Penktadienis, balandžio 19 d.

Miškinta, UAB

Miškinta, UAB
Miškinta, UAB
Įmonės kodas 300636503
PVM mokėtojo kodas LT100003182919
Įmonės adresas Aušros g. 7-38, LT-65192 Varėna
Telefonas +370 616 77372
Vadovas/direktorius Vincas Slavinskas
El. paštas miskinta@gmail.com
Miškinta, UAB

◆  Miško darbai

Miškas jo savininkui yra vertingas turtas, kuris gali atnešti daug naudos. Žinoma, jei tuo mišku tinkamai rūpinatės. Neprižiūrėtas miškas gali atnešti ir nuostolį, o ilgą laiką nesirūpinant, sumažės miško vertė. Nežinote nuo ko pradėti? UAB MIŠKINTA visada pasirengusi padėti ir patarti. Atliekame įvairius miško darbus visoje Lietuvoje, tad mūsų komanda padės pasirūpinti mišku. Esame miškininkystės profesionalai, todėl mūsų patarimu galite pasitikėti.

Šiandien mišką daugelis renkasi kaip pelningą investiciją, tačiau miškininkystės sritis reikalauja specialių žinių. Mūsų teikiamos paslaugos padės įveikti visus iššūkius ir gauti pelno iš valdomo miško. Drauge pasirūpinkime, kad jūsų miškas augtų ir žaliuotų metų metus.

UAB MIŠKINTA siūlo visas su miškininkyste ir miško priežiūra susijusias paslaugas:

  • Miško valymą;
  • Miško kirtimą;
  • Medienos ir jos atliekų išvežimą;
  • Miško ištraukimą;
  • Sunkiasvorės technikos nuomą;
  • Miškovežio paslaugas;
  • Medienos paruošimą.

Esame subūrę profesionalų komandą, o darbui naudojame modernią techniką, todėl visus miško darbus atliekame profesionaliai, saugiai ir greitai. Esame patikimas kiekvieno miško savininko partneris. Visada patarsime, kaip geriausia pasirūpinti valdomu mišku ir kokie taikomi reikalavimai, o esant poreikiui padėsime sutvarkyti reikalingus dokumentus. Mes žinome, kada reikalingas miško valymas, o kada galimas jo kirtimas – padėsime užtikrinti puikią miško būklę ir gauti naudos iš savo investicijos.

◆  Miško supirkimas

Esame pasiruošę pirkti jūsų mišką! Kadangi vertiname tiek savo, tiek jūsų darbą, laiką ir pastangas, pirkdami mišką pasiūlysime geriausią rinkos kainą. Miško savininkai, pasiruošę parduoti savo mišką, gali rinktis iš dviejų pirkimo – pardavimo variantų:

  • Parduoti mišką su žeme

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl verta parduoti mišką su žeme – tai daug laiko ir specifinių žinių reikalaujanti miško priežiūra, pradedant neteisėtais kirtimais, baigiant nuolatine miško sanitarinės būklės stebėsena. Šie ir kiti miško priežiūros ir apsaugos darbai taip pat neaplenkia ir miško savininko piniginės. Taigi, pardavę mišką su žeme atsikratysite nemažai rūpesčių.

  • Parduoti mišką be žemės (statų mišką išsikirtimui)

Garantuojame miško kirtimą laikantis visų miško naudojimo įstatymų ir siūlome palankiausias rinkos kainas. Pirkdami mišką išsikirtimui pasirūpiname visa reikalinga dokumentacija, miškotvarkos projekto parengimu bei kitais būtinais darbais, įskaitant miško atsodinimą po kirtimo.

◆  Negabaritinių krovinių pervežimas

Viena iš mūsų teikiamų paslaugų – negabaritinių krovinių pervežimas suteikia galimybę lengvai ir patogiai pervežti sunkiasvorę techniką. Negabaritinių krovinių kategorijai priskiriami didesni kroviniai, kurių matmenys arba svoris viršija transporto priemonės matmenis.

Paprastai tokių sudėtingų krovinių gabenimas sukelia daug rūpesčių, tačiau pasinaudoję mūsų teikiamomis paslaugomis, galėsite pamiršti nesklandumus, nes Jūsų kroviniai bus pergabenti patogiai, pasirūpinant visa reikalinga pervežimo technika, maršrutų planavimu, dokumentais ir kitais rūpesčiais.

◆  Mediena

Žmogus medieną naudoja nuo seno – tai nepakeičiama statybinė ir gamybinė medžiaga. Be to, mediena yra atsinaujinantis išteklius, tad jos naudojimas yra tvarus ir nekenkia aplinkai. Medienos gavyba ir sortimentų ruošimas yra viena pagrindinių mūsų įmonės veiklos sričių. Suprantame, kad šis procesas gali būti žalingas gamtai, todėl visada užtikriname nepertraukiamą miško atsinaujinimo ciklą atlikdami valomuosius ir retinamuosius kirtimus ir atsodinimą. Vadovaudamiesi atsakingu požiūriu į medienos gavybą, siekiame efektyvaus jos panaudojimo, todėl siūlome ne tik įvairių rūšių, bet ir skirtingų kokybinių parametrų medieną. Parduodame įvairiais kiekiais, todėl mūsų pirkėjais yra tiek fiziniais asmenys, tiek gamybos įmonės.

 
 
 
Raktažodžiai: Miškininkystė, miškininkystė Varėnoje, pervežimas, pervežimas Varėnoje, medienos pardavimas, medienos pardavimas Varėnoje, visų rūšių mediena, visų ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.