Penktadienis, balandžio 26 d.

Ignalinos rajono ligoninė, VšĮ

Ignalinos rajono ligoninė, VšĮ
Ignalinos rajono ligoninė, VšĮ
Ligoninė. Konsultacinė poliklinika.
Įmonės kodas 191074260
Įmonės adresas Ligoninės g. 13A, 30112 Ignalina
Telefonas +370 386 52435
Telefonas +370 698 12700
Vadovas/direktorius Daiva Vinogradova
Ignalinos rajono ligoninė, VšĮ

VšĮ Ignalinos rajono ligoninė yra Lietuvos nacionalinės sveikatos sistemos Ignalinos rajono savivaldybės asmens sveikatos priežiūros rajono lygmens pelno nesiekiantis ribotos civilinės atsakomybės viešasis juridinis asmuo, kurio tikslas - tenkinti viešuosius interesus vykdant sveikatos priežiūros veiklą.

 

 

PASLAUGOS:

 

1.      Gydomasis masažas;

 

2.      Vandens procedūros:

 

Perlinė vonia mažina skausmo ir streso pojūtį. Sukelia raminamąjį efektą, pagerina kraujotaką.

Sūkurinė masažinė vonia – tai stimuliavimo ir tonizavimo procesas. Mažina edemas, pagerina judesio diapazoną, atpalaiduoja raumenis.

Povandeninis masažas taikomas visam kūnui arba atskiroms jo dalims. Masažas atliekamas po vandeniu, naudojant žarną su purškimo antgaliu. Veikia mechaninis ir šiluminis efektai vienu metu. Atpalaiduoja raumenis, skatina kraujotaką ir limfotaką, audinių mitybą, sąnarinio skysčio išsiskyrimą ir medžiagų apykaitą, atpalaiduoja raumenis, padidėja sąnarių ir stuburo paslankumas, stangrėja oda, pagerėja medžiagų apykaita audiniuose.

 

3.      Parafino / fango parafino, purvo aplikacijos:

 

dėl purvo aplikacijų sukeltų organizme poslinkių normalizuojasi įvairios funkcijos, gerėja audinių ir organų kraujotaka, mityba, didėja deguonies įsisavinimas, aktyvėja vidaus sekrecijos liaukų veikla, ypač jeigu ji buvo nepakankama, gerėja įvairių uždegiminio proceso produktų pašalinimas. Dėl šių priežasčių pasireiškia skausmą mažinantis, priešuždegiminis efektai, aktyvuojasi organizmo apsauginis ir prisitaikymo mechanizmai.

Fangoparafinas – tai parafinas su vulkaninės kilmės purvo priemaišomis, kurio aplikacijos ne tik malšina uždegiminius procesus, bet ir efektyviai gydo sąnarių ligas. Vulkaninės kilmės priemaišose gausu mineralų ir mikroelementų. Šios šiltos aplikacijos dedamos ant sąnarių, stuburo, ties juosmeniu. Šios procedūros ne tik gerina kraujotaką, malšina sąnarių skausmą, bet ir mažina uždegiminius procesus, sykiu stiprina organizmo imuninę sistemą.

 

4.      Haloterapiją (druskų kambarys):

 

Tai ne medikamentinis gydymas dirbtinai sukuriant druskų kasyklų mikroklimatą su pastovia temperatūra ir pastoviu oro drėgnumu. Druskų kamabario sienos, lubos , grindys padengtos druskos sluoksniu. Per specialias angas į patalpą pučiamas sausas druskos (NaCl) aerozolis. Druskos dalelės tokios mažos, kad pasiekia, ne tik viršutinius, bet ir apatinius kvėpavimo takus, taip pat lengvai nusėda ant odos paviršiaus. Druska pasižymi priešuždegiminiu, bronchus atpalaiduojančiu, gleives skystinančiu, uždegimą mažinančiu poveikiu, bei saugo kvėpavimo takus nuo infekcijų. Buvimas tokioje aplinkoje teigiamai veikia bendrą žmogaus savijautą. Gydymo eigoje vyksta teigiami imuninės sistemos poslinkiai, sustiprėja imunitetas, kuris priešinasi bakterinei ir virusinei infekcijai.

______________________________________

 

PARAMA

 

Jūs galite skirti savo 1,2 procentus  pajamų mokesčio VšĮ Ignalinos rajono ligoninei

 

Rekvizitai:

Paramos gavėjas: VšĮ Ignalinos rajono ligoninė

Paramos gavėjo kodas: 191074260

Buveinės adresas: Ligoninės g. 13A, Ignalina

Atsiskaitomosios sąskaitos Nr.: LT47 4010 0437 0008 0056


 
 
 
Raktažodžiai: VšĮ Ignalinos rajono ligoninė, VšĮ Ignalinos rajono ligoninė kontaktai, VšĮ Ignalinos rajono ligoninė paslaugos, Ignalinos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.