Penktadienis, balandžio 19 d.

Deislada, UAB

Deislada, UAB
Deislada, UAB
Deislada, UAB - gamina ir parduoda įvairius gaminius iš medienos. Pagrindinė įmonės specializaciją yra mažmeninė bei didmeninė prekyba IV68, 92 Soft Line profilio langais.
Įmonės kodas 187871859
PVM mokėtojo kodas LT878718515
Įmonės adresas Kimbartiškės k., 32201 Zarasų r.
Telefonas +370 682 65414
Vadovas/direktorius Slavomiras Obolevičius
El. paštas info@deislada.lt
Nuorodos Facebook
Deislada, UAB

UAB “Deislada” gamina ir parduoda įvairius gaminius iš medienos: medinius langai, medines duris, medinius laiptus, laiptų pakopas, medinius baldus bei kitus gaminius. Pagrindinė įmonės specializacija yra mažmeninė bei didmeninė prekyba Euro Softline IV68 profilio mediniais langais, 92 profilio mediniais langais, europinio standarto lauko  durimis bei medžio masyvo vidaus durimis.  Galime pasiūlyti statybinę- konstrukcinę medieną, lauko ir vidaus sienų dailylentes, grindinės lentas ir kt.

Mūsų įmonė visada pasiryžusi didinti parduodamų prekių asortimentą ir pasirinkimą, kad galėtume patenkinti patį reikliausią klientą ir pasiūlyti jam kokybišką prekę.

_________________

GAMINIAI

 

LANGAI- mediniai langai, RURO 68 profilio mediniai langai, EURO 92 profilio mediniai langai, skandinaviško tipo langai.

 

Natūralios medienos langų privalumai yra:

didelis medienos stiprumas, esant nedidelei tūrio masei;

žemas šilumos ir garso laidumas;

didelis atsparumas šalčiui;

lengvai apdorojama medžiaga;

ekologiški;

patraukli natūralios medžiagos išvaizda;

tinkami remontuoti.

 

DURYS - medinės durys, EURO 68 profilio medinės durys, EURO 92 profilio medinės durys, skandinaviško stiliaus durys, medžio masyvo vidaus durys.

 

Mes gaminame vidaus, lauko duris iš medienos, medžio masyvo, stiklo paketų, šiltintų plokščių, įvairaus storio, dažytas, padengtas aliuminiu, beicuotas bei lakuotas, vienvėres ar dvivėres duris. Slenksčius gaminame iš aliuminio ir medžio. Mūsų užsakovai gali rinktis iš standartinių modelių variantų arba individualiai suprojektuotas duris. Mes galime pagaminti įvairaus dizaino ir dydžio duris.

 

LAIPTŲ PAKOPOS

 

Medinės laiptų pakopos gaminamos iš įvairių medienos rūšių: uosio, pušies, ąžuolo, klevo. Jas galima beicuoti, lakuoti. Medines laiptų pakopas galima montuoti ant medinių, metalinių bei betoninių laiptų konstrukcjų. Gaminame medines laiptų pakopas pagal užsakovo pateiktus ar mūsų meistrų padarytus išmatavimus.

 

Laiptų pakopos – tai ypatingas laiptų konstrukcijos elementas. Jos gaminamos iš atsparių nusidevėjimui ir estetiškų medžiagų. Populiariausios medinės pakopos, nes labai atsparios pastoviam apkrovimui, drėgmei, temperatūros svyravimui, mechaniniams pažeidimams, be to geros kokybės medinės pakopos puikiai atrodo ir patenkins patį reiklausią užsakovą.

 

MEDINĖS PALANGĖS

 

Jūsų namų jaukumas priklauso nuo daugybės interjero detalių, viena iš svarbiausių – tai medinės palangės. Ypatingai medinės palangės tinka prie interjero su mediniais baldais, langais, parketu. Medinės palangės būna iš medžio masyvo, daugiasluoksnės medienos, presuotų medžio drožlių.

 

Jos ( medinės palangės) gaminamos iš įvairių medienos rūšių: pušies, ąžuolo, uosio. Medinės palangės taip pat pasižymi tvirtumu, puikia šilumos izoliacija.

 

Ilgoms, plačioms palangėms patartina rinktis ne medžio masyvo, o klijotinės palanges , daugiasluoksnės medienos gaminius, kurie nesideformuos ilgus metus.



                        Džiaugsimės galėdami Jums padėti. Mums rūpi kiekvienas



 
 
 
Raktažodžiai: Deislanda UAB, Deislanda UAB įmonė, Deislanda UAB firma, Deislanda UAB kontaktai, Deislanda UAB adresas, Deislanda ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.