Onutės šakotis, O. Ribakovienės MB

Onutės šakotis, O. Ribakovienės MB
Onutės šakotis, O. Ribakovienės MB
Onutės šakotis - šakočių gamyba įvairioms progoms iš natūralių produktų.
Įmonės kodas 232624020
PVM mokėtojo kodas LT326240219
Įmonės adresas Skudučių g. 19, 46283 Kaunas
Telefonas +370 372 91894
Telefonas +370 656 41165
Vadovas/direktorius Raimondas Asauskas
Svetainė http://sakotis.lt
El. paštas info@sakotis.lt
Onutės šakotis, O. Ribakovienės MB

Ne veltui nuo seno minima, kad šakotis – turtų ir laimės medis. Puošdamas stalą šakotis vis dar išdidžiai statomas matomiausioje vietoje – taip kviesdamas laužti, ragauti ir mėgautis!


Jau ketvirtą dešimtį didžiuojamės savo kepamais šakočiais. Tai nedidelis, bet mums labai brangus – iš kartos į kartą perduodamas šeimos verslas, kur puoselėjamos ilgalaikės darbo santykių vertybės išsaugojant mums svarbius darbuotojus.

 

Čia kasdien kepami šakočiai iš kruopščiai atrinktų, šviežių ir natūralių produktų: kiaušinių, natūralaus sviesto bei grietinės, skrupulingai išsijotų miltų ir cukraus. Gamybos proceso metu užtikrinant šviežumą ir kokybę, gimsta gardus, auksaspalvis ir trapus šakotis.

 

Nenuostabu, kad šiandieninėje saldumynų gausoje mūsų gaminį pamėgusiems žmonėms jis vis dar išlieka svarbių švenčių kepinių karaliumi ir neužleidžią vietos mados naujovėms!

 

Gaminiai

 

Šakočiai  -   Tinginiai

 

Šakočiai

“Mums malonu gaminti, nes dažnokai girdime, kad jie skaniausi”

 

Tinginiai

“Sviestas, kondensuotas pienas, karamelė, kakava bei šokoladas - tai ingredientai kuriose šakočių trupiniai virsta tinginiu. Paragauti tikrai verta”

 

 

Rezervacija:  tel. 8 656 41165, 8 699 39189, 8 37 291894


 
 
 
Raktažodžiai: Onutės šakotis, O.Ribakovienės MB, O.Ribakovienės MB Kaunas, O.Ribakovienės MB Kaune, O.Ribakovienės MB kontaktai, Onutės šakotis ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.