Lakrima, UAB

Lakrima, UAB
Lakrima, UAB
Lakrima, UAB – tai ilgametę darbo patirtį sukaupusi laidojimo paslaugų įmonė.
Įmonės kodas 224580510
PVM mokėtojo kodas LT245805113
Įmonės adresas Rokantiškių g. 141, LT-10252 Vilnius
Telefonas +370 698 81867
Vadovas/direktorius Vilija Mickutė-Šimėnė
Lakrima, UAB

„Lakrima“ – tai ilgametę darbo patirtį sukaupusi laidojimo paslaugų įmonė, užtikrinanti aukštą teikiamų paslaugų kokybę tiems, kuriuos ištiko skaudi netektis. Tokiu metu klientams itin svarbi profesionali pagalba, kokybiškos ir sklandžios laidojimo paslaugos. Mūsų įmonė pasiruošusi nuimti didelę dalį rūpesčių nuo Jūsų pečių ir deramai palydėti Jūsų artimą žmogų į amžinąją kelionę.

 

Vizija – neatidėlioti tikro ir prasmingo gyvenimo vėlesniam laikui, nes to laiko gali ir nebūti. Turime vienintelį laiką – „čia ir dabar“.


Misija – su meile padėti nelaimėje.

 

„Lakrima“ teikiamos laidojimo paslaugos – tai didžiulė pagalba gedintiesiems. Laidojimo paslaugų įmonė apsiima išspręsti visus su žmogaus laidojimu susijusius rūpesčius, taip palengvindamas netektį išgyvenančių mirusiojo artimųjų dalią. Visos svarbiausios laidojimo paslaugos – po vienu „Lakrimos“ stogu. Įmonė garantuoja artimojo netekusiesiems deramą ir gražų atsisveikinimą su brangiu žmogumi.

 

Laidojimo paslaugos:

-        dokumentų, susijusių su mirusiųjų laidojimu tvarkymas

-        mirusiųjų paėmimas iš namų, įvykio vietos

-        mirusiųjų saugojimas šaldytuve

-        kūno sutvarkymas

-        balzamavimas

-        laidojimo apeigų organizavimas

-        šarvojimo salės nuoma

-        šarvojimas pagal kliento pageidaujamą vietą

-        šarvojimo vietos papuošimas

-        fotografo paslaugos

-        karsto nešimas

-        autokatafalko (kt. transporto) nuoma

-        duobės kasimas

-        kremavimo paslaugos

-        perlaidojimas

 

Šarvojimo paslaugos pagal pageidaujamą vietą

 

Atsisveikinkite su mirusiuoju ten, kur gražiausi atsiminimai.

 

Nors dauguma mirusiuosius šarvoja specialiose šarvojimo salėse, tačiau vis dar neišnykęs paprotys šarvoti velionį ir namuose. Tačiau tokiu atveju artimiesiems tenka susidoroti su daugybe rūpesčių. Pirmiausiai reikia paruošti aplinką: sustabdyti visus laikrodžius, veidrodžius uždengti audeklais, kelią iki šarvojimo vietos pažymėti eglišakiais, pasirūpinti šarvojimui reikalinga įranga ir t.t.

 

Teikiant ypatingą dėmesį netektį išgyvenantiems klientams, „Lakrimoje“ teikiamos šarvojimo paslaugos pagal pageidaujamą vietą. Norintiems namų jaukumo ir savos aplinkos, siūlome užsisakyti šarvojimo paslaugas pagal pageidaujamą vietą, ir visus rūpesčius palikti mums.

 

-        Organizuojame velionio šarvojimą bet kurioje Jūsų pasirinktoje vietoje

-        suteikiame visus šarvojimui reikalingus reikmenis: stalus, užtiesalus, stovus, žvakides, vazas

-        atsižvelgdami į kliento norus, dekoruojame pasirinktą šarvojimo vietą gėlėmis, vainikais

 

Kremavimo paslaugos

 

Kremavimas – ekologiškiausias ir higieniškiausias laidojimo būdas. Mes suteiksime visą būtiną informaciją apie kremavimo paslaugas, padėsime paruošti reikalingus dokumentus (reikalingas prašymas kremuoti palaikus, mirties liudijimas, laidojančio asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas), nuvešime mirusįjį į krematoriumą. Po atliktos kremavimo paslaugos, pristatysime kremavimo sertifikatą ir urną su palaikais.

