės reikalavimus), miško su žeme pirkimu ir stataus miško pirkimu išsikirtimui. Bendrovėje dirba darbuotojai, turintys ilgametę patirtį atliekant miškotvarkos darbus. Darbus atliekame greitai, kruopščiai ir atsakingai.

Iš privačių miškų savininkų visuomet laukiame pasiūlymų pirkti mišką su žeme arba išsikirtimui.

Tikimės, kad Jūs mumyse rasite patikimą partnerį.

➤ BIOKURAS

Biokuras yra nebrangi ir atsinaujinanti energija. Jis išgaunamas čia, vietoje. Medienos biokuro surinkimas, paruošimas ir pardavimas leidžia prasmingai panaudoti tas miško kirtimo atliekas ir kitą menkavertę medieną, kurios nebetinka aukštos klasės apvaliosios medienos sortimentų gamybai. Miško kirtimo atliekos gali būti medžio kelmo antžeminė dalis, medžio šakos, viršūnės ar smulkūs stiebai. Biokuro gamybai ypač tinka krūmai ir krūmokšniai.

Biokuro masės, kaip energijos šaltinio naudojimas auga tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje, ir tai vyksta nedidinant bendro miškų kirtimo masto, o racionaliau panaudojant medžių kirtimo atliekas bei veisiant ir kertant specialias trumpos apyvartos medžių ir krūmų rūšių plantacijas energijos gamybai.

➤ APLEISTŲ ŽEMIŲ TVARKYMAS

Valome medžiais ir krūmais apžėlusius laukus, pievas, griovius, pakeles ir pamiškes. Susidariusias kirtimo atliekas išsivežame savo transportu. Darbus atliekame greitai ir kokybiškai. Ši paslauga užsakovui dažniausiai nieko nekainuoja, t.y. krūmus ir medžius iškertame ir išvežame nemokamai, o susidariusias kirtimo atliekas perdirbame į biokurą ir parduodame vietinėms biokuro katilinėms.

NEMOKAMAI valome krūmais ir medžiais apaugusius laukus, griovius bei pakeles

➤ SMULKINIMO PASLAUGOS

➤ MEDIENOS IŠTRAUKIMO IR TRANSPORTAVIMO PASLAUGOS

➤ MIŠKO KIRTIMAS, RETINIMAS, UGDYMAS IR KITI MIŠKO RUOŠOS DARBAI

     
 
 
Raktažodžiai: Mitesco, Mitesco UAB, Mitesco UAB įmonė, Mitesco UAB firma, Mitesco UAB kontaktai, Mitesco UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.