Penktadienis, balandžio 26 d.

DVR paslaugos, UAB

DVR paslaugos, UAB
DVR paslaugos, UAB
Laivų variklių ir kitos laivų įrangos remonto paslaugos.
Įmonės kodas 300139266
PVM mokėtojo kodas LT100001955518
Įmonės adresas Artojo g. 6, LT-92105 Klaipėda
Telefonas +370 6865 7957
Vadovas/direktorius Galina Rukas
El. paštas info@dvrpaslaugos.lt
DVR paslaugos, UAB

DVR paslaugos“ – brandi įmonė, turinti jau keturiolikos metų patirtį laivų variklių ir kitų laivų įrangos remonto paslaugų srityje. Sertifikuota Lietuvos jūrų administracijos ir Rusijos jūrų registro.

Įmonė atidaryta 2005 m. rugpjūčio 24 d. Ji veikia ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse. Ispanija, Lenkija, Latvija, Norvegija, Suomija, Olandija yra pagrindiniai užsienio klientai. Bendradarbiavimas su užsienio klientais atveria platesnes galimybes integruotis į kitas rinkas, sparčiai tobulėti ir įgyti tarptautinės patirties, kurią vėliau galima panaudoti savo šalyje. Brandi darbo patirtis, patikimi ir kompetentingi darbuotojai padeda užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę.

PASLAUGOS

◆  VARIKLIO GALIOS BANDYMAI

DVR atlieka daugumos dyzelinių variklių testavimą iki 2100 AG (1566kW), iki 4000 aps./min.

◆  JŪRŲ DYZELINIŲ VARIKLIŲ REMONTO PASLAUGOS

DVR specializuojasi variklių – jūrinių ir stacionarių dyzelinių variklių – remonto ir priežiūros srityse. Kapitalinis remontas atliekamas laivuose arba mūsų dirbtuvėse. DVR siūlo pasaulines dyzelinių variklių remonto ir generatorių remonto paslaugas daugeliui pagrindinių dyzelinių variklių ir generatorių, skirtų laivams, valtims, dragoms, generatoriams, siurbliams ir kitoms jūrų bei pramonės reikmėms. DVR teikia 24 valandas per parą ir 365 dienas apmokytų, įgaliotų technikų atliekamos variklio patikros ir analizės paslaugas.

◆  TURBO ĮKURTUVIŲ REMONTO PASLAUGOS

DVR yra dukterinė profesionali įmonė, teikianti turbokompresorių paslaugas mūsų klientams. Mūsų turbokompresorių degalinė gali garantuoti aptarnavimą ir gaminio patikimumą, užtikrindama kokybę. Mūsų kvalifikuoti ir aukštos kvalifikacijos serviso inžinieriai visada pasiruošę apžiūrėti, atlikti kapitalinį remontą ir remontuoti turbokompresorius.

◆  ELEKTROS ĮRANGOS MONTAVIMAS IR REMONTAS

DVR montuoja, jungia ir atlieka laivo elektros sistemų ir komponentų, įskaitant elektros energijos ir apšvietimo sistemas, elektros šilumos ir vėdinimo įrangą, veikimo testavimą.

 
 
 
Raktažodžiai: DVR paslaugos UAB, DVR paslaugos UAB įmonė, DVR paslaugos UAB kontaktai, DVR paslaugos UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.