 

Pagal kliento pageidavimą, velionis gali būti šarvojamas prieš kremavimą pasirinktoje vietoje. Taip pat galimas urnos su palaikais šarvojimas.

 

-        Reikalingų dokumentų sutvarkymas

-        mirusiojo kūno nuvežimas į krematoriumą

-        kremavimo paslaugos

-        pelenų pargabenimas

-        šarvojimas

 

Laidojimo reikmenys

 

-        Karstai

-        urnos

-        laidojimo rūbai

 

Karstas – tai paskutinysis mirusiojo patalas, į kurį jis atguls amžiams. Tradicinio laidojimo šalininkams suteikiame didelį karstų pasirinkimą. Visi siūlomi karstai – iškloti audeklu, patvarūs. Karstų pasiūla didelė, todėl klientai turi galimybę išsirinkti pagal savo pageidavimus ir galimybes.

 

Nusprendusiesiems mirusįjį kremuoti, „Lakrima“ siūlo išsirinkti dailią urną pelenams. Urnos iš ekologiškų ir biologiškai skaidžių medžiagų – laidojimui žemėje. Norintiesiems urną laikyti namuose ar kolumbariume, siūlome puošnias, įvairiai dekoruotas, ilgaamžes urnas.

 

Šarvojant velionį, itin svarbi laidojimo reikmė – laidojimo rūbai. Net jei artimojo gyvybė užgeso, jo grožis visada išliks Jūsų širdyse – tokį jį atsiminsite amžinai. „Lakrima“ siūlo tiek vyriškus, tiek moteriškus laidojimo rūbus. Mes paruošime Jums brangų žmogų paskutinei kelionei.

 

Perlaidojimas

 

Nutikus taip, kad reikia perlaidoti palaikus, mes padedame sutvarkyti reikiamus dokumentus ir suorganizuojame perlaidojimą. Žinome, kur reikia kreiptis, norint gauti leidimą, kokie dokumentai reikalingi, kiek tai kainuoja ir kiek užtrunka visa leidimo gavimo procedūra. Paslauga teikiama asmenims, norintiems perlaidoti asmenį į naują ar šeimos kapavietę. Taip pat ir tuo atveju, jeigu mirusysis buvo ekshumuojamas dėl įvairių priežasčių.

 

Kapų priežiūra, tvarkymas

 

Greitas gyvenimo tempas priverčia vis dažniau apleisti mylimų giminaičių kapus. Ypač, jei gyvenate užsienyje ar nuolat turite išvykti, tuomet visai nebelieka laiko tinkamai sutvarkyti ir prižiūrėti kapus. „Lakrima“ gali Jums padėti ir už Jus atlikti kapų priežiūros bei tvarkymo darbus. Kapo tvarkymo ir priežiūros metu nušluosime kapavietę, sugriebsime ir išvešime lapus, panaikinsime piktžoles, surinksime šiukšles, nuvalysime paminklą, palaistysime ir pasodinsime gėlių, uždegsime žvakes. Kapų priežiūros tvarkymo paslaugas teikiame ištisus metus. Jums nebereikės galvoti apie tai, kaip atrodo kapas, kada pavyks pagaliau jį aplankyti. Su mūsų pagalba Jūsų artimųjų kapas bus prižiūrėtas, atrodys gražiai bei tvarkingai, o Jūs savo laiką ir mintis galėsite skirti ne kapo tvarkymui, o maldai už artimąjį.

 

-        Kapų tvarkymas po laidotuvių

-        nuolatinė kapų priežiūra

-        kapavietės apželdinimas

-        šiukšlių, sniego valymas


 
 
 
Raktažodžiai: lakrima, Lakrima UAB, Lakrima UAB Vilnius, Lakrima UAB Vilniuje, Lakrima UAB kontaktai, Lakrima UAB paslaugos, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.