Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica", UAB

A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica", UAB
A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica", UAB
Šeimos gydytojo ir gydytojų specialistų paslaugos. Skydliaukės ligų diagnostika ir gydymas.
Įmonės kodas 133763997
Įmonės adresas Savanorių pr. 287-329, LT-50127 Kaunas
Telefonas +370 37 311579
Telefonas +370 674 50862
Telefonas +370 687 93765
Vadovas/direktorius Andrius Šimkus
El. paštas info@terapija.lt
Nuorodos Facebook
A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica", UAB

MŪSŲ GYDYMO ĮSTAIGOS ISTORIJA

Šimkų šeimos medikų dinastijos tradicijos siekia XX amžiaus pradžią, kada mūsų prosenelis Pranas Šimkus-Šimelevičius, dėl caro represijų pavojaus išvykęs iš Lietuvos, tapęs provizoriumi ėmė dėstyti farmakologiją Odesos aukštuosiuose moterų kursuose, o jo žmona dirbo gailestingąja seserimi. Jam mirus, motina su sūnumi Kęstučiu grįžo į Lietuvą. Kęstutis Šimkus – Šimelevičius 1934 m. tapo gydytoju.  Jis pirmiausia pagarsėjo kaip Lietuvos sporto medicinos pradininkas, buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės – 1937 ir 1939 metų Europos čempionų komandos – gydytojas.

Pokario metais jis dirbo ir vadovaujantį, ir paprasto gydytojo – terapeuto darbą, buvo labai gerbiamas Kauno miesto Šančių rajono gyventojų. K. Šimkaus sūnus Algimantas Šimkus irgi tapo gydytoju, medicinos mokslų daktaru ir docentu. Algimantas Šimkus 1961 m. pirmasis Lietuvoje ir visoje buvusioje SSRS išoriniu širdies masažu atgaivino pacientę, ištiktą klinikinės mirties. Vėliau jis parengė unikalias cukrinio diabeto ir skydliaukės mazgų gydymo metodikas, kurios sėkmingai taikomos ir šiandien. 1993 m. Algimantas Šimkus su sūnumi vidaus ligų gydytoju Andriumi  Šimkumi įsteigė savo individualią įmonę „Therapia scientifica“, ir joje jiedu, gydydami pacientus, dirbo kartu 23 metus. Kitas sūnus Vytautas Šimkus 2001 m. įsteigė V. Šimkaus šeimos medicinos centrą, teikiantį šeimos gydytojo paslaugas. 2017 m. įsteigta UAB A. Šimkaus klinika „Therapia scientifica“, teikianti vidaus ir endokrininių ligų gydymo paslaugas. Jai vadovauja Andrius Šimkus.

 

KLASIKINĖ MEDICINA

Išsamus ir tikslus pacientų ištyrimas. Efektyvus ligų gydymas ir profilaktika. Skydliaukės mazgų gydymas be operacijos.

Pacientus konsultuoja dėmesingi ir paslaugūs gydytojai: šeimos gydytojas, vidaus ligų gydytojas, endokrinologė, akušerė-ginekologė.

Atliekama pilvo organų ir skydliaukės echoskopija, elektrokardiografija, skydliaukės mazgų nodometrija ir kiti tyrimai.

Vidaus, nervų ir vaikų ligų gydymas. Naujausi gydymo būdai ir žinomų Lietuvos bei užsienio gydytojų patirtis.

Pailginamas pacientų amžius, atstatoma vidaus organų veikla ir pacientų darbingumas. Duomenų apie ligų gydymo naujoves rinkimas, naudojantis internetu ir kitais šaltiniais. Kitų reikiamų konsultantų suradimas.

Prisiregistravusiems gyventojams šeimos gydytojo ir klinikos konsultantų paslaugos teikiamos nemokamai.

 

PASLAUGOS:

➤ Šeimos gydytojo konsultacijos;

➤ Vidaus ligų gydytojo konsultacijos;

➤ Endokrinologo konsultacijos;

➤ Akušerio - ginekologo konsultacijos;

➤ Echoskopiniai tyrimai: skydliaukės, pilvo organų, širdies echoskopija;

➤ Laboratoriniai tyrimai;

 

GYDYTOJAI:

➤  Vytautas Šimkus (Šeimos gydytojas)

➤  Andrius Šimkus (Vidaus ligų gydytojas)

➤  Dalė Joana Grudzinskienė (Gydytoja endokrinologė)

➤  Natalija Balasevičienė (Gydytoja akušerė ginekologė)

➤  Dovilė Barauskienė ( Bendrosios praktikos slaugytoja) 

UAB A. Šimkaus klinikoje „Therapia scientifica“ teikiamos valstybės laiduojamos (nemokamos) asmens sveikatos priežiūros paslaugos pagal sutartį su Kauno TLK:

endokrinologo konsultacija;

endokrinologo konsultacija, kai atliekamas skydliaukės echoskopinis tyrimas ir (ar) biopsija (aspiracinė punkcija) ir (ar) hormoninis tyrimas;

vidaus ligų gydytojo konsultacija.

Šios paslaugos apmokamos PSDF biudžeto lėšomis ir teikiamos be papildomo mokesčio asmenims, gyvenantiems Kauno apskrityje ir turintiems siuntimą minėtų specialistų paslaugoms gauti.

Mokamos asmens sveikatos priežiūros paslaugos, tyrimai ir procedūros teikiami tik užtikrinus, kad šias paslaugas, apmokamas iš PSDF biudžeto lėšų, nustatytą dieną gavo visi jų laukimo eilėje užregistruoti pacientai.

   
 
 
Raktažodžiai: A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica", A. Šimkaus klinika "Therapia scientifica" UAB, A. Šimkaus klinika "Therapia ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.