Penktadienis, balandžio 19 d.

Gedulo sala, UAB

Gedulo sala, UAB
Gedulo sala, UAB
Nelaimės valandą rasite visą Jums reikalingą informaciją, pagalbą bei užuojautą.
Įmonės kodas 156908195
PVM mokėtojo kodas LT100001916811
Įmonės adresas Kauno g. 98, 55178 Jonava
Telefonas +370 615 50990
Vadovas/direktorius Ramūnas Petkevičius
El. paštas gedulosala@gmail.com
Gedulo sala, UAB

Laidojimo paslaugų firma „Gedulo sala“ įkurta 1999 metais. Tai viena pirmųjų laidojimo kompanijų Kėdainiuose, teikianti visas laidojimo paslaugas.

„Gedulo saloje“ dirba didelę patirtį šioje srityje turintys darbuotojai, kuriems svarbu tai, kas ir Jums: teikiamų paslaugų kokybė ir profesionalumas, pagalba velionio artimiesiems bei pagarba mirusiajam.

Mirtis ateina nelaukta ir pareikalauja daug skausmo, kančios ir bejėgiškumo. Nelaimės valandą visą Jums reikalingą informaciją, pagalbą bei užuojautą rasite „Gedulo saloje“.


                                          


 

PASLAUGOS

 

Laidotuvių planavimas

Laidojimo paslaugos

Šarvojimas pasirinktoje vietoje

Palaikų parvežimas iš užsienio

Ritualiniai reikmenys

 

KREMAVIMAS

 

Organizuojame palaikų kremavimą pagal artimųjų pageidavimus ar velionio valią.

Galime Jums pasiūlyti optimaliausią kremavimo variantą, atsižvelgiant į paslaugos atlikimo laiką, kainą bei derinimą su tradiciniu laidojimo būdu:

Šarvojimas karste, kremavimą atliekant vėliau

Kremuotų palaikų (urnos) šarvojimas

Tik kremavimas su (arba be) urnos pristatymu

 

ŠARVOJIMO SALĖS

 

Salės ruoštos vadovaujantis pagrindiniu kriterijumi – kad skausmo ištiktam žmogui būtų patogu. Jose veikia modernios oro vėdinimo (oro kaitos) ir kondicionavimo sistemos, kiekvienoje patalpoje automatiškai reguliuojamas grindinis šildymas, įrengtas jaukus ir raminantis LED apšvietimas, individualiai reguliuojama garso sistema. Salėse matomi ir subtilūs interjero akcentai: kalijas atkartojantys kalvių darbo žibintai, originalūs kaldinti kryžiai, žvakidės, piliastrai, stovai nekrologams. Skoningai į visą interjerą įsilieja ir nestandartinės karstų pakylos, specialiai pagamintos iš skandinaviško granito. Artimiesiems skirti patogūs minkštasuoliai. Prie kiekvienos salės įrengti poilsio kambariai su mini virtuvėle.


 
 
 
Raktažodžiai: Gedulo sala, Gedulo sala UAB, Gedulo sala UAB įmonė, Gedulo sala UAB firma, Gedulo sala ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.